Ma jesi, odlicno si skin'o West Bromvich, samo nastavi do kraja zabijat gol po kolu, i da udjemo u cvajtu i kup ce bit zaboravljen...Bosco je napisao/la:Nadam se kapitenu da sam se svojim pogotkom jučer malo iskupio, još ti ne mogu opisat koliko sam razočaran neigranjem u polufinalu...Edin TM87 je napisao/la:Bit ce bas gusto!
Cestitam i ja Stolcu, bas su pokidali, i apeliram na mog prijatelja Senaida da razbiju Garaze u iducem kolu i da nas puste u onom iza
SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Re: SportSport.ba liga
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Veoma, veoma bitna pobjeda !deyo je napisao/la:Jako bitna pobjeda za Gongashe,fifa09 je u extra formi i bori se za strijelca u prvoj ligiod sad samo njemu lopte salji pipit@
Asistencije neće izostati, a nadam se ni golovi kapitenu
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Gostujuce kolo, jos sanse domacina smanjene i otkazom Seria A. Krasno. 
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Ovo kolo će biti zapamćeno kao kolo u kome su gosti ostvarili odlične rezultate.BIHfan je napisao/la:Gostujuce kolo, jos sanse domacina smanjene i otkazom Seria A. Krasno.
Čini mi se nijedna pobjeda domaćina...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
Nevjerovatno je gutavo u 3. ligi, svak' igra sa svakim od ovih sto se bore za 2. i 3. mjesto u zadnja tri kola
Mi imamo najlaksi raspored, dvije kuci protiv Vukova Zla i Spartanaca koji nemaju sanse za cvajtu, i gostovanje u Stolac, gdje ovi nemaju vise imperativa jer su osigurali
Mi imamo najlaksi raspored, dvije kuci protiv Vukova Zla i Spartanaca koji nemaju sanse za cvajtu, i gostovanje u Stolac, gdje ovi nemaju vise imperativa jer su osigurali
Ako se ne borimo za cvajtu, ne mora znacit da ce te nas lahko nabit il da cemo vas pustit.Edin TM87 je napisao/la:Nevjerovatno je gutavo u 3. ligi, svak' igra sa svakim od ovih sto se bore za 2. i 3. mjesto u zadnja tri kola![]()
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
edo necemo vas pustiti da dobijete barem ja ne ako treba sjest cu i analizirat parove u detalje i svih 6 pogoditi osim ako se ne dogovorimo nekako drugacijeEdin TM87 je napisao/la:Nevjerovatno je gutavo u 3. ligi, svak' igra sa svakim od ovih sto se bore za 2. i 3. mjesto u zadnja tri kola![]()
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Primam ponude na pp

- the scouser
- Kontakt:
Da li se računa bonus par domaćinu ovo kolo, ili ne ?
Zadnja izmjena: the scouser, dana/u 15 apr 2012, 15:45, ukupno mijenjano 1 put.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
Ne.the scouser je napisao/la:Da lise računa bonus par domaćinu ovo kolo, ili ne ?
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
- the scouser
- Kontakt:
Zar nije sva svrha bonus para da se uračuna u slučaju odgađanja neke od utakmica ?
- Goalgetter
- Kontakt:
Pa samo kad se jednom timu odgodi utakmica. U ovom slucaju, po jedna utakmica za oba tima je odgodjena, stoga i nema potrebe uracunavati bonus par.the scouser je napisao/la:Zar nije sva svrha bonus para da se uračuna u slučaju odgađanja neke od utakmica ?
- the scouser
- Kontakt:
OK hvalaGoalgetter je napisao/la:Pa samo kad se jednom timu odgodi utakmica. U ovom slucaju, po jedna utakmica za oba tima je odgodjena, stoga i nema potrebe uracunavati bonus par.the scouser je napisao/la:Zar nije sva svrha bonus para da se uračuna u slučaju odgađanja neke od utakmica ?
02.05 i tipuje se na lige petice!Nimla_RZ je napisao/la:P.S. Kad je finale Kupa, šta se tipuje?
- Goalgetter
- Kontakt:
Imam jedno pitanje u vezi sljedece sezone:
Posto je Portugalska Liga, sada nova liga petice, hoce li se tipovati odsada ona, ili ostajete pri Francuskoj ligi?
Posto je Portugalska Liga, sada nova liga petice, hoce li se tipovati odsada ona, ili ostajete pri Francuskoj ligi?
Idemo i mi u drugu liguRooney88 je napisao/la:Formula napreduje sve vise i vise. Brat @Trib ovaj put za pobjedu.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Ovaj vikend u ponudu nisam stavio Talijane, jer jos se ne zna koje se kolo igra za vikend (33 ili 34 kolo). Pa da ne bi rizikovao
, odlucio sam izostaviti Seriju A.
Hvala ti majstoreCartman je napisao/la:Cestitam na ulasku u drugu ligu. Izgleda da ces igrat protiv bivseg kluba sljedece sezone.amEl_rooB je napisao/la:Prva sezona zajedno,a vec smo strasan tim.Senaid L.F.C je napisao/la:zweita je osigurana domacinima osto 1 par iz kojeg mogu dati max.1 gol tako da ne mogu stici prednost od 2:0.
U zadnja 3 kola probati osvojiti max.broj bodova i tako uci u 2 ligu sa najvecim brojem bodova.
Cestitke mojim saigracima @ammel_robu i kapiten @elninhu_restu na odlicno odigranoj sezonu a dogodine ako se njih dvojica slazu u napad na 1 ligu![]()
![]()
![]()
Steta,nadam se da ce te ostati u Prvoj pa da se tamo susretnemo prvi put zajedno.
Jer to je cast i sudbina ! 19 CELIK ZENICA 45
Chelsea FC
Chelsea FC
Tabela poslije 15. KOLA

- harebianconero
- Kontakt:
Dobro je, izvukli smo se iz opasne zone.
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.