HALA MADRID
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Sad pametno igrati protiv Bayerna. Vraća se Xabi, falio nam je vidi se na sredini terena. Jedino čega se bojim jeste lijeve strane tj. gdje je Arbeloa. Ako budu tamo išle akcije, qqlele nama. Paše nam to što smo gosti, a Bayern mora otvoreno igrati čitavu utakmicu. Naše najjače oružje je ubitačna kontra. Sve u svemu, bit će odlična utakmica na AA.
HALA MADRID
HALA MADRID
Arbeloa će uštopati Riberya,ne brini se za toSPY je napisao/la:Sad pametno igrati protiv Bayerna. Vraća se Xabi, falio nam je vidi se na sredini terena. Jedino čega se bojim jeste lijeve strane tj. gdje je Arbeloa. Ako budu tamo išle akcije, qqlele nama. Paše nam to što smo gosti, a Bayern mora otvoreno igrati čitavu utakmicu. Naše najjače oružje je ubitačna kontra. Sve u svemu, bit će odlična utakmica na AA.
HALA MADRID
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Bernabéu
- Kontakt:
Gijón smo uspješno apsolvirali, a sada se okrećemo epskom duelu na AA. 
Por Qué? Yo no entiendo por qué.
- Nail for Real
- Kontakt:
Nikad ne treba podcijeniti velikog protivnika kada se nalazi u losoj formi. Znamo sta nam je Milan uradio svojevremeno, a stanje je bilo slicno sadasnjem.
No, imamo eksperta na klupi, i nekako sam sigurniji u ovu ekipu da ce iskoristiti potencijal kada znam da je Jose na klupi.
Po meni je velika prednost za nas sto je prva utakmica u Njemackoj, jer ce oni morati barem gol zabiti i iako naravno nece srljati, ipak bi trebalo da ocekujemo da ce oni preuzeti inicijativu u pocetnom dijelu meca. To ce otvoriti dovoljno prostora za Ronalda i Di Mariu. Naravno, sumnjam da cemo cio mec gledati kontra napade Reala, bice momenata kada cemo mi dominirati utakmicom, ali najvaznije je izdrzati prvi Bayernov nalet i pokusati profitirati iz istog.
Ono sto bi se moglo iskoristiti je i Bayernova sumnjiva odbrana. Od svih polufinalista, cini mi se da je njihova odbrana najtanja i da je nije tesko razbiti. Zato i treba ocekivati Benzemu, koji ce razvuci stopere i otvoriti prostor Ronaldu i Di Mariji da djeluju iz drugog plana. Higuain je nas Gomez, i zato smatram da on ne bi mogao mnogo koristiti u ovoj utakmici, bas kao sto Gomez ako se budu zatvorili motori Bayerna se nece mnogo vidjeti.
Najvaznije je zaustaviti lijevu stranu Bayernovog veznog reda, Alabu i Riberya, koji djeluju na slican nacin kao Ronaldo i Marcelo. Treba ocekivati maksimalnu posvecenost Di Marie u odbrani i da ce Arbeloa biti mnogo bolji u mecu sa velikim protivnikom.
Uglavnom, jaca smo ekipa, no ne treba se uobraziti i treba odigrati maksimalno ozbiljno. Moja prognoza 1-2.
No, imamo eksperta na klupi, i nekako sam sigurniji u ovu ekipu da ce iskoristiti potencijal kada znam da je Jose na klupi.
Po meni je velika prednost za nas sto je prva utakmica u Njemackoj, jer ce oni morati barem gol zabiti i iako naravno nece srljati, ipak bi trebalo da ocekujemo da ce oni preuzeti inicijativu u pocetnom dijelu meca. To ce otvoriti dovoljno prostora za Ronalda i Di Mariu. Naravno, sumnjam da cemo cio mec gledati kontra napade Reala, bice momenata kada cemo mi dominirati utakmicom, ali najvaznije je izdrzati prvi Bayernov nalet i pokusati profitirati iz istog.
Ono sto bi se moglo iskoristiti je i Bayernova sumnjiva odbrana. Od svih polufinalista, cini mi se da je njihova odbrana najtanja i da je nije tesko razbiti. Zato i treba ocekivati Benzemu, koji ce razvuci stopere i otvoriti prostor Ronaldu i Di Mariji da djeluju iz drugog plana. Higuain je nas Gomez, i zato smatram da on ne bi mogao mnogo koristiti u ovoj utakmici, bas kao sto Gomez ako se budu zatvorili motori Bayerna se nece mnogo vidjeti.
Najvaznije je zaustaviti lijevu stranu Bayernovog veznog reda, Alabu i Riberya, koji djeluju na slican nacin kao Ronaldo i Marcelo. Treba ocekivati maksimalnu posvecenost Di Marie u odbrani i da ce Arbeloa biti mnogo bolji u mecu sa velikim protivnikom.
Uglavnom, jaca smo ekipa, no ne treba se uobraziti i treba odigrati maksimalno ozbiljno. Moja prognoza 1-2.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Prekosutra spektakl..
LBJ sretan rodjendan
LBJ sretan rodjendan
- Bernabéu
- Kontakt:
Želim sve najbolje Madridisti LBJ-u, te da mu se sve želje ostvare. 
Por Qué? Yo no entiendo por qué.
- anonymousHD
- Kontakt:
Howard Webb sudi Bayern - Real Madrid... 
Odlično, bit će čitavu utakmicu "pričam ti priču" suđenje..anonymousHD je napisao/la:Howard Webb sudi Bayern - Real Madrid...
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Webb pusta vecinom grublju igru,i to mi se svidja.Malo drukcije za razliku od sudjenja u spaniji.anonymousHD je napisao/la:Howard Webb sudi Bayern - Real Madrid...
S jedne strane dobro jer su Ramos,Pepe,Khedira i Arbeloa prilicno grubi ali strahujem od toga da ronaldo mozda nece biti zasticen u mjeri u kojoj je zasticen u spaniji
Sve u svemu ,spektakularan sudija za spektakularan mec abd
Sretno zmajevi!!
Jašta, konstantni dijalog samo sa drugačijim sagovornicima, i odlukama koje će biti zaToxicity je napisao/la:Odlično, bit će čitavu utakmicu "pričam ti priču" suđenje..anonymousHD je napisao/la:Howard Webb sudi Bayern - Real Madrid...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
-
nanek
Nek prica ko sta hoce meni je on jedan od gorih sudaca! A i kako citam po drugim temama forumasi se opasno zale na njeg! A i pratio sam ga, prosjecan sudija al hajd! Hebo njega!
Marcelo pljunuti
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- alan_kardec
- Kontakt:
Mourinho pomjera granice.
Taman kad pomislim da me više ničim ne može iznenaditi, on napravi takav uličarski gest da je to strašno. Na stranu sav njegov trenerski kvalitet i silni trofeji koje je osvojio, ali ono od sinoć je baš bezveze sa njegove strane.
Clemente se ponio kao pravi gospodin.
Clemente se ponio kao pravi gospodin.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Naravno,druže,Pep the joint ,Clemente,Preciado sve sama gospoda,za razliku od ljudi iz močvare sa klupe Madrida, ne zaboravi da nam je sportski direktor Zinedine the Killer Zidane.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
madridist je napisao/la:Naravno,druže,Pep the joint ,Clemente,Preciado sve sama gospoda,za razliku od ljudi iz močvare sa klupe Madrida, ne zaboravi da nam je sportski direktor Zinedine the Killer Zidane.
hahahahaha svaka cast, zlocinac zidane!
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- alan_kardec
- Kontakt:
madridist je napisao/la:Naravno,druže,Pep the joint ,Clemente,Preciado sve sama gospoda,za razliku od ljudi iz močvare sa klupe Madrida, ne zaboravi da nam je sportski direktor Zinedine the Killer Zidane.
hebeš pepa nit nit` ga simpatišem, nit` navijam za barcu. mourinho se ponio bezveze i to je to. zamisli da je neko prišao klupi reala i počeo nešto sr.ati, kakva bi bila mourinhova reakcija.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
L_blancos je napisao/la:Prekosutra spektakl..
LBJ sretan rodjendan
Hvala MadridisteBernabéu je napisao/la:Želim sve najbolje Madridisti LBJ-u, te da mu se sve želje ostvare.
Prva želja mi je da razvalimo Baju
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Igracina, al se ubio za karikature.
- legenda reala
- Kontakt:
Mali kolko još do punoljetstva
I slušaj ovih dana, nemoj Gera da nam sikiraš
Kad su izvučeni parovi, davao sam velike šanse Bayu, ali kako se meč bliži, nekako se one umanjuju
Nadam se da neće biti taktičkog nadmudrivanja, nego napada od prve minute sa obje strane i šta bog da
I slušaj ovih dana, nemoj Gera da nam sikiraš
Kad su izvučeni parovi, davao sam velike šanse Bayu, ali kako se meč bliži, nekako se one umanjuju
Nadam se da neće biti taktičkog nadmudrivanja, nego napada od prve minute sa obje strane i šta bog da
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.