ne da voli repku! nek voli svoju drzavu! jer ako volis svoju drzavu nikad nebi tako pricao Marseille_unique! ne navija moja nana sto voli repku! nek sto voli BIH! jer to je svetinja!Radioglava je napisao/la:marseille_unique je napisao/la:...ako bogda bih 0:3 turska
Da smo u vrtiću, ti bi bio ono dijete s kim se niko ne bi igrao. To pravi navijač nikad ne bi govorio.
Ti da stvarno voliš reprezentaciju, ti bi sad navijao za bosnu kao i mi svi, a ne bi pokušavao kvariti atmosferu.
BiH - Turska
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH - Turska
- RK Gradacac
- Kontakt:
Ne mozes ti nikog natjerat da navija, ako hrvoje i slicni nece ne moraju.. zato smo tu mi bosnjaci da navijamo kao i do sada 
010 ISN'T JUST A CODE
- bayernovac
- Kontakt:
Sutra narode očekujemo nešto slično ovome
[youtube][/youtube]
Ma dosta nam i 1:0
[youtube][/youtube]
Ma dosta nam i 1:0
zwei Mullers Gerd und Thomas ein Team FC Bayern Munchen
da nam je baho i ono njegovo gooool goooool gooooooo goooooooo
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Turci su vise nego optimisti, 81% Turskih navijaca vjeruju da ce Turska savladati nasu reprezentaciju.
- bayernovac
- Kontakt:
A 100% turaka vjeuje da neće pobjeditiTarik14 je napisao/la:Turci su vise nego optimisti, 81% Turskih navijaca vjeruju da ce Turska savladati nasu reprezentaciju.
Zadnja izmjena: bayernovac, dana/u 08 sep 2009, 13:01, ukupno mijenjano 1 put.
Meni nekako draže kad smo donji u ovim pričama....ko Turci došli da nas nauče fudbala.
Tako je nešto i Belgija pričala o 6 bodova u 2 meča.
A najdraža takva priča mi je bila Danaca kad je njihov selektor rekao da je to dobra šansa da poprave gol razliku
BAAAAAAAAAAAAAAALJIIIIIIIIIIIIIIIIIIĆ
A najdraža takva priča mi je bila Danaca kad je njihov selektor rekao da je to dobra šansa da poprave gol razliku
"na stadionu se nalazi tacno 10 kilometara raznih vrsta kablova"
"Riješio Chielini da i večeras nešto ubode, mislim na terenu"
"Takvo je pravilo: u fudbalu, kao i u ljubavi, ko ga ne zabije, mora ga primit."
-Sasha Vugdalich
"Riješio Chielini da i večeras nešto ubode, mislim na terenu"
"Takvo je pravilo: u fudbalu, kao i u ljubavi, ko ga ne zabije, mora ga primit."
-Sasha Vugdalich
U anketi provedenoj na službenoj Internet stranici Turskog nogometnog saveza čak 81% anketiranih vjeruje u pobjedu Turske.
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
- bayernovac
- Kontakt:
A 100% turaka vjeuje da neće pobjeditiBosnier je napisao/la:U anketi provedenoj na službenoj Internet stranici Turskog nogometnog saveza čak 81% anketiranih vjeruje u pobjedu Turske.
Da, svi nas lahko otpisu i onda uglavnom dozive poraz protiv nas.am333 je napisao/la:Meni nekako draže kad smo donji u ovim pričama....ko Turci došli da nas nauče fudbala.
Turci nema brige, poslat cemo vam razglednicu iz RSA tako da cete ipak vidjeti nekako afriku
Veliki dio turskih navijaca je protiv Fatiha Terima i ne bi dozivjeli katastrofu da sada ispadnu i cak potajno zele da se to i desi da konacno skinu Terima sa te pozicije....
To je apsolutno tacno. Imam mnogih turskih prijatelja koji prate Tursku reprezentaciju i svi su oni protiv Terima. Stvarno ga ne vole puno u Turskoj. Nazalost, on ima ugovor do 2012. godine s reprezentacijom Turske.NK_Nemila je napisao/la:Veliki dio turskih navijaca je protiv Fatiha Terima i ne bi dozivjeli katastrofu da sada ispadnu i cak potajno zele da se to i desi da konacno skinu Terima sa te pozicije....
Bosnier je napisao/la:oleeeeCRNI_SA je napisao/la:ako bog da sutra cemo pokazati svijetu da iz evrope dolazi nova fudbalska sila !!
a kako bih volio da vidim izraz lica terima , nakon poraza !
najmrzi mi je trener
mozda i jest najomrazeniji trener, ali realno je jedan od najboljih na svijetu, ako ne i najbolji.
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
Terima na celu reprezentacije drze samo i iskljucivo dobri rezutlati...Ukoliko turska na ode do baraza a to ce se desiti, ide i Terim sa cela reprezentacija i najvjerovatnije dolazi Ersun Yanal, znatno mladji i bolji strateg, ali ne i bolji motivator....
Josh 31 sat do pocetka utakmice, ovo se vise nemoze izdrzati 
Volim te Bosno!!!
Volim te Bosno!!!
@Elddar - Daleko od toga da je on medju elitnim trenerima, stvarno daleko od toga... On je dobar moralista, nista vise, pobjede Turske na EURO 2008 su u najmanju ruku plod srece, recimo kakva je to Terimova taktika koja je ucinila da Čehu po prvi put u zadnjih X godina ispadne lopta "na nogu" turskom igracu (Nihatu ako se dobro sjecam). Ili onaj gol protiv Hrvatske. Ja ti mogu sad nabrojati makar 20 trenera koji su u najmanju ruku strucnjaci za njeg
.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Ja sam cuo da su na Bilinom Polju smanjili jedan gol za 25 cm sirinom i 15 cm visinom i da ce nasa reprezentacija na toj polovici igrati u drugom poluvremenu sa defanzivnom formacijom tako da su znatno smanjene sanse da Turci daju gol ili golove u drugom poluvremenu kao sto su radili na proslom EP i u svim proslim utakmicama...
zaboravio sam napisati da je to subjektivno misljenjeGenghis je napisao/la:@Elddar - Daleko od toga da je on medju elitnim trenerima, stvarno daleko od toga... On je dobar moralista, nista vise, pobjede Turske na EURO 2008 su u najmanju ruku plod srece, recimo kakva je to Terimova taktika koja je ucinila da Čehu po prvi put u zadnjih X godina ispadne lopta "na nogu" turskom igracu (Nihatu ako se dobro sjecam). Ili onaj gol protiv Hrvatske. Ja ti mogu sad nabrojati makar 20 trenera koji su u najmanju ruku strucnjaci za njeg.
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
bas tako...abd i dzeko ce sutra da proradiCRNI_SA je napisao/la:ako bog da sutra cemo pokazati svijetu da iz evrope dolazi nova fudbalska sila !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.