Leyton je napisao/la:Veja MAJSTORELeyton je napisao/la:Kavcic-Veic 2 2,20![]()
![]()
![]()
Antonio Veic-Blaz Kavcic 7-5 4-6 6-2
Antonia znam lično i kao djeca smo zajedno trenirali. Super je lik
Moderatori/ce: Monolog,insider,bodi123,Puma
Leyton je napisao/la:Veja MAJSTORELeyton je napisao/la:Kavcic-Veic 2 2,20![]()
![]()
![]()
Antonio Veic-Blaz Kavcic 7-5 4-6 6-2
Ma nek ide 1/1Citizen-X je napisao/la:ladno barca ode 1/2 ili 1/X 200%
forumash je napisao/la:Ko može neka uplati Kliperse H1 (12.5)
Startne petrorke:
GSW: Charles Jenkins, Klay Thompson, D.Wright, J.Tyler, A.Biedrins
LAC: Paul, Foye, Butler, Griffin, Jordan
Trebalo bi doći i Griffin više od 19,5 i GSW manje od 93,5...
Očekujem oko 25-30 razlike
Kakvaaaa crnica kadija ?vevericabimbereket je napisao/la:forumash je napisao/la:Ko može neka uplati Kliperse H1 (12.5)
Startne petrorke:
ispostova ja tebe,i zavi ti mene u veoma duboku crnicu...joj joj joj
pa ispostova momka sa dvocifrenom uplatom i kako ja vidim ovi se rolaju,bit ce neka gutavica:(bimbrlica je napisao/la:Kakvaaaa crnica kadija ?vevericabimbereket je napisao/la:forumash je napisao/la:Ko može neka uplati Kliperse H1 (12.5)
Startne petrorke:
ispostova ja tebe,i zavi ti mene u veoma duboku crnicu...joj joj joj
Da je baba musko, bila bi DuskoLeyton je napisao/la:Da je bio samo dlaku stalozeniji u razmjenama,ladno je mogao uzeti AndujaraLeyton je napisao/la:Andujar-Cipolla 2 3,00
Cipola je strasan na ovom turniru,rutinske pobjede sa po 2-0 nad Paire-om a posebno Dolgopolovom mu daju nadu da bi mogao i uzeti Casablancu.Ono sto ide u prilog ovoj opkladi je da je njegov danasnji protivnik jucer igrao 5 setova(Gutierez-Starace)te da je to sasvim sigurno ostavilo traga na fizicku spremu Spanca.I medjusobni omjer je na strani ''Zabara'' ali jos od davne 2007 i chelengera u Italiji
Sretno
googlajIlPrincipe je napisao/la:Ima li kakva stranica gdje mogu gledati lige tabele,ko je kolko dao golova, čisto one informacije za kladioničare ?
http://www.soccerway.com" onclick="window.open(this.href);return false;IlPrincipe je napisao/la:Ima li kakva stranica gdje mogu gledati lige tabele,ko je kolko dao golova, čisto one informacije za kladioničare ?
Nisi se valjda naljutio ? Samo ti kazem , da ja jucer nisam odigro San antonio u rukometu , sad bi isao po pare, al sam ga odigro ..Leyton je napisao/la:@starmo-Zamisli da si kengur i odj.ebi u skokovima![]()
Cibulkova-Errani zbroj gemova manje od 21,5
Nesto sumnjam da ce ovaj mec u 3 seta,ocekujem ladnu dominaciju jedne od teniserki(Cibulkove aBd)
Prošlo.Juče zaboravim uplatiti tikete za danas,sad moram ići vidjeti radi li koja kladionica,znam da WWin ne radi sigurno zbog Vaskrsa.Valjda će neka raditi pa da zašijem 2-3 tiketića.lupen je napisao/la:Real M.-Gijon 4+
Defensor-Racing Club 1
St.Louis-San Jose under 6
Washington-Cleveland under 199
T.Parker under 19
Kvota:13,13
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.