Da Bog da izgubili !
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Bravo Sergio, bravo !
Da Bog da izgubili !
Da Bog da izgubili !
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Petardaa je napisao/la:U mjesecu kad se obilježava stotinu godina od potonuća Titanica mogao bi se obilježiti još jedan značajan jubilej – godinu dana od posljednjeg jedanaesterca koji je dosuđen protiv Real Madrida. Na taj „teški čin“ odlučio se sudac iz Valencije Ayza Gamez 30. aprila 2011. Na Santiago Bernabeuu gostovala je Zaragoza. Igrala se 54. minuta, Angela Lafitu srušio je Carvalho u šesnaestercu Reala, a s „bijele tačke“ siguran je bio Gabi, koji je u međuvremenu prešao u Atletico. Zaragoza je na kraju slavila sa 3:2. Od te utakmice prošlo je 36 kola Primere, a protiv Reala nije dosuđen niti jedan jedanaesterac.![]()
![]()
Marsh tamo ptico zloslutnico...
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Ipak nece.Petardaa je napisao/la:U mjesecu kad se obilježava stotinu godina od potonuća Titanica mogao bi se obilježiti još jedan značajan jubilej – godinu dana od posljednjeg jedanaesterca koji je dosuđen protiv Real Madrida.
Na taj „teški čin“ odlučio se sudac iz Valencije Ayza Gamez 30. aprila 2011. Na Santiago Bernabeuu gostovala je Zaragoza. Igrala se 54. minuta, Angela Lafitu srušio je Carvalho u šesnaestercu Reala, a s „bijele tačke“ siguran je bio Gabi, koji je u međuvremenu prešao u Atletico. Zaragoza je na kraju slavila sa 3:2.
Od te utakmice prošlo je 36 kola Primere, a protiv Reala nije dosuđen niti jedan jedanaesterac.![]()
![]()
Visca el Barça ! Mes que un club !
Znas li ti jel ovo 5 karton Ramosu ?*p!p!t@* je napisao/la:Bravo Sergio, bravo !![]()
Da Bog da izgubili !
Jeste, ne igra sljedeću ! 
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
A onaj maestro iz odbrane što je ostavio desnu
stranu praznu ?
-
samosarajvo
- Kontakt:
Ne igra Sergio protiv Barce ? ? Hendikep veliki ako je tako.
Kome jos prijete kartoni ?
p.s. 5 je sigurno, sa ****
Kome jos prijete kartoni ?
p.s. 5 je sigurno, sa ****
e steta...Sta je sa Karvaljom, bil on trebo uskocit na elklasiku i sta je sa njim uopste ?Na stadionu ''Santiago Bernabeu'' nogometaš momčadi domaćina je dobio žuti karton, te mora propustiti narednu utakmicu zbog suspenzije.
Joj koliko se osjeti straha kod Moruinha i Reala
Cijela klupa skace za svaku sitnicu
Prepali se kraljevi 
Sad sudija nije dao drugi zuti karton igracu Gijona zbog ostrog starta na Arbeloi

Ma šta se sekirate, sad će to sudija lagano sa jednim penalom da pogura 
- KapioFootball
- Kontakt:
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
pipitaaaaaaaaaa
Kakav centarsut Rame, nevjerovatno, a onda lagani naklon Higuaina... aa ponadali ste se Farsici 
Čega? Da neće dati 4 ili 5 komada? Ako su se ove ekipe prepali na svom terenu onda nek odmah Barci prepuste tituluFKKrajina je napisao/la:Joj koliko se osjeti straha kod Moruinha i RealaCijela klupa skace za svaku sitnicu
Prepali se kraljevi
ne vjerujemHarrison je napisao/la:Petardaa je napisao/la:U mjesecu kad se obilježava stotinu godina od potonuća Titanica mogao bi se obilježiti još jedan značajan jubilej – godinu dana od posljednjeg jedanaesterca koji je dosuđen protiv Real Madrida. Na taj „teški čin“ odlučio se sudac iz Valencije Ayza Gamez 30. aprila 2011. Na Santiago Bernabeuu gostovala je Zaragoza. Igrala se 54. minuta, Angela Lafitu srušio je Carvalho u šesnaestercu Reala, a s „bijele tačke“ siguran je bio Gabi, koji je u međuvremenu prešao u Atletico. Zaragoza je na kraju slavila sa 3:2. Od te utakmice prošlo je 36 kola Primere, a protiv Reala nije dosuđen niti jedan jedanaesterac.![]()
![]()
Marsh tamo ptico zloslutnico...
evo 1-1
Realno gol iz nicega
Nezz samo sta su se svi uspanicili,pa 35. minuta je bila
Sad je sve puno lakse...
Losi smo
Nezz samo sta su se svi uspanicili,pa 35. minuta je bila
Sad je sve puno lakse...
Losi smo
Sretno zmajevi!!
Ko se je ponadao ,ja sam rekao da ce biti 5-1Harrison je napisao/la:Kakav centarsut Rame, nevjerovatno, a onda lagani naklon Higuaina... aa ponadali ste se Farsici
edit: Ovaj Pepe iz utakmice u utakmicu dokazuje da je najveci cigan na svijetu( vrijedjam cigane )
[youtube][/youtube]
Da nije ovo mozda za crvenog ? Namjerno igranje rukom,zadnji igrač odbrane.
Pa kako nece skakati, ovi biju maljevima, gori su od Atletico Madrida. Al je Ramos veceras raspolozen za asistencije, na ovoj asistenciji za Higuaina pozavidio bi mu i Beckham. Inace volim ovakve utakmice, kad Real primi gol, a onda prebace u brzinu vise i napune do vrha protivnika.FKKrajina je napisao/la:Ko se je ponadao ,ja sam rekao da ce biti 5-1Harrison je napisao/la:Kakav centarsut Rame, nevjerovatno, a onda lagani naklon Higuaina... aa ponadali ste se FarsiciNego me nervira ovaj pritisak koji je Mou i klupa i igraci poceli odmah raditi nakon sto su primili gol
Svi skacu na sve
edit: Ovaj Pepe iz utakmice u utakmicu dokazuje da je najveci cigan na svijetu( vrijedjam cigane )
On mora nekog opaliti laktom. Da je Engelska liga on bi igrao 10 utakmica po sezoni
Zeka je napisao/la:[youtube][/youtube]
Brat bratu,ko kuca
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.