FK Rudar Prijedor

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Re: FK Rudar Prijedor

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 07 apr 2012, 16:03

A hvala bogu pa i mi pobjedišmo nekoga :D ,al stvarno zasluženo,ko god je gledao utakmicu vidio je da smo bili bolji od Slobode i da smo više htjeli tu pobjedu...zadnjih 20 minuta smo mogli zavući bar još 2 gola,ladno..ali treba biti zadovoljan pobjedom :D 8-) Sad u srijedu da klepimo GOŠK-a kod kuće,a vjerujem da hoćemo, i moramo i 24 boda na kontu ako bog da,dovoljno za mirnu luku ;) Do kraja još idemo u goste Veležu,Sarajevu i Leotaru,mislim da bi i iz Trebinja mogli odnijeti bod(ove)...Pored GOŠK-a s kojim igramo u srijedu,imamo poprilično povoljan raspored domaćih utakmica,dolazi nam još Slavija,Kozara (mislim da tu možemo uzeti 6 bodova) i na kraju dočekujemo u 30.kolu Široki Brijeg kući 8-) Nikad nas nisu tukli u Prijedoru,tako da su "dobrodašao" gost 8-)
GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...

grad-na-rijeci-sani
Kontakt:

Post Postao/la grad-na-rijeci-sani » 07 apr 2012, 16:05

Dobra utakmica. Ostaje zal za propustenim prilikama na kraju ali pobjeda je tu. 8-)

K0MT
Kontakt:

Post Postao/la K0MT » 07 apr 2012, 16:08

mnogo_smo_jaki je napisao/la:A hvala bogu pa i mi pobjedišmo nekoga :D ,al stvarno zasluženo,ko god je gledao utakmicu vidio je da smo bili bolji od Slobode i da smo više htjeli tu pobjedu...zadnjih 20 minuta smo mogli zavući bar još 2 gola,ladno..ali treba biti zadovoljan pobjedom :D 8-) Sad u srijedu da klepimo GOŠK-a kod kuće,a vjerujem da hoćemo, i moramo i 24 boda na kontu ako bog da,dovoljno za mirnu luku ;) Do kraja još idemo u goste Veležu,Sarajevu i Leotaru,mislim da bi i iz Trebinja mogli odnijeti bod(ove)...Pored GOŠK-a s kojim igramo u srijedu,imamo poprilično povoljan raspored domaćih utakmica,dolazi nam još Slavija,Kozara (mislim da tu možemo uzeti 6 bodova) i na kraju dočekujemo u 30.kolu Široki Brijeg kući 8-) Nikad nas nisu tukli u Prijedoru,tako da su "dobrodašao" gost 8-)
Јесте, $. $ $ стварно. ? " у " " $ ", у " сва 3 наравно :lol: , а на % $ " ? пас ". :lol: $ & " све $ &. ?, то " " -. Тај " $, ?' % " %, " су ' " "$" гост. :D ?' ова $ ' $ тога $, " свега $ $ " Гаврана " Ђафе. :lol:

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 07 apr 2012, 16:20

K0MT je napisao/la:
mnogo_smo_jaki je napisao/la:A hvala bogu pa i mi pobjedišmo nekoga :D ,al stvarno zasluženo,ko god je gledao utakmicu vidio je da smo bili bolji od Slobode i da smo više htjeli tu pobjedu...zadnjih 20 minuta smo mogli zavući bar još 2 gola,ladno..ali treba biti zadovoljan pobjedom :D 8-) Sad u srijedu da klepimo GOŠK-a kod kuće,a vjerujem da hoćemo, i moramo i 24 boda na kontu ako bog da,dovoljno za mirnu luku ;) Do kraja još idemo u goste Veležu,Sarajevu i Leotaru,mislim da bi i iz Trebinja mogli odnijeti bod(ove)...Pored GOŠK-a s kojim igramo u srijedu,imamo poprilično povoljan raspored domaćih utakmica,dolazi nam još Slavija,Kozara (mislim da tu možemo uzeti 6 bodova) i na kraju dočekujemo u 30.kolu Široki Brijeg kući 8-) Nikad nas nisu tukli u Prijedoru,tako da su "dobrodašao" gost 8-)
Јесте, $. $ $ стварно. ? " у " " $ ", у " сва 3 наравно :lol: , а на % $ " ? пас ". :lol: $ & " све $ &. ?, то " " -. Тај " $, ?' % " %, " су ' " "$" гост. :D ?' ова $ ' $ тога $, " свега $ $ " Гаврана " Ђафе. :lol:
Pa sa Veležom se može igrati,jer oni su ekipa koja igra otvoreno,naročito kući,što se nadigrava i ako uzmemo(a uzećemo ;) ) GOŠK sad u srijedu ne vidim razloga zašto ne bi otišli u Mostar i odigrali jednu otovrenu utakmicu kao ovu u Tuzli,pa makar izgubili.Realno je da iz Trebinja donesemo bod,uvjek smo dole igrali tvrdo,gubili sa 0-1 u 90. ili uzimali bod,tako da vjerujem da nas neće poraziti.Ova pobjeda znači mnogo na psihičkom planu i sigurno je da će igrači igrati dosta opuštenije i sa više samopouzdanja u nastavku PL.

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 08 apr 2012, 12:36

Mi s vama igramo u 27 kolu!! ;) ;)

1928
Kontakt:

Post Postao/la 1928 » 08 apr 2012, 13:07

Žuto plavi dresovi i odma pobjeda! U srijedu, nema veze što je radni dan, svi na stadion, da gledamo prvu pobjedu kod kuće ove sezone! Neće biti lako, ali sve osim pobjede,je neuspjeh. 8-)

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 08 apr 2012, 14:14

1928 je napisao/la:Žuto plavi dresovi i odma pobjeda! U srijedu, nema veze što je radni dan, svi na stadion, da gledamo prvu pobjedu kod kuće ove sezone! Neće biti lako, ali sve osim pobjede,je neuspjeh. 8-)
Ove godine :D

K0MT
Kontakt:

Post Postao/la K0MT » 08 apr 2012, 15:00

& " &, ' на ' ? $ ' & ", " тренера, " ?. :D

" onclick="window.open(this.href);return false;

1928
Kontakt:

Post Postao/la 1928 » 08 apr 2012, 16:06

mnogo_smo_jaki je napisao/la:
1928 je napisao/la:Žuto plavi dresovi i odma pobjeda! U srijedu, nema veze što je radni dan, svi na stadion, da gledamo prvu pobjedu kod kuće ove sezone! Neće biti lako, ali sve osim pobjede,je neuspjeh. 8-)
Ove godine :D
Da, mislio sam na polusezonu ali pogriješi u pisanju! :D

Vastecija_GSE
Kontakt:

Post Postao/la Vastecija_GSE » 11 apr 2012, 21:50

Sta je ovo sa nama? prvo se ne mozemo sastaviti sa loptom , a sad pucamo dvije za redom....fino fino samo nek se ovako nastavi :D :D

1928
Kontakt:

Post Postao/la 1928 » 11 apr 2012, 21:54

Vastecija_GSE je napisao/la:Sta je ovo sa nama? prvo se ne mozemo sastaviti sa loptom , a sad pucamo dvije za redom....fino fino samo nek se ovako nastavi :D :D
Pa nismo ni danas nešto igrali, realno, gošk se ispromašivao, a i Nikolić je bio raspoložen. Kako god, važna je pobjeda, idemo dalje! 8-)

Vastecija_GSE
Kontakt:

Post Postao/la Vastecija_GSE » 12 apr 2012, 10:40

1928 je napisao/la:
Pa nismo ni danas nešto igrali, realno, gošk se ispromašivao, a i Nikolić je bio raspoložen. Kako god, važna je pobjeda, idemo dalje! 8-)[/quote]

Pa tako nesto je rekao i trener na kraju....ali opet islo se na taj matematicki dio. :D

K0MT
Kontakt:

Post Postao/la K0MT » 12 apr 2012, 21:02

Ја ? $ " у & ' " са ? """. :lol:

П.С. $ $ на РТП, " " % / $, & ? "! :o :D

П.С.С. % је ово, опет ' ? $? ;)

1928
Kontakt:

Post Postao/la 1928 » 14 apr 2012, 14:25

Ma danas po 3 boda! :D

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 14 apr 2012, 16:10

1928 je napisao/la:Ma danas po 3 boda! :D

Ma neka bar pobjede :mrgreen: :lol: :mrgreen:

K0MT
Kontakt:

Post Postao/la K0MT » 14 apr 2012, 16:44

Subota, Mostar, Velež - Rudar, gledalaca: 200

Srijeda, Prijedor, Rudar - GOŠK, gledalaca: 1000 8-)

Ajmooo! Čujem na radiju, kiša lije iz neba iz zemlje, nema ni uslova za igru. :D

EDIT: Nikolić nas spašava opet. :mrgreen:

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 14 apr 2012, 18:23

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: 200 gledalaca je premija, na radiu slusam kaze lik "Uspio sam prebrojati 81 gledaoca na stadionu u Vrapcicima"
Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 14 apr 2012, 18:52

Sta ce biti sada zna li ko???

Gdje ce ove nase fukare prespavati :lol:

Koji se minut igrao kada je prekinuo i hoce li se od toga minuta nastavili??
? &

ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII

Vastecija_GSE
Kontakt:

Post Postao/la Vastecija_GSE » 14 apr 2012, 19:34

Prijedor je napisao/la:Sta ce biti sada zna li ko???

Gdje ce ove nase fukare prespavati :lol:

Koji se minut igrao kada je prekinuo i hoce li se od toga minuta nastavili??
Ma nama sve dati sta fali....propust u organizaciji! haha iako je vremenska nepogoda ko im je kriv sto nisu napravili navodnjavanje i odvod sa terena ko mi , pa docekali utakmicu. pih! hahaha :lol:

1928
Kontakt:

Post Postao/la 1928 » 14 apr 2012, 19:57

Ma 3 boda za zelenim stolom! :D

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: held9, Mocvara1991, MukiBek, Resolute, Samba71 i 25 gostiju.