Utakmice klubova iz BiH na TV-u

SarajlijaTM

Re: Utakmice klubova iz BiH na TV-u

Post Postao/la SarajlijaTM » 14 apr 2012, 14:19

reuf vatreni je napisao/la:zna li iko jel uopšte počela utakmica? na radiju palamude o zlatanovoj knjizi sa usporenim profesorom, na tv-u američki film...
ma igracima goska garant nije gotova smjena na granici :lol: :lol: :lol:

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 14 apr 2012, 14:20

koji ste vi likovi, eo problema, vidite di je tv, i sad zamislite kisa pljuska:

slika

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

a kako je gosk dobio licencu? :roll:
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 14 apr 2012, 14:36

šta je razlog što nema prenosa iz Gabele? je li riječ o tehničkim problemima ili?

travnik
Kontakt:

Post Postao/la travnik » 14 apr 2012, 14:49

Od postanka premijer lige BH1 prenosila Travnik jednom i to sa Pirote a sa gostovanja jos ni jednom.I taman se covjek ponada evo sad cu gledat GOSK - Travnik koji je prenos ista televizija najavljivala kad ono puste neke spototove i film. Malo je reci sramota za jednu drzavnu televiziju. Niti izvinjenje niti bilo kakve obavjesti da je prenosa nece biti. Kad igra Zeljo i Sarajevo onda sve stima i u jednoj sezoni mozemo ih gledat skoro svaki drugi prenos. Ista stvar je sa BHTelekomom i njihovim prenosima na Moja tv samo se forsiraju Zeljo i Sarajevo.
SRAMI TE SE I JEDNI I DRUGI :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

travnik
Kontakt:

Post Postao/la travnik » 14 apr 2012, 14:58

Onda se cude sto ih u travniku mrze 1.47 do 2.12
[youtube][/youtube]

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 14 apr 2012, 15:52

3-1 za GOSk...
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 14 apr 2012, 15:59

Sramotno u svakom slučaju.Trebali su javiti nešto,razlog...a oni ko mulci,ko da je neka privatna TV.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 14 apr 2012, 16:03

mozda nisu mogli da nadju gabelu, pa zbog toga nije bilo prenosa :D
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 14 apr 2012, 16:06

Evolution87 je napisao/la:mozda nisu mogli da nadju gabelu, pa zbog toga nije bilo prenosa :D
pa upravu si,kakvi seljaci rade u bht-u ne bi me cudilo :lol:
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 14 apr 2012, 16:07

Rosas7 je napisao/la:
Evolution87 je napisao/la:mozda nisu mogli da nadju gabelu, pa zbog toga nije bilo prenosa :D
Dobar,dobar :lol: :lol: :lol:
GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 14 apr 2012, 16:09

Koja je ovo sramota vise sta rade ovom klubu.Samo zato sto ne igra kako se svira iz Sarajeva.Ma ne mogu nam nista nak se i Osim i komitet i njihove sudije i BHRT srame za ovo sto se radi.Ne mogu odraditi prenos 200 tinjak km. od Sarajeva ako i toliko ima.Ne mogu u qurcu da su Sarajlije igrale prenosili bi rucno ako treba ne bi im reportazna kola trebala.Ma yebo ovo nek igraju Sarajevo-Zeljo dvije tekme i nek se proglasi prvak,tako je najbolje,ostali i ne moraju igrati nema svrhe.Ovo je i tako liga u kojoj se sve njima steli ...Ako tako ne igras onda si svakakav Travnik je sinonim za to...
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 14 apr 2012, 16:09

mnogo_smo_jaki je napisao/la:
Rosas7 je napisao/la:
Dobar,dobar :lol: :lol: :lol:
Prije bi rekao da su im trazili licne dokumente, a ovi zaboravili :P. Isto kada sam ja isao u Capljinu (tu izlazio) sa vozom i bas tu mi traze licnu ili pasos, a ja zaboravio, koja peglancija...

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 14 apr 2012, 16:10

vidovitadjemila je napisao/la:Koja je ovo sramota vise sta rade ovom klubu.Samo zato sto ne igra kako se svira iz Sarajeva.Ma ne mogu nam nista nak se i Osim i komitet i njihove sudije i BHRT srame za ovo sto se radi.Ne mogu odraditi prenos 200 tinjak km. od Sarajeva ako i toliko ima.Ne mogu u qurcu da su Sarajlije igrale prenosili bi rucno ako treba ne bi im reportazna kola trebala.Ma yebo ovo nek igraju Sarajevo-Zeljo dvije tekme i nek se proglasi prvak,tako je najbolje,ostali i ne moraju igrati nema svrhe.Ovo je i tako liga u kojoj se sve njima steli ...Ako tako ne igras onda si svakakav Travnik je sinonim za to...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
DRUG NEBI TI PUNCA

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 14 apr 2012, 16:11

I kao i uvijek za sve krive Saralije, Željo i Osim.
Zemljo otvori se...
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 14 apr 2012, 16:15

AnelZ je napisao/la:
Prije bi rekao da su im trazili licne dokumente, a ovi zaboravili :P. Isto kada sam ja isao u Capljinu (tu izlazio) sa vozom i bas tu mi traze licnu ili pasos, a ja zaboravio, koja peglancija...
texas brate :lol: :lol:
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 14 apr 2012, 16:19

Prenosili su Gošk-Borac,ako si zaboravio ;) .
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 14 apr 2012, 16:21

vidovitadjemila je napisao/la:Koja je ovo sramota vise sta rade ovom klubu.Samo zato sto ne igra kako se svira iz Sarajeva.Ma ne mogu nam nista nak se i Osim i komitet i njihove sudije i BHRT srame za ovo sto se radi.Ne mogu odraditi prenos 200 tinjak km. od Sarajeva ako i toliko ima.Ne mogu u qurcu da su Sarajlije igrale prenosili bi rucno ako treba ne bi im reportazna kola trebala.Ma yebo ovo nek igraju Sarajevo-Zeljo dvije tekme i nek se proglasi prvak,tako je najbolje,ostali i ne moraju igrati nema svrhe.Ovo je i tako liga u kojoj se sve njima steli ...Ako tako ne igras onda si svakakav Travnik je sinonim za to...
Jesi li prirodno nadaren za izvale ili treniras :?:

pluton
Kontakt:

Post Postao/la pluton » 14 apr 2012, 16:24

rece covjek koji naervira za najveci papanluk u plbih,ekipu koju nazivaj umesari. Kraj vam je blizu mesari i varalice koji stimaju tekme,mlate sudije
Bosna <3

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 14 apr 2012, 16:30

Grdan je napisao/la:
Prenosili su Gošk-Borac,ako si zaboravio ;) .
bilo vedro :D
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 14 apr 2012, 16:48

Sta je Sibicar sta je bilo.Javljaju se gmazovi koji dolaze iz jedine PRESTONICE na svjetu koji nemaju stadion na kojem reprezentacija iste moze igrati.Jeste li posijali na onim Grbavicama i Kosevima na kojim se brazde traktortske vide i ravnate ih grabljama i gumenim cizmama.Koja ste vi CIVILIZACIJA kad imate u gradu DRZAVNU televiziju koja najvise prenos moze odraditi sa Koseva i Grbavice zato sto svi iz kuca produzne od par metara razvucete da moze stici do Nedjarica.Imate dugova ni sami ne znate koliko.Prvo platite sta ste duzni klosari jedni pa onda nekom drzite lekcije.Napravite stadion kako treba da imate pa pametujte.A ne da se svi smiju kada vide Grbavicu u prvim kolima prvenstva.Duzni ste milone a ovamo se nesto qurcite ko bajagi.Onda nastelite tamo da vam dugove ko bajagi razvuku na rate da odete u Evropu ,pa vas tamo docekaju Izraelci i sl ,i svi mi moramo okretati glave od televizora jer pored vaseg imena stoji da ste iz BIH .Toliko nas bude sramota sto nas predstavljate da su svi vec odavno u Bosni izgubili zbog vasih Evropskih nastupa svaku volju za nogometom.Sada pisite koliko hocete i sta hocete i budali je jasno ko ste vi i sta ste.Pa na ovome forumu mozete ostati i samo vi jer vama drugi i ne trebaju.Sa svojim moderatorima vidite da ste otjerali navijace svih klubova.Sirokog,Zrinjkog ,Borca itd.Vidili ljudi s kim imaju posla i u pravu su sto posto.Ko god kaze sta protiv vas odmah banovanje,jer zaboga kontra misljenje vasem se ovdje ne moze iznjeti.Vi kada vrijedjate onda je to u redu.a kada vama neko nesto kaze zna se.Ma vidi se to iz aviona.I ovo ce vjerovatno biti obrisano ,ali boli me radite sta hocete i tako ste ovu temu o BH nogometu unistili pa ostanite vi sarajlijice da se na njoj nafuravate.DO SLJEDECIH IZRAELACA...

I DA IGRAJTE LIGU KANTONA SARAJEVO jer kako ste krenuli nista vam drugo nece ni preostati...

I sada pisite sta hocete ne interesujete nikoga vise i niko ni nece da se yajebava s vama niste vrjedni toga ...pozdrav....

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Ajlah, Amazon [Bot], jurisicduska, rishovski i 18 gostiju.