Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Vedad Ibisevic
Al ovo slavlje 10 min poslije tekme neprocjenjivo, fakat mocno izgleda
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Da su makar 3 boda iza ( sa ovom utakmicom vise ) imali bi dosta vise sansi nadam se da ce sutra oni kiksat u blagom padu su forme ako se ne varam izvukli su bod nekako proslo kolo a gubili su no svejedno nadam se kad bi mogli 2 kiksat a vedini da izbore te kvalifikacijeGenghis je napisao/la:Bilo bi lijepo gledati Vedu u LP, a nije to nemoguće, ukoliko BM kiksa protiv Kelna, tad Štutgart već ima vrlo dobre šanse da izbori kvalifikacije za LP.
da je nas Dzeko sjedio bi na klupiEdin TM87 je napisao/la:Vedade, ti si nas Dzeko
- miralem444
- Kontakt:
Nemojte ljudi sad pretjerivat, Vedo jest masina za golove, ali Dzeko je klasu ispred njega, htjeli vi to shvatit il nebosnaaaaa je napisao/la:da je nas Dzeko sjedio bi na klupiEdin TM87 je napisao/la:Vedade, ti si nas Dzeko
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
Pogledaj zadnjih nekoliko utakmica repke (a mozes i City-a u kojima je Dzeko igrao) i vidjet ces da je Dzeko vec dugo suterski neraspolozenmiralem444 je napisao/la:Nemojte ljudi sad pretjerivat, Vedo jest masina za golove, ali Dzeko je klasu ispred njega, htjeli vi to shvatit il nebosnaaaaa je napisao/la:da je nas Dzeko sjedio bi na klupiEdin TM87 je napisao/la:Vedade, ti si nas Dzeko..ja jedva cekam sad Irce da ih vidim zajedno na terenu, fakat funkcionisu fenomenalno, brazil je imo srece sto Edin nije bio suterski raspolozen jer da je bio ko zna kako bi se ono zavrsilo
..I naravno u kvalifikacija i dzeko i vedo u prvu postavu , misljenja sam da ne mozemo primit kolko mozemo dat golova sa njima u timu
Ne bih ja dao raspolozenog i rastrcanog Vedu za 3 Dzeke u repki ...
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
- miralem444
- Kontakt:
Nemojte ljudi sad pretjerivat, Vedo jest masina za golove, ali Dzeko je klasu ispred njega, htjeli vi to shvatit il ne
..ja jedva cekam sad Irce da ih vidim zajedno na terenu, fakat funkcionisu fenomenalno, brazil je imo srece sto Edin nije bio suterski raspolozen jer da je bio ko zna kako bi se ono zavrsilo
..I naravno u kvalifikacija i dzeko i vedo u prvu postavu , misljenja sam da ne mozemo primit kolko mozemo dat golova sa njima u timu[/quote]
Pogledaj zadnjih nekoliko utakmica repke (a mozes i City-a u kojima je Dzeko igrao) i vidjet ces da je Dzeko vec dugo suterski neraspolozen
Ne bih ja dao raspolozenog i rastrcanog Vedu za 3 Dzeke u repki ...[/quote]
Tacno prijatelju, a da te pitam kolko je Vedo dobio duela sa Luizom i Tiagom Slivom? a kolko ih je taj isti Edin dobio?, onaj ko je bio na tekmi sve je mogo vidjet, Edin je nas daleko najkompletniji igrac
, vedo i dzeko jako dobro se slazu i nadams e da ce selektor to iskoristit u narednom kvalifikacijama za svjetsko prvenstvo u brazilu 
Pogledaj zadnjih nekoliko utakmica repke (a mozes i City-a u kojima je Dzeko igrao) i vidjet ces da je Dzeko vec dugo suterski neraspolozen
Ne bih ja dao raspolozenog i rastrcanog Vedu za 3 Dzeke u repki ...[/quote]
Tacno prijatelju, a da te pitam kolko je Vedo dobio duela sa Luizom i Tiagom Slivom? a kolko ih je taj isti Edin dobio?, onaj ko je bio na tekmi sve je mogo vidjet, Edin je nas daleko najkompletniji igrac
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Vidim da Miske ulazi u staru formu, kao i Ibisevic, sto znaci da to treba maksimalno iskoristiti. Igrati sa dva napadaca sa Zvjezdanom iza njih. Evo po meni jedne optimalne postave
-------------Begovic--------------
Mujdza - Jahic - Spahic - Papac
--- Lulic - Pjanic - Salihovic ---
---------- Misimovic ---------
---Ibisevic ---------- Dzeko ---
-
Boskvalitet
- Kontakt:
Dzeko jest Clasa ispred vede ali Dzeko nije u formi momentalno je VEDO > Dzeko
Dobra postava,samo treba i Medunjanina tu nekako ugurat u prvih 11.....calcio je napisao/la:Vidim da Miske ulazi u staru formu, kao i Ibisevic, sto znaci da to treba maksimalno iskoristiti. Igrati sa dva napadaca sa Zvjezdanom iza njih. Evo po meni jedne optimalne postave
The work of a team should always embrace a great player but the great player must always work.
- edo_malesak
koga ovdje izbacit, medo nek ceka svoju priliku sa klupe. Ovo je najboljih 11 definitivnoNObonus je napisao/la:Dobra postava,samo treba i Medunjanina tu nekako ugurat u prvih 11.....calcio je napisao/la:Vidim da Miske ulazi u staru formu, kao i Ibisevic, sto znaci da to treba maksimalno iskoristiti. Igrati sa dva napadaca sa Zvjezdanom iza njih. Evo po meni jedne optimalne postave
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)
Lagano i Miske ulazi u godine...Odlican igrac,puno zavisimo od njega,ali sto u nekim laksim utakmicama ne zamjeniti ga sa Harisom,a Pjanketa pomaknut na njegovu poziciju...
The work of a team should always embrace a great player but the great player must always work.
Zasto? Lik uopste ne igra u svom klubu i svakako je provikan. No ovo je previse napadacki, tu mora bit mjesta i za Rahimica ili Zahirovica.NObonus je napisao/la:Dobra postava,samo treba i Medunjanina tu nekako ugurat u prvih 11.....calcio je napisao/la:Vidim da Miske ulazi u staru formu, kao i Ibisevic, sto znaci da to treba maksimalno iskoristiti. Igrati sa dva napadaca sa Zvjezdanom iza njih. Evo po meni jedne optimalne postave
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ma i Miske i Pjana zajedno u ekipi su prvelik luxuz a neki bi htejli i Medunjanina...Cartman je napisao/la:Zasto? Lik uopste ne igra u svom klubu i svakako je provikan. No ovo je previse napadacki, tu mora bit mjesta i za Rahimica ili Zahirovica.NObonus je napisao/la:Dobra postava,samo treba i Medunjanina tu nekako ugurat u prvih 11.....calcio je napisao/la:Vidim da Miske ulazi u staru formu, kao i Ibisevic, sto znaci da to treba maksimalno iskoristiti. Igrati sa dva napadaca sa Zvjezdanom iza njih. Evo po meni jedne optimalne postave
Pa nije ovo sjedeca odbojka da imamo tri fizicka invalida u ekipi...
Nije li nas upravo ta trojka zajedno u ekipi i kostala plasmana na EP...
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Kakva sjedeca
Mislim da su neki malo precjenili sastav,da smo maximum izvukli iz eikpe,i da taj trojac nije doprinjeo ispadanju...
- SaLL/ihovic
- Kontakt:
imal ko vise infor. u vezi ove povrjede?? 
SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼
SaLL/ihovic je napisao/la:imal ko vise infor. u vezi ove povrjede??
Nakon što se za vikend lakše povrijedio, Vedad Ibišević protekla je dva dana trenirao individualno nešto lakšim intenzitetom od ostatka svoje ekipe.
Ipak, kako javljaju njemački mediji, naš fudbalski reprezentativac bit će spreman za susret 32. kola Bundeslige između Kolna i Stuttgarta, koji se igra u subotu sa početkom 15,30 sati.
Inače, Stuttgart dolazi u goste Kolnu, ekipi koja od 10. marta ne zna za pobjedu, odnosno ekipi koja je u posljednjih šest utakmica osvojila samo jedan bod i nalazi se trenutno na 16. mjestu tablice Bundeslige, mjestu koje vodi u doigravanje za opstanak u "eliti".
S druge strane popularne "Švabe" u posljednjih devet susreta dva puta su remizirali, a čak sedam puta pobijedili, te se predvođeni Ibiševićem u napadu nadaju za nastavak dobrih rezultata u Kolnu.
- SaLL/ihovic
- Kontakt:
Hvala druzeIbizevic je napisao/la:SaLL/ihovic je napisao/la:imal ko vise infor. u vezi ove povrjede??Nakon što se za vikend lakše povrijedio, Vedad Ibišević protekla je dva dana trenirao individualno nešto lakšim intenzitetom od ostatka svoje ekipe.
Ipak, kako javljaju njemački mediji, naš fudbalski reprezentativac bit će spreman za susret 32. kola Bundeslige između Kolna i Stuttgarta, koji se igra u subotu sa početkom 15,30 sati.
Inače, Stuttgart dolazi u goste Kolnu, ekipi koja od 10. marta ne zna za pobjedu, odnosno ekipi koja je u posljednjih šest utakmica osvojila samo jedan bod i nalazi se trenutno na 16. mjestu tablice Bundeslige, mjestu koje vodi u doigravanje za opstanak u "eliti".
S druge strane popularne "Švabe" u posljednjih devet susreta dva puta su remizirali, a čak sedam puta pobijedili, te se predvođeni Ibiševićem u napadu nadaju za nastavak dobrih rezultata u Kolnu.
nadam se da nece uticat na ovu fantasticnu formu
SLOBODA do groba .
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Vedo počeo utakmicu...
link?Unica_Liverpool_ je napisao/la:Vedo počeo utakmicu...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...