FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- storm_raider
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Cestitke iz Sarajeva, samo gurajte vasu djecu, uvijek ste imali klince koji znaju igrati fudbal.
Sport je lijek za tijelo i duh.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
pozitivno je ovo sto su fukare bile danas na sjeveru 
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 14 apr 2012, 18:57, ukupno mijenjano 1 put.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Alen je nama donio titulu, vama ce opstanakSaltCityAttack je napisao/la:kazu placu Vojvodic i Alen Mesanovic ko dijeca...ma da ne bude sumnje nesto kupljeno folovi golovi kakvi, jer fakat placu dole ...ovo je bila cista pobjeda borba izgorili su da dodju do ove pobjede.
Iako je bila velika sudijska krađa, uspjeli smo pobjedit !!
Sloboda - Zrinjski 3:2
- MirzaGunner
- Kontakt:
Svaka cast tuzlaci na pobjedi, samo nastavite tako.Tuzlakk je napisao/la:Iako je bila velika sudijska krađa, uspjeli smo pobjedit !!
F.K.Rajvosa! Arsenal FC!! Rafael Nadal!!
O kakvoj krađi je riječ ?Tuzlakk je napisao/la:Iako je bila velika sudijska krađa, uspjeli smo pobjedit !!
Ko je bio na stadionu i pratio utakmicu zna o cemu pricam !starmo94 je napisao/la:O kakvoj krađi je riječ ?Tuzlakk je napisao/la:Iako je bila velika sudijska krađa, uspjeli smo pobjedit !!
Krađa neviđena, nije vadio pištu iz usta.
Igrač Zrinjskog padne, ili pusti glas, odmah faul.
Žutih kartona metar nam je podjelio, istjerao nam dva igrača ..đubre od sudije.
Očigledno je da žele da nas izbace iz PL BiH, toliko o tome.
Igrač Zrinjskog padne, ili pusti glas, odmah faul.
Žutih kartona metar nam je podjelio, istjerao nam dva igrača ..đubre od sudije.
Očigledno je da žele da nas izbace iz PL BiH, toliko o tome.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Cestitke momcima na pobjedi,nisam mogao biti na mecu isao sam na put
steta sto sam propustio ovakav mec..

I ovo sto se kaze za sudiju,ovaj nas je uvijek castio kartonima,vidim danas nam je dao dva crvena i 7 zutih kartona..
Bas bih volio naci klip ili sliku ovoga sto si napisao...SaltCityAttack je napisao/la:kazu ludilo ispred sjevera igraci i fukare slave jos uvjek place se...joj ko da ligu uzimamo ocami eto na kakve nam je grane klub spao
...dobro je svaka cast momcima
I ovo sto se kaze za sudiju,ovaj nas je uvijek castio kartonima,vidim danas nam je dao dva crvena i 7 zutih kartona..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
Sunderland
- Kontakt:
U 67. minuti Mostarci su ponovo poveli i strijelac je opet bio Mile Pehar, i ovoga puta odbrana Slobode je loše intervenisala – 1:2.
I tada počinje prava drama. Domaći tim baca sve karte na napad i isplatilo se unatoč lošem i na štetu Slobode, suđenju Vladimira Bjelice. U 70. minuti Jasmin Mešanović je gotovo na isti način kao i Rahmanović poentirao za izjednačenje, iskoristivši pogrešku odbrane Zrinjskog, posebno golmana Melhera – 2:2.
I ona vrhunac uzbuđenja. U akciji Rahmanovića i Alena Mešanovića veteran Slobode je postigao svoj prvi gol nakon povratka, a ujedno pobjedonosni 3:2.
Radosti Tuzlaka nije bilo kraja, ali i ljutnje na sudiju Bjelicu koji je žute kartone dodijelio Šmigaloviću, Jahiću, Efendiću,Zoletiću (2), Al. Bekiću, Hasanoviću i Mujkiću, a u ekipi Zrinjskog samo Žuržinovu. osim toga, dva crvena kartona dodijelio je Džafiću i Zoletiću.
To je taj Vladimir Bjelica. Na sve nacine je pokusao, ali kakva utakmica za one koji su imali slabo srce ne bi trebalo da idu. Uff vratio sam se i jos ne mogu da vjerujem da dobismo.
I tada počinje prava drama. Domaći tim baca sve karte na napad i isplatilo se unatoč lošem i na štetu Slobode, suđenju Vladimira Bjelice. U 70. minuti Jasmin Mešanović je gotovo na isti način kao i Rahmanović poentirao za izjednačenje, iskoristivši pogrešku odbrane Zrinjskog, posebno golmana Melhera – 2:2.
I ona vrhunac uzbuđenja. U akciji Rahmanovića i Alena Mešanovića veteran Slobode je postigao svoj prvi gol nakon povratka, a ujedno pobjedonosni 3:2.
Radosti Tuzlaka nije bilo kraja, ali i ljutnje na sudiju Bjelicu koji je žute kartone dodijelio Šmigaloviću, Jahiću, Efendiću,Zoletiću (2), Al. Bekiću, Hasanoviću i Mujkiću, a u ekipi Zrinjskog samo Žuržinovu. osim toga, dva crvena kartona dodijelio je Džafiću i Zoletiću.
To je taj Vladimir Bjelica. Na sve nacine je pokusao, ali kakva utakmica za one koji su imali slabo srce ne bi trebalo da idu. Uff vratio sam se i jos ne mogu da vjerujem da dobismo.
Sloboda je moja nacija
ja ne znam DIJETE jesi li ti ikad bio na tusnju (osim mozda na fizickom) jesi li ikada sjedio na a tribini i slusao starije, gledao kako se ponasaju? uvijek se na a tribini sjedilo i pilo zajebavalo na racun svega i svacega, s gustom se gledala tekma, po koja polovkica i merak, ne znam da li si ikada osjetio kad fukare navijaju na d tribini i kad zagusti sa a tribine krene navijanje "crveni, crveni, crveni" pa tako citav stadion? nisi garant jer ovakve gluposti pises, ja se i sada najezim kad se sjetim toga, nemas ti DIJETE veze o slobodi i tribinama jer da imas nebi u 16:43 pisao na forumu nego bio na tekmi i navijao!armintz1997 je napisao/la:Došlo je "vrijeme" da nekada najjači klub u regionu ispadne u Prvu ligu, dosta nam je prosjeka od 648 gledalaca, nabijanja lopte pa gdje ode, "prodavanja" najvećih talenata a para nigdje, krađa na terenu i teškog preživljavanja. Nije ulaz od 5km problem, kada se na "tribini" mezeti, gađa sudija paradajzom, staklena flaša kruži okolo i svi gledaoci su u opasnosti da budu povrijeđeni. Pravi ustroj, riješavanje svih dugova, skupština i uprava sa ljudima koji uistinu vole sport, igrači koji će ostaviti dušu na terenu i zabrana unošenja alkohola i mezeta na teren bi umnogome doprinjeli da se neki stariji vrate na tribine a da Sloboda uvijek bude negdje u vrhu tabele. Do tada, uvijek će biti "neće Sloboda nikad ispasti jer mi smo klub od renomea", reprogramiraće se milionski dugovi, neki novi Mešić i Husejnović će otići za velike pare a klub neće imati ništa od toga, a treneri će se mijenjati kao na traci. NAŽALOST.Elegant je napisao/la:Tuzlaci trzni te se malo, opstanak je u pitanju.
oggi piu' che mai AC Milan 1899
FK Sloboda 1919
FK Sloboda 1919
Nije mogao dati izjavu: Darko Vojvodić zaplakao nakon velike pobjede
" onclick="window.open(this.href);return false;
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
- Omerbavarac
- Kontakt:
Kako je ova pobjeda dosla u pravo vrijeme, a vjerujem da je glavni uzrok novac koji je obecan i koji ce vjerovatno napuniti dzepove svih ovih igraca.
Dosta se dobrih stvari odvija u Slobodi u posljednjih nekoliko dana, jos samo ostaje da se prebrodi ova sezona i sacuva prvoligaski status a dogodine ce vjerujem biti mnogo bolje.
Vidi se da je Vojvoda krvno vezan za Slobodu.
Dosta se dobrih stvari odvija u Slobodi u posljednjih nekoliko dana, jos samo ostaje da se prebrodi ova sezona i sacuva prvoligaski status a dogodine ce vjerujem biti mnogo bolje.
Vidi se da je Vojvoda krvno vezan za Slobodu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
armintz1997
- Kontakt:
Nebih trebao biti ponosan na tu činjenicu ali nisam gledao meč na Tušnju od 1999 godine. Viša sila i život vani, već navedeni razlozi (slab tim otkako nema Huke, mijenjanje trenera kao čarape, nabijanje lopte pa gdje ode, opasnost da te neko pogodi mezetom ili polije pivom pa da dođe do nemilih scena (nedo bog da mi spuca djecu), itd.) Prvi meč uživo je bio protiv Sarajeva, sedamdeset i neke, akosenevaram sloboda dobila 3-2, mene prebacivali od donjeg dijela zapadne tribine do gore da kupim košpa i tako me vraćali nazad. Hajde sad razguliBatvasTZ je napisao/la:
ja ne znam DIJETE jesi li ti ikad bio na tusnju (osim mozda na fizickom) jesi li ikada sjedio na a tribini i slusao starije, gledao kako se ponasaju? uvijek se na a tribini sjedilo i pilo zajebavalo na racun svega i svacega, s gustom se gledala tekma, po koja polovkica i merak, ne znam da li si ikada osjetio kad fukare navijaju na d tribini i kad zagusti sa a tribine krene navijanje "crveni, crveni, crveni" pa tako citav stadion? nisi garant jer ovakve gluposti pises, ja se i sada najezim kad se sjetim toga, nemas ti DIJETE veze o slobodi i tribinama jer da imas nebi u 16:43 pisao na forumu nego bio na tekmi i navijao!
Sve je ovo idimidođimi, Darko plače jer voli Slobodu, Alen i Jasmin postižu golove da se opstane u ligi ali već navedeni problemi ostaju. Ako smo u pionirskom kadetskom i juniorskom nivou među najboljima zašto ne bismo pružili šansu većini da se dokažu u seniorskom sastavu umjesto što dovodimo igrače koji vole Slobodu kroz pare.
izjava Denisa Mujkica nakon meca sa Zrinjskim ..
izjava Denisa Mujkica nakon meca sa Zrinjskim ..
harry_90 je napisao/la:Nije mogao dati izjavu: Darko Vojvodić zaplakao nakon velike pobjede
Sto se ismijah dragi boze
@ senci-071
Čemu se budala smije, pametan se ponosi
Čemu se budala smije, pametan se ponosi
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
@senci 071
Ne vidim sta je smijesno na ovom klipu ??
Ev bas sad citam nesto je bilo izmedju dva poluvremena kada su smirivali Vojvodica,sta je razlog zna li neko ?
Ne vidim sta je smijesno na ovom klipu ??
Ev bas sad citam nesto je bilo izmedju dva poluvremena kada su smirivali Vojvodica,sta je razlog zna li neko ?
armintz1997 je napisao/la:Nebih trebao biti ponosan na tu činjenicu ali nisam gledao meč na Tušnju od 1999 godine. Viša sila i život vani, već navedeni razlozi (slab tim otkako nema Huke, mijenjanje trenera kao čarape, nabijanje lopte pa gdje ode, opasnost da te neko pogodi mezetom ili polije pivom pa da dođe do nemilih scena (nedo bog da mi spuca djecu), itd.) Prvi meč uživo je bio protiv Sarajeva, sedamdeset i neke, akosenevaram sloboda dobila 3-2, mene prebacivali od donjeg dijela zapadne tribine do gore da kupim košpa i tako me vraćali nazad. Hajde sad razguliBatvasTZ je napisao/la:
ja ne znam DIJETE jesi li ti ikad bio na tusnju (osim mozda na fizickom) jesi li ikada sjedio na a tribini i slusao starije, gledao kako se ponasaju? uvijek se na a tribini sjedilo i pilo zajebavalo na racun svega i svacega, s gustom se gledala tekma, po koja polovkica i merak, ne znam da li si ikada osjetio kad fukare navijaju na d tribini i kad zagusti sa a tribine krene navijanje "crveni, crveni, crveni" pa tako citav stadion? nisi garant jer ovakve gluposti pises, ja se i sada najezim kad se sjetim toga, nemas ti DIJETE veze o slobodi i tribinama jer da imas nebi u 16:43 pisao na forumu nego bio na tekmi i navijao!![]()
Sve je ovo idimidođimi, Darko plače jer voli Slobodu, Alen i Jasmin postižu golove da se opstane u ligi ali već navedeni problemi ostaju. Ako smo u pionirskom kadetskom i juniorskom nivou među najboljima zašto ne bismo pružili šansu većini da se dokažu u seniorskom sastavu umjesto što dovodimo igrače koji vole Slobodu kroz pare.
imas kad dodjes u tz hor gazi-husrevbegove medrese pa to gledaj i budi siguran da te nece niko ni pivom politi ni mezetom gadjati a nas sto volimo slobodu pa da je u opstinskoj ligi pusti da uzivamo u mezi i pivi. ne znam na kojem se to stadionu u svijetu ne pije piva osim po iranu s. arabiji isl. hajd allahimanet
oggi piu' che mai AC Milan 1899
FK Sloboda 1919
FK Sloboda 1919
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.