I ja tako mislim, ali ne bi bilo prvi puta da ekipa koja ispada pomrsi racune ekipi koja se bori za titulu...nekako je nekada tesko igrati vec unaprijed dobijene utakmice...Genghis je napisao/la:Ne.Xardas je napisao/la:Moze li Gijon odigrati X ?
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Jedan od razloga zašto me Barcelona fascinira je da gotovo nikad ne napucavaju loptu...Valdes bi radije primio go normalno dodavajući nego što bi je nekontrolisano ispucao. I to obavljaju tako znalački i smireno - zaista superioran dokaz nadmoći!

Pazi onog na tribinama u bijelom duksu sto se za glavu uhvatio
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
Pazi kretena sto se ukop'o .D10S je napisao/la:
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
kao da mu se po letu lopte ucinilo da ce u dalji ugao pa je malo krenuo i onda stao kad je vidio da ide u njegov...inace cini mi se da ronaldo trosi mnogo lopti uzimajuci mnogo dalekih suteva svaki put...nije ni cudo da mu nekad udjejuznjak> je napisao/la:Pazi kretena sto se ukop'o .D10S je napisao/la:
Jedan od razloga zašto me Barcelona fascinira je da gotovo nikad ne napucavaju loptu...Valdes bi radije primio go normalno dodavajući nego što bi je nekontrolisano ispucao. I to obavljaju tako znalački i smireno - zaista superioran dokaz nadmoći!
Opet neka tvoja "dubokoumna" spika, koje samo ti možeš razumijeti?
- raul-zakon
- Kontakt:
Ma stipu ga...nego, ja sam nekako 99%siguran da će Ronaldo večeras ipak početi od prve i odigrati svih 90 minuta...živi bili pa vidjeli.
Još manje od sat i po... 
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
A yebiga, pratio je decko let lopte, al' kad je ona promijenila smjer, sto kaze Darko Pancev, slomio je sejuznjak> je napisao/la:Pazi kretena sto se ukop'o .D10S je napisao/la:
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Once #Madrid: Casillas; Arbeloa, Sergio Ramos, Pepe, Marcelo; Sahin, Özil, Kedhira; Callejón, Higuaín y Cristiano. 
Veceras pada rekord od 107 goles Toshackovog Reala iz '89-'90

Veceras pada rekord od 107 goles Toshackovog Reala iz '89-'90

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Postavite finih linkova prije utakmice 
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Casillas, Pepe, Ramos, Sahin, Khedira, Ronaldo, Ozil, Marcelo, Arbeloa, Higuain, Callejon.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
-
nanek
http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?mat ... art=sports" onclick="window.open(this.href);return false;
U mjesecu kad se obilježava stotinu godina od potonuća Titanica mogao bi se obilježiti još jedan značajan jubilej – godinu dana od posljednjeg jedanaesterca koji je dosuđen protiv Real Madrida.
Na taj „teški čin“ odlučio se sudac iz Valencije Ayza Gamez 30. aprila 2011. Na Santiago Bernabeuu gostovala je Zaragoza. Igrala se 54. minuta, Angela Lafitu srušio je Carvalho u šesnaestercu Reala, a s „bijele tačke“ siguran je bio Gabi, koji je u međuvremenu prešao u Atletico. Zaragoza je na kraju slavila sa 3:2.
Od te utakmice prošlo je 36 kola Primere, a protiv Reala nije dosuđen niti jedan jedanaesterac.
Zadnja izmjena: Petardaa, dana/u 14 apr 2012, 20:26, ukupno mijenjano 1 put.
Arbeloa probudi se....
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Penal za sporting
ps. 0-1
ps. 0-1
Zadnja izmjena: HZ_ilidzaa, dana/u 14 apr 2012, 20:31, ukupno mijenjano 1 put.
Jel ovo 5. Ramosu 
Edit: Utrpat ce im Real 5-icu do kraja
Edit: Utrpat ce im Real 5-icu do kraja
Zadnja izmjena: FKKrajina, dana/u 14 apr 2012, 20:33, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.