FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Mijau
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Mijau » 16 apr 2012, 00:12

Brkovi pale, brkovi žare,
Brkovi za sitne pare.
Brkovi gore, brkovi dole
Brkovi su da se vole…

:D Misle li se navijaci solidarisati sa Osimom i konacno te brkove uzgojiti ?? Makar sad za utakmicu sa Borcem ?? ;)

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 16 apr 2012, 00:15

Mijau je napisao/la:Brkovi pale, brkovi žare,
Brkovi za sitne pare.
Brkovi gore, brkovi dole
Brkovi su da se vole…

:D Misle li se navijaci solidarisati sa Osimom i konacno te brkove uzgojiti ?? Makar sad za utakmicu sa Borcem ?? ;)
slika

:lol: :lol: :lol:

Inkognito
Kontakt:

Post Postao/la Inkognito » 16 apr 2012, 01:10

BlueBoy1921 je napisao/la:
Hvala dragi prijatelju na lijepim željama, ali vjeruj mi ja se bojim da je to opet kratki bljesak, jer evo vidis i sam po divnom bosanskom mentalitetu već nam svi hebu mater, hebu Osima i Osimovog oca. Mislim da mi nikad pameti doći nećemo jer umjesto da su ponosni na Želju i na uspjehe svi zavide i podmeću klipove kako stignu. Nema nama nikada napretka jer naš mentalitet je odvratan do bola i to će nam doći glave samo je pitanje kada.
Nešto slično napisah na temi Zvijezde. Par debila punih usta pišu kako je suđenje bilo perfidno u korist Želje i kako smo ih "opljačkali" :shock:
**** te Tito, nemoguće koja je to psiha. Njima Barselona da dođe oni bi se bunili na suđenje. Inače, kada fasuješ sudije kao opravdanje postaju sasvim legitiman argument.
Naime, lakše je objasniti sebi da te je sudija pokrao nego da je neko bolji od tebe. Mi zaista imamo neki je.ben mentalitet, zavist, malograđanstvo ( cijeloj BiH, uključujući i Sarajevo ) koji ti ne dozvoljava uspjeh. Čim si nešto uradio, kvaran si, nepošten. Osim toga svi kontaju da su u rangu s tobom i da bi oni to mogli uraditi ali eto, ne daju im, a tebi daju, pa zato si u stanju nešto da uradiš a oni nisu. I ne vole te, lažu sebe i druge nebi li ti umanjili uspjeh.

Ovo se odnosni na sve sfere života kod nas a ne samo na fudbal i zaista je tako. Ne pretjerujem, niti preuveličavam stvari.

Par fudbalskih primjera. Igramo sa Zrinjskim u Mostaru, navijači Zrinjskog se bune jer im sudija nije dosudio penal nad Džeksonom. S druge strane su zaboravili da spomenu kako je sudija držeći se tog kriterija morao da dosudi penal nad Nijemom u prvom poluvremenu. Da se razumijemo, za mene, nijedan od startova nije bio penal. Na kraju ispade da smo ih pokrali. Onda se nađe budala koja citira navijače Zrinjskog i hop, to postane istina u vrlo kratkom periodu.

Primjer drugi, prije utakmice sa OlimpiCom Gracić laže kako su oštećeni više puta u susteu sa Željom, svirano 5-6 penala, kaže on. 7 utakmica, tri penala od toga dva dosuđena pri Željinom vodstvu u haman sudijskom vremenu. Nijedna trener olimpiCa se nije bunio na suđenje poslije utakmica, Gracić se buni pred utakmicu. Na toj istoj utakmici je sudija mogao da dosudi barem jedna penal za Želju, povlačenje Selimovića pa onda Adilovića ako me sjećanje ne vara. Utakmica završi 0:0, mi uopšte ne spominjemo te situacije jer je OlimpiC odigrao solidnu tekmu a nisu ni bili neki aman-zaman penali, ja ih ne bih sudio. Nakon utakmice je iznenada zaboravljeno svo Gracićevo sranje prije utakmice. Ne treba ni spominjati kako je masa ljudi govorila pustiće vas OlimpiC. Da smo ih dobili onda bi bila priča, eto, jesmo vam rekli.

Utakmica sa Borcem, suđenje, nema, krađa. utakmica bila u živom prijenosu. Čist faul ko suza iz kojeg je Zeba zabio gol Utakmica prekinuta, nema, krađa. Opet se nađe neki debil koji će reći, eto, kradete. Ko kaže, pa kažu navijači Zrinjskog i Borca + Gracić priča po novinama. Ispadosmo kradljivci a kategorije.

Najnoviji primjer, utakmica u Gradačcu o kojoj sam pisao na početku posta. Jedan nepostojeći aut + faul na sredini terena je dokaz krađe. Živi prijenos, jok to. Znamo mi, vjerujte našim riječima a ne vašim očima.

Suma na kraju, mi obaramo rekorde, ne sviraju nam neke aman-zaman penale, ne dajemo golove iz sumnjivih situacija ( samo par situacija u kompletnom prvenstvu ), ofsajda, ne isključuju protivničke igrače pri egal rezultatu, bušimo u gostima ekipe koje ne gube tako lako kod kuće sa više golova razlike al džaba, krademo. Ko kaže, kažu navijači Zrinjskog, Borca, Zvijezde i Gracić. I tako dalje i tako dalje itd.......

Jesam li ja poludio il ovi nisu normalni sekunde ? Jel do mentaliteta ili ih sve treba poslati u pizdu materinu zavidnu i iskompleksiranu ?

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 16 apr 2012, 01:13

Znas kako kazu: "Prvih 10 godina je najteze, poslije ce se vec i naviknuti pa nece toliko lajati"...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 16 apr 2012, 01:28

Kod nas ce ti uspjeh najteze oprostiti...

BlueBoy1921
Kontakt:

Post Postao/la BlueBoy1921 » 16 apr 2012, 01:34

Nije samo do mentaliteta, nego jednostavno iskrivljena vrijednost - bivša Juga: Zvezda, Partizan, Dinamo, Hajduk timovi koji su bili za aršin ispred svih, titule su bile njihove, kupovi su bili njihovi, evropa je bila njihova, Žeeljo, Sarajevo, Velež, Vardar, Olimpija, Sloboda, Rijeka, Osijek, Borac jednostavno su bili izuzeci od pravila, statistička anomalija u sistemu. Ono što je odlika bila svi su se bojali velike četvorke i poštovali ih.
Ok, bio je rat, desilo se što se desilo, iznikli su neki novi timovi, neki proizvod politike jednonacionalnog, drugi proizvod uspjeha pod svaku ciijenu, treći kao balans ostalima. Oni klubovi sa renomeom su i dalje tu ali njih niko ne šljivi nema straha i respekta jer filozofija je "na mojoj njivi ja sam najjači i boli me k za druge". Sve dok klubovi poput Želje, Sarajeva, Slobode, Borca, Čelika, Širokog, Zrinjskog ne budu razvaljivali ovu sitnu buraniju da im se tresu gaće kao što su to radili Zvezda, Partizan, Dinamo i Hajduk neće biti reda. A vjeruj mi doći će stvari gdje trebaju samo je pitanje vremena.

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 16 apr 2012, 01:38

@nikad_izvini

Sve si rekao kako jeste, to je tuga ali je tako. Pojedose se svi redom sto Zeljo melje sve pred sobom. Prvo titula, onda kup, sad oboje aBd. Valja to svariti. Lakse je prije bilo, kazes namjestena liga i kraj svih prica. Ovako se sada dusmani ne mogu pomiriti sa trenutnom situacijom a to je da smo INSTITUCIJA, da prerastamo polako ligu a oni jos uvijek ostaju u sivilu.
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

ljiljan89
Kontakt:

Post Postao/la ljiljan89 » 16 apr 2012, 01:47

BlueBoy1921 je napisao/la:Nije samo do mentaliteta, nego jednostavno iskrivljena vrijednost - bivša Juga: Zvezda, Partizan, Dinamo, Hajduk timovi koji su bili za aršin ispred svih, titule su bile njihove, kupovi su bili njihovi, evropa je bila njihova, Žeeljo, Sarajevo, Velež, Vardar, Olimpija, Sloboda, Rijeka, Osijek, Borac jednostavno su bili izuzeci od pravila, statistička anomalija u sistemu. Ono što je odlika bila svi su se bojali velike četvorke i poštovali ih.
Ok, bio je rat, desilo se što se desilo, iznikli su neki novi timovi, neki proizvod politike jednonacionalnog, drugi proizvod uspjeha pod svaku ciijenu, treći kao balans ostalima. Oni klubovi sa renomeom su i dalje tu ali njih niko ne šljivi nema straha i respekta jer filozofija je "na mojoj njivi ja sam najjači i boli me k za druge". Sve dok klubovi poput Želje, Sarajeva, Slobode, Borca, Čelika, Širokog, Zrinjskog ne budu razvaljivali ovu sitnu buraniju da im se tresu gaće kao što su to radili Zvezda, Partizan, Dinamo i Hajduk neće biti reda. A vjeruj mi doći će stvari gdje trebaju samo je pitanje vremena.
procitaj ponovo moj post ;)
http://desmond.imageshack.us/Himg4/scaled.php?server=4&filename=d4911.jpg&res=medium

BlueBoy1921
Kontakt:

Post Postao/la BlueBoy1921 » 16 apr 2012, 02:02

ljiljan89 je napisao/la:
Bundesliga je napisao/la:Kako je lijepo vidjeti da jedan klub iz Bosne i Hercegovine ide koracima pojedinih susjednih klubova, te pored pobjeda kod kuce veliki broj utakmica dobije i na strani , a pri tome ne prima gol vec duzi niz utakmica i naposlijetku ne gubi zvanicne utakmice vec duzi vremenski period. Vjerujem, ustvari siguran sam da je Zeljeznicar klub koji u Bosni ima najvise simpatizera, jednostavno to je klub koji ima nesto posebno u sebi. Eh sada, za nadati se da ce Zeljo nastaviti i sljedecih godina s dobrim rezultatima, titulama, da ce nastaviti dovoditi dobre igrace i puniti tribine Grbavice. Naposlijetku samo snazan Zeljeznicar moze doprinijeti tome da i ostali klubovi postanu konkurentniji, te da Premier Liga BiH postane jace takmicenje. Pozz svima.
vjerovatno se odnosi na partizan, dinamo, crvenu zvijezdu?

jarane nigdje veze mi sa takvim klubovima. njih guraju drzave, gradovi, citava politika

pogledaj dinamo, citava hrvatska osim dalmacije i istre gura dinamo
pogledaj partizan i zvijezdu, citava srbija gura ta 2 kluba
pa samo pogledaj kakve su privilegije ti klubovi imali u ex-yu!!
ostali klubovi u ligi su eto tu da popune kvotu, a pogledaj nase klubove i nasu ligu.
niti mostar gura velez, niti tuzla gura slobodu, niti sarajevo gura ni zelju ni slaviju ni sarajevo ni olimpik.
i mi ne bismo trebali da se ponosimo na takve uspjehe kao sto dinamo i navedeni klubovi imaju!
mi treba da se ponosimo to sto amar i ljudi u zelji sve ostvaruju svojim rukama, svojim znanjem
Recimo vidi ovo: Rudar Breza, Kakanj, Bosna Visoko, Gradina, pa onda Vrbanjuša, Brotnjo, Kiseljak, Zmaj od Bosne, Posušje, Troglav, Rudar Ugljevik,Laktaši, Mladost Gacko, sutra su ti to Olimpic,GOŠK, Zvijezda, Kozara i masa tih klubova od danas do sutra ali oni pravi ipak će ostati i trajati. Ti sateliti koji su bili lokal komete će proći jer ne mogu izdržati 5 godina bez rezultata, Željo može, Sarajevo može, Čelik, Sloboda, Velež , Široki, Zrinjski Borac mogu izdržati a ovi ostali neće

ljiljan89
Kontakt:

Post Postao/la ljiljan89 » 16 apr 2012, 02:05

uuu jarane pa ti fuli poentu na kilometar :lol:
http://desmond.imageshack.us/Himg4/scaled.php?server=4&filename=d4911.jpg&res=medium

Direkt
Kontakt:

Post Postao/la Direkt » 16 apr 2012, 02:51

ljiljan89 je napisao/la:uuu jarane pa ti fuli poentu na kilometar :lol:
Sta je fulio :? Sve je rekao kako jeste ! I cemu to "valjanje od smijeha na kraju" ?

ljiljan89 je napisao/la:procitaj ponovo moj post ;)
"Nemoguce je da imamo ista misljenja, jer samo ja tako razmisljem" ;)
Hmm..
http: //fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub !
Volimo tebe..

zeljo1
Kontakt:

Post Postao/la zeljo1 » 16 apr 2012, 08:12

mene je stid reci da navijam za ŽELJU(toliko unesrecenih navijaca drugih klubova ostane kuda god plava masina prodje) :lol: :lol: :lol:
sampioni:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 16 apr 2012, 08:24

[youtube][/youtube]
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

ljiljan89
Kontakt:

Post Postao/la ljiljan89 » 16 apr 2012, 08:36

Direkt je napisao/la:
ljiljan89 je napisao/la:uuu jarane pa ti fuli poentu na kilometar :lol:
Sta je fulio :? Sve je rekao kako jeste ! I cemu to "valjanje od smijeha na kraju" ?

ljiljan89 je napisao/la:procitaj ponovo moj post ;)
"Nemoguce je da imamo ista misljenja, jer samo ja tako razmisljem" ;)
Hmm..
2+2 = 4

i ovo iznad je tacno pa nikakve veze nema sa temom kao ni njegov post koji je tacan ali nema veze sa onim sto sam ja govorio

ovdje kao da se ljudi trude da "ne shvataju" :D

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 16 apr 2012, 09:17

@inkognito je sve jako lijepo objasnio.Imao sam namjeru nesto slicno da pisem,ali sada nema nikakve potrebe,a moje bi vjerovatno bilo duplo duze.@inkognito je to jako lijepo i konkretno napisao.Nevjerovatno mi je sta citam zadnjih dana i zapravo cijelo vrijeme,jos od prve utakmice polufinala kupa protiv Borca i njihovo negodovanje na sudjenje.Povela se prava kampanja bez ikakvog osnova na sudjenje i na sudije kada igramo i kuci i na strani.Apsolutno je izgleda nemoguce posteno pobijediti bez pomoci sudija,pa cak i ako je pobjeda visoka sa tri razlike.Na sudjenje nisu samo imali zamjerke oni klubovi koji su od nas primili peticu.Valjda nisu imali obraza da se tu vade.Ali na tri razlike ,vec je problem.Zelji u sezoni dosudjen samo jedan penal.Ne smijem ni zamisliti da nam se svira poneki penal,koji je mozda i bio.
Dotle je to doslo da ja Boga molim da kad nas igrac bude oboren u sesnaestercu,sudija ne svira.Odmah mi u glavi kako nam spremaju lomacu pa da nas zapale javno ,pred citavom javnosti.A sve se utakmice mogu gledati i vidjeti,nema vise bez kamera i ono zdravo seljacki,pa da vjerujemo na rijec.Nego brate,gledamo svi utakmicu protiv Zvijezde i vidimo svi jednu normalnu utakmicu,bez domacinskog pritiska,ne udaraju,normalno igraju,a sudjenje najnormalnije.ako sudija pogrijesi na sredini terena ili pri nekom autu,pa boze moj,nije to kradja.Kradja bi bila da je sudija za nas dao dva gola.Gleda se svaki sudijski pokret rukom.Pa to je vise smijesno kako ovi klubovi prave pritisak na sve sto je Zeljo.Imali razloga ili ne.Totalno su okrenuli javnost na svoju ruku.Gracic bi morao biti kaznjen zbog onih izjava prije utakmice.Pa kakav je to pritisak u javnosti s njegove strane,to je nevjerovatno.A utakmica totalno korektna.Sve utakmice su bile korektne,sudjenje se popravilo za 70 %.I naravno da to ne odgovara nikome,jer u tom slucaju kvalitet izadje na vidjelo.Ako si bolji i ako napadas,normalno je da ce biti i vise prekrsaja nad tobom.Zar bi sudija sada trebao da ne sudi faul na 18 metara,ako je Svraka realno oboren?
Ogorcen sam na izjave mnogih vezano za sudjenje u zadnjoj utakmici.Pa nigdje veze.Hajde da mi to nismo gledali,nego smo sada mi u mogucnosti da gledamo svaku nasu utakmicu.Vidimo sve.Nema vise varanja.
Nego bi nase opravdanje sad moralo biti da pobjedjujemo sa 5 razlike,pa da se protivnik usuti,jer sve ostalo je nemoguce vise procitati.Tacno nam treba da se izdignemo iz ove sredine,da kuliramo i da poderemo sve redom,pa nek oni istupaju iz lige,neka se crvene,neka se ljute.Samo gledam kako ce se veseliti kad budemo igrali evropu i kad nam naleti neko opet jaci od nas,pa da se ovi nasi vesele,kao da su dobili prinovu u porodici.Sada je slavlje sirom drzave kad Zeljo izgubi.Na njihovu zalost,cekace evropu,jer mi vise ne gubimo domace tekme.Stvarno prizeljkujem da Amar u sljedecem prelaznom roku uzme jos dva tri igraca koja su super kvalitetna,pa da bas deremo po pet razlike.Da nemaju kud ovi nasi veseljaci.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 16 apr 2012, 09:32

Dok smo bili pri dnu, na sredini tabele, dok smo gubili svako gostovanje i prije polaska, tad smo bili dobri. Tad je Željo bio po mjeri ostalih jer je bio loš i bez ambicija. Čim je Željo kakav treba da bude, u samom vrhu bh. fudbala, odmah to ne valja. Ne smeta njima Željo, nego Željini uspjesi ! ;)

http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/fo ... s.facebook

Forma Željezničara kroz brojke
Sjajni nastupi donijeli su fenomenalne brojke po kojima će se ovaj tim Željezničara sigurno pamtiti još dugo vremena. Ostaje nada da će maestralni tim menadžera Osima održati formu i ljubitelje plave boje obradovati duplom krunom, prvom nakon 11 godina čekanja...
PROČITAJTE DUŠMANI !
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 16 apr 2012, 10:21

Nije sve je do mentaliteta. Ima nešto i do intelekta. Masa ljudi koji govore o krađi za uštrb Želje, vjerovatno imaju mozak ko kikiriki u punom naponu. Drugačije se to ne može objasniti.

Odigrana su 22 kola, a mi smo 16 pobjedili, 4 odigrali neriješeno i 2 izgubili. Znači da samo u dvije utakmice naši protivnici nisu imali "razloga" da se bune i pričaju o krađi. Možda je nekima i bod protiv Želje malo, pa se i tu moglo naći "materijala" za prozivanje sudija i Želje.

Da smo u rangu nekih ranijih prvaka koji na jedvite jade osvoje titulu, sa 50 i kojim bodom uz masu nerješenih i poraza, onda bi bilo sve u redu. Ovako??? Problem.

Nadam se da ćemo sve utakmice do kraja pobjediti, da bi se ovi sa kikiriki mozgom mogli još više naprezati :mrgreen:

P.S. @Inkognito, imam jednu novost, a ti je nisi uvrstio u svoje elaboriranje konstantnog pritiska na Želju od strane pobrojanih klubova, navijača i kvaziautoritetaa, da ne kažem predsjednika pojedinih klubova. Najnovija je, da će, ili je, Aj Bojac podnio-jeti zvaničnu žalbu na suđenje Stankića u prvoj KUP utakmici na Grbavici sa Bojcem. :lol: :lol: :lol:

Čekali ljudi, povoljan trenutak. Papci. Opet će ga popušiti. A iskreno bih volio da ih ovaj put sudija svojim odlukama izmasakrira, da jednom ovaj napaćeni narod ima argumente u svojim rukama. Da im duši bude lakše i da svi do jednog hajkača kažu, eto jesmo li Vam govorili kako se Želji šteli.

Pozdrav plavoj naciji, a papke ko hebe, neka crkavaju u svojoj učmaloj zavisti.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

MirzaGunner
Kontakt:

Post Postao/la MirzaGunner » 16 apr 2012, 10:32

Bgm komsije poslije ove pobjede vi trebate da osvojite titulu, kad bi drugi to bi bilo fer prema vama.Stvarno samo ovako nastavite i sretno do kraja prvenstva. ;)
F.K.Rajvosa! Arsenal FC!! Rafael Nadal!!

dino94
Kontakt:

Post Postao/la dino94 » 16 apr 2012, 10:48

Mracne sile opet se bude,naruseno sve nacemu zive godinama,nema nacionalnog kljuca,sudjenje se popravilo,poceli se fudbaleri vracati iz inostranstva,kvalitet UP i odma nevalja.pitari su najgori,evo meni pitarcic govori kako Osim steli Zelji prvenstvo,kune ga da umre itd.Netreba nama Dodik,cast izuzecima al 90%pitarcica tesko podnosi ovu dominaciju plavog stroja a najgore to je meni toliko bolesno kad mi ovaj krelac kaze da je hadjija umjesto Osima i mi bi bili prvi.Koji imbecil moras biti da to tako kazes,momku je 45 god.ozenjen,ima djecu,radi u BH telecom,znaci nije balavac,pa nemoze covjek da vjeruje.Pa probam ih ubjediti da imamo najbolji poslijeratni tim,da smo beton,da placamo kvalitet,da imamo svaku poziciju poduplanu,ma jok samo se zahvalite I.Osimu,tolko im je muka da samo to znaju raci,pa nije ni cudo sto nema napredka,evo na Zelji primjer a mozes preslikati i na ostatak drzave,cim se nesto proba izdvojiti iz sivila krenuti naprijed,isplivati odma krene hajka,prozivanje i blacenje i to najvise od prvih komsija pa dalje.Ovo je vise od igre,mi igramo mi rusimo,al ovo su mracne sile koje hoce nac.kluc,hoce domacinske sudije,nece kvalitet,nece smanjenje lige,hoce ono daj ti njima ovo kolo a mi cemo ti namiriti sljedec,hoce sve ono sto je bilo zadnjih 20 godina,dotle ide da zele da I.Osim umre,koja bolest nemogu sebi doci.
Izdrzi Zeljo,Ivice,Amare a i mi cemo vam pomoci.

MirzaGunner
Kontakt:

Post Postao/la MirzaGunner » 16 apr 2012, 11:01

dino94 je napisao/la:Mracne sile opet se bude,naruseno sve nacemu zive godinama,nema nacionalnog kljuca,sudjenje se popravilo,poceli se fudbaleri vracati iz inostranstva,kvalitet UP i odma nevalja.pitari su najgori,evo meni pitarcic govori kako Osim steli Zelji prvenstvo,kune ga da umre itd.Netreba nama Dodik,cast izuzecima al 90%pitarcica tesko podnosi ovu dominaciju plavog stroja a najgore to je meni toliko bolesno kad mi ovaj krelac kaze da je hadjija umjesto Osima i mi bi bili prvi.Koji imbecil moras biti da to tako kazes,momku je 45 god.ozenjen,ima djecu,radi u BH telecom,znaci nije balavac,pa nemoze covjek da vjeruje.Pa probam ih ubjediti da imamo najbolji poslijeratni tim,da smo beton,da placamo kvalitet,da imamo svaku poziciju poduplanu,ma jok samo se zahvalite I.Osimu,tolko im je muka da samo to znaju raci,pa nije ni cudo sto nema napredka,evo na Zelji primjer a mozes preslikati i na ostatak drzave,cim se nesto proba izdvojiti iz sivila krenuti naprijed,isplivati odma krene hajka,prozivanje i blacenje i to najvise od prvih komsija pa dalje.Ovo je vise od igre,mi igramo mi rusimo,al ovo su mracne sile koje hoce nac.kluc,hoce domacinske sudije,nece kvalitet,nece smanjenje lige,hoce ono daj ti njima ovo kolo a mi cemo ti namiriti sljedec,hoce sve ono sto je bilo zadnjih 20 godina,dotle ide da zele da I.Osim umre,koja bolest nemogu sebi doci.
Izdrzi Zeljo,Ivice,Amare a i mi cemo vam pomoci.
@dino pusti ba te primitivce nisu svi pitari isti, opsuteno ba da ti kazem meni je draze uvijek bilo i ostace nek osvoji titulu bolje vi nego oni idioti!!!Sretno vam dalje od srca ja tako mislim i mislicu do smrti! :P
F.K.Rajvosa! Arsenal FC!! Rafael Nadal!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 7republictz, Alipasino, bablaz1, bvsic, Google Adsense [Bot], Hrasno15, Lewy21, Lokomotifa, Morgen19, sebalos, tiagofaria25, WeekendOffender i 205 gostiju.