BiH - Turska
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: BiH - Turska
Samo molim Allaha dž.š da ne bude pirotehnike jer UEFU i FIFU boli neka stvar za nas,a plasman nas može koštati mangupa koji hoće da se promoviraju na taj način.......i protiv saveza neka se pjeva al ništa više
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO
- Mali Maestro
- Kontakt:
Jamčim ne će biti pirotehnike jer svaki navijač ima barem toliko u glavi da zna gdje to vodi..
Please
trnci trnciRz88 je napisao/la:deni_m1312 je napisao/la:Rz88 je napisao/la:Zajedništvom do pobjede. Ova pjesma je za sve u BiH koji je istinski vole .
[youtube][/youtube]
Terim je rekao da u Zenici očekuje težak meč, ali i da njegovi igrači znaju podnijeti pritisak.
- Situacija je jasna. Ako pobijedimo, idemo u baraž. Neriješeno nam ostavlja šansu da prođemo samo uz dozu sreće, a poraz znači da je za nas sve izgubljeno - rekao je Terim.
Ovaj Terim je adoloscent.

Zemljo tisucljetna ,na vjernost ti se kunem
Od mora do Save ,od Drine do Une
Jedna i jedina.....
Od mora do Save ,od Drine do Une
Jedna i jedina.....
Ima jedna stvar koja me zabrinjaje. Gledajte ovo, zamislite da nedaj Bože BiH počne gubiti i sudija nešto (ne)namjerno pogriješi. Zna se mentalitet ljudi u nas, odmah bi se bacalo svašta u teren itd...
Malo njih će u datom vremenu razmišljati normalno, većina i neće skontati da je i dalje sve do nas. Imati ćemo bod prednosti i dolazi nam Španiju koja će u tom vremenu imati već osigruan prolaz, a i Turci gostuju u Beligiji. Ma sve je do nas. Mislim da se ne trebamo brinuti o tome kako ćemo igrati jer imamo sjajan tim. Kako god, nadam se da neće do toga doći, te da ćemo sutra navečer ako Bog da svi slaviti i spamati postovima o tome kako smo sretni.
Malo njih će u datom vremenu razmišljati normalno, većina i neće skontati da je i dalje sve do nas. Imati ćemo bod prednosti i dolazi nam Španiju koja će u tom vremenu imati već osigruan prolaz, a i Turci gostuju u Beligiji. Ma sve je do nas. Mislim da se ne trebamo brinuti o tome kako ćemo igrati jer imamo sjajan tim. Kako god, nadam se da neće do toga doći, te da ćemo sutra navečer ako Bog da svi slaviti i spamati postovima o tome kako smo sretni.
miralem444 je napisao/la:
ma ljudi moji..ko sutra prenosi tekmu...dahte nam bahu..molim vas..dajte ljudi da sutra uzivamo i placemo..
joj slazem se... znam da su ga mnogi prozivali ali je on meni rodjen za komentatora.. jednostavno ima fenomenalnu boju glasa a covjek se toliko uzivi da ti skace adrenalin slusajuci ga.. od poluprilike pomislis da je 100% sansa

jest da je imao i komentara koji nisu za scenu ali je znao osuti paljbu po savezu, po "glavnima", danas se ovi toliko boje za svoju guzicu da je to uzas, ko da su kakve ustogljene diplomate postavili da komentaricu...
da mi je da dozivim bahu i marijana zajedno da komentarisu, to bi bio praznik za usi

When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- marseille_unique
- Kontakt:
evo moja formacija, turska podere nas, ciro dobije otkaz, ja ponovo onda mogu rahat da navijam za svoju zemlju , a davno sam se pomirio da su za mene jos jedne kvalifikacije gotove kad je doso ciro, tako da i ako odemo na ovo prvesntvo bit ce mi teze nego kad smo igrali nerijeseno protiv danske, tako da je ovo moja taktika
turska podere bosnu i hercegovinu, ciro dobije otkaz, i ja ponovo mogu da navijam za svoju zemlju rahat i da idem na tekme kao i prije, ako bogda nadam se tom scenariju
nemojte da zaboravite kada nekada budete pricali protiv cire , da ste samo jedna djeca koja ne znate da stanete iza svojih stavova, jer sada ste uz njega i boli vas briga za sve samo da prodemo na world cup, a do prije nekoliko mjeseci ste mu j..... mater kad je tek doso, kao sta ce nam za selektora on, e tako ce te vjerovatno ponovo pricati kao i kad smo izgubili protiv irana, a ja hvala Bogu imam ponos svoj i od pocetak sam i protiv cire i protiv bilo kog igraca koji igra za selekciju koju vodi ciro
ako bogda bih 0:3 turska
turska podere bosnu i hercegovinu, ciro dobije otkaz, i ja ponovo mogu da navijam za svoju zemlju rahat i da idem na tekme kao i prije, ako bogda nadam se tom scenariju
nemojte da zaboravite kada nekada budete pricali protiv cire , da ste samo jedna djeca koja ne znate da stanete iza svojih stavova, jer sada ste uz njega i boli vas briga za sve samo da prodemo na world cup, a do prije nekoliko mjeseci ste mu j..... mater kad je tek doso, kao sta ce nam za selektora on, e tako ce te vjerovatno ponovo pricati kao i kad smo izgubili protiv irana, a ja hvala Bogu imam ponos svoj i od pocetak sam i protiv cire i protiv bilo kog igraca koji igra za selekciju koju vodi ciro
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
- miralem444
- Kontakt:
ma covjece..po meni baho i marijan su ubjedljivo najjaci komentatori na ovim prostirima. a jo oba bosanci pffff..joj ljudi oji ova bih je bogata zemlja po svacemu..pa ljudi moji viditel vi koji smo mi izvoznici igraca npr.corluka,ibrahimovic......pa ljudi moji a opet imamo repku po meni jednu od najacih u evropi...i mnogi smatraju da bih ima ponajacu repku u evropi.._dreamer_ je napisao/la:miralem444 je napisao/la:
ma ljudi moji..ko sutra prenosi tekmu...dahte nam bahu..molim vas..dajte ljudi da sutra uzivamo i placemo..
joj slazem se... znam da su ga mnogi prozivali ali je on meni rodjen za komentatora.. jednostavno ima fenomenalnu boju glasa a covjek se toliko uzivi da ti skace adrenalin slusajuci ga.. od poluprilike pomislis da je 100% sansa
jest da je imao i komentara koji nisu za scenu ali je znao osuti paljbu po savezu, po "glavnima", danas se ovi toliko boje za svoju guzicu da je to uzas, ko da su kakve ustogljene diplomate postavili da komentaricu...
da mi je da dozivim bahu i marijana zajedno da komentarisu, to bi bio praznik za usi
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
jezik pregrizomarseille_unique je napisao/la:evo moja formacija, turska podere nas, ciro dobije otkaz, ja ponovo onda mogu rahat da navijam za svoju zemlju , a davno sam se pomirio da su za mene jos jedne kvalifikacije gotove kad je doso ciro, tako da i ako odemo na ovo prvesntvo bit ce mi teze nego kad smo igrali nerijeseno protiv danske, tako da je ovo moja taktika

- ChelseaFann11
- Kontakt:
hz1987 je napisao/la:Ko bude držao sredinu on pobjeđuje - očito kao dan.cantona je napisao/la:Ne slazem se s tobom. To bi znacilo da se moramo prilagodjavati Turcima, prepustiti im inicijativu i igrati na kontre.hz1987 je napisao/la:Nema se tu šta puno pametovati, početni sastav je definitivno
--------------------------------------------------------Hasagić / Supić-------------------------------------------------------------
--------------------------------Spahić-----------------Nadarević-------------------Pandža------------------------------------
----------Jahić----------------------------Rahimić--------------------Bajramović--------------------Salihović------------
------------------------------Ibričić-----------------------------------------------------Misimović---------------------------------
------------------------------------------------------------Džeko----------------------------------------------------------------------
Hasagić je sinoć trenirao, ne zna se hoće li biti 100% spreman, iako ima neopisivu želju da igra.
Ćiro se neće kockati - ojačava sredinu i igra s jednim isturenim špicom, gdje će Misimović igrati onog drugog po potrebi, ali je zato ojačao vezni red s Rahimićem i BAjramovićem, koji će iznositi loptu, a daljni prenos vrše Jahić - Salihović po bokovima, a u sredini ibričić i po potrebi Misimović.
Zadnju trojku čine Spahić-Nadarević i Pandža.
Suština je što jaču sredinu postaviti jer su tu turci jaki, a onda polukontrama i kratkim pasovima doturiti loptu Džeki.
Ovo je jedino logično rješenje postavke, a vađenjem Pandže i prebacivanjem Jahića u zadnju liniju po potrebi se otvara prostor za još jednog centarfora Muslimović ili Ibišević.
Bajramović ako ne mogne ulijeće Muratović, a na mjestu Ibričića ide Pjanić
To su moguće izmjene o kretanju rezultata.
Jaci smo od njih i trebamo igrati svoju igru a nek se oni nama prilagodjavaju.
Znaci sa dva napadaca Ibisevicem i Dzekom i Misketom iza njih.
Netrebamo ih se bojati jer ponavljam jaci smo od njih.
Nema tu moja, tvoja, njihova igra....Gol mogu dati Ibricic, Misimovic, Salihovic i Dzeko... i to brzim pasovima, s tim da Miske moze po potrebi u akciji biti drugi centarfor, a Salihovic na njegovom mjesto upada....
ne zaboravi da imamo poroznu odbranu, i da nam protivnik lako moze doci u sesnaesterac....
Turke cemo razbiti ako preuzmemo sredinu, i po bokovima budu furali jahic i salihovic, onda lako je Misketu i Dzeki da se nadju prilici za gol, jer sprega bokova mora i jeste Ibricic.
Vjeruj mi ovo je jedino logicno i ispravno rjesenje!
slazem se s tobom i s ovom formacijom jer nama bi nerjesen rezultat odlicno dosao a da ne govorim za pobjedu, a ako bi bila ova formacija i ako bi primili prvi pogodak tesko bi se vratili....
sve je pijano sve je gotovo NAS JE ZELJO PRVI PONOVO..
- miralem444
- Kontakt:
ma sta aBd.0:3...jesil ti nedrogiran..hallo...ovakve deb** sto dale od repke kao sto je ovaj marseille...to si sad napiso i nikad vise...jasno...nemoj da te trazim po citavom svijetu...a znas kako je kad bosanac nesto obeca..bolje povuci te svoje rijeci...i ljudi moji sta bi hocemol sutra malo isamarat turske navijace dat im jednu vaspitnu....dbr je napisao/la:jezik pregrizomarseille_unique je napisao/la:evo moja formacija, turska podere nas, ciro dobije otkaz, ja ponovo onda mogu rahat da navijam za svoju zemlju , a davno sam se pomirio da su za mene jos jedne kvalifikacije gotove kad je doso ciro, tako da i ako odemo na ovo prvesntvo bit ce mi teze nego kad smo igrali nerijeseno protiv danske, tako da je ovo moja taktika
ako bogda bih 0:3 turskaal stoji da je ciro p e d e r
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Aj' se ti fino onda zavali u fotelju i gledaj sutra neciji drugi prenos, a repku zasigurno neces jos dugo gledati..marseille_unique je napisao/la:evo moja formacija, turska podere nas, ciro dobije otkaz, ja ponovo onda mogu rahat da navijam za svoju zemlju , a davno sam se pomirio da su za mene jos jedne kvalifikacije gotove kad je doso ciro, tako da i ako odemo na ovo prvesntvo bit ce mi teze nego kad smo igrali nerijeseno protiv danske, tako da je ovo moja taktika

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Mislim da cemo imati problema sa Ardom Turanom. Jedini koji ga moze zastopati i staviti u dzep je Spahic, no to bi bila greska jer bi onda nastala velika supljina u odbrani. Ovako nema ko da trci i blokira Ardu jer je ovaj jako brz i dobar tehnicar a sto je najgore po nas je da je cesto sebican i sam zavrsava akcije....
miralem444 je napisao/la:ma covjece..po meni baho i marijan su ubjedljivo najjaci komentatori na ovim prostirima. a jo oba bosanci pffff..joj ljudi oji ova bih je bogata zemlja po svacemu..pa ljudi moji viditel vi koji smo mi izvoznici igraca npr.corluka,ibrahimovic......pa ljudi moji a opet imamo repku po meni jednu od najacih u evropi...i mnogi smatraju da bih ima ponajacu repku u evropi.._dreamer_ je napisao/la:miralem444 je napisao/la:
nadjoh na jednom slicnom videu kad je miske predriblo trojicu francuza pa nam ne dadose cist penal.. a gledajuci ovaj video koji si postavio jos jednom me dusa zaboli sto bajramovic nece garant poceti tekmu... koji je ono lav, tamo negdje na 1:45, kako se bori i uzima loptu... ma zivotinja.. a usput zna sve s loptom..
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- Radioglava
- Kontakt:
Rz88 je napisao/la:Ima jedna stvar koja me zabrinjaje. Gledajte ovo, zamislite da nedaj Bože BiH počne gubiti i sudija nešto (ne)namjerno pogriješi. Zna se mentalitet ljudi u nas, odmah bi se bacalo svašta u teren itd...
Eh, i ja sam o ovome razmišljao. Može se stvarno naći neka budala koja odmah misli da je sve gotovo. Misli, gubi se 0:1 , nema šanse to stići...
Ako neko vidi nekog da krene bacati, odmah svi skačite na njega

- marseille_unique
- Kontakt:
imate srece sto me ova tema o reprezentaciji ne interesuje dugo vremena, tako da se nema sta prepirati svama navijac koji je isao na tekme repke, samo nekad vako dodem mislim ovo mi je drugi put da pokusam ovim momcima i kako vidim vise djeci nego momci pomoci da dodu pameti, idem da pratim moju mladu selekciju a vama sve najbolje u ziovotu i da dodete pameti
i ovo da dozivim da kazem ali sto se prije desi prije cu opet imat sansu da mogu pratit moju selekciju
ponosan sam sto sam jedan jedini kojeg nije uspjela medijska propaganda promjenit, nisam kao oni lafinasi BHF i ostali
dabogda nas turci poderali sutra
i ovo da dozivim da kazem ali sto se prije desi prije cu opet imat sansu da mogu pratit moju selekciju
ponosan sam sto sam jedan jedini kojeg nije uspjela medijska propaganda promjenit, nisam kao oni lafinasi BHF i ostali
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
NK_Nemila je napisao/la:Mislim da cemo imati problema sa Ardom Turanom. Jedini koji ga moze zastopati i staviti u dzep je Spahic, no to bi bila greska jer bi onda nastala velika supljina u odbrani. Ovako nema ko da trci i blokira Ardu jer je ovaj jako brz i dobar tehnicar a sto je najgore po nas je da je cesto sebican i sam zavrsava akcije....
ima care bajramovic, samo sto on nece igrati... arde se i ja bojim, on je fenomenalan igrac, jedan od najboljih veznjaka u evropi sigurno! rahimic i bajramovic bi ga mogli zatvoriti ali muratovic vala tesko... ma bice tekma sutra haos, ko ima slabo srce, nek ne gleda
Miraleme, ko te goni???

druze koji je tvoj problem ?marseille_unique je napisao/la:imate srece sto me ova tema o reprezentaciji ne interesuje dugo vremena, tako da se nema sta prepirati svama navijac koji je isao na tekme repke, samo nekad vako dodem mislim ovo mi je drugi put da pokusam ovim momcima i kako vidim vise djeci nego momci pomoci da dodu pameti, idem da pratim moju mladu selekciju a vama sve najbolje u ziovotu i da dodete pameti
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Spori su oni..Ako znas kako Arda igra, onda me sigurno razumijes....Spahic ga moze skroz iskljuciti iz igre, no ako Ciro da zadatak Spahicu da blokira Ardu, onda ode sve u PM jer su ovi ostali u odbrani jako nesigurno a to se jasno vidjelo protiv Armenije koja nije ni blizu opasna kao Turska..._dreamer_ je napisao/la:NK_Nemila je napisao/la:Mislim da cemo imati problema sa Ardom Turanom. Jedini koji ga moze zastopati i staviti u dzep je Spahic, no to bi bila greska jer bi onda nastala velika supljina u odbrani. Ovako nema ko da trci i blokira Ardu jer je ovaj jako brz i dobar tehnicar a sto je najgore po nas je da je cesto sebican i sam zavrsava akcije....
ima care bajramovic, samo sto on nece igrati... arde se i ja bojim, on je fenomenalan igrac, jedan od najboljih veznjaka u evropi sigurno! rahimic i bajramovic bi ga mogli zatvoriti ali muratovic vala tesko... ma bice tekma sutra haos, ko ima slabo srce, nek ne gleda
Bajramovic nije spreman 100% da ga zaustavi, inace da jest bio bi idealno rijesenje za Ardu...Muratovic mozda moze Ardu blokirati negdje na sredini ali se ne moze sa njim ganjati skroz u nasu polovinu kada ovaj povuce loptu....Rahimic nije tip igraca koji moze zaustaviti Ardu, Muratovic mu moze skidati lopte koje dolaze i blokirati ih, no Rahimicnema nikakve sanse sa Ardom....Jahic bi mogao no ne znam koliko je Jahic brz i koliko moze da izdrzi....Arda trci 90 min ebiga...
ne mogu da vjerujem da neko ovakvim balavim dopusta da budu moderatori.Knele je napisao/la:I, cole, kako si se proveo na ekskurziji, ipak, završio si srednju školu?cole-ch je napisao/la:To ne ide u prilog Bosni i Bosancima. Ako je istina jako lose gest. Upravo sam se danas vratio iz Turske, Turska je puna ljubavi prema BiH i njenim narodima. Ne treba niko da ovo dozivljava sentimentalno, ali i nije fer da se zarad nekakvog kvazi bratstva sa domacim izdajicama od Turske pravi kakav vele dushman. Nema i ne treba da se tenzije dizu, jer Turska u nijednom segmentu ne zasluzuje.Treba se Turskoj reprezentaciji dati do znanja da je u prijateljskoj zemlji, a na fudbalskom polju ljuti protivnik i ekipa koja ce pognute glave u sredu oko 23 h napustiti Bilino Polje.idrizinho je napisao/la:cuo sam neke informacije iz zenice , pa sada jesu li one tacne ?? Prijatelj mi rece da su se nasi navijaci veceras okupili pred hotelom gdje su turci i pjevaju, tako da ne daju spavat igracima turske repreyentacije. Sada da li je to tacno ne znam
balavac se fura na neke cetnicke krminalce i on je sad kompetentan da prica necemu.
svome babi koji te tako vaspita reci da smo u prijateljskim odnosima sa turskom, a da su on i njemu slicni zavjeka u manjini.
kada bi se igralo protiv srbije siurno nebi pisali kao sada, protiv turske a koja nam je toliko pomogla posebno za vrijeme cetnicko-ustaske agresije.
cole, svaka cast na postu.
postovanje im van terena ali kada sudija oznaci pocetak utkmice naravno da su nam neprijatelji.
biti fer kao u onoj utakmici kada smo ih tukli 3:2
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.