FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Amare ti si Tito kad si od od Svrake i Jamaka napravio nesto.Sta je ovo ba sto Svraka leti po terenu.
Zadnja izmjena: barbarez, dana/u 14 apr 2012, 16:53, ukupno mijenjano 1 put.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
pa napisi jednom pravilnomaknadi je napisao/la:Sta rece,ja bi tebe umjesto Amara....Bosnier je napisao/la:Sta je sa adilovicem , ebo ga selimovic...
I naprjed i naprjed i napred..........
___________________________________________________________________________________________________
ZELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI
Za zivot cijeli!
Joj seljakljuka na ovim tribinama, kako psuju nasim igracima ko da smo im dusmani najveci 
Željezničar 1921
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
admin je napisao/la:Postiranje linkova na sajtove koji prenose ukradene sadržaja rezultiraće (i već jesu) trajnim banovima.
ako hoćete da javite gdje ima prenos, linkajte originale, a ne one koji su to ukrali.
Hahahahahahahahahaha ja seljaka u Gradaccu majko draga,je li cujete vi ove psovke sa tribina??? hahahahaha
A zasto ne bit' obican i voljet male stvari zasto svako mora biti glavni,sta to lijepo ima obraz zakrpljen sa flekom, zasto sa tugom gledam za covjekom?
jos samo nesto: bespotrebno mi je obrisan comment. A kazu nam Gradacac prijateljski nastrojen, a cujete li ovo psovanje "...sarajevsku" ; "Guso j..." ? Nidje veze. ZVijezda nije bezazlena, znaju razvit akciju ali kad dodju do sesnaesterca zijane se skroz ili bespotrebno zakomplikuju. Posjeta dobra. Bice ovdje jos golova sigurno. Samo se nadamo da Guso nece primiti. OBARAMO REKORDE !
Osim - drugo ime za Želju !
Evo direktnog linka za stream:
http://veetle.com/index.php/channel/view#4ecc29b66e8f4" onclick="window.open(this.href);return false;
http://veetle.com/index.php/channel/view#4ecc29b66e8f4" onclick="window.open(this.href);return false;
Kakvi cobani na tribinima , cast izuzetcima....
A ti me pitaš zašto neću u evropu, **** vas Amsterdam duvam skank u bloku!
Hocemo pobjedu!!Medixon je napisao/la:Kakvi cobani na tribinima , cast izuzetcima....
P.s Kakav je gol bijo? Nazalost ukljucio sam se tek oko dvadesete..
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- pintol_TM87
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Akcija za 10 !!
Akcija za 10 !!
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Isto kao sto nasi psuju svimarossoner je napisao/la:jos samo nesto: bespotrebno mi je obrisan comment. A kazu nam Gradacac prijateljski nastrojen, a cujete li ovo psovanje "...sarajevsku" ; "Guso j..." ? Nidje veze. ZVijezda nije bezazlena, znaju razvit akciju ali kad dodju do sesnaesterca zijane se skroz ili bespotrebno zakomplikuju. Posjeta dobra. Bice ovdje jos golova sigurno. Samo se nadamo da Guso nece primiti. OBARAMO REKORDE !
Jooooooooj im golmana
Izgleda 1-0 za Slaviju
VOLIM TE ZELJO
- ibrakadabra
- Kontakt:
slavija-siroki 1-0
-
AboveTheLaw
- Kontakt:
Jao seljaka u ovom Gradačcu majko mila cccc...
-
xxl basket
- Kontakt:
svakog ljeta odem u gradacac imam tamo rodbinu , to je tako lijepa i pitoma sredina ne mogu vam opisati ali kakva se ovo seljadija na stadionu skupila ja ocima svojim ne vjeurjem , evo sad hocu rodjaka da zovem da pitam kakav je ovo odron od atmosfere i kakvi su seljaci na tribinama...
najgore sto ce doci i reci pokradeni 
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Pa eto covjek vam je stavio stranicu ispred.rastafarian je napisao/la:TAKOĐEEEEEEER123456 je napisao/la:moze li ko taj stram polati na pp da se admin nebi naljutio.
VOLIM TE ZELJO
Trenutno korisnika/ca: addebisi, Anpa, Emindoks20, kontra, Levin, MrkiMedo, PointBlank, zastitaIdentiteta i 58 gostiju.