RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

Rodeni
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Rodeni » 15 apr 2012, 04:18

Bandovic , Mahinic, Hajdarevic, Knezovic i Hebibovic zadovoljili a ovi ostali nisu ni p od pojacanja
Hiros, Jugo, Pehlic , Handzic treba njiha u Lokomotivu na kaljenje kod Obada
treba se njima zahvaliti na ljeto i otpustiti a dovesti Majkica, Drakula, Durakovica, i jos 2-3 kvalitetna igraca

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 15 apr 2012, 11:25

Sta je sa Majkicem ? Jeli on slobodan ?

Iskren
Kontakt:

Post Postao/la Iskren » 15 apr 2012, 15:14

Rodeni je napisao/la:Bandovic , Mahinic, Hajdarevic, Knezovic i Hebibovic zadovoljili a ovi ostali nisu ni p od pojacanja
Hiros, Jugo, Pehlic , Handzic treba njiha u Lokomotivu na kaljenje kod Obada
treba se njima zahvaliti na ljeto i otpustiti a dovesti Majkica, Drakula, Durakovica, i jos 2-3 kvalitetna igraca
Jugo ,Pehlic i Handzic nisu krivi sto ima nesto jace sto je od Allaha tako sudjeno ..Povredjeni pa sta proci ce i to a sigurno mogu itekako doprinjeti igri Veleza u narednoj sezoni prvenstveno mislim na Handzica tek mu 21 god.po meni je velika greska ako decko i naredne sezone nebude nosio dres Veleza !!! A do sada je Bandovic zaista pokazao najvise i s epitetom ubjedljivo vodi kao najbolji igrac Veleza u ovoj sezoni ..Svaka mu cast !

karaiskakis
Kontakt:

Post Postao/la karaiskakis » 15 apr 2012, 16:04

Od igrača sa strane jedino vrijede Bandović i Lakičević. Ostalo je koševski otpad koji bi da je sreće sad igro u Unisu umjesto u Veležu.

Rodeni
Kontakt:

Post Postao/la Rodeni » 15 apr 2012, 16:20

vm22 je napisao/la:Sta je sa Majkicem ? Jeli on slobodan ?
Slobodan igrac trba ga naljeto vratiti u Velez a Kodro nek se kali u Lokomotivi fali nam jedan trkac u sredini kao Majkic bio je ekstra dok je igrao u Velezu a sada jos iskusniji 87 godiste na 2-3 godine ga potpisati

Iskren
Kontakt:

Post Postao/la Iskren » 15 apr 2012, 16:33

karaiskakis@ bas si smjesan i bas ka..kis ! Kakav bolan Unis jesi ti dobar ?! Ja svakakvih likova majko moja hahahaha....

karaiskakis
Kontakt:

Post Postao/la karaiskakis » 15 apr 2012, 16:54

Iskren je napisao/la:karaiskakis@ bas si smjesan i bas ka..kis ! Kakav bolan Unis jesi ti dobar ?! Ja svakakvih likova majko moja hahahaha....
haj husrefe tamo na svoju temu. mojne ovde bit handžićev advokat.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 15 apr 2012, 17:38

karaiskakis je napisao/la:Od igrača sa strane jedino vrijede Bandović i Lakičević. Ostalo je koševski otpad koji bi da je sreće sad igro u Unisu umjesto u Veležu.
Potpis druze . Bandovic i Lakicevic svaka ima cast, odma bi s njima ugovor na par godina i neka ih kod nas. Mali Rovcanin sto su ga otjerali isto tako. Momak se borio (mada je falilo kvaliteta) i mogao je barem da trci. Bio je nalik na normalnog igraca. Da je ostao sa Brkovicem pravio bi devar u napadu jos da je tu Djeno niko nam nista trkacki ne bi mogao.

Zaista me boli srce kada skontam kakav smo tim mogli imati ove sezone da ne napravise katastrofalne poteze u prelaznom roku sa Hirosem i Pehlicem !!
Dzaba i stadion i autobusi i plate i uslovi i pripreme kada se tako neracionalno postupa.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

bagra
Kontakt:

Post Postao/la bagra » 15 apr 2012, 18:46

Majkic je u Kazahstanskom Shaqtaru prvaku potpisao je ugovor, tamo igraju i dvojica nasih internacionalaca Aldin Dzidic i Nikola Vasiljevic.

Bandovic je jedan od najboljih golmana lige, a Kosevski otpad Pehlic,Hiros i Handzic zajedno sa alkoholicarem Jugom nogirati na kraju sezone
Limvo Likce

karaiskakis
Kontakt:

Post Postao/la karaiskakis » 15 apr 2012, 18:59

imaš li člansku i donatorsku? samo žugaš, sigurno ti je tana nekad na žulj stao pa zato. optužuješ čovjeka na pravdi boga. uvijek je bio poštenjačina. sad pogotovo od kad je počeo navraćat u džamiju.

karaiskakis
Kontakt:

Post Postao/la karaiskakis » 15 apr 2012, 19:53

kimbo je napisao/la:
karaiskakis je napisao/la:Od igrača sa strane jedino vrijede Bandović i Lakičević. Ostalo je koševski otpad koji bi da je sreće sad igro u Unisu umjesto u Veležu.
Potpis druze . Bandovic i Lakicevic svaka ima cast, odma bi s njima ugovor na par godina i neka ih kod nas. Mali Rovcanin sto su ga otjerali isto tako. Momak se borio (mada je falilo kvaliteta) i mogao je barem da trci. Bio je nalik na normalnog igraca. Da je ostao sa Brkovicem pravio bi devar u napadu jos da je tu Djeno niko nam nista trkacki ne bi mogao.

Zaista me boli srce kada skontam kakav smo tim mogli imati ove sezone da ne napravise katastrofalne poteze u prelaznom roku sa Hirosem i Pehlicem !!
Dzaba i stadion i autobusi i plate i uslovi i pripreme kada se tako neracionalno postupa.
rezultat nikome od njih nije bitan. imaju svoje razloge zbog kojih su tu. vidiš li da niko nikakve odgovornosti nema. ni trener, ni direktor niti jedan igrač. javnost šuti. nijedne novine, nijedan portal ne piše da u osam utakmica nismo nikog pobjedili, da smo dali samo 3 gola.

Rodjeni_BRato
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni_BRato » 15 apr 2012, 20:32

sta kukate, izbacili smo Everton iz KUPA :P

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 16 apr 2012, 09:53

imali pobogu išta pozitivno za vas dvojicu?

odakle samo više ta negativna energija u pm

bola idemo dalje, kako nam je tako nam je trenutno
mi smo par korak stabilnije naprijed nego smo bili ranijih godina htjeli vi to prizanti ili ne...

a da imamo ekipu snova, nemamo!!! bilo je par zajeba kod transfera ali i to je sastavni dio igre...
nadati se da iste ne napravimo za narednu sezonu... imamo dosta mladih igraća, perspektivni i borbeni...

dajte malo vremena ljudi moji, pozitvne energije npr... pa u istom brodu i bodrimo isti klub?!!
ROĐENI BRATO

(VEDRAN PULJIC 1985-2009)

Ipswich Town F.C.

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 16 apr 2012, 12:16

U srijedu protiv Rudara u 16:00 ;)
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 16 apr 2012, 12:22

Hajde nadam se da ce biti bolji teren, jer ono u subotu je smijesno stvarno igraci se valjaju u blatu pokusavajuci doci do lopte :lol:

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 16 apr 2012, 14:19

A jbt , u srijedu ce biti 2 puta gori teren nego u subotu , ako se ovakvo nevrijeme nastavi :lol: .
Dabogda da se odigra :D .
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

bagra
Kontakt:

Post Postao/la bagra » 16 apr 2012, 14:20

Ima li kraja negativnoj seriji Veleza, ne sjecam se posljednje pobjede u Vrapcicima, ako se ne varam protiv Slavije
Limvo Likce

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 16 apr 2012, 14:26

bagra je napisao/la:Ima li kraja negativnoj seriji Veleza, ne sjecam se posljednje pobjede u Vrapcicima, ako se ne varam protiv Slavije
Ja mislim da je posljednja pobjeda kuci protiv Slobode u 14. kolu .. ako nije tako nek' me neko ispravi :) .
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 16 apr 2012, 14:40

Maestro^^ je napisao/la:A jbt , u srijedu ce biti 2 puta gori teren nego u subotu , ako se ovakvo nevrijeme nastavi :lol: .
Dabogda da se odigra :D .
E bas to, kisa ne prestaje teren moze biti jos gori nego sto je bio u subotu.

bagra
Kontakt:

Post Postao/la bagra » 16 apr 2012, 14:59

Mozda ce Mirzi kisa opet biti izgovor sto nisu pobjedili, ili ipak veliki broj povrijedjenih,kartoniranih igraca, ili jak ritam subota-srijeda,umor ...
Limvo Likce

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []