Sutra igraju Tottenham i Chelsea, u 18:00 ja mislim.reds_forever je napisao/la:kad se igra druga polufinalna utakmica i zna li se kojeg datuma se igra finale
A finale je subota, petog maja.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Sutra igraju Tottenham i Chelsea, u 18:00 ja mislim.reds_forever je napisao/la:kad se igra druga polufinalna utakmica i zna li se kojeg datuma se igra finale
Hvala na informacijamaOTNYS_YNWA je napisao/la:Sutra igraju Tottenham i Chelsea, u 18:00 ja mislim.reds_forever je napisao/la:kad se igra druga polufinalna utakmica i zna li se kojeg datuma se igra finale
A finale je subota, petog maja.
"That goal itself is worth 35million pounds" - Jamie Carragher after the match. Well in Andy!
a ko je spomenuo torresamandraX je napisao/la:Eto nek' je Torres masinerijaQUARESMA 18<<< je napisao/la:glupostnanek je napisao/la:
Al Dzeko je za njeg masinerija sto jest jest![]()
![]()
To bi bilo finale za pamćenje.ANTIFA ! je napisao/la:Cestitke za prolazak u finale , abd i Chelsea sutra da prodje pa nek pobjedi u finalu bolji
Normala imali su Liverpool i Chelsea strasnih meceva , nek se ponovi ono 2-3 iz carling cupa kad je Gerrard sam sebi zabio ..Shanks je napisao/la:To bi bilo finale za pamćenje.ANTIFA ! je napisao/la:Cestitke za prolazak u finale , abd i Chelsea sutra da prodje pa nek pobjedi u finalu bolji
Ma meni su oni iz Lige prvaka najbolji.Antologija fudbala, definitivno.ANTIFA ! je napisao/la:Normala imali su Liverpool i Chelsea strasnih meceva , nek se ponovi ono 2-3 iz carling cupa kad je Gerrard sam sebi zabio ..Shanks je napisao/la:To bi bilo finale za pamćenje.ANTIFA ! je napisao/la:Cestitke za prolazak u finale , abd i Chelsea sutra da prodje pa nek pobjedi u finalu bolji![]()
@ferina famozna rečenica.Ako uzmemo i FA kup, ima da svi ovo u potpis stavimo.Evo ja prvi.VolimLiverpool je napisao/la:25.05.2005 za petu titulu.
05.05.2012 za osmi FA cup.
Meni je inače broj 8 () sretan broj u životu i ne sumnjam da uzimamo 8 FA cup.
To su dvije titule + igramo za Charity Shield.
KING JE ČOVJEK ZA TROFEJE !
poceli i ovi sto me ne vole da se koriste mojim rijecimaShanks je napisao/la:@ferina famozna rečenica.Ako uzmemo i FA kup, ima da svi ovo u potpis stavimo.Evo ja prvi.VolimLiverpool je napisao/la:25.05.2005 za petu titulu.
05.05.2012 za osmi FA cup.
Meni je inače broj 8 () sretan broj u životu i ne sumnjam da uzimamo 8 FA cup.
To su dvije titule + igramo za Charity Shield.
KING JE ČOVJEK ZA TROFEJE !![]()
Kako da ne. Samo ga tješi Jamie, samo ga tješi.OTNYS_YNWA je napisao/la:Nema na čemu redsice."That goal itself is worth 35million pounds" - Jamie Carragher after the match. Well in Andy!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.