Najludje od 7 minute pa nadalje
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
[youtube][/youtube]
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Ona **** od Hadžića, napustila Slobodu ..neka je, mater mu **bem.
Došao kao pojačanje, a nije sastavio 90 min ukupno ..debilčina.
Došao kao pojačanje, a nije sastavio 90 min ukupno ..debilčina.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Znam o čemu govoriš, kad god su dali gol slavilo se kao nikad. Onakvo slavlje nisam dugo doživio, sreća pa niko u naletu nije pao.SaltCityAttack je napisao/la:ma jasta care nego ..meni je ovo iskreno vaznije od bilo kojeg rezultata...samo da se tribina izgradi, da se vrate svi navijaci i da ponovo bude kao nekad...iskreno ja nikad nisam gledao te rezultate kakvi su da bi me natjeralo na utakmicu ..mene bi vide tjeralo na utkamice ovakve situacije u kakvoj smo mi..kad bi birao prihvatio bi borbu za ostanak, a ne zlatnu sredinu, jer veci je to adrenalin ebigaVolimTz je napisao/la:
Ja mislim da je tebi najviše drago ovo što se dešava.![]()
Sad će i snimak dok ga edituju pa ćeš da vidiš još to bolje, i na kraju je "dotični B" rekao "Ovo je jedno od najboljih navijanja u našoj historiji" a 150 ljudi je napravilo atmosferu kao da nas je hiljadu drug moj.
PS : Slika je "Fell the Moment"...naravno borba za evropu najvise godi, ali onu zlatnus redinu ne volim nikako ebi je ..
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
-
Bosanski zmaj
- Kontakt:
Sve cestitke Vojvodi,covjek se rasplako poslije infarkt utakmice.Tuzlaci drzite se,ako zatreba poslat cemo vam 3 boda iz Gradacca.
Sad sam gledao pregled, i stvarno svaka čast na borbenosti, htjenju i na kraju krajeva pobjedi. Nadam se da vas ova utakmica neće istrošit, nego da ćete nastavit s dobrim partijama i izborit opstanak u ligi. 
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
FK Sloboda Tuzla 3 - 2 HŠK Zrinjski Mostar BHT1
Izvještaj sa BHT1. Uživajte
[youtube][/youtube]
Izvještaj sa BHT1. Uživajte
[youtube][/youtube]
.
Zadnja izmjena: admirone, dana/u 29 apr 2012, 00:45, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar 1921
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
u Banovićima moraš skinut ''ČEP'' sa flaše, a nekad se zna desit da ne daju ništa unijet, moraš exirat na ulazuVolimTz je napisao/la:Nije to ništa, bile su tu i staklene boce vina.Deni_Hz je napisao/la: Pa kako vam nece biti dobro kad mozete pivke unijeti na stadion (drugi red sredina)....![]()
![]()
sad vam zavidim
@Tuzlakk - Hvala velika.
S obzirom da ovdje modovi ne zalaze osim kada igraju Sarajevo i Željezničar kačajte šta želite.
1947!
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Nevjerovatna borbenost i preikret.
Mislim da ovaj put Fukare nemaju šta zamjeriti na zalaganju,naprotiv
Mislim da ovaj put Fukare nemaju šta zamjeriti na zalaganju,naprotiv
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Damir Hadzic napustio Slobodu, ajde i bolje je za njega i za nas , jer nije svakako nista pokazao samo je bezveze smetao, jos hoce da se raspravlja sa navijacima, kad je Vojvodic to vidio odmah ga izveo iz igre i poslo ga u svlacionicu.
ma kesa obicna, sto bi moj dajdza reko truba taraba
ma nema od njega nista, sad se tek vidi kakva smijesna pojacanja smo dovodiliahmad_tz je napisao/la:ma kesa obicna, sto bi moj dajdza reko truba taraba
Ja se sjecam kad je tekdosao kako je pricao u superlativima o Slobodi a sada ide druga prica. Najvaznije je da Sloboda izbori opstanka a onda poceti sa rjesavanjem problema, jer ako do naredne sezone nesto ne popravite lose vam se pise.fukara87 je napisao/la:Damir Hadzic napustio Slobodu, ajde i bolje je za njega i za nas , jer nije svakako nista pokazao samo je bezveze smetao, jos hoce da se raspravlja sa navijacima, kad je Vojvodic to vidio odmah ga izveo iz igre i poslo ga u svlacionicu.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Pa normalnoo da ide druga prica, gdje to ima trener ga zamijeni u 42 minuti jer nije nista pokazao ama bas nista, samo se setao po terenu, i ovaj ode do svlacionice presvuce se i ode tek tako , sta ce nam takvi igraci ? imamo mi svoje juniore i to nas trenutno spasava
Kaze Hadzic da je otisao jer ne zeli da bude izmedju dvije vatre...ovaj ama bas nista nije pokazao,vukao se po terenu ko prebijena macka.. djesi zvijezdo sta ima ko si ti da se ne zamjenis ?? 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Čestitke od srca na bodovima! svaka čast..
nama su poslali Arnautovića, vama Bjelicu..imam osjećaj sve po direktivama..al neka ste ih barem vi izjebali..
svaka čast!
nama su poslali Arnautovića, vama Bjelicu..imam osjećaj sve po direktivama..al neka ste ih barem vi izjebali..
svaka čast!
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Ne znam,mozda je Bjelica i grijesio,al to je jedan od postenijih sudaca u nasoj ligi.Sto bi bile direktive ako je Osim rekao da ce im pomoci,jedino mozda sto je Bjelica iz IST.S,al ne vjerujem da bi se blamirao!!
- Blagoje Bratić
Jesi ti prijatelju slučajno pregledao tekmu na tv protiv Slavije kompletnu pa Široki loš totalno Slavija ih razbila i nadigrala u svakom elementu fudbalske igre još je crveni trebao dobiti onaj Vagner zbog udaranja laktom igrača Slavije bez lopte,a dobio je žuti suđenje sasvim korektno,a igre od Širokog nema tako da to ne stoji suci nema Široki igre pa ajmo malo izvršiti pritisak na savez i suce.ŠB.TRN je napisao/la:Ne znam,mozda je Bjelica i grijesio,al to je jedan od postenijih sudaca u nasoj ligi.Sto bi bile direktive ako je Osim rekao da ce im pomoci,jedino mozda sto je Bjelica iz IST.S,al ne vjerujem da bi se blamirao!!
- slani grad
- Kontakt:
ja pratim ligu od kad se pocela igrat...mislim da nikad za nikad se nije desilo u bosanskoj ligi da da domacin dobije 2 crvena i 10 zutih kartona.....neznam dal je ikad iko u stvari dobio tako nesto bilo da je gost ili domacin....tolko o sudzenju ovo cobana iz lukaviceŠB.TRN je napisao/la:Ne znam,mozda je Bjelica i grijesio,al to je jedan od postenijih sudaca u nasoj ligi.Sto bi bile direktive ako je Osim rekao da ce im pomoci,jedino mozda sto je Bjelica iz IST.S,al ne vjerujem da bi se blamirao!!
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
oni dobijaju crvene, setaju se po terenu, i placu za mamom i tatom a nasi daju golove i vade nas iz govanafukara87 je napisao/la:ma nema od njega nista, sad se tek vidi kakva smijesna pojacanja smo dovodiliahmad_tz je napisao/la:ma kesa obicna, sto bi moj dajdza reko truba taraba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.