FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Blek_Stena
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Blek_Stena » 14 apr 2012, 20:15

AMARA za dozivotnog trenera !!!!
Cestitke svima na jos jednoj pobjedi !!!
Jos jedan korak smo blize tituli !!!
Hvala momcima koji su obezbijedili stream za tekmu !!!
Bosna i Hercegovina, Željeznicar, Grbavica, Ivica Osim, Sergej Barbarez, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Nenad Marković, Mirza Teletović

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 14 apr 2012, 20:20

UPOZORIO BI ADMINIDTRACIJU I OVE STO UREDJUJU PORTAL SPORTSPORT.BA DA JE KRAJNJE VRIJEME DA NASTIMAJU SAT.OVAKO ISPADE DA PISEMO POSTOVE,SLAVIMO POBJEDU SAT VREMENA UNAPRIJED DOK SE UTAKMICA JOS NIJE NI ZAVRSILA.
GOSPODO SADA JE 20 SATI I 18 MINUTA.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 14 apr 2012, 20:24

dino lj je napisao/la:UPOZORIO BI ADMINIDTRACIJU I OVE STO UREDJUJU PORTAL SPORTSPORT.BA DA JE KRAJNJE VRIJEME DA NASTIMAJU SAT.OVAKO ISPADE DA PISEMO POSTOVE,SLAVIMO POBJEDU SAT VREMENA UNAPRIJED DOK SE UTAKMICA JOS NIJE NI ZAVRSILA.
GOSPODO SADA JE 20 SATI I 18 MINUTA.
otiđi na profil/postavke ispod prve "trake" na forumu, idi na postavke i tu u "Ljetno vrijeme" označi Da i onda će biti normalno vrijeme ;)
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

GaetanoScirea
Kontakt:

Post Postao/la GaetanoScirea » 14 apr 2012, 20:49

25. aprila igramo prvu finalnu utkamicu Kupa, a isti dan se igra Liga šampiona, isto tako je bilo prošle sezone pa je prva utakmica bila pomjerena za četvrtak.

Šta mislite hoće li se i ovaj put desiti ista situacija ili ćemo igrati za nas neodgovarajućem terminu od 17:00 jer se finale Kupa prenosi na državnoj televiziji koja prenosi Ligu šampiona?

Znam da je još uvijek rano za ovo, ali eto nešto mi palo napamet pa da pitam. :mrgreen:
Volim te, Željo!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Baltazar
Kontakt:

Post Postao/la Baltazar » 14 apr 2012, 20:55

mislim da nece jer je cini mi se termin utakmice vec odredjen a ako se dobro sjecam to je 16:30 dok je revans u Sirokom u 17:30

oldman
Kontakt:

Post Postao/la oldman » 14 apr 2012, 21:01

Bravo FK Zeljo, I ja sam nekada na jugu aksamlucio kao i ovi moja "generacija " nema nista ljepse nego uzivati
u igri i pomalo pijuckati pravu sljivu i meziti travnicki i sudzuku grickati.

TM87doboj
Kontakt:

Post Postao/la TM87doboj » 14 apr 2012, 21:03

TM87doboj je napisao/la:
MirzaGunner je napisao/la:
TM87doboj je napisao/la:0-3 za nas sutra,idem da to propratim 8-)
Nemoj komso biti toliko siguran, znamo kakva je zvijezda ako cemo iskreno.
znam ja kakva je Zvijezda ali znam da smo mi jaci od njih za klasu bar,ali eto vidjet cemo sutra

:o eto iskreno ;)
i kad nikog nema znaj da tu sam ja,da ti pjevam i zate da se lemam,ako treba idemo do dna

TM87doboj
Kontakt:

Post Postao/la TM87doboj » 14 apr 2012, 21:06

Hard Bass je napisao/la:Željo danas pokido,mnogo bolje se proprati tekma kad se ne navija :mrgreen: Dosta lijepa i dobra igra,ekstra gol Beslije ;)
al ima debila u onom Gradaccu......Beslija kupio grad :lol: :lol: :lol: :lol:
i kad nikog nema znaj da tu sam ja,da ti pjevam i zate da se lemam,ako treba idemo do dna

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 14 apr 2012, 21:18

realinjo1 je napisao/la:
nanek je napisao/la:slika

Ovo im je druga ekipa :)
Moram tebi objasniti ko su ovi ljudi ,prave aksamlije ce me razumjeti!
Ova slika govori ovu recenicu"I OVO JE BOSNA I HERCEGOVINA"
Gradacac je poznat po Gradacackoj rakiji sljivovici(To ti je najbolja rakija na svijetu,a ti nemas pojma vidim (Ti znas za drogu)sta je to pa cu ti objasniti.
To ti je kada se igra utakmica ili na tv-u ili uzivo ponese se meze ,(Nekakvo jelo ,sudzuka ,ili nesto na kasiku lonac bosanski i kakva konzerva u ovom slucaju),i u dzepu svaki od njih ponese po dva deca rakije ili tri deca.I kada potegnu progutaju i izdahnu ,a onda usta stave malo meze i ponovo izdahnu kome ja to pricam jelde ,ali probaj to nekada ,to je aksamluk.I meni izgleda neprijatno ali njima je lijepo to je najbitnije,ono odozdo idu kuci veceras!!
ekstra slika, jeste smijesno haos, ali kad malo bolje razmislim i sebe bih mogao vidjeti ondje vrlo lahko, ja i 2 jarana meza, pivo, tranzistor za ostale utakmice (bez mobitela, androida, Wirelessa), merak... hahahaha
jeste da je od uprave Zvijezde krajnje neozbiljno sto dopuste ondje okupljanje ali kada vec moze sto se nebi iskoristilo...
sjecam se snimka iz Tuzle onaj lik sa motorkom, danas Grils i meraklije, jbt slijedecu utakmicu ucekujem janje da se okrene na atletskoj stazi...

IGRA: Zeljo rutinski, kvalitetniji puno, nisu dozvolili iznenadjenje, iskoristili svoj kvalitet. Malo sam se pribojavao ove tekme, ali Zvijezda "mora jos pure jesti". Guso Adnane da li ti i na treningu ikad primis gol? neka ti Zeba zabije jedan gol,mislim zbog uroka.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 14 apr 2012, 22:15

TM87doboj je napisao/la:
Hard Bass je napisao/la:Željo danas pokido,mnogo bolje se proprati tekma kad se ne navija :mrgreen: Dosta lijepa i dobra igra,ekstra gol Beslije ;)
al ima debila u onom Gradaccu......Beslija kupio grad :lol: :lol: :lol: :lol:
Kupi ovaj grad Mirso :lol:

Jako lijepo poslijepodne u Gradaccu.Dominirali smo od pocetka do kraja na vrijeme davali golove.Ako ovako nastavimo bice dupla!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Amar_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Amar_TM87 » 14 apr 2012, 22:49

slika :lol:

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 14 apr 2012, 22:49

Jako lijepo ovo sve izgleda.Nekako rutinski ,zrelo i bez srkleta smo pobijedili.Poprimamo konture jedne ozbiljne ekipe.POsebno mi se svidjelo sto i sa par rotacija u timu,ova ekipa opet izgleda poprilicno snazno.Ja sam covjek koji je tonu puta popljuvao Svraku i Jamaka,ali prvi put u zivotu danas mi ta dvojica nisu isla na zivce,cak sta vise ni u podsvijesti nisam to gledao kao hendikep za nasu ekipu sto oni igraju.Sve je to plod dobrog rada i slaganja ekipe.
Danas je ovo bez Bekrica izgledalo jako dobro,mada ja smatram da on i Zeba mogu igrati zajedno,mislim da je tu samo malo problem u tome,sto se radi o 2 igraca koji su lideri,jedan je bio prije dvije godine a drugi je sad.Bekric ima malo pritisak,zeli se opet nametniti kao lider.Obzirom da u razliciti tipovi igraca,jednostavno ih treba ukonponovati kao jedan duo ,koji ce dominirati,koji ce nadopunjavati jedan drugoga,koji ce praviti dar-mar.Mislim da ce Amar i to posloziti polako.
Posebno mi se svidja kako Mirso igra,jednostavno ga ne mozes poslati na klupu,jer covjek je prevaga,godine mu ne mogu nista,isto kao i Gusi,jednsotavno covjek dozivi drugu mladost.Selimovic je isto tako bio dobar,nekada mi se on cini puno bolja opcija od Adilovica.Jednsotavno glupo je bolo koga isticati,jer kao tim izgledamo jako dobro i pouzdano.Samo jos uvezati Bekrica i Zebu,mozda treba malo i da se naviknu jedan na drugoga.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

Amar_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Amar_TM87 » 14 apr 2012, 22:54

http://sportsport.ba/bh_fudbal/guso-13- ... rezi/78611" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo ako neko nije postavio! ;)
Poceli rusiti i svjetske rekorde :D

xxl basket
Kontakt:

Post Postao/la xxl basket » 14 apr 2012, 22:54

zanima me za ove minute Gusine , jel se inace zvanicno sabiraju u Evropi uzastopne minute i kupa i lige ili samo ligaske utakmice ??

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 14 apr 2012, 22:57

tm84 je napisao/la: ima jos, ali u biti drzimo sve znacajne rekorde:
1) najvise bodova u sezoni, 91
2) najvise pobjeda u sezoni, 28
3) najvise datih golova u sezoni, 113
4) najmanje poraza u sezoni, 4
5) najbolja gol razlika u sezoni, +75
6) prosjecno najvise datih golova u sezoni, 2,69 po utakmici
7) procentualno najmanje poraza u sezoni, 10,53%
8) prosjecno najbolja golrazlika u sezoni, 1,79 po utakmici
9) najvise pobjeda u nizu u prvenstvu, 12
10) najduzi niz neporazenosti u prvenstvu, 20
11) najduzi niz neporazenosti u kupu, 25
12) najvise pobjeda u nizu u domacim takmicenjima, 10
13) najduzi niz neporazenosti u domacim takmicenjima, 25
14) najduzi niz utakmica bez primljenog gola u prvenstvu, 887 minuta
15) najduzi niz utakmica bez primljenog gola u kupu, 675 minuta
16) najduzi niz utakmica bez primljenog gola u domacim takmicenjima, 1233 minute
17) golman sa najduzim nizom bez primljenog gola u kupu, 348 minuta
18) najvise pobjeda u premije ligi od osnivanja, 273
19) najvise osvojenih prvenstava, 6
20) najvise osvojenih kupova, 4
21) najvise osvojenih superkupova, 2
22) tim sa najvise najboljih strijelaca lige, 7
23) tim sa najvise prvih mjesta na celu lige, 100

one koje ne drzimo za sada:
1) prvo mjesto na vjecnoj tabeli, sarajevo nam bjezi za 20 poena
2) najvise datih golova u premijer ligi od osnivanja, sarajevo nam bjezi za jedan gol
3) najmanje primljenih golova u sezoni, borac je primio 15 golova u sezoni 2010/11
4) procentualno najvise bodova u sezoni, celik i sarajevo imaju 75,56%
5) procentualno najvise pobjeda u sezoni, sarajevo ima 73,33%
6) prosjecno najmanje primljenih golova u sezoni, borac ima 0,5 primljenih golova po utakmici u sezoni 2010/11
7) najvise pobjeda u nizu u kupu, siroki brijeg ima 6 pobjeda u nizu u kupu 2004/2005
8) golman sa najduzim nizom bez primljenog gola u prvenstvu, ibrahim mujkic 1156 minute
9) golman sa najduzim nizom bez primljenog gola u domacim prvenstvima, ibrahim mujkic 1156 minute

e sad, neke od ovih 9 rekorda, cemo oboriti veoma lako na kraju ove sezone, tu spadaju rekordi pod rednim brojem 8 i 9, a neke cemo vjerovatno oboriti (2, 3, 4, 5, 6)

na kraju ako sve bude ok, samo ostaju dva rekorda da rusimo ;)
rekordi pod rednim brojem 2, 8 i 9 su pali... jos samo 6 da ih oborimo :D
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

Stoke1863
Kontakt:

Post Postao/la Stoke1863 » 14 apr 2012, 23:01

fczeljo je napisao/la:
realinjo1 je napisao/la:
nanek je napisao/la:slika

Ovo im je druga ekipa :)
Moram tebi objasniti ko su ovi ljudi ,prave aksamlije ce me razumjeti!
Ova slika govori ovu recenicu"I OVO JE BOSNA I HERCEGOVINA"
Gradacac je poznat po Gradacackoj rakiji sljivovici(To ti je najbolja rakija na svijetu,a ti nemas pojma vidim (Ti znas za drogu)sta je to pa cu ti objasniti.
To ti je kada se igra utakmica ili na tv-u ili uzivo ponese se meze ,(Nekakvo jelo ,sudzuka ,ili nesto na kasiku lonac bosanski i kakva konzerva u ovom slucaju),i u dzepu svaki od njih ponese po dva deca rakije ili tri deca.I kada potegnu progutaju i izdahnu ,a onda usta stave malo meze i ponovo izdahnu kome ja to pricam jelde ,ali probaj to nekada ,to je aksamluk.I meni izgleda neprijatno ali njima je lijepo to je najbitnije,ono odozdo idu kuci veceras!!
ma svaka čast ovim likovima! meraklije prave. druga je stvar što mi nemamo stadiona kako treba, pa imamo slike drugačije nego na normalnim stadionima, a ovim likovima svaka čast.

oni ne psuju nikome, ne gađaju kamenjem, ne nose noževe na utakmicu - vole fudbal, merak i zaboli ih. respect! :)
Realno nije ovo seljacki, sta da placaju kartu, malo meze, rakije ma MERAK. Seljacki bi bilo da je 1000 ljudi na tom brdu. Ovako ma bas prejako :D

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 14 apr 2012, 23:14

Pa skoro sam previdio ovo, sa danasnom pobjedom i porazom Sirokog, konacno imamo sve sto se moze mjeriti na prvom mjestu...
Od danas imamo najbolju odbranu lige i zvanicno, sa primljenih 10 golova, Siroki je do danas bio bolji ali primio je 2 gola u Lukavici.
tako da prelijepo zvuci imamo najbolji napad, i najbolju odbranu lige, a takodje imamo, pazi sad, vecu GOL RAZLIKU nego slijedeci najefikasniji klub sto je dao UKUPNO GOLOVA.
Za neupucene, slijedeci najefikasniji klub su komsije sa 36 golova, dok je Zelji gol razlika 38 (48 - 10).
To se zove dominacija. Strasni Zeljo.

AeGon099
Kontakt:

Post Postao/la AeGon099 » 14 apr 2012, 23:23

Mislim da za iduću sezonu moramo kupti nekog dobrog golmana. Gušo je svoje odradio, treba nam neko mlađi, treba nam golman kao Šehić. Da smo mirni na toj poziciji, jer iskreno, bilo je dosta nepotrebnih izletanja, pogotovo protiv Čelika. Za to će nas neko kad-tad kazniti. Bilobrk je kvalitetan golman i dobro bi nam došao. Ili da počne forsirati Bukvića. Ima momak potencijala. Na ostalim pozicijama, uglavnom dobro stojimo. Dobro bi došla još neki kvalitetan igrač, kako bi ojačali vezni red (tipa Srđana Grahovca iz Borca ili Gorana Zakarića iz Širokog Brijega). Zaista su to igrači velikog potencijala, mladi reprezentativci, bilo bi dobro ojačati vezni red jednim od njih. ;)
Odlazi Safete.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 14 apr 2012, 23:26

Sljedece kolo Bojac uzimamo lagano, jos ako pitari naprave dobar rezulat u Sirokom onda je prvestvo rjeseno. Ostaje nam kup, tu ce biti malo teze ali siguran sam da smo daleko bolji od Sirokog.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

GaetanoScirea
Kontakt:

Post Postao/la GaetanoScirea » 14 apr 2012, 23:27

Kritikovati golmana koji nije primio gol preko 1200 minuta fakat nema smisla.
Volim te, Željo!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, Vanja8 i 36 gostiju.