Hare_BvB je napisao/la:Enes svinjogojac je uvijek bio los gubitnik.

Hinjska demagogija i trazenje izgovora za susu u Bavariji, loptica se prebaca na neke lijeve terene.

Ni u jednoj recenici nije direktno priznao uspjeh Dortmunda.
Tu si u krivu. pa reko je ko je nakon 33 ili 34 kola prvak taj je to zaslužio i da će on prvi čestitati BvB-u kad službeno osvoji naslov. Sad ja ne znam što bi to bilo "direktnije"
Uli je u biti u cijelom tom intervjuu dao ljudima do znanja da je BvB, Bayernu RIVAL i da se trebamo warm anziehen, samo ne toliko jako, sve dok BvB nebude igrao dobro i u EUROPI i u BUNDESLIGi, što je istina. U jednu ruku to je bio OGROMAN kompliment BvB-u od strane Ulija...S druge strane lik je u pravu ako znaš čitati između redova.
Da bi klub ajmo reč sada BvB, bio KONSTANTNO dobar i u LP i u Bundeligi, što znači redovno prolazio skupinu LP-a i tu i tamo dogurao do 1/4 finala ili ako Bog da 1/2 finala i bio u BORBI za naslov (znači ne u borbi za LP, prva 4. mjesta), taj klub će morati raditi na jednom drugom nivou, kada su u pitanju financije u kombinaciji sa slaganjem ekipe. Plaća od 4,8 miljona eura morat će postati neka normala, a ne stvar oko koje će se ljudi uzjebavati. jedno je kad kupuješ igrača koji ti treba da bi bio dobar u BUNDESLIGI, a drugo je kad kupuješ igrače da bi bio dobra u Europi, a treće je kad kupuješ igrače da bi napao Europski vrh, tipa imati Riberya u momčadi sa onakvom plaćom, dati onakvu odšetetu za Gomeza i onakvu plaću, Schweini, lahm itd...
Kada BvB ovako završi sezonu onda se od njih mora oćekivati da idu doseći taj nivo. to nravano ne treba biti već u slijedećoj sezoni nego u slijedećih 5 sezona. Kada recimo Bayern ne bi prošao skupinu LP-a to bi se karakteriziralo kao katastrofa i promašena sezona bez obzira da osvojim prvenstvo i kup, jer to je Bayernova sudbina. Kada BvB ispadne iz Europe to se niti blizu tako ne ocjenjuje, ali od sada će se to tako ocjenjivati i ja smatram da za to više nema nikakvog izgovora. Nemreš mi postaviti rekord u BUNDELIGi i osvojiti prvenstvo uz ne tako loš Bayern, kao npr. prošle sezone i onda da ti slijedeće sezone cilj sam bude ulazak u LP a u Europi kaj bude bude. Sada se štanga malo više postavlja. Sada ako BvB nebude u borbi za naslov ili ne prođe skupinu Lp-a, bez obzira što neki misle da se ima malo para, to je po meni za Bvb "promašena" sezona...
Hare_BvB je napisao/la:
O kakvom on internacionalnom uspjehu prica,
skargo je milijardu u zadnjih 10 godina, a Bayo imao jedan izlet u finale CL.

Da im nije bilo Dortmundovog covjeka, quarc bi siso i 2001. Ko o cemu, rumenko o postenju.

ovo je dio koji Ulija bode u oči! Zbog toga što je Bayern te pare ZARADIo i niko mu ih nije dao. S druge strane i Bayern da oće može funkcionirati tako da ga europa ne zanima nego da se samo koncentrira na BUNDESLIGu, te daje manje para za igrača sa manjim plačama. Na taj način Bayern bi opet imao dovoljno jaku ekipu koja bi mogla osvojiti BUNDESLIGU, ali u Europi bi bio u rangu sa Portom i njima sličnima. S tim da nam UMSATZ ne bio bio preko 300 milja, nego bi se okretao na nekih 250 milja. Kada tako jako puno ulažeš u ekipu kao Bayern onda i imaš veće prihode zbog sponzora i MRČendajzinga...Kada bi manje ulagao onda bi i prihoda imo manje...
Onaj koji ne misli da bi budučnost Bvb-a trebala biti ovakva kakvu je Uli "predvidio" i kako sam ja objasnio, taj onda ipak podcjenjuje Bvb i IMA STRAH od IZAZOVA...
Samo bi još htio nadodati, da kolko god u ovom trenutku Bvb bio jači od Bayerna, ljudi će više šanse u duelu protiv reala, dati Bayernu nego bvB-u i to iz razloga što Bvb "nije trenutno europski" klub i na toj slici se mora delati, da se popravi!
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"