BiH - Turska
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: BiH - Turska
ma nista pola turski pola nas, sto oni nenose takve ???
samo bosna moja sve ostalo nije vrijedno
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Ohaaa ljudi.. Pazi te kvote na expekt.com
Bosna 2.60
X 3.20
Turska 2.60
Stvarno luda utakmica i moze se zavrsiti kako god.. Nego hajmo svi patriotski ubaciti po 500km na nase zmajeve..
"Bosno moja, zemljo mila - Brani te nebeska sila"
Bosna 2.60
X 3.20
Turska 2.60
Stvarno luda utakmica i moze se zavrsiti kako god.. Nego hajmo svi patriotski ubaciti po 500km na nase zmajeve..
- fk zeljeznicar
- Kontakt:
kakve ima veze ako će nositi šal, baš je moćan, ako se sjećaš prije nekih 3-4 godine kad su igrali liverpool - juve navijači i jedne i druge ekipe su nosili šalove pola juve, pola liverpul, a valjda znaš da se oni ne mogu nikako i valjda znaš zbog čega, ali ako je šal lijep šta ima veze i to ti može biti uspomena na debakl turčina i odlazak bosne u afrikuBosnier je napisao/la:ma nista pola turski pola nas, sto oni nenose takve ???
akb
dobar fol nema staNK_Nemila je napisao/la:Ja sam cuo da su na Bilinom Polju smanjili jedan gol za 25 cm sirinom i 15 cm visinom i da ce nasa reprezentacija na toj polovici igrati u drugom poluvremenu sa defanzivnom formacijom tako da su znatno smanjene sanse da Turci daju gol ili golove u drugom poluvremenu kao sto su radili na proslom EP i u svim proslim utakmicama...

sa Bosnom tugujem, Bosni se radujem
Bosna je život, života mog
Bosno ti si šampion.........
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
2.75 na super ponudi u Premieru..
Ali jos bolje iz 1/1 je 5 kvota..

Ali jos bolje iz 1/1 je 5 kvota..

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Brijac je napisao/la:Ohaaa ljudi.. Pazi te kvote na expekt.com
Bosna 2.60
X 3.20
Turska 2.60
80% ljudi u BIH nije vidjelo 500 km u komadu ko zna od kada, a ti bi da jos to bace na kladionicu..Bas si pametan....
Kakva je na Turcine?
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ista kvota i na BiH i na Tursku, 2.75 na super ponudi..Brijac je napisao/la:Kakva je na Turcine?

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- bayernovac
- Kontakt:
još 29 sati i 41 minut do početka ovo se nemože izdržati
Naprijed Bosno i Hercegovino
zwei Mullers Gerd und Thomas ein Team FC Bayern Munchen
Ma dobijamo Turke aBd, njima protiv nas u Zenici nebi pomogao ni taj tvoj sastav u signatureubayernovac je napisao/la:još 29 sati i 41 minut ovo se nemože izdržati

★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
samo naprijed, idi u uplati a mi ti priželjkujemo da dobiješBrijac je napisao/la:
Bosna je sampion ooooooooooooooooooo
Bosna je sampion oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Bosna je sampion oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Bosna je sampion oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Bosna je sampion oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Za NK_Nemila.. Ma salio sam se ja.. Gdje ce neko platu baciti na to.. Cak i experti kazu da se netreba igrati na licni ljubimce..
..
Dobra kvota u premijeru nema sta.. Samo sto je problem sto mi uzimaju lovu kada dobijem preko 100km.. Znam da su mi tako radili u formuli..
..
Ipak hocu samo da pokazem sta profesionalci misle o utakmici.. Znaci da je utakmicu luda.. Bas nema cistog favorita i moze se zavrsiti kako god bilo..
Pozdrav mojim Bosancima svih vjera..!

Dobra kvota u premijeru nema sta.. Samo sto je problem sto mi uzimaju lovu kada dobijem preko 100km.. Znam da su mi tako radili u formuli..

Ipak hocu samo da pokazem sta profesionalci misle o utakmici.. Znaci da je utakmicu luda.. Bas nema cistog favorita i moze se zavrsiti kako god bilo..
- rob do bagro
- Kontakt:
dobro si rekao...ni ja ne mogubayernovac je napisao/la:još 29 sati i 41 minut do početka ovo se nemože izdržati

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
mi dobivamo ovu tekmu, kad turci vidi pupbliku i navijanje prepast ce se 

× Plava krv ispod koze ×
Ljudi ja sam jako pesimističan oko ove utakmice. možemo voditi i 2,0 i 3:0 ,ali pred karaj sve je moguče. Turci su majstori davanja golova u zadnjim minutama, a mi smo največi majstori na svijetu u dobijanju golova u zadnjim minutama. ja neznam sta se to nama uvijek desava taj pad koncentracije. vidjeli smo i protiv Armenije u zadnjim minutama prvog poluvremena 5 prilika jedna za drugom. daj bože da ovaj put bude drugačije........
sa Bosnom tugujem, Bosni se radujem
Uplati xxxxxxxx listica na kojima ce dobici biti oko 90 km i izbjegnes placanje poreza....Brijac je napisao/la:Za NK_Nemila.. Ma salio sam se ja.. Gdje ce neko platu baciti na to.. Cak i experti kazu da se netreba igrati na licni ljubimce....
Dobra kvota u premijeru nema sta.. Samo sto je problem sto mi uzimaju lovu kada dobijem preko 100km.. Znam da su mi tako radili u formuli....

Svakako od ovog poreza Dodik i Ceric grade sebi palace ko da su u 18. vijeku............

- bayernovac
- Kontakt:
Da pitam ove iz Mostara ima li gdje organizovano praćenje utakmice
zwei Mullers Gerd und Thomas ein Team FC Bayern Munchen
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.