neka nam dođe u finale onaj tim kojeg ćemo hairli pobjediti, meni lično nije bitno je li to tottenham ili chelsea.
[youtube][/youtube]
koliko god mi njega kritikovali i željeli da ode iz kluba uvijek daje 120% od sebe uprkos glupostima koje čini. treba biti realan i reći da je jedan od najvažnijih igrača ovog tima.
Carlo je napisao/la:neka nam dođe u finale onaj tim kojeg ćemo hairli pobjediti, meni lično nije bitno je li to tottenham ili chelsea.
[youtube][/youtube]
koliko god mi njega kritikovali i željeli da ode iz kluba uvijek daje 120% od sebe uprkos glupostima koje čini. treba biti realan i reći da je jedan od najvažnijih igrača ovog tima.
nadam se da će ostati.
naravno da ostaje gdje ce sad tek je proigrao jos samo kad bi on i carroll poceli da dodaju jedan drugom gdje bi nam kraj bio
kako su mi dragi ovi dani kad svi moramo pojesti sva **** koja smo nasrali a hvala bodu ja sam dobro prosao samo malo na racun suareza i to je to dok neki imaju zaliha da se par mjeseci prejedaju
ne znam zasto kritikuju svi bimbrlicu on je bar uvijek protiv liverpoola dok se ostali kad izgubimo podijele na anti gerrard i anti dalglish koaliciju
Nazalost nisam gledao cijelu utakmicu, gledao sam do one greske Carre, i iskreno se nadam da ce njegova sledeca utakmica koju odigra biti i zadnja u svetom dresu, nek se vise oprosti, inace ce ga mnogi pamtiti po katastrofalnim igrama na kraju karijere...
Ocekivana pobjeda, neki su smatrali da je Everton favorit ...a nek su dali jedan gol
A mi smo prosli u finale, i kako smo igrali sad nije bitno
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Klasična Liverpoolska utakmica ,kao sto i YNWA rece i ja se nadam da Carra nece igrat u finalu,moze nas kostat...drago mi je zbog svih a najvise Jonesa.
Konacno smo danas vidjeli borbu,trcanje i zelju za igrom.
I ne bih vam preporucio da idete na temu Evertona jer su im navijaci izuzetno "zapaljiv" materijal .
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
Nisam gled'o tekmu, vratih se kući u zadnjoj minuti sudijske nadoknade, al' ne'a veze, to ionako nije bitno. Bitno je samo da ste ovo uzeli i da vas sad više niko ne meRe zayebavat.
Čestitke od srca, čestitke i Carollu i da, ako bog da, i ovaj trofej ostavite u vitrine. Kako god drugo finale završi, tam su gradski rivali ybg. Šalim se....Samo vi ovo uzmite.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
King Kenny je napisao/la:Klasična Liverpoolska utakmica ,kao sto i YNWA rece i ja se nadam da Carra nece igrat u finalu,moze nas kostat...drago mi je zbog svih a najvise Jonesa.
I ne bih vam preporucio da idete na temu Evertona jer su im navijaci izuzetno "zapaljiv" materijal .
evo mene otjerase s teme
inace ne volim te stvari i nikad ne provociram al njih moram malo...
King Kenny je napisao/la:Klasična Liverpoolska utakmica ,kao sto i YNWA rece i ja se nadam da Carra nece igrat u finalu,moze nas kostat...drago mi je zbog svih a najvise Jonesa.
Razumi ih, cijelo vrijeme pisu da su bolji, a vec treci put su donji ove sezone, ali makar su dali jedan gol
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
ja sam 100 % siguran da niko nece pamtit ovu sezonu kao katastrofalnu ako uzmemo FA CUP, jer ce svi tu sezzonu pamtit kao sezonu kad smo osvojili 2 trofeja
artemis77 je napisao/la:ja sam 100 % siguran da niko nece pamtit ovu sezonu kao katastrofalnu ako uzmemo FA CUP, jer ce svi tu sezzonu pamtit kao sezonu kad smo osvojili 2 trofeja
kakav bi to samo sok bio za sve lazne navijace liverpoola
pratim vec duze ovu temu pa reko da se i ja pridruzim
drago mi je sto su bas suarez i carrol dali golove valjda ce malo bolje saradjivati u buduvcnosti
sto se tice kennya volio bih da ostane jos koju sezonu covjek stvara novu generaciju ne bi valjalo da se remeti atmosfera u klubu
a u finalu se nadam CHELSEA-u nekako nam oni dobro dodju za dokazivanje malo da "vidimo" torresa i meirelesa
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
Carlo je napisao/la:neka nam dođe u finale onaj tim kojeg ćemo hairli pobjediti, meni lično nije bitno je li to tottenham ili chelsea.
[youtube][/youtube]
nadam se da će ostati.
naravno da ostaje gdje ce sad tek je proigrao jos samo kad bi on i carroll poceli da dodaju jedan drugom gdje bi nam kraj bio
kako su mi dragi ovi dani kad svi moramo pojesti sva **** koja smo nasrali a hvala bodu ja sam dobro prosao samo malo na racun suareza i to je to dok neki imaju zaliha da se par mjeseci prejedaju
ne znam zasto kritikuju svi bimbrlicu on je bar uvijek protiv liverpoola dok se ostali kad izgubimo podijele na anti gerrard i anti dalglish koaliciju
ma ima zaliha i previše, a biće ih još više u budućnosti što se Kinga i Carrolla tiče
što se tiče ove sezone, ja mislim već sada da je uspješna bez obzira na ishod u finalu.
keno94 je napisao/la:pratim vec duze ovu temu pa reko da se i ja pridruzim
drago mi je sto su bas suarez i carrol dali golove valjda ce malo bolje saradjivati u buduvcnosti
sto se tice kennya volio bih da ostane jos koju sezonu covjek stvara novu generaciju ne bi valjalo da se remeti atmosfera u klubu
a u finalu se nadam CHELSEA-u nekako nam oni dobro dodju za dokazivanje malo da "vidimo" torresa i meirelesa
jes to ti kemo allahati
dobro doso
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
jes to ti kemo allahati
dobro doso
nisam keMo nego keNo la nema veze hvala svejedno
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
jes to ti kemo allahati
dobro doso
nisam keMo nego keNo la nema veze hvala svejedno
ma vidim al haj kontam promijenio imee zato sto imam kolegu 94 godiste pa konto da je on al haj nema veze
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Taman ja digao ruke od Carrolla, a on odluči dvije utakmice u jednoj sedmici.Najbolje da ja dignem ruke od čitave ekipe Liverpoola, bili bi prvaci dogodine. nadam se samo da će Andy konačno da uđe u golgetersku seriju, jer mu je vrijeme.Neće ga valjda King na klupu stavit sljedeću.
Ako osvojimo i drugi kup, sezona će biti veoma uspješna, mada to neki ne mogu da prihvate zbog mržnje prema KK-u i igračima koje je on doveo.
Shanks je napisao/la:Taman ja digao ruke od Carrolla, a on odluči dvije utakmice u jednoj sedmici.Najbolje da ja dignem ruke od čitave ekipe Liverpoola, bili bi prvaci dogodine. nadam se samo da će Andy konačno da uđe u golgetersku seriju, jer mu je vrijeme.Neće ga valjda King na klupu stavit sljedeću.
Ako osvojimo i drugi kup, sezona će biti veoma uspješna, mada to neki ne mogu da prihvate zbog mržnje prema KK-u i igračima koje je on doveo.
Shanks je napisao/la:Taman ja digao ruke od Carrolla, a on odluči dvije utakmice u jednoj sedmici.Najbolje da ja dignem ruke od čitave ekipe Liverpoola, bili bi prvaci dogodine. nadam se samo da će Andy konačno da uđe u golgetersku seriju, jer mu je vrijeme.Neće ga valjda King na klupu stavit sljedeću.
to je najveći problem
zato postoje forumi liverpoola na kojima takvi papci dobiju ban jedno je argumentirano pricati a drugo je vrijeđati. ja svaki put kad izgubimo uletim procitam komentare i pola ljudi na ignore stavim
to je najveći problem
zato postoje forumi liverpoola na kojima takvi papci dobiju ban jedno je argumentirano pricati a drugo je vrijeđati. ja svaki put kad izgubimo uletim procitam komentare i pola ljudi na ignore stavim
ma ja ni ne čitam komentare pojedinaca poslije poraza jer mogu pretpostaviti šta će napisati a meni se ne da pratite sto i jedan forum, jedino što pratim je lfcreds.com, ostalo ništa