Mnogo ekipa strahuje za opstanak u ligi, tako i ove dvije. Mislim da razlike u kvaliteti gotovo da i nema, ali zbog domaćeg terena prednost dajem GOŠK-u, mada ne mora ništa da znači.
14.04. 16:30 Čelik Kozara 1
Čelik nije pokazao mnogo na Grbavici, ali mislim da je počelo vrijeme kad će domaćini uzimat sve više bodova, tako i ovdje očekujem pobjedu Zeničana. PRATITE IGRAČA SA BROJEM 17.
14.04. 16:30 Sarajevo Leotar 1
Utakmica sa dvije moguće varijante. Prva, kilavo Sarajevo uz dosta problema stiže do pobjede il ne stiže ni do pobjede. A druga, Sarajevo ranim golom, načelo i dotuklo Leotar. Sve u svemu, zavisi dosta od 1. poluvremena, ali pobjeda komšija za nastavak niza.
14.04. 16:30 Velež Rudar P. 1
Opek kec, ko po navici, jer ne pretjerano kvalitetna ekipa dolazi promjenjivom Veležu. Ovdje također sve moguće, ali nakon par lošijih utakmica, vrijeme je da Rođeni uzmu puni plijen.
14.04. 16:30 Slavija Široki B. X
Utakmica, koja može odlučit titulu prvaka. Teško je biti objektivan, kad bih dao pola stana da Slavija pobjedi, al mislim da je jedno sigurno, poraz ih vodi u 2. ligu, tako da mislim da će sve uradit da bar ne izgube. Valjda će to bit dovoljno...
14.04. 16:30 Zvijezda Željezničar X2
Ako stavim čistu dvicu, neki će reći, da mi je jedina dvica Željo, pa zato...A inače, iskreno mislim da imamo snage da slavimo i u Gradačcu, s tim što neće bit lahko. Koliko god Zvjezdi ne treba, velika je stvar igrat sa Željom, tako da ne očekujem laganu utakmicu.
14.04. 16:30 Sloboda Zrinjski X
Gledao sam Slobodu protiv Rudara, veoma loše. Valjda im je falilo par igrača, nisam siguran, al u suštini slabo izdanje. Ipak sutra me bi smjelo biti opuštanja, nisu još objezbjedili opstanak, tako da...
14.04. 19:30 Borac Olimpic X
Olimpic je prekinuo naš niz, znači ljudi znaju i mogu. Borac može pobjedit, ali prije X.