BiH - Turska

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

ribery
Moderator
Kontakt:

Re: BiH - Turska

Post Postao/la ribery » 08 sep 2009, 15:21

Hugo Chávez je napisao/la:Hoce li biti u Sarajevu fan zona, dali zna ko????
Mozda BBI ili Pozoriste???
3:0
Vedo, Džeko i Miske...
Ne znam za pozoriste,ali ispred BBI ima 100%

bebek1
Kontakt:

Post Postao/la bebek1 » 08 sep 2009, 15:21

Recite vi meni,kada pocinje utakmica,20.00,20.30,20.45h??

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 08 sep 2009, 15:21

Kako je ovo jadno pravo..koji smo mi glupani to je za pricu...u entitetu koji se zove Republika Srpska,koji je bukvalno ociscen od navijaca Bosne i Hercegovine,kojim dominira osoba koji je uz to kriminalac vecih razmjera,nacionalista samo takav,koji rusi sve sto se zove BiH,i mi se nasli nesto razbijat glavu za koga ce taj cetnik navijat,pa bi nam ..ko eto bilo drago da za nas navija,jer je on velicina u nasoj drzavi...ccc..sramota,vidim i ovi neki odradili dres ,sveti dres,sa imenom cetnika na njemu...stidite se!
Jos jedna poruka,boli me kur.ac za koga ce taj carapar navijati ,i za koga ce navijati svi ljudi koji ne misle vole ovu drzavu..i to je to,pa ni u sali ne bi smjeli ovako nisko padati!!!
Isto k'o Ciro,otisao u BL i poklonio gradonacelniku tog grada,i premijeru RS-a dres BiH,isto k'oda mi nesto njih moramo molit da oni za nas navijaju...ccc...

Za ovog mostarca,ne mislim da ce biti na otvorenom prijenos,ali ces imati milion kafana ,u vili recimo,pa i gore oko Modja,u starom gradu ...

fk zeljeznicar
Kontakt:

Post Postao/la fk zeljeznicar » 08 sep 2009, 15:28

velez_mostar je napisao/la:Kako je ovo jadno pravo..koji smo mi glupani to je za pricu...u entitetu koji se zove Republika Srpska,koji je bukvalno ociscen od navijaca Bosne i Hercegovine,kojim dominira osoba koji je uz to kriminalac vecih razmjera,nacionalista samo takav,koji rusi sve sto se zove BiH,i mi se nasli nesto razbijat glavu za koga ce taj cetnik navijat,pa bi nam ..ko eto bilo drago da za nas navija,jer je on velicina u nasoj drzavi...ccc..sramota,vidim i ovi neki odradili dres ,sveti dres,sa imenom cetnika na njemu...stidite se!
Jos jedna poruka,boli me kur.ac za koga ce taj carapar navijati ,i za koga ce navijati svi ljudi koji ne misle vole ovu drzavu..i to je to,pa ni u sali ne bi smjeli ovako nisko padati!!!
Isto k'o Ciro,otisao u BL i poklonio gradonacelniku tog grada,i premijeru RS-a dres BiH,isto k'oda mi nesto njih moramo molit da oni za nas navijaju...ccc...

Za ovog mostarca,ne mislim da ce biti na otvorenom prijenos,ali ces imati milion kafana ,u vili recimo,pa i gore oko Modja,u starom gradu ...
slažem se s tobom u potpunosti

juzni_front
Kontakt:

Post Postao/la juzni_front » 08 sep 2009, 15:30

Turci se malo zale na travnjak Bilinog Polja,znaci na sve su spremnii samo da nas unistee :D :D

Maxisco
Kontakt:

Post Postao/la Maxisco » 08 sep 2009, 15:31

znali iko kakva je razlika izmedju original i falsificiranih ulaznica? juce uzeh dvije pa da se nisam zaebo. :oops:
FK Sarajevo

bebek1
Kontakt:

Post Postao/la bebek1 » 08 sep 2009, 15:33

Maxisco je napisao/la:znali iko kakva je razlika izmedju original i falsificiranih ulaznica? juce uzeh dvije pa da se nisam zaebo. :oops:
Posalji meni,da provjerim :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 08 sep 2009, 15:33

Maxisco je napisao/la:znali iko kakva je razlika izmedju original i falsificiranih ulaznica? juce uzeh dvije pa da se nisam zaebo. :oops:
Daj ih meni da procjenim, garant su dupljak :P
Cuva Bog Zelju svog!

Maxisco
Kontakt:

Post Postao/la Maxisco » 08 sep 2009, 15:35

hocete odma il sad hahahah :mrgreen: :mrgreen:
FK Sarajevo

bebek1
Kontakt:

Post Postao/la bebek1 » 08 sep 2009, 15:36

velez_mostar je napisao/la:Kako je ovo jadno pravo..koji smo mi glupani to je za pricu...u entitetu koji se zove Republika Srpska,koji je bukvalno ociscen od navijaca Bosne i Hercegovine,kojim dominira osoba koji je uz to kriminalac vecih razmjera,nacionalista samo takav,koji rusi sve sto se zove BiH,i mi se nasli nesto razbijat glavu za koga ce taj cetnik navijat,pa bi nam ..ko eto bilo drago da za nas navija,jer je on velicina u nasoj drzavi...ccc..sramota,vidim i ovi neki odradili dres ,sveti dres,sa imenom cetnika na njemu...stidite se!

Takvi su u Bosni zasticeni,milion banova sam dobio,zbog cetnika.

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 08 sep 2009, 15:38

juzni_front je napisao/la:Turci se malo zale na travnjak Bilinog Polja,znaci na sve su spremnii samo da nas unistee :D :D
Ma nek se žale i u Hagu , vidi se da ih je strah ! ;)
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

zehro
Kontakt:

Post Postao/la zehro » 08 sep 2009, 15:38

Maxisco je napisao/la:hocete odma il sad hahahah :mrgreen: :mrgreen:
Nemoras sad bolje odmah.........
<><><>Play the game...but don't let the game play you!?<><><>

bebek1
Kontakt:

Post Postao/la bebek1 » 08 sep 2009, 15:39

Maxisco je napisao/la:hocete odma il sad hahahah :mrgreen: :mrgreen:
Samo ti uzivaj sutra :)

sencho
Kontakt:

Post Postao/la sencho » 08 sep 2009, 15:41

Kako cujem igramo sa jednim spicem :roll:
A kaze Ciro "ne idem na bod"....jok eto na pobjedu od 3 razlike sa 1 spicem ides! Ma daj....po meni bi to bilo katastrofa s obzirom na katastrofalnu igru Turaka u odbrani...pogotovo kada skontam da im je Estonija dala 2 gola...ali ipak je Ciro do sada pogadjao ...i sa taktikom i sa izmjenama i postavkom...tako da nemam ni ja ni iko drugi pravo da ista kaze :mrgreen:

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 08 sep 2009, 15:43

ma zna ciro da oni trebaju napadati i zato ce im sloziti na sredini kontre ko deportivo protiv reala :mrgreen:
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

biskitt
Kontakt:

Post Postao/la biskitt » 08 sep 2009, 15:44

Ne znam sta svi sad pametuju, te ciro ubaci ovog te ubaci onog.
Covjek uvijek igra sa istim igracima, sa malim varijacijama, i najrealniji sastav je da u odnosu na Armeniju umjesto Ibisevica zaigra Misimovic, koji ce igrati iza Ibricica i Dzeke. S tim da ce Dzeko biti jedini spic, ibra igra poluspica, a miske ce drzati sredinu terena.
Sto bi to mijenjao, pa oba puta je dobio belgiju s tim sastavom, i nema potrebe da izmislja toplu vodu.

JASC0
Kontakt:

Post Postao/la JASC0 » 08 sep 2009, 15:46

[youtube][/youtube]

ZEMLJO TISUCLJETNA
NA VJERNOST TI SE KUNEM
OD MORA DO SAVE
OD DRINE DO UNE

JEDNA SI JEDINA
MOJA DOMOVINA
JEDNA SI JEDINA
BOSNA I HERCEGOVINA

BOG NEKA TE SACUVA
ZA POKOLJENJA NOVA
ZEMLJO MOJIH SNOVA
MOJIH PRADJEDOVA

JEDNA SI JEDINA
MOJA DOMOVINA
JEDNA SI JEDINA
BOSNA I HERCEGOVINA
Rođeni

Urban

Post Postao/la Urban » 08 sep 2009, 15:50

biskitt je napisao/la:Ne znam sta svi sad pametuju, te ciro ubaci ovog te ubaci onog.
Covjek uvijek igra sa istim igracima, sa malim varijacijama, i najrealniji sastav je da u odnosu na Armeniju umjesto Ibisevica zaigra Misimovic, koji ce igrati iza Ibricica i Dzeke. S tim da ce Dzeko biti jedini spic, ibra igra poluspica, a miske ce drzati sredinu terena.
Sto bi to mijenjao, pa oba puta je dobio belgiju s tim sastavom, i nema potrebe da izmislja toplu vodu.

ma briga me ko ce igrat hocu da poginu na terenu i hocu POBJEDU 2-3 razlike hehehe skroman sam
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "

pik
Kontakt:

Post Postao/la pik » 08 sep 2009, 15:56

E ljudi hocel sutra biti prodaje karata ispred stadiona...ja nacuo pa da pitam jeli info tacan :) :)

fazlaaaa
Kontakt:

Post Postao/la fazlaaaa » 08 sep 2009, 15:57

sto ovo mrzim kad svi se prave pametni na forumu....ko oni najbolje znaju koju taktiku i koje igrace izvest na teren... da znate bolje ne bi sjedili kuci i D***** K**** na netu.

sta pametujete svi...covjek je pokazao koja je velicina u trenerskom poslu i koga god da izvede na teren ima da pogaze turke ili da bar daju sve od sebe da to urade jer je ulog veliki...pobjeda nas vodi u baraza za SP 2010...haalloooo nikad nismo bili blize i ne vjerujem da ce sad da prokockaju to...

Sve sto zelim u ovom trenutku , Igraj BOSNO igraj i pobijedi....
Zemljo tisucljetna ,na vjernost ti se kunem
Od mora do Save ,od Drine do Une

Jedna i jedina.....

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.