Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
FA CUP
Tottenham-chelsea 1p X 2,00
Spursi su oslabljeni neigranjem igraca :Kaboul, Dawson, Huddlestone, Jenas , Bentley kao i golman Gomes, dok se u ekipu vracaju Van der Vaart, Lennon i King.
Imaju velike ambicije ali su upali u losu formu, porazio ih je na W.H.Laneu Norwich 1:2.
Nalaze se na 4. mjestu PL i zele plasman u CL.
Chelsea igra bolje, u zadnjih 11 ut. samo su porazeni od Man Cityja. 8 pobjeda i 2 remija.
Chelsea je na 5. mjestu, igraju 1/2 finale CL protiv Barcelone, sa malim sansama za plasman u finale.
Jedina prilika za osvajanje trofeja je FA Cup.
Nedostaje im jedino Ivanovic.
Poluvrijeme ocekujem nesto tvrdje i zatvorenije a poslije i otvaranje i vise sansi na objema stranama.
Zadnje tri ut. ______________________1p.
24.03.12, Chelsea - Tottenham 0 : 0 (0 : 0)
22.12.11, Tottenham - Chelsea 1 : 1 (1 : 1)
30.04.11, Chelsea - Tottenham 2 : 1 (1 : 1)
Tottenham-chelsea 1p X 2,00
Spursi su oslabljeni neigranjem igraca :Kaboul, Dawson, Huddlestone, Jenas , Bentley kao i golman Gomes, dok se u ekipu vracaju Van der Vaart, Lennon i King.
Imaju velike ambicije ali su upali u losu formu, porazio ih je na W.H.Laneu Norwich 1:2.
Nalaze se na 4. mjestu PL i zele plasman u CL.
Chelsea igra bolje, u zadnjih 11 ut. samo su porazeni od Man Cityja. 8 pobjeda i 2 remija.
Chelsea je na 5. mjestu, igraju 1/2 finale CL protiv Barcelone, sa malim sansama za plasman u finale.
Jedina prilika za osvajanje trofeja je FA Cup.
Nedostaje im jedino Ivanovic.
Poluvrijeme ocekujem nesto tvrdje i zatvorenije a poslije i otvaranje i vise sansi na objema stranama.
Zadnje tri ut. ______________________1p.
24.03.12, Chelsea - Tottenham 0 : 0 (0 : 0)
22.12.11, Tottenham - Chelsea 1 : 1 (1 : 1)
30.04.11, Chelsea - Tottenham 2 : 1 (1 : 1)
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
silver & black
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Santos slavi 100 godina sutra.pintol_TM87 je napisao/la:Mogi Mirim vs Piracicaba kp2 kvota 2.6 a čista 2 je 3.4
Mogi Mirim se kvalifikovao u narednu fazu i trener vec najavio da ce odmoriti dosta igraca. Joao Paulo, Gil, Baraka, Roni i Hernane imaju po 2 zuta kartona i ukoliko zarade jos jedan bit će suspendovani za prvi mec play offa, uz to Lucas Fonseca je suspendovan.
Ovo je utakmica sezone za Novembro, ukoliko pobjede ostace u ligi, ukoliko izgube morace da se nadaju da Botafogoe nece pobjediti. U ovaj mec ulaze nakon vazne pobjede protiv Ponte Prete rezultatom 2:1.
Ponte Preta Campinas - Corinthians kp2
Santos - Catanduvense 3+ BILO BI POZELJNO AKO NEKO SAZNA MOGUĆI SASTAV SANTOSA DA OVDJE NAPISE..ukoliko budu igrali neymar i druzina da se igra hendikep 1 ili 1/1
Rafael;
Fucile, Edu Dracena, Durval e Juan;
Arouca, Henrique, Elano e Ganso;
Borges e Neymar.
Catanduvense bez :Chiquinho, Sidraílson defender, midfielder Nene Bonilha, midfielders and striker Maurice Diniz and German.
Svi su otisl iz kluba.
---------------------------------------------------------------------------------------
Corinthians will rest some regulars in this match because of Copa Libertadores clash with Deportivo Táchira.
--------------------------------------------------------------
Mogi mirim je takodjer najavio dosta izmijenjen sastav.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black
silver & black
- dr.van nostrand
- Kontakt:
dr.van nostrand je napisao/la:C.Brugge-Gent 1 1,80
Metalurg Skopje - Vardar Skopje under 50,5 1,70

silver & black
silver & black
prvo pa muškoinspiron je napisao/la:Zaragoza - Granada 1 @ 2,15
- pintol_TM87
- Kontakt:
To mladiću samo rokajinspiron je napisao/la:prvo pa muškoinspiron je napisao/la:Zaragoza - Granada 1 @ 2,15
p.s. 2 godine si nas samo posmatrao
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
jarane danas kreno da se registrujem, kaze za taj mail vec izvrsena registracija....potrefim sifru i to je topintol_TM87 je napisao/la:To mladiću samo rokajinspiron je napisao/la:prvo pa muškoinspiron je napisao/la:Zaragoza - Granada 1 @ 2,15
p.s. 2 godine si nas samo posmatraoregistrovan 2010 a tek prvi post
ma bit ce to dobro xD
mani se spama
Vallecano-Atletico Madrid 1x 1.95
- BlueIsTheColor
- Kontakt:
Imal iko na svijetu da je pao na zabarskoj odbojci ili sam ja jedini medvjed koji to igra? 
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..
ti si jedini medvjed koji to igraBlueIsTheColor je napisao/la:Imal iko na svijetu da je pao na zabarskoj odbojci ili sam ja jedini medvjed koji to igra?
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- Evolution87
- Kontakt:
Evo izgleda da cu dici neku sicu:
M'gladbach-Koln 1
Bala Town-TNS 2
Man Utd-A VIlla 1/1
Tromso-Sandnes 1
Khimki-Valencia 1
Rapid Buk.-Vointa 1
jos samo rapid i 30km u dzep
M'gladbach-Koln 1
Bala Town-TNS 2
Man Utd-A VIlla 1/1
Tromso-Sandnes 1
Khimki-Valencia 1
Rapid Buk.-Vointa 1
jos samo rapid i 30km u dzep
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Kosarkasi dajte analize za veceras 
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Bas mislim Charlotte B. under kad nema kod Celticsa

nisu ni otputovali,
Kevin Garnett and Paul Pierce did not fly with us to Charlotte. With Ray Allen out tonight as well
Realno, Detroit Pistons under 87,5
U ovoj sezoni su Bullsaima zabijali 83p, i u gostima 77p i 68p.

nisu ni otputovali,
Kevin Garnett and Paul Pierce did not fly with us to Charlotte. With Ray Allen out tonight as well
silver & black
silver & black
98-98dijabola je napisao/la:LA Lakers-Dallas Mavericks 1 @ 1.90
Lakersi večeras jure metlu u međusobnoj seriji ove sezone, i time bi se bar malo osvetili za ono što su njima Mavsi uradili u prošlogodišnjem playoffu. Ove sezone Mavsi nisu ni nalik na te iz playoff-a, otišli su Barea, Chandler, Stojaković. Istina doveli su Cartera, Westa i Odoma (koji više neće igrati za ovu ekipu), no mislim da su prošle godine imali puno bolju ekipu. Ovdje mi sve vuče na pobjedu Lakersa. Mavse sam gledao u zadnjih par utakmica i ne izgledaju mi impresivno uopšte, iako imaju 3 pobjede zaredom. S druge strane, Lakersi su i bez Bryanta povezali 3 pobjede zaredom, i ostali igrači su prihvatili izazov i probudili se u odsustvu njihovog najboljeg igrača. Iako Kobe ne igra ni večeras, jednostavno ne vidim kako Mavsi mogu zaustaviti soliterski dvojac Bynum-Gasol, a očekujem i solidan doprinos ostalih igrača. S druge strane, nemaju više tako raspoložene šutere za 3 poena, i jedina prednost Mavsa će biti što Nowitzkog čuva Gasol, ali ne vjerujem da samo zahvaljujući tome mogu do pobjede.
Kolumna: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=35&t=6347
- Titova-Juga
- Kontakt:
dr.van nostrand je napisao/la:Bas mislim Charlotte B. under kad nema kod Celticsa
nisu ni otputovali,
Kako sam se ja zajebao sto nisma malo pogledao na yahoo te ozljede i to...
Igrao under 183.5, i cekao bi Scolu 15.5+ al evo vec na poluvremenu Celtics-Bobcats 101 poen, a sad znam i zasto :S
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Ja odigrao Ronda over 10.5 i prosao,al ce me skrsiti Anderson iz Orlanda over 14.5 strasan procenat suta ima 1-7 ccccccccc
- Titova-Juga
- Kontakt:
Ja njega ne igram jer se covjek previse na trice oslanja, nista drugo ne radi na parketu... I puca iz nemogucih pozicija takodjer.Warrick je napisao/la:Ja odigrao Ronda over 10.5 i prosao,al ce me skrsiti Anderson iz Orlanda over 14.5 strasan procenat suta ima 1-7 ccccccccc
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Ma rekrativni tiket na markicu da imam sta pratit(samo mi to ostalo na racunuTitova-Juga je napisao/la:Ja njega ne igram jer se covjek previse na trice oslanja, nista drugo ne radi na parketu... I puca iz nemogucih pozicija takodjer.Warrick je napisao/la:Ja odigrao Ronda over 10.5 i prosao,al ce me skrsiti Anderson iz Orlanda over 14.5 strasan procenat suta ima 1-7 ccccccccc
- Titova-Juga
- Kontakt:
Warrick je napisao/la:Ma rekrativni tiket na markicu da imam sta pratit(samo mi to ostalo na racunuTitova-Juga je napisao/la:Ja njega ne igram jer se covjek previse na trice oslanja, nista drugo ne radi na parketu... I puca iz nemogucih pozicija takodjer.Warrick je napisao/la:Ja odigrao Ronda over 10.5 i prosao,al ce me skrsiti Anderson iz Orlanda over 14.5 strasan procenat suta ima 1-7 cccccccccPSG odnio sve
)pa zaredo po igracima samo,fino sam ih pogodio kako sad stvari stoje on ceme spaliti samo....ostaje i meni jos Scola over ali......hehehhee
Slusa nas Scola za sada.. utakmica je tu negdje, ne vjerujem da ce ovo Houston lagano uzeti iako ce bit puno poena, a Scola u prvih 5 minuta vec na 6 poena : ))) COME ON !!!!
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- Titova-Juga
- Kontakt:
Ajmo Scola jos 2 tata !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Roma - Teramo/Koš(s.t.)1,30 1X
Raonic - Montanes 1,25 1
J.Melzer - Kubot 1,37 1
Troick/Wawrin - Bolel/Fogni1,70 2
kvota 4
nesto od "ranog" jutra.....
Raonic - Montanes 1,25 1
J.Melzer - Kubot 1,37 1
Troick/Wawrin - Bolel/Fogni1,70 2
kvota 4
nesto od "ranog" jutra.....
Ko nema u glavi......... Taj je glup!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.