Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
[youtube][/youtube]
- MirzaGunner
- Kontakt:
Po ovom klipu on mi se cini kao fin igrac, sad treba mu pruziti sansu ako dodje kod nas pa tek onda suditi.aldin-8 je napisao/la:[youtube][/youtube]
F.K.Rajvosa! Arsenal FC!! Rafael Nadal!!
Belhanda je zvjer. Kao sto vec govorio, ako ne mozemo dobiti Hazarda ili Gotzea, zadovoljio bi se sa Belhandom. Pa covjek je glavni motor Montpelliera (i Giroud, al je Belh jaci!
)

Kanite se ljudi transfera, još nismo nit blizu završetka. Wigan sutra ?! Ljudi u grčevitoj borbi za opstanak, ako im se pruži i najmanja prilika za osvajanje bodova iskoristit će je. Zato, mislim da Wenger mora najbolju ekipu poslat na teren i da to završimo u prvom poluvremenu.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- vedofeelgood
- Kontakt:
Ja kazem da je mašina lik, mislim da je i @Arnelinho govorio nešto u vezi njega. Super bi baš bilo da pored Podolskog i Vertonghena dodje i on 
EDIT: Sa Wiganom u ponedjeljak u 21h

EDIT: Sa Wiganom u ponedjeljak u 21h

If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
potpisGunnerS je napisao/la:Kanite se ljudi transfera, još nismo nit blizu završetka. Wigan sutra ?! Ljudi u grčevitoj borbi za opstanak, ako im se pruži i najmanja prilika za osvajanje bodova iskoristit će je. Zato, mislim da Wenger mora najbolju ekipu poslat na teren i da to završimo u prvom poluvremenu.

vi ljudi isto ko da ne pratite Arsenal svih ovih godina i povezivanja svih mogućih i nemogućih igrača sa Arsenalom
Pa kad bi 2 3 kako treba pojačanja došla ja bi bio zadovoljan.
zato stvarno nema smisla to što pričate za ta pojačanja
Vođa zna.
- vedofeelgood
- Kontakt:
Zato i kazem da kad bi pored Podolskog, jos dosli Vertonghen i Belhanda imali bi drama ekipunedim1993 je napisao/la:potpisGunnerS je napisao/la:Kanite se ljudi transfera, još nismo nit blizu završetka. Wigan sutra ?! Ljudi u grčevitoj borbi za opstanak, ako im se pruži i najmanja prilika za osvajanje bodova iskoristit će je. Zato, mislim da Wenger mora najbolju ekipu poslat na teren i da to završimo u prvom poluvremenu.
vi ljudi isto ko da ne pratite Arsenal svih ovih godina i povezivanja svih mogućih i nemogućih igrača sa Arsenalom
Pa kad bi 2 3 kako treba pojačanja došla ja bi bio zadovoljan.
zato stvarno nema smisla to što pričate za ta pojačanja

If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Arsene Wenger
Sa Wengerom se nikada nezna, a rekao je da ce u zavisnosti od plasmana na kraju tako i trositi.
Sudeci po toj izjavi i stanju kakvo jest necemo se moci nadati necemu o cemu smo do sada sanjali msm na spomenuta pojacanja koja smo pominjali cijeli sezonu.
Sudeci po toj izjavi i stanju kakvo jest necemo se moci nadati necemu o cemu smo do sada sanjali msm na spomenuta pojacanja koja smo pominjali cijeli sezonu.

nemojte me ljutit da prelistam zadnjih 20 30 stranica teme. glava ako niste povezali 10 najmanje igrača sa arsenalom

Vođa zna.
Kako ne volim ovaj termin :/vedofeelgood je napisao/la: EDIT: Sa Wiganom u ponedjeljak u 21h
Sto se tice pojacanja Arsenalu bi zbog politike kluba najbolje i najisplatnije bilo dovodjene dvojca Fulhama Dembele Dempsey njih dvojica vrijede manje od 30 miliona, a zadrzati postojece igrace mislim da nam je Walcott itekako potreban nekad ima los dan ali ipak nema boljeg krila u engleskoj od njega .
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Sumnjivi su mi nesto

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Pong = P.I.M.P
bila je ta slika koju stranicu unazad
Arnelinho nas je vec obavjestio o "pe.derluku", iako on kaze da je to cvrsto prijateljstvo. 

bila je ta slika koju stranicu unazad

Gledah danas tekmu CSKA- Zenit ,inače obrnuto je bilo (
) ,Zenit je bio domaćin. Arshavin ušao u igru tam nekad u drugom poluvremenu, pri rezultatu 0-0. NAKON toga ide ovako: ARSHAVIN za Kerzhakova ovaj do bogapitaj nekog igrača i to je bilo 1-0.
Nakon toga Kerzhakov ubacio, a Arshavin pogodio za 2-0 i najvjerovatnije trofej prvaka Rusije ove sezone.
Arshavin je počeo sa klupe, jer se prethodnoj tekmi ozlijedio. A što se mene tiče, uprkos odličnoj partiji danas, neka on ipak ostane u Zenitu. Neka nam daju 10 miliona euri za njeg, da ih preusmjerimo do Fulhama za Dempseya, i uštedimo makar 20-30k sedmične plate (pristaće Clint na 50/60 000 sedmično. Hoće, što neće.
)
@profa:
Btw. ovde ima dosta istine.

Nakon toga Kerzhakov ubacio, a Arshavin pogodio za 2-0 i najvjerovatnije trofej prvaka Rusije ove sezone.
Arshavin je počeo sa klupe, jer se prethodnoj tekmi ozlijedio. A što se mene tiče, uprkos odličnoj partiji danas, neka on ipak ostane u Zenitu. Neka nam daju 10 miliona euri za njeg, da ih preusmjerimo do Fulhama za Dempseya, i uštedimo makar 20-30k sedmične plate (pristaće Clint na 50/60 000 sedmično. Hoće, što neće.

@profa:

Btw. ovde ima dosta istine.

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Treba se otarasiti i Chamacka, Squillaci, Almunia itd itd... Sve to treba nogom dalje od Arsenala... 

- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
E moj Fabregase na sta si spaoNek' je ostavio onog klokana Fabregasa, dabogda obje noge polomio

od jednog barcinog navijaca

Rođen s tobom da budem
- frankqqqqq
- Kontakt:
Cesc nije onaj isti otkako je otišao u Barcelonu.
Valjda je shvatio gdje pripada
Valjda je shvatio gdje pripada

Ovo je već postalo smiješno, koga god da prodamo skoro da ga i zamijenimo. Fabregas mi uopšte ne nedostaje, zapravo imam takav osjećaj kao da nikad nije ni igrao u Arsenalu.

- Invincibles
- Kontakt:
Kako igra u zadnje vrijeme,bio bi mu problem da izbaci nekog od dvojca Arteta-Rosa,a kamoli da bude kljucni igrac...Bosco je napisao/la:![]()
Ovo je već postalo smiješno, koga god da prodamo skoro da ga i zamijenimo. Fabregas mi uopšte ne nedostaje, zapravo imam takav osjećaj kao da nikad nije ni igrao u Arsenalu.
__VICTORIA CONCORDIA CRESCIT__
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Carolija Wengera, mrzim to priznati, ali nas je covjek sve zajebao(navijace Arsenala). I dobro nas poklopio.
I ne samo da nam ni jedan igrac ne nedostaje, vec se covjek pobrine da ovi ne znaju igrati u tim drugim klubovima.
I ne samo da nam ni jedan igrac ne nedostaje, vec se covjek pobrine da ovi ne znaju igrati u tim drugim klubovima.
Celik!3,2,2.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.