NK Zvijezda Gradačac

adoni
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la adoni » 14 apr 2012, 19:47

Tkanton je napisao/la:Cestitke zelji na pobjedi, pokazali su da su trenutno najkvalitetnija ekipa u ligi.
Samo nije vam trebalo ovo ruganje za ovu sliku, ovi ljudi samo nemaju dovoljno para da plate ulaz, to je za njih luksuz i to nije za ruganje i sprdanje. nemojte se toliko dizat, nikad neznas sta donosi sutra pare su prolazne, uzmite samo celik i slobodu, kolo srece se za noc okrene

Za nas sta da kazem, to je ta razlika u kvaliteti igraca, nije danas problem nekog napumpat da trci ali nezna svaki igrac iz jedne prilike da postigne gol, i u tome su igraci zelje bolji.... ovdje netreba trazit krivca, vec jednostavno priznat da su bolji i kvalitetnij i okrenut se narednom kolu.
Jarane nije u pitanju ruganje nikakvo,nego je scena sama po sebi smjesna..przinaces.
Da je kojim slucajem ovo detalj i sa Grbavice,isto tako bi mi bilo smjesno i okacio bih je da se nasmijemo ;) ;)
Eto,ja vam se izvinjavam zbog nastale dusevne boli i sliku cu sam ukloniti.
Jači od ratova,režima i partija...FK ŽELJEZNIČAR

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 14 apr 2012, 19:50

Bosanski zmaj je napisao/la:Od sljedece utakmce treba dati sansu Kurbasicu na golu i Jahicu.Kovacevic nije nista pokazao,on je dosao na posudbu i ovdje je prolaznik.Imamo solidnu prednost do kraja prvenstva u odnosu na zacelje,mada nikad nisi siguran,dok se matematicki neobezbjedis.Treba im dati sada sansu kad smo koliko toliko bez rezultatskog pritiska.
Pa covjek osim odbrane protiv Zrinjskog u zadnjim sekundama, nista nije pokazao.
Tebi taj kurrbasic ko da je u rodu, navalili ko i za bilija pa cojk zavrsi u bosni, jesil ti gledo pregled protiv travnika, sta je sve kovacevic branio, danas i da je guso branio kod nas nebi nam pomoglo, oni su igrali koliko im je bilo potrebno, posle treceg gola su stali, jednostavno su ljudi bolji i tacka, niko nije kriv igraci su kakvi takvi oni nemogu bolje, kad bude vise ambicija u klubu bice i boljih igraca

ajdba
Kontakt:

Post Postao/la ajdba » 14 apr 2012, 20:04

inacefindecko je napisao/la:jel vi kaarate šta tamo u gradačcu..
ovo su trebali staviti plus 18.. istresite se kući, a ne na utakmicama!
veći broj psovki nisam odavno čuo! i ne zavaravajte se da kod nas ovoliko psuju, ima i kod nas psovanja, al ne u ovoj mjeri! jer mi smo gospoda!

a eto, bili ste mi drag grad!
SELJACINO IZ SARAJAEVA GRADA( mada ne vjerujem da si blizu Sarajeva al eto), prvo tu publiku je iznenrviralo sudjenje u pojedinim momentima koje ja necu da komentarisem, a drugo niko od tih istih navijaca nije ruznu rijec rekao svom igracu,a za razliku od Grbavice kada je Zeljo gubio kuci ili igrao nerijeseno, citav sjever i zapad zna imena cijele porodice od svih igraca na terenu, mislim na Zeljine igrace...tako da ti nemas sta reci ovim navijacima i zacepi i sad ...ebi u skokovima.....Vozdrica :mrgreen:

mačak u čizmama
Kontakt:

Post Postao/la mačak u čizmama » 14 apr 2012, 20:26

Ne znam što se čudite ovim pojedincima iz Sarajeva i što im se pravdate. Ovdje se barem pošteno i mirno živi. U Sarajevu nema dana kad netko nije ubijen, pretučen, u tramvaj sjesti ne možeš a da ne budeš pokraden tako da vi pojedinci koji kažete da ste iz Sarajeva a tobože ste kulturni nemate šta nama reći. To što ste iz glavnog grada ne znači i da ste kulturniji. O utakmici neću ništa komentarisati dovoljno je reći da je Željo ima suđenje u svoju korist barem 65 %. Prekršaje koji nije svirao Zvijezdi za Želju bi ih sigurno svirao. Ali i bez toga Željo bi danas pobijedio radi svog kvaliteta tako da mu uopšte nije bila potrebna sudijska naklonost. Kaplan je samo sebe džaba blamirao, valjda se misli tako uvući u guzicu pojedincima iz Sarajeva a i pola željovaca su mu profe na seminarima. Sve u svemu čestitke Želji na zasluženoj pobjedi a naši bi morali malo više poraditi na efikasnosti, na borbenosti, i da malo jednostavnije se igra. Brate komplikuju čim dođu na dvadeset metara od protivničkog gola. Onda kada treba još pojačati tempo, stvoriti pritisak oni nešto sve usporeno, umrtvljeno, nema agresivnosti. Pa i Travnik, Sloboda evo danas i Gabela i pored nepovoljnog rezultata, jurišaju, ginu na terenu, jednostavno protivničkom igraču ne daju predahnut a ovi naši postali ko balerine.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 14 apr 2012, 20:31

Ne shvatam zašto pišete "čestitam želji na zasluženoj pobjedi", a prije toga spominjete sudije i njihovo pomaganje.Brate dragi ako su sudije pomagale pobjeda nije zaslužena, ali ako je zaslužena pobjeda onda nema sudijske pomoći, ali eto prvo se dogovorite šta ćete napisati.

p.s. Kako se zove onaj igrač, što je igrao po lijevom krilu ?
DRUG NEBI TI PUNCA

mačak u čizmama
Kontakt:

Post Postao/la mačak u čizmama » 14 apr 2012, 20:40

bagrcavi je napisao/la:Ne shvatam zašto pišete "čestitam želji na zasluženoj pobjedi", a prije toga spominjete sudije i njihovo pomaganje.Brate dragi ako su sudije pomagale pobjeda nije zaslužena, ali ako je zaslužena pobjeda onda nema sudijske pomoći, ali eto prvo se dogovorite šta ćete napisati.

Izgleda da ti slabo kontaš. Barem što se mene tiče. Je si li ti pročitao da je već napisano da bi željo pobijedio i bez pomoći sudija. Sudija je što se tiče igre morao imati isti aršine za obje ekipe. Neke prekršaje koji nisu svirani za zvijezdu, za želju bi sigurno bili svirani. Nije sudija dao niti namjestio nijedan gol ali se vidjela razlika suđenja u korist želje, svirao je par nepostojećih prekršaja u korist želje na sredini terena a koji nisu uticali na rezultat.

klik
Kontakt:

Post Postao/la klik » 14 apr 2012, 20:41

mačak u čizmama je napisao/la:Ne znam što se čudite ovim pojedincima iz Sarajeva i što im se pravdate. Ovdje se barem pošteno i mirno živi. U Sarajevu nema dana kad netko nije ubijen, pretučen, u tramvaj sjesti ne možeš a da ne budeš pokraden tako da vi pojedinci koji kažete da ste iz Sarajeva a tobože ste kulturni nemate šta nama reći. To što ste iz glavnog grada ne znači i da ste kulturniji. O utakmici neću ništa komentarisati dovoljno je reći da je Željo ima suđenje u svoju korist barem 65 %. Prekršaje koji nije svirao Zvijezdi za Želju bi ih sigurno svirao. Ali i bez toga Željo bi danas pobijedio radi svog kvaliteta tako da mu uopšte nije bila potrebna sudijska naklonost. Kaplan je samo sebe džaba blamirao, valjda se misli tako uvući u guzicu pojedincima iz Sarajeva a i pola željovaca su mu profe na seminarima. Sve u svemu čestitke Želji na zasluženoj pobjedi a naši bi morali malo više poraditi na efikasnosti, na borbenosti, i da malo jednostavnije se igra. Brate komplikuju čim dođu na dvadeset metara od protivničkog gola. Onda kada treba još pojačati tempo, stvoriti pritisak oni nešto sve usporeno, umrtvljeno, nema agresivnosti. Pa i Travnik, Sloboda evo danas i Gabela i pored nepovoljnog rezultata, jurišaju, ginu na terenu, jednostavno protivničkom igraču ne daju predahnut a ovi naši postali ko balerine.
U potpunosti se slazem sa svim napisanim,jer sam bio na utakmici,na zalost nasa tuzna realnost su sudije koje su u najmanju ruku "jako smijesni" u nekim situacijama koje presudjuju u korist "svojih klubova",zato se iskreno mislim da je onaj KAMEN u B.Luci trebao biti STIJENA,jer nas samo neko veliko zlo pokrene da mislimo pozitivno zajednickim snagama.......

Zmajjj
Kontakt:

Post Postao/la Zmajjj » 14 apr 2012, 20:48

ajdba je napisao/la:
inacefindecko je napisao/la:jel vi kaarate šta tamo u gradačcu..
ovo su trebali staviti plus 18.. istresite se kući, a ne na utakmicama!
veći broj psovki nisam odavno čuo! i ne zavaravajte se da kod nas ovoliko psuju, ima i kod nas psovanja, al ne u ovoj mjeri! jer mi smo gospoda!

a eto, bili ste mi drag grad!
SELJACINO IZ SARAJAEVA GRADA( mada ne vjerujem da si blizu Sarajeva al eto), prvo tu publiku je iznenrviralo sudjenje u pojedinim momentima koje ja necu da komentarisem, a drugo niko od tih istih navijaca nije ruznu rijec rekao svom igracu,a za razliku od Grbavice kada je Zeljo gubio kuci ili igrao nerijeseno, citav sjever i zapad zna imena cijele porodice od svih igraca na terenu, mislim na Zeljine igrace...tako da ti nemas sta reci ovim navijacima i zacepi i sad ...ebi u skokovima.....Vozdrica :mrgreen:
Tako je Ajdba...a inačefindecko... kaaramo kaaramo i to dobro imamo jednog kajbuša da vidiš il bolje osjetiš šta je kaaranje...a sad ...ebi u skokovima.

lottdogg
Kontakt:

Post Postao/la lottdogg » 14 apr 2012, 20:50

ja sam gledao utakmicu na tv-u i sudija je sve odlicno odsudio osim auta kada je zeba zadnji igrao a sudija je pogresno vidio. glavni problem sto se sudjenja tice je bolest zvana domacinska liga koja se sada polako lijeci , a publika jos nije navikla na posteno sudjenje , i cim sudjenje nije u njihovu korist smatraju se ostecenim.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 14 apr 2012, 20:51

mačak u čizmama je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:Ne shvatam zašto pišete "čestitam želji na zasluženoj pobjedi", a prije toga spominjete sudije i njihovo pomaganje.Brate dragi ako su sudije pomagale pobjeda nije zaslužena, ali ako je zaslužena pobjeda onda nema sudijske pomoći, ali eto prvo se dogovorite šta ćete napisati.

Izgleda da ti slabo kontaš. Barem što se mene tiče. Je si li ti pročitao da je već napisano da bi željo pobijedio i bez pomoći sudija. Sudija je što se tiče igre morao imati isti aršine za obje ekipe. Neke prekršaje koji nisu svirani za zvijezdu, za želju bi sigurno bili svirani. Nije sudija dao niti namjestio nijedan gol ali se vidjela razlika suđenja u korist želje, svirao je par nepostojećih prekršaja u korist želje na sredini terena a koji nisu uticali na rezultat.
U svakoj ligi je tako.Ako gledaš utakmice Barcelone, Bayerna i tako nekih klubova koji su realno giganti u svojim ligama, možeš primijetiti da se i tu desi neka nenamjerna sudijska greška.Tako da će se sigurno desiti neka sudijska greška i kod nas, e sad jeli namjerno ili ne, to ne znam.
PS ako me budeš citirao nemoj se hvatati za ovaj dio o Barceloni, jer je to samo primjer, i nije poređenje između Želje i Barce ;)

@klik jesi li ti ozbiljan kad kažeš da podržavaš kamenjanje sa tribina :shock: :roll:
DRUG NEBI TI PUNCA

Zenichanin
Kontakt:

Post Postao/la Zenichanin » 14 apr 2012, 20:59

slika
Vip loza :mrgreen: :lol:
WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE

1905 - 19.05.

Champions of Europe - that's who we are

klik
Kontakt:

Post Postao/la klik » 14 apr 2012, 21:08

Ma nekad ne znam sta nam se desava,jer danas je ZELJO bio makar tri puta bolji,i nije trebala pomoc sudija,i to je ono sto me iritira!I onda uvijek s...e reknem( a rijetko napisem) zbog cega se brzo pokajem,jer sam djubre na jeziku i to samo tako.Ali evo kad malo bolje razmislim,pa,kome je liga(kao kod nas) gdje klubovi imaju "svoje ljude" na svim pozicijama dobro donijela?Pa zar je jedan Zeljo(uzimam ga za primjer jer je friska utakmica) dospjeo na te grane da ga sudija vodi kroz utakmicu?Pa zar se to kod nas u Gradaccu nije uvijek moglo posteno odigrati i pobijediti?Pa zar je moguce da se jedan profesionalac kao Amar Osim u 60-toj minuti okrene tribini pocne svadju sa gledaocima koja traje nekih 5 minuta?Pa da jedan Beslija na izlasku i ne gleda u igraca koji ga mijenja nego pravo u publiku i kaze"J...m li V.. m...u"?Pa sta nam se to desava?Jeli moguce da je totalni primitivizam unistio sve nase dobre strane?NE DOBRO,NE DOBRO.....

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 14 apr 2012, 21:10

Ko sto bi reko sef " Za nase prilike veoma dobra utakmica"
Imate finu ekipu, ali jos tu treba rada.
I za ovu vip lozu, meni pravo simpaticno. Rostilj, pivo, drustvo i nogomet nema bolje kombinacije.
Sretno u nastavku.
NO PYRO NO PARTY

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 14 apr 2012, 21:14

klik je napisao/la:Ma nekad ne znam sta nam se desava,jer danas je ZELJO bio makar tri puta bolji,i nije trebala pomoc sudija,i to je ono sto me iritira!I onda uvijek s...e reknem( a rijetko napisem) zbog cega se brzo pokajem,jer sam djubre na jeziku i to samo tako.Ali evo kad malo bolje razmislim,pa,kome je liga(kao kod nas) gdje klubovi imaju "svoje ljude" na svim pozicijama dobro donijela?Pa zar je jedan Zeljo(uzimam ga za primjer jer je friska utakmica) dospjeo na te grane da ga sudija vodi kroz utakmicu?Pa zar se to kod nas u Gradaccu nije uvijek moglo posteno odigrati i pobijediti?Pa zar je moguce da se jedan profesionalac kao Amar Osim u 60-toj minuti okrene tribini pocne svadju sa gledaocima koja traje nekih 5 minuta?Pa da jedan Beslija na izlasku i ne gleda u igraca koji ga mijenja nego pravo u publiku i kaze"J...m li V.. m...u"?Pa sta nam se to desava?Jeli moguce da je totalni primitivizam unistio sve nase dobre strane?NE DOBRO,NE DOBRO.....

ako je danas sudija siljio za zelju tek mi je sada jasno na kakvop ste vi sudjenje kuci navikli. ne znam kako vas nije stid pricat
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Blagoje Bratić

Post Postao/la Blagoje Bratić » 14 apr 2012, 21:16

klik je napisao/la:Ma nekad ne znam sta nam se desava,jer danas je ZELJO bio makar tri puta bolji,i nije trebala pomoc sudija,i to je ono sto me iritira!I onda uvijek s...e reknem( a rijetko napisem) zbog cega se brzo pokajem,jer sam djubre na jeziku i to samo tako.Ali evo kad malo bolje razmislim,pa,kome je liga(kao kod nas) gdje klubovi imaju "svoje ljude" na svim pozicijama dobro donijela?Pa zar je jedan Zeljo(uzimam ga za primjer jer je friska utakmica) dospjeo na te grane da ga sudija vodi kroz utakmicu?Pa zar se to kod nas u Gradaccu nije uvijek moglo posteno odigrati i pobijediti?Pa zar je moguce da se jedan profesionalac kao Amar Osim u 60-toj minuti okrene tribini pocne svadju sa gledaocima koja traje nekih 5 minuta?Pa da jedan Beslija na izlasku i ne gleda u igraca koji ga mijenja nego pravo u publiku i kaze"J...m li V.. m...u"?Pa sta nam se to desava?Jeli moguce da je totalni primitivizam unistio sve nase dobre strane?NE DOBRO,NE DOBRO.....
Ma nemoj zezat za bešliju prvo su mu navijači sa one tribine psovali ženu majku i sestru,pa je onda on sigurno uzvratio i vjerovatno su Amara zezali sa te tribine pa im je on odbrusio raspravljao sa njima nebi đaba vjeruj mi to uradili,i ne vidim da je sudija puno šiljio Želji jer sam gledao snimak možda aut dva da je pogriješio za svaki faul je ok,nije svirao penal diskutabilan nit bilo šta u korist želje možda je sjeckao nekad nepotrebno igru ali nije ugrožen niko sa tim.

klik
Kontakt:

Post Postao/la klik » 14 apr 2012, 21:17

nick je napisao/la:

ako je danas sudija siljio za zelju tek mi je sada jasno na kakvop ste vi sudjenje kuci navikli. ne znam kako vas nije stid pricat
Izvni molim te,ja necu vise...

klik
Kontakt:

Post Postao/la klik » 14 apr 2012, 21:19

Blagoje Bratić je napisao/la:
Ma nemoj zezat za bešliju prvo su mu navijači sa one tribine psovali ženu majku i sestru,pa je onda on sigurno uzvratio i vjerovatno su Amara zezali sa te tribine pa im je on odbrusio raspravljao sa njima nebi đaba vjeruj mi to uradili,i ne vidim da je sudija puno šiljio Želji jer sam gledao snimak možda aut dva da je pogriješio za svaki faul je ok,nije svirao penal diskutabilan nit bilo šta u korist želje možda je sjeckao nekad nepotrebno igru ali nije ugrožen niko sa tim.
Oprosti molim te...za zenu...i tako...

adoni
Kontakt:

Post Postao/la adoni » 14 apr 2012, 21:35

Sreca pa je tekma bila na TV-u tako da ova prica o sudackom navlacenju,Amarovom i Mirsinom primitivizmu nepiju vodu..sto se sudjenja i navlacenja tice,reci cu samo ovo..u prvom poluvremenu igrac Zvijezde debelo u ofsajdu,isti se iz aviona vidi..pomocni signalizira ofsajd a sa tribina slijedi salva zvizduka,psovki,negodovanja..eto toliko o vasoj realnosti glede sudija i sudjenja..e sad sto se Amara i Mirse tice..pri izlasku,Mirsu sam vidio da je aplaudirao publici,jel sta i dobacio to neznam,a necu reci da nije il da lazete...al svih 90 minuta tekme meni je bilo muka slusati sve one psovke upucivane na racun Zelje,Amara i ostalih igraca..a bez ikakva povoda,razloga..mogu shvatiti da na tribini bude svakakvih isfrustriranih likova,al kad cujes te iste psovke koje poput papagaja upucuju i djeca starosne dobi ne vise od 5-6 godina,onda ti dodje da od muke povracas..i onda tamo neko dodje(mozda upravo ti psovaci i debilcine zesce)pa ovde po forumu prosipa njaku zgrazenost postupkom Amara ili Mirse.
Jači od ratova,režima i partija...FK ŽELJEZNIČAR

kenant
Kontakt:

Post Postao/la kenant » 14 apr 2012, 21:37

Travnjak vam je najbolji u ligi, i ja mislim da ste tu bez premca !
1921

Hard Bass
Kontakt:

Post Postao/la Hard Bass » 14 apr 2012, 21:43

Tu pricu mozes prosipati nekom ko nije bio na tekmi,Beslija dok je izlazio vjerovatno vas je iziritiralo to sto smo mi ustali i aplauzom ga ispratili a i on nas,i onda su se nastavile vase psovke koje su trajale cijeli mec,Amaru ste sami psovali a on vas iskulirao tek poslije je Dino ustao ,a onaj seljak sto se zaletio nesto kao na Besliju je odraz svih vas,respekt za par ljudi koji su nas pozdravili na kraju ovo ostalo da se stidite,al' sto rece momak danas "Doci ce i ovdje nekad grad " .
Ludlo 4 (koristim ovaj racun,od ludla ne znam sifru )

VOLIM ŽELJEZNIČAR!

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.