Virtu4l je napisao/la:QUARESMA 18<<< je napisao/la:admini pomagajte, instaliro sam Windows 7 7000 build, NEMAM ZVUKA, ako ga instairam, kad dodje instalacija do 100% ugasi mi se kompjuter prije toga mi se pojavi BLUESCREEN pomagajte.
Vjerovatno ti driveri nisu kompatibilni sa Windows 7. Provjeri koja ti je zvucna kartica i skini nove drivere za nju.
to mi se desavalo i prije kad sam imao xp, kupio sam sebi bezicnu tastaturu, potrosile mi se baterije, i sad ja budala dok je kompjuter radio ja ukljucim ovu drugu tastaturu zaboravio da treba ugasit komp, ja ugasio komp ukljucio tastaturu i ja upalio komp, i pise mi na monitoru kao da je neki file obrisan ja restartuj komp tako 2-3 puta isto, sutra opet upali komp radi normalno otiso na internet pojavi mi se taj glupi
bluescreen
i pade mi sistem, kasnije napravi komp opet normalno radi, i nako 2-3 dana opet ista stvar, pa kasnije vistu instalirao (morao sam) vista je malo duze radila 3-4 dana, i kod nje isti problem pade mi sistem, sad instalira w7 i ovde ista stvar(sreca nije mi pao sistem) opet bluescreen ali radi mi komp, sad mi neki govore da izvadim 1gb rama da vidi da li je do njega, izvadim ja 1gb ostavio ovaj 1gb ista stvar ali mi se komp nakon sto se pojab BS restartuje. FAK zasto meni se pojavljuje
EDIT- ispati se dok ovo napisa