FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

BlueTiger
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la BlueTiger » 16 apr 2012, 11:04

BRAVO DINO94; BLUEBOY1921, INKOGNITO, LJILJAN89, AVLAMI97 & BOCCACCIO!

Sve je receno par postova. Momci, skidam kapu :!:

EDIT: Oprosti prijatelju, promaklo se :!:
Zadnja izmjena: BlueTiger, dana/u 16 apr 2012, 11:20, ukupno mijenjano 1 put.
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 16 apr 2012, 11:18

BlueTiger je napisao/la:BRAVO DINO94; BLUEBOY1921, INKOGNITO, LJILJAN89 & BOCCACCIO!

Sve je receno par postova. Momci, skidam kapu :!:
A, gdje je BRAVO za moj post ;).

Šalim se, al' su pobrojani momci, svojim postovima, okarakterisali suštinu stvari.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 16 apr 2012, 11:19

Evo sada me je @Stole ispravio,bila su dva penala za nas ,a jedan smo poentirali.

Fora je sto nas sada prozivaju ne samo za nase utakmice,nego i za druge utakmice,gdje je nepovoljan rezultat za ekipu koja ocekuje pobjedu.Jer nasa kuhinja kuha i na drugim terenima,postavljaju nase sudije,koje sviraju kako Zeljo hoce i kako nama godi.Stvarno vise nema smisla.Cak i tamo gdje nas nema,gdje ne igramo,gdje uopste nismo ni u kakvoj vezi,ove mnoge usijane glave nam namjestaju i takve price.

Sve je kriv Ivica Osim.Eto bas!
Ne postoji niko drugi u komitetu,ni Ljubojevic ni Hadzibegic ni ostali.Sta babo Osim kaze,ovi se naguze i slusaju,svi su oni Zeljini pijuni.Kaze Babo Osim,hocu da na toj i toj utakmici bude taj i taj sudija i da rezultat bude takav i takav i Ljubojevic klimne poslusno glavom i odradi posao za njega.A Hadzibegic koji oduvijek gleda u Babu Osima kao u Boga u novinama samo daje potvrdne klimoglave i rijeci hvale,bez obzira koliko to islo na mlin Zelji kao klubu.

A onda na Zeljinoj utakmici,usred Grbavice,nas igrac izvodi aut,igracu koji je sasvim sam na desnoj napadackoj strani,nepokriven,gdje bi kad dobije loptu bio bas opasan,a sudija na loptu koja je izvedena iz auta svira ofsajd....nevidjeno ! ....
samo zamisljam takvu scenu na nekom terenu gdje igra Zeljo i da je sudija napravio takvu gresku,gdje je domaca ekipa mogla doci i do pogotka iz takve akcije.Cuj iz auta ofsajd.Pa ne bi nas oprao niko,jer je to Zeljo sredio.

U Banja Luci pogode sudiju kojem je najveca greska bila sto je dosudio ofsajd za nas u sansi kada je igrac na nasoj polovici i gdje bi isao gotovo sam na gol protivnicke ekipe,to je 80 % pogodak za nas. Ali Zelji se silji sto je Guso izletio sam i pao,a sudija svirao.To jeste greska sudije bila,ali eto Borcu se ne silji sto se desava ona prethodna situacija.A osporavaju faul na Svraki koje se iz aviona vidio.

Pa prva tekma protiv Borca u kupu,gdje su oni javno ulozili zalbu je nesto nevidjeno do sada.Zabunkerisali se,nisu mogli loptu izbiti do svog centra,a nama iskljuce igraca i to sasvim opravdano.I oni se zale na sudjenje.

Iz Borca su se zalili na sudjenje i na njihovoj utakmici protiv Sirokog,gdje su pokradeni.Nemam pojma da li je to tako,moguce je,ali siguran sam da je to Zeljo napravio da bude tako.Jer kako ce drugacije biti,Ivica je na celu,Ljubojevic je marioneta u komitetu.Ivica zakuhao,odabrao sudije i vladamo na svim terenima kako hocemo.

Prije utakmice sa Olimpicom,gazda tog kluba javno medijskim putem oznacava ovu utakmicu kao kradju,a da ona nije ni pocela.Taj sudija koji treba da sudi je lopov i bitanga.On je sudio vec utakmice izmedju nas i svaki put ih je pokrao.Nije uopste bitno sto smo igrali 20 utakmica gdje nam ljudi nisu prisli golu.E sada je ova utakmica obiljezena medijski i prije nego je pocela.Pa eto,zavrsi se nerijeseno.Sudije svirale korektno,inace bi Zeljo pobijedio 20. put po redu.I nikom nista,niko to ne spominje,Siroki nam se primakao,postalo opasno po nas,mediji sute,Gracic suti,niko ga ne kaznjava,a mogao je vala i da pohvali malo odlicno sudjenje na utakmici,da ne kazem da je trebao javno da se izvini i sudijskoj organizaciji i svom javnom prozivanju i seljakluku.Nema veze,nikom nista,sredice Zeljo na drugom nekom terenu,evo npr. u Gradačcu.

Evo sada protiv zvijezde,gledam tekmu i ide akcija Zvijezde i sudija mase ofsajd.Citav stadion zvizdi,ustali na noge,psovke,pljuju,je.baraju na sve strane.Ide ponovljeni snimak,jer mi koji gledamo na tv,vidimo i ponovljeni snimak,zamislite,i vidi se kako je igrac u ofsajdu skoro dva metra.Sta je trebao sudija da uradi,da pusti da Zvijezdin igrac postigne gol? E tada se zmirilo,nekad,sada se ovo svira kao normalno.Nisu ljudi navikli,pa im frka.Babo Osim sredio da se svira ofsajd cak i kada je fakat ofsajd.

Ma katastrofa,traje jedna takva zestoka kampanja na nas kao klub.Mi smo sada mocni kako je Ivica Osim u blizini.
A niko ziv ne zna,nemaju ljudi pojma,da je Ivica Osim nedavno isao direktno protiv naseg kluba kada je u pitanju onaj trening centar Bubamare u Butmiru.To za Zelju znaci veliki napredak u svakom smislu,ali Babo Osim je mislio to napraviti za nasu reprezentaciju.Zasto? Zato sto razmislja sire nego sto to i mi zeljovci ocekujemo.Veca je dobrobit za nasu drzavu nego da samo Zeljo ima pravo na to.Direktan protivnik ovoj ideji,odnosno ne protivnik,nego druga zainteresirana strana za kupnju tog centra.Nema to niko pojma.Cak i da imaju ljudi pojma,sutice se na to,jer nije u interesu da se zna kako Ivica ide kontra Zelje u nekom projektu koji je znacajan za Zelju do bola.

Bitno je da ako igraju npr. Sloboda i npr. GOSK utakmicu ( nenamjerno sam uzeo primjer ove dvije ekipe),ako Sloboda ne uzme,to je Zeljo kriv...ma strasno je ovo vise.Ova zadnja utakmica protiv Zvijezde me je toliko pogodila kao covjeka da je to nevjerovatno.Zale se na sudjenje,a kazu da je Zeljo bio bolji i da bi svakako pobijedio.Pa i jesmo pobijedili i to potpuno realno.Mozda bi trebao Zeba da stoji kraj aut linije i da kad protivnicka ekipa ima faul,da zamijeni dres pa da puca na Gusin gol.Ne znam sta vise treba.

Jedan forumas Zvijezde cak ide u toliku krajnost da pise kako su se desavale razne kradje na njihovom stadionu,ali da ovakvo perfidno sudjenje nikada nije vidio.Sve se sudi protiv njih a to niko ne vidi,ne utice na igru,na rezultat,ali se Zeljo gura nevidjeno,nisu isti arsini.Boze sacuvaj! Niko ih eto nije tako pokrao kao Zeljo. Pa svi smo gledali tu utakmicu,kako je moguce da onakva utakmica bude osporena na bilo koji nacin...ma raspisah se,izvinite,mogao bih jos dva dana ovako...
izvinjavam se fakat.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

legijard
Kontakt:

Post Postao/la legijard » 16 apr 2012, 11:29

raja nisam htjeo doc na forum 3 dana dok ne prodje sve ovo, fakat radi svojih "gradacacana" vatreni sam Zvijezde i zelim da vam cestitam na pobjedi, cista je ko suza, ZASLUZUJETE TITULU, sa ovom ekipom mozete i nagodinu, jer je dosta ispred svih........jos jednom cestitke od BUBNJARA RD EKIPE ;)

hamo_pipa
Kontakt:

Post Postao/la hamo_pipa » 16 apr 2012, 11:33

Ja zaista ne znam kome se vi ljudi pravdate i objasnjavate sudijski zanat i pravila?

Pustite ih neka se jedu od muke i kraj price. Njima je na cast sto pisu i pricaju tako o Osimu.
Man can hardly even recognize the devils of his own creation.

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 16 apr 2012, 11:35

legijard je napisao/la:raja nisam htjeo doc na forum 3 dana dok ne prodje sve ovo, fakat radi svojih "gradacacana" vatreni sam Zvijezde i zelim da vam cestitam na pobjedi, cista je ko suza, ZASLUZUJETE TITULU, sa ovom ekipom mozete i nagodinu, jer je dosta ispred svih........jos jednom cestitke od BUBNJARA RD EKIPE ;)
Napokon neko realan.

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 16 apr 2012, 11:44

drugi klubovi vec pocinju da pjevaju ovu pjesmu cim cuju da igraju protiv zelje :lol:

[youtube][/youtube]
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 16 apr 2012, 11:49

MirzaGunner je napisao/la:@dino pusti ba te primitivce nisu svi pitari isti, opsuteno ba da ti kazem meni je draze uvijek bilo i ostace nek osvoji titulu bolje vi nego oni idioti!!!Sretno vam dalje od srca ja tako mislim i mislicu do smrti! :P
Jarane,tebi svaka cast,al vjeruj mi na rijec da si u manjini zestokoj kod pitara,ono sto covjek maloprije prica se nije desavalo samo njemu,to je samo jedan od slucajeva...
mrznja ide dotle da se u utakmicama protiv zelje otvoreno navija za borac i siroki...
da ce svaki pitar ko iz topa reci da je amar odvratan,majmun,ovakav,onakav,a kad ga pitas da ti navede primjer sto je amar takav kakav kaze da jeste i cim je on to uvrijedio pitare,pocne neko mumljanje...bez argumenata naravno
nekad se zaista zapitam,sa velikim zaljenjem,jesmo li to dotle dosli,da vodjeni ideologijom "nek komsiji crkne krava",dolazimo dotle da zavlada jednoumlje i da dodje papak nad papcima,sirovina i primitivac blekic i kaze u 5 recenica svasta na zelju i na navijace zelje i citav ga sjever slijedi,a i pitari.pa jel ti drazi komsija ili taj komad sirovine koji je stara sarajevska porodica,tu je od 96'te :lol:
prvi put da mi je bilo drago sto ste popusili foru,je onda kad vas je blekic nasadio i otisao,trebalo vam je tako,nadao sam se da ce te pameti doci,ali slabo izgleda.
licno misljenje je da vama fali husref koji je tip amara,koji ce imati damu reci svojim igracima istinu u oci i navijacima,a ne odma obrusiti se na sudije i na koga sve vec,linijom manjeg otpora
ili je mozda sta bilo u onim mirzinim virslama,pa od tad nekad i vlada jednoumlje i zatupljenost bez argumenata :mrgreen:
svaka cast komsijama koji razumiju sta pricam i na njih se ovo ne odnosi.upuceno je blekicevim pitomcima,podgrupama hordi koje navijaju protiv zelje vise nego su na sjeveru,pa cak i kad mi deremo sirokog i kad deremo borca i naravno onima koji su likovali kad su sumari iz bl zakamenjali manijake ko zadnje ckapi.
e sve vam je ovo rekao neko ko je zajedno sa ostalim manijacima dosao na raskrsnicu kod bicakcica kad su vasi bili u muriji u sirokom,a svi znamo da je u tim momentima ostao veoma mali broj pitara koji su blokirali raskrsnicu...
toliko o solidarnosti,brzo vi zaboravljate...

a o ostalim klubovima koji se zale na nas,njihovo misljenje je produkt inace akumulirane mrznje protiv glavnog grada i komplex nize vrijednosti,pa to ispoljavaju sad prema sudijama logikom kud svi turci tu i mali mujo.da se ne izdvajaju
vise je smjesno i simpaticno,nego maligno kad vidis na sta se sve zale

izvinjavam se jos jednom ljudima koji se nisu prepoznali,a ja sam sve generalizovao

MirzaGunner
Kontakt:

Post Postao/la MirzaGunner » 16 apr 2012, 11:53

SarajlijaTM je napisao/la:
MirzaGunner je napisao/la:@dino pusti ba te primitivce nisu svi pitari isti, opsuteno ba da ti kazem meni je draze uvijek bilo i ostace nek osvoji titulu bolje vi nego oni idioti!!!Sretno vam dalje od srca ja tako mislim i mislicu do smrti! :P
Jarane,tebi svaka cast,al vjeruj mi na rijec da si u manjini zestokoj kod pitara,ono sto covjek maloprije prica se nije desavalo samo njemu,to je samo jedan od slucajeva...
mrznja ide dotle da se u utakmicama protiv zelje otvoreno navija za borac i siroki...
da ce svaki pitar ko iz topa reci da je amar odvratan,majmun,ovakav,onakav,a kad ga pitas da ti navede primjer sto je amar takav kakav kaze da jeste i cim je on to uvrijedio pitare,pocne neko mumljanje...bez argumenata naravno
nekad se zaista zapitam,sa velikim zaljenjem,jesmo li to dotle dosli,da vodjeni ideologijom "nek komsiji crkne krava",dolazimo dotle da zavlada jednoumlje i da dodje papak nad papcima,sirovina i primitivac blekic i kaze u 5 recenica svasta na zelju i na navijace zelje i citav ga sjever slijedi,a i pitari.pa jel ti drazi komsija ili taj komad sirovine koji je stara sarajevska porodica,tu je od 96'te :lol:
prvi put da mi je bilo drago sto ste popusili foru,je onda kad vas je blekic nasadio i otisao,trebalo vam je tako,nadao sam se da ce te pameti doci,ali slabo izgleda.
licno misljenje je da vama fali husref koji je tip amara,koji ce imati damu reci svojim igracima istinu u oci i navijacima,a ne odma obrusiti se na sudije i na koga sve vec,linijom manjeg otpora
ili je mozda sta bilo u onim mirzinim virslama,pa od tad nekad i vlada jednoumlje i zatupljenost bez argumenata :mrgreen:
svaka cast komsijama koji razumiju sta pricam i na njih se ovo ne odnosi.upuceno je blekicevim pitomcima,podgrupama hordi koje navijaju protiv zelje vise nego su na sjeveru,pa cak i kad mi deremo sirokog i kad deremo borca i naravno onima koji su likovali kad su sumari iz bl zakamenjali manijake ko zadnje ckapi.
e sve vam je ovo rekao neko ko je zajedno sa ostalim manijacima dosao na raskrsnicu kod bicakcica kad su vasi bili u muriji u sirokom,a svi znamo da je u tim momentima ostao veoma mali broj pitara koji su blokirali raskrsnicu...
toliko o solidarnosti,brzo vi zaboravljate...

a o ostalim klubovima koji se zale na nas,njihovo misljenje je produkt inace akumulirane mrznje protiv glavnog grada i komplex nize vrijednosti,pa to akumuliraju sad prema sudijama logikom kud svi turci tu i mali mujo.da se ne izdvajaju
vise je smjesno i simpaticno,nego maligno kad vidis na sta se sve zale

izvinjavam se jos jednom ljudima koji se nisu prepoznali,a ja sam sve generalizovao
Potpuno si u upravu komsija sve lijepo si objasnio u tekstu, a sto se tice igre vi i pokazujete i titulu trebate uzeti zasluzeno stvarno, a nama koje kriv, mi sami sebi. :P
F.K.Rajvosa! Arsenal FC!! Rafael Nadal!!

BolanBolan
Kontakt:

Post Postao/la BolanBolan » 16 apr 2012, 12:36

slika slika slika

:D :D :D
Zadnja izmjena: BolanBolan, dana/u 16 apr 2012, 12:42, ukupno mijenjano 1 put.
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."

Minhi
Kontakt:

Post Postao/la Minhi » 16 apr 2012, 13:02

Moze od Mitra Mirica "Ne moze nam niko nista..."? :lol:
Ja sam lud, ja sam jak - ja sam ZELJIN MANIJAK !!!

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 16 apr 2012, 13:41

Minhi je napisao/la:Moze od Mitra Mirica "Ne moze nam niko nista..."? :lol:

kako Te nije sramota,da Vam nije sudija imali bi bodova ko kozara?? ;)
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 16 apr 2012, 13:45

Ja potpis upotpunih...........

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 16 apr 2012, 13:47

Plavi voz, dobar skroz !
FKŽ !

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 16 apr 2012, 13:47

gavran je napisao/la:Ja potpis upotpunih...........
Rano je još. Ne baksuziraj.... :D
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 16 apr 2012, 13:49

legijard je napisao/la:raja nisam htjeo doc na forum 3 dana dok ne prodje sve ovo, fakat radi svojih "gradacacana" vatreni sam Zvijezde i zelim da vam cestitam na pobjedi, cista je ko suza, ZASLUZUJETE TITULU, sa ovom ekipom mozete i nagodinu, jer je dosta ispred svih........jos jednom cestitke od BUBNJARA RD EKIPE ;)
Svaka cast momcino. Sve najbolje Zvijezdi, Gradaccu, a posebno tebi i slicnima. ;)
Sport je lijek za tijelo i duh.

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 16 apr 2012, 13:50

avlami97 je napisao/la:
gavran je napisao/la:Ja potpis upotpunih...........
Rano je još. Ne baksuziraj.... :D

nisam jos kup upisao,sacekacu

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 16 apr 2012, 13:52

TeaM87 je napisao/la:Plavi voz, dobar skroz !

kontam ne skide Ti potpis zadugo,yeba ce te liverpool ;)

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 16 apr 2012, 14:00

Prijedlog za sve koji omalovažavaju Željine ovosezonske uspjehe:

slika
prijatno 8-)
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

admirone
Kontakt:

Post Postao/la admirone » 16 apr 2012, 14:20

Ugodno muzicko posljepodne :lol: :lol: :lol:
Željezničar 1921

Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.

http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: MoSaZeLjo1921, Orvel, perodeformero i 62 gosta.