Zbog toga sam propustio direktan prenos drugog gola i opcenito treci gol nisam nikako vidio, kakav je treci gol ??? Zastopalo mi je neposredno pred gol. A samo treba On Off pa brzo dodje.fanatic1991 je napisao/la:opet stream stade jbt :S
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Osim - drugo ime za Želju !
Haha joj sto bi komentator volio da Guso primi haha..
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
sajsi ga kolega igore 
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
kolega igor je najvece go.vnoChWilla je napisao/la:sajsi ga kolega igore
Za zivot cijeli!
Alen Mesanovic za preokret Slobode protiv Zrinje!! 
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- rastafarian
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Ž'21 !
alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!
UEFA MAFIJA !
alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!
UEFA MAFIJA !
nije gori od spahe nikakoThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:kolega igor je najvece go.vnoChWilla je napisao/la:sajsi ga kolega igore
DRUG NEBI TI PUNCA
- edo_malesak
cestitke za pobjedu i titulu svakako, a momci iz loze ima da vam i zapjevaju 
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)
Mrs gade sa ove teme, na vasoj temi uporedjujes Zelju i Slaviju.edo_malesak je napisao/la:cestitke za pobjedu i titulu svakako, a momci iz loze ima da vam i zapjevaju
ZA SVE TI HVALA AMARE!!!
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
ekipa iz lože najjača
sad smo skoro sigurno prvaci, bravo za ekipu i za Amara, naravno
sad smo skoro sigurno prvaci, bravo za ekipu i za Amara, naravno
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- edo_malesak
i ti nama kazes nesto a ja vam lijepo cestitam. a ja navijam za zvijezdu i ostali klubovi u PLBiH uopste me ne zanimaju, znaci svi su mi isti, tako da... ugodan ostatak danascorpion je napisao/la:Mrs gade sa ove teme, na vasoj temi uporedjujes Zelju i Slaviju.edo_malesak je napisao/la:cestitke za pobjedu i titulu svakako, a momci iz loze ima da vam i zapjevaju
ZA SVE TI HVALA AMARE!!!![]()
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)
ne pretjeruj, jedva smo zvijezdu dobilibagrcavi je napisao/la:DUPLA MAJSTORE !!!
FKŽ !
- SiggiSmallz
- Kontakt:
Zeljo je Chuck Norris za ovu ligu !
Ako pri svakoj prijateljskoj usluzi odmah misliš na zahvalnost, onda nisi darovao, već prodao.
Dostojevski
Dostojevski
da je Zvijezda samo spustila loptu na zemlju i igrala igru po kojoj je poznata, ne bi se Željo provuko kao danas.Tanko, Amare odlazi !TeaM87 je napisao/la:ne pretjeruj, jedva smo zvijezdu dobilibagrcavi je napisao/la:DUPLA MAJSTORE !!!
DRUG NEBI TI PUNCA
odlicna igra i veoma vazna pobjeda protiv veoma nezgodnog protivnika! jos Sisoki izgubio u Lukavici,tako da smo opet na plus 7 bodova,ili tacnije 8,jer imamo bolju gol razliku...titula je sve blize,ali ne smije biti opustanja! do utakmice kupa protiv Sirokog,mozemo jos podici formu,jer samo tako mozemo do duple krune!
cestitke Osimu,igracima,svaka cast !
cestitke Osimu,igracima,svaka cast !
-
Plavetnilo
- Kontakt:
Bekrić i Zeba definitivno mogu zajedno, ko ne vjeruje, uvjeriti će se !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.