Semir bvb je napisao/la:Kralj si![]()
Hare_BvB je napisao/la:Kralj u kraljevskom izdanju!![]()
Evo sad i vi poceli. Ocito da vi nesto znate, sto ja ne znam
Sapketovci izvinite sto sam vam malo zachatao temu, ali smo se morali malo nasmijati
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Semir bvb je napisao/la:Kralj si![]()
Hare_BvB je napisao/la:Kralj u kraljevskom izdanju!![]()
ko ti to garantuje da ce te vi osvojit titulu???imamo tri puta bolji igracki kadar od BxB-a a Revierderby ce za 2 sedmice pripast S04 i uz to kiksat cete sad protiv Bayerna pa tako da se mozete sa titulom pozdravitHzBvB je napisao/la:Ja sam rekao da on nije profitabilan igrac....prima veliku platu ( 04-u dugovima) , ne moze se vise razvijat kao igrac, u poznim je godinama nemozes ga nikom prodat !Raul_64 je napisao/la:morao sam to potrazit kad ono..Senjor Raul za kojeg jedan žuto-crni stručnjak kaže da uopće nije dobar igrač
Raul od BUDALA uzima veliki kesh igra prosjecno...samo sto je svaki njegov potez medijski ispracen i ostavlja dojam kao da igra predobro !!!
Grcas u dugovima dajes za "kurvu-polovnjacu" enorman novac !!! Niti ga kome mozes prodat u 30-tim...
Rekao sam da igra prosjecno ...kad sme uzme u obzir cijela sezona odigrao je prosjecno kao Groskonj (koji prima 5-6 puta manju platu )
Zadnjih par utakmica je briljirao i odmah je on neki lafo k....
Samo vi skupljate te "majistore" a BvB ce tituleJadnici !!!
Vidjet cu ga za 7 dana protiv BvB ....da vidis kako grize Bender i Gundogan a trpa Kagawa a svi nemaju platu kao Raul -koji nece primit loptu za 90 min !
legenda reala je napisao/la:Nikad niti je igralo niti će igrati jedno ovako ime u Bundesligi![]()
moj,@dino....jel ono vi i Bayern prestizete ovaj jadni i cemerni Dortmund...koliki je minus kod komsija u Glezenkirhenu de mi reci...DiNo_OL je napisao/la:evo upravo sam sad nasao sastav za vecerasnju tekmu 36 Unnerstall - 6 Hoogland, 14 Papadopoulos, 32 Matip, 3 Escudero - 13 Jones, 12 Höger - 10 Holtby, 7 Raul, 31 Draxler - 25 Huntelaar
klupa: 33 Schober, 22 Uchida, 21 Metzelder, 28 Moritz, 17 Farfan, 8 Marica, 20 Pukki
...sretno kraljevskoplavi![]()
![]()
jos ove sezone nek se kurce i to ce im biti kraj....jedno je sigurno na VELTINSU ce bvb izgubitmma_hz je napisao/la:moj,@dino....jel ono vi i Bayern prestizete ovaj jadni i cemerni Dortmund...koliki je minus kod komsija u Glezenkirhenu de mi reci...DiNo_OL je napisao/la:evo upravo sam sad nasao sastav za vecerasnju tekmu 36 Unnerstall - 6 Hoogland, 14 Papadopoulos, 32 Matip, 3 Escudero - 13 Jones, 12 Höger - 10 Holtby, 7 Raul, 31 Draxler - 25 Huntelaar
klupa: 33 Schober, 22 Uchida, 21 Metzelder, 28 Moritz, 17 Farfan, 8 Marica, 20 Pukki
...sretno kraljevskoplavi![]()
![]()
![]()
![]()
A sljedeće smo jači za Gotzea i Reusa. Lagano titula opet....kraljttbvb je napisao/la:Da ste dobili Nurnberga, mozda ste do kraja sezone mogli do drugog mjesta, pa da se qrcite po mahali kako ste bili drugi, odmah iza mocnog BVB-a
Semir bvb je napisao/la:@ kralj dobar ti avatar. To naš 12-ti igrač....![]()
![]()
da smo pobjedili komotno smo mogli biti 2. i prst u uho ali ovako... i vi ste brate napuhali taj bvb isto da cete osvojit LP a ne Bundesligukraljttbvb je napisao/la:Da ste dobili Nurnberga, mozda ste do kraja sezone mogli do drugog mjesta, pa da se qrcite po mahali kako ste bili drugi, odmah iza mocnog BVB-a
Ma ja vi svake trece godine osvajate BundesliguDiNo_OL je napisao/la:da smo pobjedili komotno smo mogli biti 2. i prst u uho ali ovako... i vi ste brate napuhali taj bvb isto da cete osvojit LP a ne Bundesligukraljttbvb je napisao/la:Da ste dobili Nurnberga, mozda ste do kraja sezone mogli do drugog mjesta, pa da se qrcite po mahali kako ste bili drugi, odmah iza mocnog BVB-a![]()
Ma ja vi svake trece godine osvajate BundesliguHzBvB je napisao/la:DiNo_OL je napisao/la:da smo pobjedili komotno smo mogli biti 2. i prst u uho ali ovako... i vi ste brate napuhali taj bvb isto da cete osvojit LP a ne Bundesligukraljttbvb je napisao/la:Da ste dobili Nurnberga, mozda ste do kraja sezone mogli do drugog mjesta, pa da se qrcite po mahali kako ste bili drugi, odmah iza mocnog BVB-a![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.