FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
ja sam ubjedjen da cemo uzet sva tri boda kvaliteniji smo i tehnicki a da ne pricam o fizickoj pripremljenosti i svakko je vrijeme da se travnik mlatne a pored svega navijaca ce da bude mali milion ako Bog da
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "
- fk zeljeznicar
- Kontakt:
to da smo u najvećoj formi poslije rata nebi se ni pod razno složio, ali to da smo deset puta jači od travnika se slažem u potpunosti, dovoljno je reći da im je dudić najbolji igrač kojeg je amar otjero iz želje bez razmišljanjaRibery FCB je napisao/la:Ev da pocnem ja, to bi trebali biti najlaginiji bodovi sa strane u ovo sezone, respekt za Travnik, al jarane, iskreno mislim da smo deset puta jaci i da smo u vecoj formi nego ikad poslije rata.
Mene jedino strah da Travnik ne potplati sudije kao prosle godine sto je imao obicaj radit na svom terenu, al realno gledajuci igracki smo puno jaci od njih
Volim te Zeljo!!!
ma ljudi travnik nas uvjek uzme nekako "supacki" i vrijeme je da im naplatimo to vise
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
nije u redu odma kukat na sudije ako vi njima uvalite 3-4 komada mogu oni platit koga hoce al nemogu pobjedit znaci to je suplja prica odma se vadit na sudijezlatandr je napisao/la:Mene jedino strah da Travnik ne potplati sudije kao prosle godine sto je imao obicaj radit na svom terenu, al realno gledajuci igracki smo puno jaci od njih
- fk zeljeznicar
- Kontakt:
kako ćeš uvaliti 3-4 komada, ako ti sudija poništi čist go, ako dopusti njihovim igračima da nas udaraju, haj bogati ne pametujmrzim_ulizice je napisao/la:nije u redu odma kukat na sudije ako vi njima uvalite 3-4 komada mogu oni platit koga hoce al nemogu pobjedit znaci to je suplja prica odma se vadit na sudijezlatandr je napisao/la:Mene jedino strah da Travnik ne potplati sudije kao prosle godine sto je imao obicaj radit na svom terenu, al realno gledajuci igracki smo puno jaci od njih
-
- Kontakt:
znaci da nismo dovoljno dobri, pripremljeni i jaki. kad je tim uigran, takticki odgovoran, fizicki napucan, ima jake pojedince i kad su svi posteno placeni, nema tog sudije koji te moze ostetit...
To ti samo tako misliš nije ovo Španska Primera.
Pozdrav
Pozdrav

-
- Kontakt:
jok, eto ti mislis! ja napisao, ja mislim, sta je problem?nime_tm87 je napisao/la:To ti samo tako misliš nije ovo Španska Primera.
Pozdrav
Protiv travnika bice gusto bice 0:2. Imam jedno pitanje ima jedna pjesma pjevali smo je prije pocetka utakmice na newcastlom nesto spominje miljacku na kraju ide zeljooo e zeljooo zeljooo, pravo dobar ritam na youtubeu onaj prvi klip kad ona cura sa kapom bude u kadru ta pjesma jel zna iko tekst
I ovaj zivot tebi darujem neka bude zauvijek!!! the ' ❶❾❽❼
daj link od klipatheM87 je napisao/la:Protiv travnika bice gusto bice 0:2. Imam jedno pitanje ima jedna pjesma pjevali smo je prije pocetka utakmice na newcastlom nesto spominje miljacku na kraju ide zeljooo e zeljooo zeljooo, pravo dobar ritam na youtubeu onaj prvi klip kad ona cura sa kapom bude u kadru ta pjesma jel zna iko tekst

Možda sam gdje promašio, jel u subotu u 17:00 protiv Travnika?? Doći će par nas iz Sane pa bi bilo bezveze da
samo na ćevape navratim
vidimo se..
samo na ćevape navratim

Samo hrabro i ponosno!Ovo za sudije ako bude korektno sudjenje dobicemo jer svi su spremni,a bice i Manijaka.Ako se bude siljilo ne moze ni Real dobit.
AMAR OSIM!
sredina klipa minuta 44 sekunde ta pjesmajocker123 je napisao/la:daj link od klipatheM87 je napisao/la:Protiv travnika bice gusto bice 0:2. Imam jedno pitanje ima jedna pjesma pjevali smo je prije pocetka utakmice na newcastlom nesto spominje miljacku na kraju ide zeljooo e zeljooo zeljooo, pravo dobar ritam na youtubeu onaj prvi klip kad ona cura sa kapom bude u kadru ta pjesma jel zna iko tekst
I ovaj zivot tebi darujem neka bude zauvijek!!! the ' ❶❾❽❼
FK Željezničar-FK Foča 2-1-(Ćulum i Bešlija) 

- bistrikboy
- Kontakt:
Coca ima zute to je sigurno velika steta(Bajic ga valjda mjenja,tako sam cuo
),ali sta je tu je,uz nasu podrsku do tri nove bobe 

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
da hoce beslija proigrat ko sto zna cjela ekipa bi letila po terenu...nime_tm87 je napisao/la:FK Željezničar-FK Foča 2-1-(Ćulum i Bešlija)
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- Dzoka The maniacs
- Kontakt:
Fk zeljeznicar-Fk sutjeskanime_tm87 je napisao/la:FK Željezničar-FK Foča 2-1-(Ćulum i Bešlija)

TheManiacs 1987 BarceLona Catalonia! ZlaTan IBraHimoviC!
- Ribery FCB
- Kontakt:
Raja, sta mislite, prognoza za TRAVNIK!
Hajde Željo zabij go, samo tebi pjevamo, Željo ti si šampion, pjeva cijeli stadion!
- Dzoka The maniacs
- Kontakt:
Samo nas zanimaju 3 Boda
JEdva cekam u Travnik 

TheManiacs 1987 BarceLona Catalonia! ZlaTan IBraHimoviC!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 52 gosta.