Ima i toga al to su prošla vremena kad se meze nosilo, klub je sad PL stabilan i atraktivan svi bi bili treneri a ako vide da ne mogu uć u klub onda pljuju po drugovimazmajevac je napisao/la:U pravu si drug samo sto ti igraca nema vise, a ostali konobari/tj.treneri sto su nosili meze,a sad rade sa Zvijezdinom djecom.Kad i njih zamjenimo bicemo pravi klub.
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Vjerujem da će biti dobar Halilović, Želji treba krilo, a on bi bio odlično pojačanje za iduću sezonu. 
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
On je Jovićev igrač i ide u Sarajevo ako ne ode vani.gollum je napisao/la:Vjerujem da će biti dobar Halilović, Želji treba krilo, a on bi bio odlično pojačanje za iduću sezonu.
- TheAlchemistRD07
- Kontakt:
je*o te i Jović i Halilović i Sarajevo. Očito nisi svjestan koliko si dosadan. Valjaš gluposti sa tim Jovićevim "isplaniranim zaje*avanjem Zvijezde". Kad je došao u Gradačac ti si ga prvi hvalio i kovao u zvijezde a sad se*es.Zmajjj je napisao/la:On je Jovićev igrač i ide u Sarajevo ako ne ode vani.gollum je napisao/la:Vjerujem da će biti dobar Halilović, Želji treba krilo, a on bi bio odlično pojačanje za iduću sezonu.
Danas svi na banju...
musa je iskazao zanimanje za toga igraca zvijezde vec na polusezoni,ali nije nista bilo,valjda je vezan ugovorom neznamgollum je napisao/la:Vjerujem da će biti dobar Halilović, Želji treba krilo, a on bi bio odlično pojačanje za iduću sezonu.
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Kakvi ste vi seljaci Allahu dragi,ovakve psovke ni u Banja Luci nisam cuo.FUJ FUJ FUJ dodje vam sampion a vi tako.Seljadio seljacka s tribina
A zasto ne bit' obican i voljet male stvari zasto svako mora biti glavni,sta to lijepo ima obraz zakrpljen sa flekom, zasto sa tugom gledam za covjekom?
- plava grbavica
- Kontakt:
stvarno kako vas nije sramota i još če te reći da sudija navija za nas baš ste ...MarkoDa je napisao/la:Kakvi ste vi seljaci Allahu dragi,ovakve psovke ni u Banja Luci nisam cuo.FUJ FUJ FUJ dodje vam sampion a vi tako.Seljadio seljacka s tribina
Dobro je ,popustite ljude sad na njihovoj temi. Bezveze njima spocitavate radi onih cobana sa tribina koji i ne znaju šta je internet.
- edo_malesak
jeste dosadni ba, bio sam ja na vasim tekmam i cuo sam i gore psovke. a usput koga boli uvo u gradaccu sto ste vi prvaci. za mene apsolutno nema razlike jel doso zeljo il slavija a tako isto i vecini na tribinamaMarkoDa je napisao/la:Kakvi ste vi seljaci Allahu dragi,ovakve psovke ni u Banja Luci nisam cuo.FUJ FUJ FUJ dodje vam sampion a vi tako.Seljadio seljacka s tribina
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)
Ma ko smo mi to da njih osudjujemo, molim vas? A ono naše pri svakom ispucavanju golmana, ne vazno jeli sa juga ili sjevera, to zaboravljate? Naše psovace sa sjevera? Kada mi prestanemo, onda cemo imati za pravo da i njih osudjujemo, ovako se samo mozemo poklopitiplava grbavica je napisao/la:stvarno kako vas nije sramota i još če te reći da sudija navija za nas baš ste ...MarkoDa je napisao/la:Kakvi ste vi seljaci Allahu dragi,ovakve psovke ni u Banja Luci nisam cuo.FUJ FUJ FUJ dodje vam sampion a vi tako.Seljadio seljacka s tribina
- edo_malesak
u nasoj ligu je bolji za klasu od svih ostalih klubovazlatandr je napisao/la:jak Zeljo jelde
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)
- KB-TM87
- Kontakt:
ja krkana od navijača 
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Samo imate najjacu VIP lozu,ne u BiH nego na dunjaluku

Zadnja izmjena: adoni, dana/u 14 apr 2012, 19:47, ukupno mijenjano 2 puta.
Jači od ratova,režima i partija...FK ŽELJEZNIČAR
adoni je napisao/la:Samo imate najjacu VIP lozu,ne u BiH nego na dunjaluku![]()
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- edo_malesak
ne znam zasto ovo stavljate nama na temu, ovo je mozda vama zanimljivo ali mi za ovo znamo vec 5 godina
- inacefindecko
- Kontakt:
jel vi kaarate šta tamo u gradačcu..
ovo su trebali staviti plus 18.. istresite se kući, a ne na utakmicama!
veći broj psovki nisam odavno čuo! i ne zavaravajte se da kod nas ovoliko psuju, ima i kod nas psovanja, al ne u ovoj mjeri! jer mi smo gospoda!
a eto, bili ste mi drag grad!
veći broj psovki nisam odavno čuo! i ne zavaravajte se da kod nas ovoliko psuju, ima i kod nas psovanja, al ne u ovoj mjeri! jer mi smo gospoda!
hajde ne seri bogatiinacefindecko je napisao/la:jel vi kaarate šta tamo u gradačcu..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.