PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
Re: PES 6 liga chat
Malo obavještenje.
U vezi Fantasy PES6 liga Novina.
Dakle , od sada novine pišu EmirZenica , bavarian i Bosniacum Lilicum. Senaid LFC je skinut s dužnosti.
Svaki od vas ima svoj zadatak :
Prva liga : Bosniacum Lilicum
Druga liga : EmirZenica
Pregled Transfera: Bavarian.
Dužni ste napisati bar 2 posta u toku sedmice , odnosno 2 posta za 2 kola. I molit ću vas da budete redoviti , kad mi možemo organizovati ligu i trudit se da bi vi igrali i uživali , potrudite se i pokažite respekt.
U vezi Fantasy PES6 liga Novina.
Dakle , od sada novine pišu EmirZenica , bavarian i Bosniacum Lilicum. Senaid LFC je skinut s dužnosti.
Svaki od vas ima svoj zadatak :
Prva liga : Bosniacum Lilicum
Druga liga : EmirZenica
Pregled Transfera: Bavarian.
Dužni ste napisati bar 2 posta u toku sedmice , odnosno 2 posta za 2 kola. I molit ću vas da budete redoviti , kad mi možemo organizovati ligu i trudit se da bi vi igrali i uživali , potrudite se i pokažite respekt.
Sloboda Tuzla !!!
- bavarac_33
- Kontakt:
imal ko za friendly da odigramo?..
'Dobar dan. Javljamo se iz Mostara. Ovdje je nedjelja.
- zivojinmiric
Koscielny, F. Navarro, Tremoulinas, Iraola, Javi Garcia, Montolivo, De Bruyne, Pablo Hernandes, Boussoufa, Cahill, Huntelaar.
ako nekoga zanima kupovina ili zamjena moja 2 igrača za jednog vrhunskog napadača ili beka???????????
ako nekoga zanima kupovina ili zamjena moja 2 igrača za jednog vrhunskog napadača ili beka???????????
Ovaj transfer nije pravilo odrađen, i zbog toga zivojinmiric i LBJ MVP su kaznjeni sa po 200.000 €, zbog toga obratite pažnju prije nego što postavljate u službenu teme, jer poslije nema kajanja.Inler (River Plate) <----------------------> Lucio (Real Madrid)
16.000.000<----------------------------------------------->6.000.000 €
Također kazna od 200.000 € za Senaid L.F.C, jer je otpustio dva puta istog igrača!Postao/la Senaid L.F.C dana 31 mar 2012, 14:05
Melo(Liverpool)------------------->Free Transfer
Vrijednos transfera:16.000.000€
Postao/la Senaid L.F.C dana 11 apr 2012, 21:26
Melo(Liverpool)------------------->Free Transfer
Vrijednos transfera:16.000.000€
- zivojinmiric
@ Golgetter mi je rekao da mogu ovako stavit u paketu bez cijena. Nije mi toliko bitno sto sam kaznjen nego sto mi je receno da mogu tako. I ako se kaznjavalo kaznite mene jer nije kriv momak sto sam ja post stavio. A takodjer bi zamolio vas da nam pomognete u izvrsavanju ovih transfera jer smo se mi dogovorili. Mi smo isli na to da utanacimo cijene paketa, xavi skuplji od ramosa, a inler od lucija. Tako da paket igraca ne bjezi puno u cijeni.
Mogul ovde pitat ?
Jel ima neko ispravan link sa patchem i sta vec sve ide za PES 6.
I kako se igra preko interneta ?
Jel ima neko ispravan link sa patchem i sta vec sve ide za PES 6.
I kako se igra preko interneta ?
@zivojinmiric
Pa zbog toga si i napravio grešku, da si pogledao kako to drugi rade ne bi napravio grešku:
igrac+igrac <------------> igrac+igrac
A da budes siguran ispod napises cijene, i onda ti se neće desiti ovakva greška, možda ste vi misli drugačije, ali niste dobro napisali, tako da ide kazna obojici.
Pa zbog toga si i napravio grešku, da si pogledao kako to drugi rade ne bi napravio grešku:
igrac+igrac <------------> igrac+igrac
A da budes siguran ispod napises cijene, i onda ti se neće desiti ovakva greška, možda ste vi misli drugačije, ali niste dobro napisali, tako da ide kazna obojici.
- bavarac_33
- Kontakt:
imal ko za prijateljsku?
'Dobar dan. Javljamo se iz Mostara. Ovdje je nedjelja.
black64 nek se javi da igramo
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Sredjene su i novine za ovo kolo. @Bosniacum Lilium je sredio 1. ligu a ja drugu.
Nek mi se javi bavarian da odigramo tekmu
Nek mi se javi bavarian da odigramo tekmu
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
Wigan nije imao pravo nastupa radi neisplacenih dugova prijasnjem treneru Ivi Istuku.
Svaka čast Emire za novine
- Emir ZENICA
- Kontakt:
haha hvala brate

Volim te Celik ! ! !
Napravio sam listu igraca koji su dosli i napustili klubove do sad, ako uočite greške samo javite 
Atletico Madrid:
Dosli: Nagatomo, Meireles, Joaquin, Luis Suarez, Adriano, Busquets
Otisli: Reus, De Jong, Givinco, Gaitan, Soldado, Uscudero, Pienar, Kompany, Warnock, Jagielka
Juventus:
Dosli: Giovinco, De Gea, Gaitan, Soldado, Rolando, Matthieu
Otisli: De Sanctis, Beck, Joaquin, Luis Suarez, Petrov, Maxwell, Campagnaro, Stoch
Manchester City:
Dosli: De Jong, Cavani, Van Der Wiel, Barry
Otisli: Klose, Lulic, J. Baptista, Meireles, Upson, Veloso
Liverpool:
Dosli: Lulic, Klose, Pirlo, Navas, Ayew, Van Der Vaart, Milito
Otisli: Cavani, Cech, Lahm, Sagna, Adebayor, Hangeland, Melo, Dempsey, Aquilani, Grosskreutz,
Barcelona:
Dosli: Falcao, Obi Mikel, Pedro, Subotic, Evra, Madanda, Robben, Sahin, Casanni, Matip, Landreau, Montreal
Otisli: Balotelli, Guarin, Stankovic, Ljajic, Kuyt, Corluka, Demichelis, Handanovic, Robinho, Diego Lopez, Javi Martinez, Chivu, Silva, Aogo, Perotti
Real Madrid:
Dosli: Balotelli, Raul, Ramos, Inler, Javi Martinez, Chivu, Silva
Otisli: Falcao, Robben, Sahin, Xavi, Lucio, Del Piero,
QPR:
Dosli: Del Piero, Robinho, Van Nistelrooy, Diego Lopez, Knight, Crouch
Otisli: Raul, Evra, Madanda, Garay, Van Buyten, N'Zogbia, Capel, Joe Cole, Cabaye
Milan:
Dosli: Lennon, Lloris, Adebayor, Milner, Llorente, Valbuena, J. Baptista, Tery, Garay, Van Buyten, Kjear, Maxwell,
Otisli: Thiago Silva, Ben Arfa, Green, Ayew, Gomez, Abate, Van der Wiel, Knight, Gutierez, Matthieu, Andre Santos, Gargano, Salihovic, Denisov, Maxi Rodriguez, Luisao
Sampdoria:
Dosli: Ben Arfa, Green, Rooney, Eriksen
Otisli: Belamy, Lennon, Lloris, Forlan, Iniesta,
Red Bull New York:
Dosli: Beck, De Sanctis, Gomez, Abate, Gutierez,
Otisli: De Gea, Milner, Llorente, Valbuena, Kjear,
Roma:
Dosli: Cech, Forlan, Iniesta
Otisli: Pirlo, Rooney, Eriksen, Frey, Nolito
Wigan:
Dosli: Reus, Lahm, Sagna
Otisli: Nagatomo, Navas
Manchester United:
Dosli: Aquilani
Otisli: Van der Vaart
Siena:
Dosli: Guarin, Stankovic, Ljajic, Kuyt, Corluka, Handanovic, Demichelis, Aogo, Perotti
Otisli: Cassani, Montreal, Landrea, Matip, Obi Mikel, Subotic, Pedro, Muvaba, Rodwell
Lazio:
Dosli Bellamy,
Otisli Milito, Rodriguez, Pazienza
River Plate:
Dosli Xavi, Lucio, Muller
Otisli Huntellar, Ramos, Inler, Iraola, Tremmoulians, Cahill
Bayern Munchen:
Dosli: Thiago Silva, Kaka, Kompany, Petrov, Huntellar, Veloso
Otisli: Muller, Rolando, Bosquets, Pepe, Tery, Crouch, Barry
PSG:
Dosli: Pienar, Pepe
Otisli Adriano, Kaka, Caroll, Alvarez, Behrami, Schmelzer, Nainggolan
Wolverhampton
Dosli: ---
Otisli ---
Arsenal
Otisli Mathijsen, Etherington , Marin
Otpusteni igraci: Escudero, Hangeland, Melo, Dempsey, Muvaba, Rodwell, Grosskreutz, Upson, Warnock, Jagielka, Iraola, Tremmoulians, Cahill, Frey, D. Santon, Andre Santos, Gargano, Salihovic, Denisov, Maxi Rodriguez, Luisao, Caroll, Alvarez, Behrami, Schmelzer, Nainggolan, Nolito, Campagnaro, Stoch, Rodriguez, Pazienza, Mathijsen, Etherington , Marin, N'Zogbia, Capel, Joe Cole, Cabaye
Atletico Madrid:
Dosli: Nagatomo, Meireles, Joaquin, Luis Suarez, Adriano, Busquets
Otisli: Reus, De Jong, Givinco, Gaitan, Soldado, Uscudero, Pienar, Kompany, Warnock, Jagielka
Juventus:
Dosli: Giovinco, De Gea, Gaitan, Soldado, Rolando, Matthieu
Otisli: De Sanctis, Beck, Joaquin, Luis Suarez, Petrov, Maxwell, Campagnaro, Stoch
Manchester City:
Dosli: De Jong, Cavani, Van Der Wiel, Barry
Otisli: Klose, Lulic, J. Baptista, Meireles, Upson, Veloso
Liverpool:
Dosli: Lulic, Klose, Pirlo, Navas, Ayew, Van Der Vaart, Milito
Otisli: Cavani, Cech, Lahm, Sagna, Adebayor, Hangeland, Melo, Dempsey, Aquilani, Grosskreutz,
Barcelona:
Dosli: Falcao, Obi Mikel, Pedro, Subotic, Evra, Madanda, Robben, Sahin, Casanni, Matip, Landreau, Montreal
Otisli: Balotelli, Guarin, Stankovic, Ljajic, Kuyt, Corluka, Demichelis, Handanovic, Robinho, Diego Lopez, Javi Martinez, Chivu, Silva, Aogo, Perotti
Real Madrid:
Dosli: Balotelli, Raul, Ramos, Inler, Javi Martinez, Chivu, Silva
Otisli: Falcao, Robben, Sahin, Xavi, Lucio, Del Piero,
QPR:
Dosli: Del Piero, Robinho, Van Nistelrooy, Diego Lopez, Knight, Crouch
Otisli: Raul, Evra, Madanda, Garay, Van Buyten, N'Zogbia, Capel, Joe Cole, Cabaye
Milan:
Dosli: Lennon, Lloris, Adebayor, Milner, Llorente, Valbuena, J. Baptista, Tery, Garay, Van Buyten, Kjear, Maxwell,
Otisli: Thiago Silva, Ben Arfa, Green, Ayew, Gomez, Abate, Van der Wiel, Knight, Gutierez, Matthieu, Andre Santos, Gargano, Salihovic, Denisov, Maxi Rodriguez, Luisao
Sampdoria:
Dosli: Ben Arfa, Green, Rooney, Eriksen
Otisli: Belamy, Lennon, Lloris, Forlan, Iniesta,
Red Bull New York:
Dosli: Beck, De Sanctis, Gomez, Abate, Gutierez,
Otisli: De Gea, Milner, Llorente, Valbuena, Kjear,
Roma:
Dosli: Cech, Forlan, Iniesta
Otisli: Pirlo, Rooney, Eriksen, Frey, Nolito
Wigan:
Dosli: Reus, Lahm, Sagna
Otisli: Nagatomo, Navas
Manchester United:
Dosli: Aquilani
Otisli: Van der Vaart
Siena:
Dosli: Guarin, Stankovic, Ljajic, Kuyt, Corluka, Handanovic, Demichelis, Aogo, Perotti
Otisli: Cassani, Montreal, Landrea, Matip, Obi Mikel, Subotic, Pedro, Muvaba, Rodwell
Lazio:
Dosli Bellamy,
Otisli Milito, Rodriguez, Pazienza
River Plate:
Dosli Xavi, Lucio, Muller
Otisli Huntellar, Ramos, Inler, Iraola, Tremmoulians, Cahill
Bayern Munchen:
Dosli: Thiago Silva, Kaka, Kompany, Petrov, Huntellar, Veloso
Otisli: Muller, Rolando, Bosquets, Pepe, Tery, Crouch, Barry
PSG:
Dosli: Pienar, Pepe
Otisli Adriano, Kaka, Caroll, Alvarez, Behrami, Schmelzer, Nainggolan
Wolverhampton
Otisli ---
Arsenal
Otisli Mathijsen, Etherington , Marin
Otpusteni igraci: Escudero, Hangeland, Melo, Dempsey, Muvaba, Rodwell, Grosskreutz, Upson, Warnock, Jagielka, Iraola, Tremmoulians, Cahill, Frey, D. Santon, Andre Santos, Gargano, Salihovic, Denisov, Maxi Rodriguez, Luisao, Caroll, Alvarez, Behrami, Schmelzer, Nainggolan, Nolito, Campagnaro, Stoch, Rodriguez, Pazienza, Mathijsen, Etherington , Marin, N'Zogbia, Capel, Joe Cole, Cabaye
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
samo da napomenem da smo se ja i senaid dogovirli da je transfer aquilani - van der vaart dio paketa u koje se i broji pirlo koji ce nastupati za mene od iduce sezone. Znaci oni zajedno vrijede 24 mil. dok je v.d.vaart 25 miliona
senaid je to zaboravio napisati
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Gledaj Barcelone
bravo @juventus0244

bravo @juventus0244
Volim te Celik ! ! !
Mi takav oblik transfera nismo definisali, tako da to neće moći. Taj transfer mozete odraditi kasnije, ali pod drugim uslovima.Bosniacum Lilium je napisao/la:samo da napomenem da smo se ja i senaid dogovirli da je transfer aquilani - van der vaart dio paketa u koje se i broji pirlo koji ce nastupati za mene od iduce sezone. Znaci oni zajedno vrijede 24 mil. dok je v.d.vaart 25 milionasenaid je to zaboravio napisati
HAAHAH. Šta ćeš,radila Barcelona punom parom.
Od prvih 11 nakon transfernog roka ostaju mi samo srna,pastore i v.persie u ekipi

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
pa sta da sad radimjuventus 0244 je napisao/la:Mi takav oblik transfera nismo definisali, tako da to neće moći. Taj transfer mozete odraditi kasnije, ali pod drugim uslovima.Bosniacum Lilium je napisao/la:samo da napomenem da smo se ja i senaid dogovirli da je transfer aquilani - van der vaart dio paketa u koje se i broji pirlo koji ce nastupati za mene od iduce sezone. Znaci oni zajedno vrijede 24 mil. dok je v.d.vaart 25 milionasenaid je to zaboravio napisati
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
ma nisam te prevario odradit cemo transfer cim se zavrsi ovaj transfer period jer je u ovome dosao i ne moze otici al nakon devetog kola pisemBosniacum Lilium je napisao/la:pa sta da sad radimjuventus 0244 je napisao/la:Mi takav oblik transfera nismo definisali, tako da to neće moći. Taj transfer mozete odraditi kasnije, ali pod drugim uslovima.Bosniacum Lilium je napisao/la:samo da napomenem da smo se ja i senaid dogovirli da je transfer aquilani - van der vaart dio paketa u koje se i broji pirlo koji ce nastupati za mene od iduce sezone. Znaci oni zajedno vrijede 24 mil. dok je v.d.vaart 25 milionasenaid je to zaboravio napisati
ispade da me prevario sada
Liverpool
Cavani, Cech, Lahm, Sagna, Adebayor, Hangeland, Melo, Dempsey, Aquilani,Milito, Grosskreutz,
on je dosao,a ne otisao a kod Lazia ti stoji da je otisao samo zamijeni kod mene je dosao a kod njega otisao
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Ja bih se prijavio na listu čekanja ako je moguće.. 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.