NK GOŠK Gabela
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Re: NK GOŠK Gabela
Gdje pogleda snimak majke ti ?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Bio na BHT- u tamo negdje oko 20 časova.Sarajlijc@ je napisao/la:Gdje pogleda snimak majke ti ?

Ja malo gledao, teren težak za igru bio pa kontam da nema ništa vrijedno gledati dalje to.
Who dares, wins !
[quote="Devil"]GOSK apsolutno zasluzeno stigao do pobede danas.Gledao sam ovaj snimak i bili su mnogo bolji rival celu utakmicu.Prakticno Travnik osim onoga gola nakon greske Helvide i onog jednog centarsuta Varupe nije nista uradio,dok su oni imali jos par prilika koje je Fejzic lepo odbranio.
Treba ipak cestitati igracima obe ekipe da su na onakvom terenu uopste i kontrolisali loptu a kamoli pokusali koliko toliko da odigraju,pa na kraju ova utakmica uz 4 gola i jos par prilika moze dobiti prolaznu ocenu.
p.s.Zasto stadion nosi ime Podavala ako sam dobro upratio komentatora ?[/quot
Zato sto se stadion nalazi na podrucju koje se zove Podavala kontas?!!
To ti je seoski kvart npr...ko u splitu Kman ili u Zagrebu Dubrava

Treba ipak cestitati igracima obe ekipe da su na onakvom terenu uopste i kontrolisali loptu a kamoli pokusali koliko toliko da odigraju,pa na kraju ova utakmica uz 4 gola i jos par prilika moze dobiti prolaznu ocenu.
p.s.Zasto stadion nosi ime Podavala ako sam dobro upratio komentatora ?[/quot
To ti je seoski kvart npr...ko u splitu Kman ili u Zagrebu Dubrava

vjeruj da se i ja pitam zasto se tako zove. Ako je istina sto lav govori, a zvuci moguce, ok je. Ali ja sam prvenstveno mislio da rijec 'avala' ima neko znacenje dole u Hercegovini i sl. Jedino znam za planinu Avala u Srbiji...lav je napisao/la:Devil je napisao/la:GOSK apsolutno zasluzeno stigao do pobede danas.Gledao sam ovaj snimak i bili su mnogo bolji rival celu utakmicu.Prakticno Travnik osim onoga gola nakon greske Helvide i onog jednog centarsuta Varupe nije nista uradio,dok su oni imali jos par prilika koje je Fejzic lepo odbranio.
p.s.Zasto stadion nosi ime Podavala ako sam dobro upratio komentatora ?[/quot]
To ti je seoski kvart npr...ko u splitu Kman ili u Zagrebu Dubrava![]()
![]()
- slogauskoplje
- Kontakt:
ono brdo iznad stadiona se zove avala, pa ovo pod avalom je podavala 

Sloga Uskoplje
ajde gosk danas dajte sve od sebe za pobjedu 

Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
-
- Kontakt:
uvali tricu gosk ,svaka vam cast momciLiveBosnia je napisao/la:Hocel biti 1 danas... pozzzz
zlomislic strasni igrac,treba ga sto prije u zrinju
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Rosas7 je napisao/la:uvali tricu gosk ,svaka vam cast momciLiveBosnia je napisao/la:Hocel biti 1 danas... pozzzz

on je igrač Širokog i od sljedeće sezone i on i Tomić će igrat u Širokom

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Kevin je napisao/la:Rosas7 je napisao/la:uvali tricu gosk ,svaka vam cast momciLiveBosnia je napisao/la:Hocel biti 1 danas... pozzzz
zlomislic strasni igrac,treba ga sto prije u zrinju![]()
neznam kako gaq dosad nisu vratili,stvarno decko odlicno igra,sigurno ima mjesta u sirokom

Kod nas igraju Jure i Serdarusic.Sto je najgore Zlomislić je i bolji i jeftiniji i na njemu mozemo pare zaraditi a nije mu sigurno ni da ce se vratiti u Široki.Mene fasciniraju oni Gruđani u kadetima.Na njima se mogu uzeti veliki novci,samo da je pameti!!Kevin je napisao/la:Rosas7 je napisao/la:uvali tricu gosk ,svaka vam cast momciLiveBosnia je napisao/la:Hocel biti 1 danas... pozzzz
![]()
neznam kako gaq dosad nisu vratili,stvarno decko odlicno igra,sigurno ima mjesta u sirokom
Ja se ne sjecam kad ste vi nekog igraca umocili za dobre pare, a sad bi kao nesto prodavaliŠB.TRN je napisao/la:Kod nas igraju Jure i Serdarusic.Sto je najgore Zlomislić je i bolji i jeftiniji i na njemu mozemo pare zaraditi a nije mu sigurno ni da ce se vratiti u Široki.Mene fasciniraju oni Gruđani u kadetima.Na njima se mogu uzeti veliki novci,samo da je pameti!!Rosas7 je napisao/la:uvali tricu gosk ,svaka vam cast momciLiveBosnia je napisao/la:Hocel biti 1 danas... pozzzz

Ma nismo,Zakaric prodan za kilo banana i 6 vreca przine.Aj ne mantaj zivota ti!!
Zadnja izmjena: ŠB.TRN, dana/u 02 maj 2012, 00:45, ukupno mijenjano 1 put.
Hrgović, Pandža, Zakarić, pa čak sm odobru lovu i na Barišiću dobili..ŠB.TRN je napisao/la:Manismo,Zakaric prodan za kilo banana i 6 vreca przine.Aj ne mantaj zivota ti!!
btw, Barišić se vratio u Široki, trenira sa ekipom i individualno već neko vrijeme i od sljedeće sezone će opet igrat z nas
ranije još, Kvesića (što igra sad u Želji) smo prodali iz juniora u Žilinu, Zmoislić je prodan koliko znam istu u Češku bio prije sezonu i pol..tako da ne bih rekao da se ne prodaje
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
-
- Kontakt:
Reče navijač kluba koji je Džeku prodo za polovnu Opel Corsunime_tm87 je napisao/la:Ja se ne sjecam kad ste vi nekog igraca umocili za dobre pare, a sad bi kao nesto prodavaliŠB.TRN je napisao/la:Kod nas igraju Jure i Serdarusic.Sto je najgore Zlomislić je i bolji i jeftiniji i na njemu mozemo pare zaraditi a nije mu sigurno ni da ce se vratiti u Široki.Mene fasciniraju oni Gruđani u kadetima.Na njima se mogu uzeti veliki novci,samo da je pameti!!Rosas7 je napisao/la:
uvali tricu gosk ,svaka vam cast momci

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Da li je GOSK dobio sta para za Jelavica?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Reče navijač kluba koji je Džeku prodo za polovnu Opel Corsufelix123 je napisao/la:Ja se ne sjecam kad ste vi nekog igraca umocili za dobre pare, a sad bi kao nesto prodavaliŠB.TRN je napisao/la:Kod nas igraju Jure i Serdarusic.Sto je najgore Zlomislić je i bolji i jeftiniji i na njemu mozemo pare zaraditi a nije mu sigurno ni da ce se vratiti u Široki.Mene fasciniraju oni Gruđani u kadetima.Na njima se mogu uzeti veliki novci,samo da je pameti!!Rosas7 je napisao/la:
uvali tricu gosk ,svaka vam cast momci

Bas si simpa

Nije poenta u tome jeste li prodali igrače, već je poenta za koliko novca ste ih prodali
To me interesuje.Mogu igrači otići gdje kod hoće, ali za siću kao što je kod nas Džeko otišao.

DRUG NEBI TI PUNCA
-
- Kontakt:
Reče navijač kluba koji je Džeku prodo za polovnu Opel Corsunime_tm87 je napisao/la:Ja se ne sjecam kad ste vi nekog igraca umocili za dobre pare, a sad bi kao nesto prodavalifelix123 je napisao/la:Kod nas igraju Jure i Serdarusic.Sto je najgore Zlomislić je i bolji i jeftiniji i na njemu mozemo pare zaraditi a nije mu sigurno ni da ce se vratiti u Široki.Mene fasciniraju oni Gruđani u kadetima.Na njima se mogu uzeti veliki novci,samo da je pameti!!ŠB.TRN je napisao/la:

Bas si simpa

Znam da sam simpa ,to mi svi kazu ,hvala
Transfer je vrijedio 80 000 eura ,a vi ste dobili 17-18 000 eura
A mi godinu prije za Bajana dobili 400 000 eura od Kubana
Tako da razmisli drugi put kad se budes javljo

GOŠK je za Jelavica dobio malo manje od 80 000 eura ,mogu s tim prezivit citavu polusezonu
I to sto prodate, prodate u neke vukojebine... pa me i ne cudi sto vam se poslije igraci vracaju
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 5 gostiju.