Iskreno nisam ni ocekivao da mozemo bolje proci, ali mozda nam se posreci da za pocetak izbjegnemo Izraelce.ChWilla je napisao/la:startujemo iz hale, đe ponovo možemo dobiti izraelce, basel, partizan, dinamo...
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Pod uslovom da Široki pobjedi svaku do kraja, nama treba maksimalno 5 pobjeda 2 neriješene, a jednu možemo i zijaniti i da smo sigurni prvaci.GaetanoScirea je napisao/la:U preostalih 8 utakmica dovoljno nam je 6 pobjeda i 2 remija.![]()
Nego, nakon ovog kola imamo i najbolju odbranu lige samo 10 primljenih golova.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Meni da je dočekat' da igramo s nekom evropskom ekipom, ne znam šta bih dao.Elegant je napisao/la:Iskreno nisam ni ocekivao da mozemo bolje proci, ali mozda nam se posreci da za pocetak izbjegnemo Izraelce.ChWilla je napisao/la:startujemo iz hale, đe ponovo možemo dobiti izraelce, basel, partizan, dinamo...
Prema wikipedii:
16 Switzerland 24.900
17 Israel 22.000
18 Czech Republic 20.850
19 Austria 20.700
20 Cyprus 18.124
21 Bulgaria 17.875
22 Croatia 16.124
23 Belarus 16.083
24 Poland 15.916
25 Slovakia 14.499
26 Norway 14.375
27 Serbia 14.250
28 Sweden 14.125
29 Bosnia and Herzegovina 9.124
30 Finland 8.966
---------------------------------------------------------------
31 Republic of Ireland 8.708
32 Hungary 8.500
33 Moldova 7.749
34 Lithuania 7.708
35 Latvia 7.415
36 Georgia 6.957
37 Azerbaijan 6.165
38 Slovenia 6.124
39 Macedonia 5.207
40 Iceland 4.957
41 Kazakhstan 4.374
42 Liechtenstein 4.000
43 Montenegro 3.875
44 Albania 3.874
45 Estonia 3.791
46 Wales 2.790
47 Armenia 2.583
Eto drzave prema koeficijentu za drugo pretkolo, prema ovom smo nosioci.
16 Switzerland 24.900
17 Israel 22.000
18 Czech Republic 20.850
19 Austria 20.700
20 Cyprus 18.124
21 Bulgaria 17.875
22 Croatia 16.124
23 Belarus 16.083
24 Poland 15.916
25 Slovakia 14.499
26 Norway 14.375
27 Serbia 14.250
28 Sweden 14.125
30 Finland 8.966
32 Hungary 8.500
33 Moldova 7.749
34 Lithuania 7.708
35 Latvia 7.415
36 Georgia 6.957
37 Azerbaijan 6.165
38 Slovenia 6.124
39 Macedonia 5.207
40 Iceland 4.957
41 Kazakhstan 4.374
42 Liechtenstein 4.000
43 Montenegro 3.875
44 Albania 3.874
45 Estonia 3.791
46 Wales 2.790
47 Armenia 2.583
FKŽ !
Cestitam ekipi Zelje,igrate zaista lijepo,i meni koji sam cisti Zvjezdas ste se svidjeli.Igrate lagano i tecno ali na kraju koristite svaku priliku koju dobijete.Svaka cast i Amaru koji vas je vratio, mislim da ste najbolja poslijeratna ekipa u BiH.Ovakva ekipa ne treba da se boji nikoga.ja sam realan i hvala vam sto ste mi pokazali svojom igrom gdje Zvjezda zaista pripada a to je rang Rudara,Kozare, Slavije ,Travnika...........Svi momci kod vas su dobri samo Beslija kao covjek se vidi da je seljace iz Zivinica.(Seljak hoce da bude veci Sarajlija od onog Sarajlije sto mu je djed s Vratnika.Svaka cast jos jednom!!!!
- SarajlijaTM
ma jasta,ne umanjujes ti pobjedu jednom,nego dva puta,mudro zborisBosanski zmaj je napisao/la:CESTITKE ZELJI NA ZASLUZENOJ POBJEDI,NAJBOLJA STE EKIPA U DRZAVI,BEZ IKAKVE DILEME.
REZULTAT JE PREVISOK,IMALI STE I NAKLONOST SUDIJA,TREBA ZNATI I ZABITI GOL KAD TI NEKAD SUDIJA "NAVUCE"ALI TO NE UMANJUJE VASU POBJEDU!
AKO JE BILO KAKVIH PROVOKACIJA,IZVINJAVAM SE U IME SVIH POKLONIKA FUDBALA U GRADACCU.
POZZ UZ GRADACCA!
sta je cim ne sudi domacinski i bude realan,odma ne valja
pozdravi one iz wood loze i sa drveta
8 kola do kraja oni o protivnicima za ligu prvaka pricaju...
laksa pobjeda nego sto se ocekivalo, kao da su sa pola snaga igrali, bice zanimljivo vidjeti hoce li Bekric poceti protiv Borca, u svakom slucaju odlicni rezultati za nas danas
laksa pobjeda nego sto se ocekivalo, kao da su sa pola snaga igrali, bice zanimljivo vidjeti hoce li Bekric poceti protiv Borca, u svakom slucaju odlicni rezultati za nas danas
nažalost, prema klupskim koeficijentima se određuje ko je nosilac a ne državnim.
-
Bosanski zmaj
- Kontakt:
I sada mislim da je rezultat previsok,naklonost sudija ste imali,ali imate i takticki (trenerski) i igracki kvalitet da zabijete iz svakog poklona sudije.Svaki iole kontakt sudija je svirao za Zelju.
Sa druge strane nas i da je "gurao" sudija mi nemamo kvalitet da zabijemo gol.
Mi nikada u Gradaccu nismo imali naklonost sudija,to svi znaju u ovoj ligi,a to se moglo vidjeti danas i na TV.
Jos jednom,sasvim zasluzena pobjeda Zelje i izvinjavam se u ime gradjana Gradacca ako je bilo kakvih provokacija, uvijek ima onih koje svoje frustracije lijece na utakmicama.
Pored mene na tribinama su sjedili navijaci Zelje radovali se golovima svog tima,niko im nista ruzno nije rekao.
CESTITAM ZELJI NA TITULI PRVAKA JER SU DEFINITIVNO NAJBOLJA EKIPA U LIGI!
Sa druge strane nas i da je "gurao" sudija mi nemamo kvalitet da zabijemo gol.
Mi nikada u Gradaccu nismo imali naklonost sudija,to svi znaju u ovoj ligi,a to se moglo vidjeti danas i na TV.
Jos jednom,sasvim zasluzena pobjeda Zelje i izvinjavam se u ime gradjana Gradacca ako je bilo kakvih provokacija, uvijek ima onih koje svoje frustracije lijece na utakmicama.
Pored mene na tribinama su sjedili navijaci Zelje radovali se golovima svog tima,niko im nista ruzno nije rekao.
CESTITAM ZELJI NA TITULI PRVAKA JER SU DEFINITIVNO NAJBOLJA EKIPA U LIGI!
Odlicno,odlicno!
Zaista smo bez poteskoca dobili ovu utakmicu.Sve je stimalo.Lopta je isla lagano,prenosila se lijepo,bili smo konkretni,sigurni u svoje mogucnosti i ispade rutinska pobjeda.Djelujemo dominantno.Dopali su mi se posebno Vasilic,Selimovic i Beslija.I svi ostali su odigrali standardno dobro.
Zvijezda igrala otvoreno,pokusavali su i zaista se vidi da su ekipa koja voli da igra lopte.Naisli su na malo jacu ekipu od njih i posteno izgubili,ali pokusali su,bilo je dosta udaraca prema golu Zelje.
Opet,mi smo bili bas konkretni i to me stvarno raduje.Nama ne treba bas puno prilika da bi poentirali.Sve se nekako slaze na svoje mjesto.Kako ide svako kolo sve bolje i sigurnije djelujemo.
Sada smo opet bez pritiska,7 bodova razlike je veliko.Siroki je kiksao i kako sada stvari stoje mi realno ne mozemo napraviti vise od dva kiksa do kraja prvenstva,a jos realnije je da Siroki sve do kraja nece ipak dobiti sve utakmice.
Ma bravo! Ovo je tako znacajno kolo za nas da mislim da jos nismo ni svjesni toga kako treba.
Bravo Zeljo ! Bravo Amare! Bravo igraci !!!!!!
Zaista smo bez poteskoca dobili ovu utakmicu.Sve je stimalo.Lopta je isla lagano,prenosila se lijepo,bili smo konkretni,sigurni u svoje mogucnosti i ispade rutinska pobjeda.Djelujemo dominantno.Dopali su mi se posebno Vasilic,Selimovic i Beslija.I svi ostali su odigrali standardno dobro.
Zvijezda igrala otvoreno,pokusavali su i zaista se vidi da su ekipa koja voli da igra lopte.Naisli su na malo jacu ekipu od njih i posteno izgubili,ali pokusali su,bilo je dosta udaraca prema golu Zelje.
Opet,mi smo bili bas konkretni i to me stvarno raduje.Nama ne treba bas puno prilika da bi poentirali.Sve se nekako slaze na svoje mjesto.Kako ide svako kolo sve bolje i sigurnije djelujemo.
Sada smo opet bez pritiska,7 bodova razlike je veliko.Siroki je kiksao i kako sada stvari stoje mi realno ne mozemo napraviti vise od dva kiksa do kraja prvenstva,a jos realnije je da Siroki sve do kraja nece ipak dobiti sve utakmice.
Ma bravo! Ovo je tako znacajno kolo za nas da mislim da jos nismo ni svjesni toga kako treba.
Bravo Zeljo ! Bravo Amare! Bravo igraci !!!!!!
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Pa Tiraspol je kilometražom skoro isto udaljen od Sarajeva kao i Prag... Samo eto putevi nisu sigurno isti do Moldavije naspram prema Češkoj...voltron30 je napisao/la:Meni da je dočekat' da igramo s nekom evropskom ekipom, ne znam šta bih dao.Elegant je napisao/la:Iskreno nisam ni ocekivao da mozemo bolje proci, ali mozda nam se posreci da za pocetak izbjegnemo Izraelce.ChWilla je napisao/la:startujemo iz hale, đe ponovo možemo dobiti izraelce, basel, partizan, dinamo...Čak ni onaj Sherif ne smatram evropskom ekipom, jbt, i oni su daleki istok spram nas.
Izraelce ne trebam ni spominjat'. Bilo koga, samo da je iz Jevrope.
Pusti se ti drzavnog koeficijenta, Željin koeficijent je 3,683, u zadnjih nekoliko sezona CL bi bili nosioci u drugom pretokolu, iz kojeg pocinjemo, ali sve zavisi ko to sve bude prvak ovih gore navednih drzava, jos se nista ne zna sigurno, moramo cekati da se saznaju prvaci.TeaM87 je napisao/la:Prema wikipedii:
16 Switzerland 24.900
17 Israel 22.000
18 Czech Republic 20.850
19 Austria 20.700
20 Cyprus 18.124
21 Bulgaria 17.875
22 Croatia 16.124
23 Belarus 16.083
24 Poland 15.916
25 Slovakia 14.499
26 Norway 14.375
27 Serbia 14.250
28 Sweden 14.125
30 Finland 8.966
32 Hungary 8.500
33 Moldova 7.749
34 Lithuania 7.708
35 Latvia 7.415
36 Georgia 6.957
37 Azerbaijan 6.165
38 Slovenia 6.124
39 Macedonia 5.207
40 Iceland 4.957
41 Kazakhstan 4.374
42 Liechtenstein 4.000
43 Montenegro 3.875
44 Albania 3.874
45 Estonia 3.791
46 Wales 2.790
47 Armenia 2.583
ne moraš ni gledati, u hali smo

Moram tebi objasniti ko su ovi ljudi ,prave aksamlije ce me razumjeti!nanek je napisao/la:
Ovo im je druga ekipa
Ova slika govori ovu recenicu"I OVO JE BOSNA I HERCEGOVINA"
Gradacac je poznat po Gradacackoj rakiji sljivovici(To ti je najbolja rakija na svijetu,a ti nemas pojma vidim (Ti znas za drogu)sta je to pa cu ti objasniti.
To ti je kada se igra utakmica ili na tv-u ili uzivo ponese se meze ,(Nekakvo jelo ,sudzuka ,ili nesto na kasiku lonac bosanski i kakva konzerva u ovom slucaju),i u dzepu svaki od njih ponese po dva deca rakije ili tri deca.I kada potegnu progutaju i izdahnu ,a onda usta stave malo meze i ponovo izdahnu kome ja to pricam jelde ,ali probaj to nekada ,to je aksamluk.I meni izgleda neprijatno ali njima je lijepo to je najbitnije,ono odozdo idu kuci veceras!!
ma svaka čast ovim likovima! meraklije prave. druga je stvar što mi nemamo stadiona kako treba, pa imamo slike drugačije nego na normalnim stadionima, a ovim likovima svaka čast.realinjo1 je napisao/la:Moram tebi objasniti ko su ovi ljudi ,prave aksamlije ce me razumjeti!nanek je napisao/la:
Ovo im je druga ekipa
Ova slika govori ovu recenicu"I OVO JE BOSNA I HERCEGOVINA"
Gradacac je poznat po Gradacackoj rakiji sljivovici(To ti je najbolja rakija na svijetu,a ti nemas pojma vidim (Ti znas za drogu)sta je to pa cu ti objasniti.
To ti je kada se igra utakmica ili na tv-u ili uzivo ponese se meze ,(Nekakvo jelo ,sudzuka ,ili nesto na kasiku lonac bosanski i kakva konzerva u ovom slucaju),i u dzepu svaki od njih ponese po dva deca rakije ili tri deca.I kada potegnu progutaju i izdahnu ,a onda usta stave malo meze i ponovo izdahnu kome ja to pricam jelde ,ali probaj to nekada ,to je aksamluk.I meni izgleda neprijatno ali njima je lijepo to je najbitnije,ono odozdo idu kuci veceras!!
oni ne psuju nikome, ne gađaju kamenjem, ne nose noževe na utakmicu - vole fudbal, merak i zaboli ih. respect!
evo prijateljuTeaM87 je napisao/la:Gdje mogu da vidim nas i koeficijent ostalih evropskih klubova ?
http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uef ... k2012.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Mi smo 260. trenutno...
-
nanek
@realinjo
hajd sine dragi prvo ustani kad pricas sa starijim od sebe,a drugo idi na temu Zvijezda Gradacac pa vidi sta sam napisao za ove ljude! Ne zelim da ti se pravim pametan al ti kazem prvo procitaj sta sam tamo napisao,pa pametuj!
hajd sine dragi prvo ustani kad pricas sa starijim od sebe,a drugo idi na temu Zvijezda Gradacac pa vidi sta sam napisao za ove ljude! Ne zelim da ti se pravim pametan al ti kazem prvo procitaj sta sam tamo napisao,pa pametuj!
[youtube][/youtube]
evo i drugo poluvrijeme protiv Celika (ne znam jel' ko postavlj'o).
evo i drugo poluvrijeme protiv Celika (ne znam jel' ko postavlj'o).
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga, u mom' srcu jedna ljubav i ne postoji druga, volim te Željo, tvoj Manijak s' Juga !!!
Željo danas pokido,mnogo bolje se proprati tekma kad se ne navija
Dosta lijepa i dobra igra,ekstra gol Beslije 
Ludlo 4 (koristim ovaj racun,od ludla ne znam sifru )
VOLIM ŽELJEZNIČAR!
VOLIM ŽELJEZNIČAR!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 40 gostiju.