Tesko cemo sacuvat ovu 3. poziciju bez Kobea, mozemol dobit Dallas bez njega? Treba mi hitno informacija
LA Lakers
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: LA Lakers
Tesko cemo sacuvat ovu 3. poziciju bez Kobea, mozemol dobit Dallas bez njega? Treba mi hitno informacija
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Da li se Bryant može podrediti Bynumu?To bi bila odlična stvar za Lakerse.
Ptanje je opet da li će biti dovoljno spreman za PO i kada će se vratiti na teren.Ako do playoffa ne uđe u neku optimalnu formu tu bi moglo biti problema za Lakerse mogli bi izgubit prvu seriju dok pronađu Kobea.
Ptanje je opet da li će biti dovoljno spreman za PO i kada će se vratiti na teren.Ako do playoffa ne uđe u neku optimalnu formu tu bi moglo biti problema za Lakerse mogli bi izgubit prvu seriju dok pronađu Kobea.
Zašto ne bi mogliEdin TM87 je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Zadnja izmjena: LBJ MVP, dana/u 15 apr 2012, 15:08, ukupno mijenjano 1 put.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Zato sto ne igra Kobe

Dallas je ove godine ekipa koje se treba plašitEdin TM87 je napisao/la:Zato sto ne igra Kobe![]()
![]()
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Znaci mi dobijamo veceras?LBJ MVP je napisao/la:Dallas je ove godine ekipa koje se treba plašitEdin TM87 je napisao/la:Zato sto ne igra Kobe![]()
![]()
Mada opet srce šampionai slične stvari,al i ono su osvojili na neozbiljnost Phila i neiskustvo Duranta i Westbrooka.A imali su i Chandlera.
Docu ti pred skolu ne budel' tako
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Kako to, da se igrac sam sebi podredjuje?LBJ MVP je napisao/la:Da li se Bynum može podrediti Bynumu?To bi bila odlična stvar za Lakerse.
Ptanje je opet da li će biti dovoljno spreman za PO i kada će se vratiti na teren.Ako do playoffa ne uđe u neku optimalnu formu tu bi moglo biti problema za Lakerse mogli bi izgubit prvu seriju dok pronađu Kobea.Zašto ne bi mogliEdin TM87 je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Postovanje treba zaraditi.
DođiEdin TM87 je napisao/la:Znaci mi dobijamo veceras?LBJ MVP je napisao/la:Dallas je ove godine ekipa koje se treba plašitEdin TM87 je napisao/la:Zato sto ne igra Kobe![]()
![]()
Mada opet srce šampionai slične stvari,al i ono su osvojili na neozbiljnost Phila i neiskustvo Duranta i Westbrooka.A imali su i Chandlera.
Docu ti pred skolu ne budel' tako
@kad_kako hvala na ispravci malo me zezam mamurluk.Sinoć se spremo za rođendan danas
Ima li neko link za tekmu?
Veceras ce Marion da cuva Artesta, bas me interesuje kako ce to da izgleda. Da li Barnes moze i veceras da bude ako nista solidan, vidjet cemo. Ramon mora veceras da povuce.
Ocekujem da odigramo rasterecenu utakmicu, jer je playoff osiguran.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Samo vi odigrajte opusteno,pa padnite na MEMneno#4 je napisao/la:Veceras ce Marion da cuva Artesta, bas me interesuje kako ce to da izgleda. Da li Barnes moze i veceras da bude ako nista solidan, vidjet cemo. Ramon mora veceras da povuce.
- majestic24
- Kontakt:
Bynum/Gasol/MWP kombinovano za sada imaju 0/11
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Dobar je rezultat s obzirom na igru...Bynum previse forsira,igra 1 na 3.
Sto, jel' to iskustvo iz tebe progovaraNEZALAGANJE je napisao/la:Samo vi odigrajte opusteno,pa padnite na MEMneno#4 je napisao/la:Veceras ce Marion da cuva Artesta, bas me interesuje kako ce to da izgleda. Da li Barnes moze i veceras da bude ako nista solidan, vidjet cemo. Ramon mora veceras da povuce.
Inace, katastrofalno smo igrali, i ova divlja trica Jet - a na kraju nas spusti na minus 6. Endi i Ron tek na kraju druge cetvrtine poceli da igraju, Pau neprimjetan kao i Dirk na drugoj strani, samo sto je Dirk sutirao do iznemoglosti.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Jedino vam oni mogu odgovoriti na vasu visinu u potpunosti...Iskren da ti budem,ocekujem vas i MEM na 4 i 5 i OKC na 1 i taman se sve rijesi do finala zapadaneno#4 je napisao/la:Sto, jel' to iskustvo iz tebe progovaraNEZALAGANJE je napisao/la:Samo vi odigrajte opusteno,pa padnite na MEMneno#4 je napisao/la:Veceras ce Marion da cuva Artesta, bas me interesuje kako ce to da izgleda. Da li Barnes moze i veceras da bude ako nista solidan, vidjet cemo. Ramon mora veceras da povuce.
Ocekujem da odigramo rasterecenu utakmicu, jer je playoff osiguran.![]()
Inace, katastrofalno smo igrali, i ova divlja trica Jet - a na kraju nas spusti na minus 6. Endi i Ron tek na kraju druge cetvrtine poceli da igraju, Pau neprimjetan kao i Dirk na drugoj strani, samo sto je Dirk sutirao do iznemoglosti.
Neizgleda ovo lose, ipak nam fali najbolji igrac i opet se nosimo sa Dallasom, Bynum je izgorio u zelji da ih sam unisti, previse se bori protiv 2-3 igraca. Peace opet dobar, da hoce nastaviti ovako.
vodimo nakon 3. cetvrtine, da nisu usli ovi **** divlji sutevi Terry-a i Dirka imali bi i vecu prednost ali sta je tu je, mnogo bolja igra nakon poluvremena
vodimo nakon 3. cetvrtine, da nisu usli ovi **** divlji sutevi Terry-a i Dirka imali bi i vecu prednost ali sta je tu je, mnogo bolja igra nakon poluvremena
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Vrati vas Bynam skroz u igru. +1 za Dallas.
EDIT: auff, kakva 3ca Sesiona, za vase +2 vodstvo
EDIT: auff, kakva 3ca Sesiona, za vase +2 vodstvo
Zadnja izmjena: kad_kako, dana/u 15 apr 2012, 23:53, ukupno mijenjano 1 put.
Postovanje treba zaraditi.
Sessions dobar ... ali meni se svidja i kako barnes igra... jos malo pa bi mogao triple double Matt
, 9poena, 9skokova, 8 asistenicija ...
Kako su pustili Terry-ja samog na trojci
Nedopustivo u ovoj fazi...Sessions opet clutch 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.