Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

DesimaL
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la DesimaL » 14 apr 2012, 21:40

Monolog je napisao/la:Canella je mog'o u svlačionicu zbog onog, al' poznavajući Clementea on ga neće zamijeniti i dobiće crveni u 60. minuti.
Samo da si jos minuto pogodio :mrgreen: :mrgreen:

Edit: Benzema 3:1
Zadnja izmjena: DesimaL, dana/u 14 apr 2012, 21:41, ukupno mijenjano 3 puta.
Visca el Barça ! Mes que un club !

SPY
Kontakt:

Post Postao/la SPY » 14 apr 2012, 21:40

Genghis je napisao/la:Kao i zadnjih par utakmica, čim zagusti, sve se svodi na Ronalda ... nekad upali , nekad ne ... mislio sam da Real ne zavisi od Ronalda kao Barca od Messija, ali izgleda da sam se debelo prevario ...
Pff. Da se igra normalno, nego zatvore se u 16rac i izbijaj. Kako možeš očekivat golove. Budi realan malo.

gj benzema

ozil maaaestroooo

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 14 apr 2012, 21:44

SPY je napisao/la:
Genghis je napisao/la:Kao i zadnjih par utakmica, čim zagusti, sve se svodi na Ronalda ... nekad upali , nekad ne ... mislio sam da Real ne zavisi od Ronalda kao Barca od Messija, ali izgleda da sam se debelo prevario ...
Pff. Da se igra normalno, nego zatvore se u 16rac i izbijaj. Kako možeš očekivat golove. Budi realan malo.

gj benzema
Betis i Rayo ... oni se bogami nisu zatvorili ... a uz to i utakmice protiv Atletica, Villareala i brdo drugih je riješio ... i Barcelona ima isti problem - i protiv njih se igra bunker čak i gori nego protiv Reala, tako da je potreban potez pojedinca da napravi višak ... neko ima dribling, neko dobar šut - poenta je ista ...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

SPY
Kontakt:

Post Postao/la SPY » 14 apr 2012, 21:47

Genghis je napisao/la:
SPY je napisao/la:

gj benzema
Betis i Rayo ... oni se bogami nisu zatvorili ... a uz to i utakmice protiv Atletica, Villareala i brdo drugih je riješio ... i Barcelona ima isti problem - i protiv njih se igra bunker čak i gori nego protiv Reala, tako da je potreban potez pojedinca da napravi višak ... neko ima dribling, neko dobar šut - poenta je ista ...
Meni, čisto sumnjam i ostalim navijačima Reala uopšte ne smeta "problem" ako Ronaldo riješi utakmicu. To nije problem uopšte. :mrgreen: Utakmicu riješe igrači iz sredine terena. Meni je Ozil i di maria večeras odlični. Uz koju grešku obojice ali skoro pa neprimjetno.

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 14 apr 2012, 21:50

Ma nisam ni ja rekao da je to problem, zato on vrijedi 100 miliona a Benzema ili Higuain po tri puta manje ... jednostavno sam se nadao da to neće biti slučaj , jer u prvom dijelu sezone nije tako izgledalo, ali eto - šta je tu je, piši nova 3 boda, i na megdan Barceloni. Imam neki dobar osjećaj da se može do dvice - nisam rekao da će igrati dvicu, samo imam osjećaj da je Veliki Jose spremio nešto specijalno za tu tekmu.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

wedi
Kontakt:

Post Postao/la wedi » 14 apr 2012, 21:52

Mekac

KapioFootball
Kontakt:

Post Postao/la KapioFootball » 14 apr 2012, 21:53

+7 jos 2 sata :D
HALA MADRID!!!

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 14 apr 2012, 22:03

Realno prelosa igra,ali na kraju 3 boda.Neozbiljno smo shvatili utakmicu u kojoj su nam bodovi bili nepohodni,vjerovatno u moru teskih utakmica igraci su smatrali da ce Gijon sam pasti a na kraju je bilo rutavo.Protiv Baye ce vjerovatno biti drugacij pristup,ali neki igraci se jednostavno moraju vise truditi ;)
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

SPY
Kontakt:

Post Postao/la SPY » 14 apr 2012, 22:06

L-Train je napisao/la:Realno prelosa igra,ali na kraju 3 boda.Neozbiljno smo shvatili utakmicu u kojoj su nam bodovi bili nepohodni,vjerovatno u moru teskih utakmica igraci su smatrali da ce Gijon sam pasti a na kraju je bilo rutavo.Protiv Baye ce vjerovatno biti drugacij pristup,ali neki igraci se jednostavno moraju vise truditi ;)
Igra nije problem bila, nego prekršaji sportinga. Pa do 50te minute oni su već 20 faulova napravili. Igra se nije mogla razvit nikako. Morali su dobit crveni prije il' kasnije.

Sad Bayern. Nadam se da neće Arbeloa igrat, ako on zaj*be ja ću ga morat odležat. :mrgreen:

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 14 apr 2012, 22:10

SPY je napisao/la:
L-Train je napisao/la:Realno prelosa igra,ali na kraju 3 boda.Neozbiljno smo shvatili utakmicu u kojoj su nam bodovi bili nepohodni,vjerovatno u moru teskih utakmica igraci su smatrali da ce Gijon sam pasti a na kraju je bilo rutavo.Protiv Baye ce vjerovatno biti drugacij pristup,ali neki igraci se jednostavno moraju vise truditi ;)
Igra nije problem bila, nego prekršaji sportinga. Pa do 50te minute oni su već 20 faulova napravili. Igra se nije mogla razvit nikako. Morali su dobit crveni prije il' kasnije.

Sad Bayern. Nadam se da neće Arbeloa igrat, ako on zaj*be ja ću ga morat odležat. :mrgreen:
Pa znalo se da ce ljudi igrati bunker i da ce praviti dosta faulova,kako bi se to izbjeglo moras imati dobar protok lopte sto veceras nije bio slucaj.

Protiv Bayerna ce sigurno biti drugcije,oni ce se ipak otvoriti i imat cemo dosta prostora za manevar,realno ako Arbeloa bude igrao Ribery bi ga mogao izmasakrirati.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

MARCELO
Kontakt:

Post Postao/la MARCELO » 14 apr 2012, 22:24

L-Train je napisao/la:
SPY je napisao/la:

Pa znalo se da ce ljudi igrati bunker i da ce praviti dosta faulova,kako bi se to izbjeglo moras imati dobar protok lopte sto veceras nije bio slucaj.

Protiv Bayerna ce sigurno biti drugcije,oni ce se ipak otvoriti i imat cemo dosta prostora za manevar,realno ako Arbeloa bude igrao Ribery bi ga mogao izmasakrirati.
Bice nam puno bolje.Jednostavno,real nije bas ekipa s velikim strpljenjem pa se tekme kao ova s gijonom rjesavaju ili individualnim potezom ,ili jednostavno iz nicega,kao npr dalekometni ubacaji kao veceras.
Cim ekipa da onaj "odlucujici" gol i cim suparnici malo izadju real krene "razbijat".
I u ovoj tekmi kao i protiv atletica real je imao vise zrelih sansi u onih zadnjih 10-ak minuta kada su izgubili pritisak i odlucili mec.

Protiv bayerna pritisak nije na nama.Bavarci su ti koji ce morati napadati a tu je nasa sansa.
To nam na neki nacin mozda i najvise odgovara.
Sretno zmajevi!!

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 14 apr 2012, 22:37

dobro da smo i ovo danas uzeli, sad el klasiko, ako veceras levante uzme i bod bice dobro jer ce galaktikosi uci u mec mnogo rastereceniji nego kad bi u slucaju poraza barca prisla na bod ;) sve u svemu aj real aj levante :D

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 14 apr 2012, 22:50

Cristiano je večeras igrao pod ručnom,prijetnja kartona je visila nad glavom,Sporting kao i prije godinu dana sa Prec iadom mislio iznenadit,sve u svemu s obzirom na cijelu priču o must win u ovoj tekmi sve se i završilo bez teškoća pa je ne znam osim penala da su ovi i opucali prema Ikeru.
Slijedi nam dvostruki clasico,prvo sa Bayernom u cl a onda na CN ,nema razloga za strepnju ova ekipa može svakog slomit treba imat malo sreće i naravno nepristrasno sudjenje.Hala Madrid!
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 14 apr 2012, 22:58

Večeras se igralo sa 25% snage, samo su bila bitna tri boda i ništa više... Sad se okrenuti Bayernu i pokušati izvući dobar rezultat na Allianz Areni, odlično bi bilo 1-1... ;)

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 14 apr 2012, 23:07

Tuzan sam kad vidim sta se sve ovdje pise.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 14 apr 2012, 23:33

Nail for Real je napisao/la:Tuzan sam kad vidim sta se sve ovdje pise.
Saosjećam se s tobom.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 14 apr 2012, 23:43

Nail for Real je napisao/la:Tuzan sam kad vidim sta se sve ovdje pise.
+1
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 14 apr 2012, 23:58

Nakon ove predstave večeras u Valenciji trebate se bojati suđenja na Nou Campu, ovo je izrežirana pobjeda od strane sudaca, ovako nije sudio ni Hitler Židovima
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 15 apr 2012, 00:11

nista novo to nije al nema brige :D
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

nanek

Post Postao/la nanek » 15 apr 2012, 00:18

Ma nema veze hajd jeboo njih ko da su nam bitni oni po svom lagano sudacki mi po nasem i vozdra.

igra veceras pod rucnom i to kakvom,di maria malo je reci katastrofa,(ostim asistencije) arbeloa jos gori,ramos standardno,pepe isto tako.Marcelo i nije bas bio ofanzivan u jednoj akciji i sebican,Ronaldo nas ponovo izvlaci opet njegova magija ovaj put glavom,protiv osasune i madrida takodje njegova zasluga kad najvise treba tu je!

benzema moze bolje,Higuain je bio odlican borio se i jos go zabio ma extra,ozil standardno dobar plus asistencija.

Al smo bas igrali sa kocnicom i vidjela se velika nervoza al smo dobili zasleno! Onaj njihov levat je jos u prvom trebo dobiti crveni al nema veze!

Okrecemo se sada bajernu i uefaloni al ja sam jos uvijek siguran u nase osvajanje primere i lige prvaka! Nista drugo me ne zanima.

Vidim niko ne pise jel istina sto je marca objavila da je Ronaldo produzio sa Realom do 2018 ako je istina onda onda nam nema kraja.

HALA MADRID!

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.