Da li stvarno 3 boda iz Sirokog mogu napuniti Kosevo?

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Ovo je slikano s facebooka, autor nepoznat, vidis i da je napisao 10.000 na opet slovima hiljada, ja sam fino napisao "iz Sirokog", tako da taj naziv nema veze s ovim forumom!SirAlexFerguson je napisao/la:Kada vas Lištica prizemlji na zemlji.
Na ovome forumu je očito dozvoljen ovaj posprdni naziv Lištica
Pa tako se i međusobno zovu, što ih i mi nebi zvali. Uostalom znam momke iz Mostara koji zovu evo ovih iz Lištice seljaka... ( pritom da se razumijemo Hrvati su ) tako da, ne vidim što ih ja nebi mogao tako zvati. Lištica, jašta je nego Lištica.SirAlexFerguson je napisao/la:Kada vas Lištica prizemlji na zemlji.
Kako ste se zvali majke ti prije? I nama kad neko kaze Vrhbosna mi se ne ljutimoSirAlexFerguson je napisao/la:Kada vas Lištica prizemlji na zemlji.
Valja sigurno pogledatHigh je napisao/la:TVSA 20:00 h . Gosti su šef stručnog štaba Dragan Jović i desni bek Bordo ekipe Ivan Tatomirović.

SirAlexFerguson je napisao/la:Kada vas Lištica prizemlji na zemlji.
A kad vas zovu Torpedom ljutite li se onda?Sarajlijc@ je napisao/la:Kako ste se zvali majke ti prije? I nama kad neko kaze Vrhbosna mi se ne ljutimoSirAlexFerguson je napisao/la:Kada vas Lištica prizemlji na zemlji.
ne ljutimo.PL BiH -1 je napisao/la:A kad vas zovu Torpedom ljutite li se onda?Sarajlijc@ je napisao/la:Kako ste se zvali majke ti prije? I nama kad neko kaze Vrhbosna mi se ne ljutimoSirAlexFerguson je napisao/la:Kada vas Lištica prizemlji na zemlji.
Stvarno na ovome forumu nista pametno procitati samo prepucavanja. Ja sam mislio da forumi sluze za iznosenje informacija, raspravu, razmjenu misljenja. A sve mi se cini da sluzi da nacionalne i malogradjanske prepirke i provokacije.
Neka se admini lijepo zapitaju sta rade i neka se onda zastide.
FORZA TORPEDOPL BiH -1 je napisao/la:A kad vas zovu Torpedom ljutite li se onda?Sarajlijc@ je napisao/la:Kako ste se zvali majke ti prije? I nama kad neko kaze Vrhbosna mi se ne ljutimoSirAlexFerguson je napisao/la:Kada vas Lištica prizemlji na zemlji.
Stvarno na ovome forumu nista pametno procitati samo prepucavanja. Ja sam mislio da forumi sluze za iznosenje informacija, raspravu, razmjenu misljenja. A sve mi se cini da sluzi da nacionalne i malogradjanske prepirke i provokacije.
Neka se admini lijepo zapitaju sta rade i neka se onda zastide.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 25 gostiju.