Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Gorazde11
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Gorazde11 » 07 sep 2009, 13:42

gazija87 je napisao/la:Evo Ciro u svom intervju za avaz rekao da ce poseban razgovor obaviti sa Dzekom,jer je ocigledno da to nije onaj Dzeko od prije,ocigledno je problem pshioloske prirode jer ipak je on jos uvjek mlad,vjerovatno je na njega ostavilo uticaja ono hoce prec u Milan nece prec,za nadat je se da ce Ciro svojim ogromnim iskustvom psiholoski djelovat na Dzeku da nam bude opet onaj stari.
Velika utakmica kao sta je sad ova sa Turskom je prilika i "motiv" za Dzeku da pokaze ko je i sta je on
Dzeko ce protiv Turaka sjati dijamantnim sjajem 8-)

Gorazde11
Kontakt:

Post Postao/la Gorazde11 » 07 sep 2009, 13:47

ra1981 je napisao/la:
Gorazde11 je napisao/la:Ovaj (malo) lici na dijamanta Dzeku

Eto rjesenja za Ciru, kad Dzeki ne bude islo sve od noge moze staviti ovog da "dublira" :mrgreen:
Nije da liči,to jeste on :lol:
Nemoguce :shock:
Nas Edin je i ljepsi i visi i jaci od ovoga :mrgreen:

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 07 sep 2009, 14:14

Gorazde11 je napisao/la:
ra1981 je napisao/la:
Gorazde11 je napisao/la:Ovaj (malo) lici na dijamanta Dzeku

Eto rjesenja za Ciru, kad Dzeki ne bude islo sve od noge moze staviti ovog da "dublira" :mrgreen:
Nije da liči,to jeste on :lol:
Nemoguce :shock:
Nas Edin je i ljepsi i visi i jaci od ovoga :mrgreen:
A zna i gol zabit :mrgreen: .
Ontopic: Sto ce pokazati protiv Turske ;).
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

Mali Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Mali Maestro » 08 sep 2009, 11:35

Vidim reklama se isplatila :mrgreen: A i ljepši je od njega :D
Please

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 08 sep 2009, 12:41

Dzeko se ufurao misli igracina...
1974---1975---1976---2001---2013---2020

MaliMemo
Kontakt:

Post Postao/la MaliMemo » 08 sep 2009, 12:45

Saurman je napisao/la:Dzeko se ufurao misli igracina...
On jeste igracina, a to sto je promasio penal nije razlog da ga pljujemo i odbacujemo. 8-)
× Plava krv ispod koze ×

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 08 sep 2009, 13:57

Ma .ebes penal...vazna su 3 boda. Sjajno je namjestio onaj gol za Muslimovica,tako da mu se oprasta onaj penal. Dzeko je mlad,jos on moze puno napredovati u svojoj igri... sad ce se on raspucati protiv Turaka,i onda ce biti nezaustavljiv.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 08 sep 2009, 15:14

sutra samo mora ici 100% i bit ce to OK aBd, u svaki duel za svaku loptu Dzeko, gini majstore
Cuva Bog Zelju svog!

sencho
Kontakt:

Post Postao/la sencho » 08 sep 2009, 15:46

MaliMemo je napisao/la:
On jeste igracina, a to sto je promasio penal nije razlog da ga pljujemo i odbacujemo. 8-)
Niko ga ne pljuje...samo su dosta raje realna po pitanju penala...svako s kim sam pricao se slaze da je mogao dati Ibisu penal da puca da ga krene...to je neka kolegijalnost...a ne samo sebe gledati...jos mu je kako se prica uzeo loptu iz ruku ali bukvalno...Ibisevic je za klasu bolji izvodjac penala!!

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 08 sep 2009, 15:50

sencho je napisao/la:
MaliMemo je napisao/la:
Niko ga ne pljuje...samo su dosta raje realna po pitanju penala...svako s kim sam pricao se slaze da je mogao dati Ibisu penal da puca da ga krene...to je neka kolegijalnost...a ne samo sebe gledati...jos mu je kako se prica uzeo loptu iz ruku ali bukvalno...Ibisevic je za klasu bolji izvodjac penala!!
Nije niko nikome "uzeo loptu iz ruke", nego je Spahic rekao da Dzeko treba da puca penal. Uostalom to je vec stara prica.
Sport je lijek za tijelo i duh.

dzenidm
Kontakt:

Post Postao/la dzenidm » 08 sep 2009, 16:05

jedini razlog sto je spahic rekao da dzeko puca je to da edin bude najbolji strijelac kvalifikacija

sencho
Kontakt:

Post Postao/la sencho » 08 sep 2009, 16:09

dzenidm je napisao/la:jedini razlog sto je spahic rekao da dzeko puca je to da edin bude najbolji strijelac kvalifikacija
A sto se tice tog odnosa Spahic/Dzeko to je posebna prica...svaka slika je njih dvojca...ocigledno je da su najbolji jarani...i sada po tom osnovu je i rekao Dzeki da puca...a Dzeko kao sto sam rekao moze biti prvi strijelac ako Villa naglo premine..zivi bili pa vidjeli ali ja sam realista!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 08 sep 2009, 16:52

sencho je napisao/la:
dzenidm je napisao/la:jedini razlog sto je spahic rekao da dzeko puca je to da edin bude najbolji strijelac kvalifikacija
A sto se tice tog odnosa Spahic/Dzeko to je posebna prica...svaka slika je njih dvojca...ocigledno je da su najbolji jarani...i sada po tom osnovu je i rekao Dzeki da puca...a Dzeko kao sto sam rekao moze biti prvi strijelac ako Villa naglo premine..zivi bili pa vidjeli ali ja sam realista!!
:roll: A da je Salihovic bio kapiten rekao bi Vedi da puca penal...jer su eto najbolji jarani :roll:
Onako usput i Villa ti je promasio penal i to drugi po redu u kvalifikacijama.Ko je njemu jaran,da mi je znati :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

lejla
Kontakt:

Post Postao/la lejla » 08 sep 2009, 17:02

harishp je napisao/la:
sencho je napisao/la:
:roll: A da je Salihovic bio kapiten rekao bi Vedi da puca penal...jer su eto najbolji jarani :roll:
Onako usput i Villa ti je promasio penal i to drugi po redu u kvalifikacijama.Ko je njemu jaran,da mi je znati :lol:
ciro je rekao da jednom-zauvijek sejo suta penale :!: :!: :twisted: :twisted: :twisted:
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 08 sep 2009, 17:08

Džeko je vrlo vjerovatno žrtva reketiranja, tako da možda i to utiče na njegovu formu. O ovome se davno pričalo, a sad se i piše po nekim novinama. Navodno je sve to i prijavio policiji.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Puscul
Kontakt:

Post Postao/la Puscul » 08 sep 2009, 17:09

Džeko je igac svijetske klase-igra srcem za ovu zemlju, a vi koji ga pljujete niste navijaci Bosne.

dzenidm
Kontakt:

Post Postao/la dzenidm » 08 sep 2009, 17:10

da da, to je **** sve nase igrace, hasu prvog

sencho
Kontakt:

Post Postao/la sencho » 08 sep 2009, 17:32

harishp je napisao/la: :roll: A da je Salihovic bio kapiten rekao bi Vedi da puca penal...jer su eto najbolji jarani :roll:

Jok eto Spaha reko Dzeki da puca jer je on najbolji i cak je od 2 opucana penala u zivotu oba fulio...ali je najbolji...jer ti sada lakse???A Villa je zna se ko i sta...i koliko se davalo za njega..skromnih 55 miliona eura. :roll: A taj isti Villa je dao 33 gola i prestit ce Raula mozda cak do kraja kvalifikacija jer igraju sa Estonijom i Armenijom! + Covijek puca penale u Valenciji...jel Dzeko puca u Wolfsburgu??? Hajde "strucnjak" daj malo argumenata...
Jel to kapiten odlucuje ko puca penal ili trener?? Sta bi trebali Englezi da rade kada bude penal..da se lopta dodaje iz ruke u ruku ko kod nas...od Gerrarda pa malo kod Ronya i onda kod Lamparda :roll:
To se Capellu ipak ne moze desiti!
Hajde Hare zivote moj daj mi potrebne odgovore...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 08 sep 2009, 17:41

Haj ti onda @Sencho na Spansku stranicu i onanisi do mile volje.
A nas pusti da budemo zadovoljni i sa ,,bagatelnim,,Dzekom i kompanijom. :roll:
P.S Inace da ti odgovorim na ove cifre koje udaras.
Poredis Capela i Ciru,de onda uporedi platu iliti ,,minimalnu,, razliku u plati i onda reci sta bi se desilo a sta ne.
A Dzeko je pucao penal i u Wolsburgu pa prosao kao i Vila prosle subote ;)
Da prestice i Dzeko Bolica,najboljeg strelca u nasoj repci i bez penala pa sta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 08 sep 2009, 17:46

sencho je napisao/la:
A šta je sa Rooneyem, realisto? On je prvi sa 8 golova, a Džeko i Villa imaju po 7. I kad si tako realan, pa misliš da je isključivo u slučaju Villine smrti moguće da Džeko bude prvi strijelac, zašto ga već do sada strašni Villa nije ostavio iza sebe? Čuva se za zadnja 3 kola? Ko je bio prvi strijelac do prije nekoliko dana? Daj nam tu formulu po kojoj je moguće da Džeko bude prvi, samo ako Villa premine! Tom izjavom si zaslužio zabranu na forumu, jer bez argumenata provociraš Bosance i Hercegovce na bosansko-hercegovačkom forumu!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, DeeWa, InatSilniBosanski, Mostarska, napapijri1987 i 66 gostiju.