Omladinci...

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Unica_Liverpool_ je napisao/la:Je li dobro imati "totalno pretjerano" samopouzdanje tima?
CLS je napisao/la:ko je raspolozen neka posalje zahtjev moj ID 1612514
ma samo saljiBlue_He4rt je napisao/la:CLS je napisao/la:ko je raspolozen neka posalje zahtjev moj ID 1612514
Ja utakmiceImao sam posjed i nesto izrazenije ocjene,opet 1:3
Definitivno sam sa taktikom pogrijesio(napadi preko krila).Smijes li ponovo
?
Blue_He4rt je napisao/la:CLS je napisao/la:ko je raspolozen neka posalje zahtjev moj ID 1612514
?
meni su mladi trenirali:) samo sto imam vezni red perverzanSaltCityAttack je napisao/la:Blue_He4rt je napisao/la:CLS je napisao/la:ko je raspolozen neka posalje zahtjev moj ID 1612514
?
pa te prijateljske utkamice trebale bi da sluse da vam se mladi treniraju, a ne da se takmicite da pobjedite
SaltCityAttack je napisao/la:Blue_He4rt je napisao/la:CLS je napisao/la:ko je raspolozen neka posalje zahtjev moj ID 1612514
?
pa te prijateljske utkamice trebale bi da sluse da vam se mladi treniraju, a ne da se takmicite da pobjedite
gdje ces ba na RusijuBlue_He4rt je napisao/la:@CLS
Ne odgovaras mi nikako![]()
2.minuta vodis 1-0 ! Pa sta je ovo![]()
pa mogli smo jednu ali za praveCLS je napisao/la:ko je slijedeci neka mi posalje zahtjev1612514
i meni nije bio nis bolji tim ali moze, eto posalji ti na tvom terenuSaltCityAttack je napisao/la:pa mogli smo jednu ali za praveCLS je napisao/la:ko je slijedeci neka mi posalje zahtjev1612514
..onako da se bas testiramo
..sa prvim postavama ebiga..ovako sam dva krila ubacio na vezu, druga odbranbena postava, napadac golman i td
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.