Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

sencho
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la sencho » 08 sep 2009, 17:48

harishp je napisao/la:Haj ti onda @Sencho na Spansku stranicu i onanisi do mile volje.
A nas pusti da budemo zadovoljni i sa ,,bagatelnim,,Dzekom i kompanijom. :roll:
P.S Inace da ti odgovorima na ove cifre koje udaras.
Poredis Capela i Ciru,de onda uporedi platu iliti ,,minimalnu,, razliku u plati i onda reci sta bi se desilo a sta ne.
A Dzeko je pucao penal i u Wolsburgu pa prosao kao i Vila prosle subote ;)
Daj ba Harise ti bi se samo nesto raspravljo...kada nemas argumenata onda imas djecije fore tipa: "idi navijaj za njih" itd. Ja sam ti ovo sve naveo samo da ti kazem da si u krivu..a ti si spomenuo SPANCE ,a ne ja....kontas??
Dzeko jeste pucao penal i odbranio mu igrac ,a ne golman Frankfurta ili Bochuma nisam siguran...opet FOLIRAS neznalice koji ne prate...mene ne mozes.
Ja bih volio da nas Dzeko bude najbolji ali se nadam da ne postoje klanovi u repki...i hocu da se za dres gine i ne umislja da si zvijezda! Da budes zvijezda moras igrati u kontinuitetu 4-5 god. na vrhunskom nivou!
Mi takvih igraca jos nemamo ali bice aBd...jesam sta pogresno rekao?

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 08 sep 2009, 17:53

mislim da je dzeki u glavi jos AC MILAN mogao je ostvariti transfer zivota ,nema nista bolje za igraca nego kada igra za klub za koji navija odmalena zato mislim da dzeko igra nesto slabije !!
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 08 sep 2009, 17:57

Molim,pa ti si taj koji je naveo Vilu a ne moja rahmetli nena :evil:
P.S Inace taj Vila cestito sa Valencijom ne mogu ni u LS a Dzeko za dvije sezone osvoji BL i bi drugi najbolji strelac cjele sezone.
Uostalom ovaj @Zeljovac ti je sve rekao kako jeste.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

sencho
Kontakt:

Post Postao/la sencho » 08 sep 2009, 18:04

harishp je napisao/la:Molim,pa ti si taj koji je naveo Vilu a ne moja rahmetli nena :evil:
P.S Inace taj Vila cestito sa Valencijom ne mogu ni u LS a Dzeko za dvije sezone osvoji BL i bi drugi najbolji strelac cjele sezone.
Uostalom ovaj @Zeljovac ti je sve rekao kako jeste.
JA NAVEO VILLU? Ti is patoloski lazov majke mi...pa ti si ga prvi spomenuo moj Hare...gubis se...ma sta cu ja sa Zeljovcem raspravljati...sam mu nick govori da je neobjektivan :mrgreen:
Dobro hajde vidjet cemo ko ce biti prvi Dzeko ili Villa... S tim sto Spanci imaju prilicno "lake" 3 tekme...Estonija,Armenija i mi donekle...zbog toga mu dajem prednost da bude prvi strijelac. Ali zivi bili pa vidjeli...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 08 sep 2009, 18:06

sencho je napisao/la:
dzenidm je napisao/la:jedini razlog sto je spahic rekao da dzeko puca je to da edin bude najbolji strijelac kvalifikacija
A sto se tice tog odnosa Spahic/Dzeko to je posebna prica...svaka slika je njih dvojca...ocigledno je da su najbolji jarani...i sada po tom osnovu je i rekao Dzeki da puca...a Dzeko kao sto sam rekao moze biti prvi strijelac ako Villa naglo premine..zivi bili pa vidjeli ali ja sam realista!!
Evo ti tvoj post i cekiraj kad sam ja tvog Koker Spanijela naveo.Ne blamiraj se ,bezveze :roll:
Patoloski lazove :lol:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 08 sep 2009, 18:10, ukupno mijenjano 3 puta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 08 sep 2009, 18:06

prenosim jednog sto je napisao :D
Dzekina verzija

U NicaZe kada podjem ja
Pratime 5-6 fizioterapeuta
Selektor Ciro reko 12 golova, 12 golova
nafuranim turcima :mrgreen:
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

sencho
Kontakt:

Post Postao/la sencho » 08 sep 2009, 18:13

harishp je napisao/la:
sencho je napisao/la:
dzenidm je napisao/la:jedini razlog sto je spahic rekao da dzeko puca je to da edin bude najbolji strijelac kvalifikacija
A sto se tice tog odnosa Spahic/Dzeko to je posebna prica...svaka slika je njih dvojca...ocigledno je da su najbolji jarani...i sada po tom osnovu je i rekao Dzeki da puca...a Dzeko kao sto sam rekao moze biti prvi strijelac ako Villa naglo premine..zivi bili pa vidjeli ali ja sam realista!!
Evo ti tvoj post i cekiraj kad sam ja tvog Koker Spanijera naveo.Ne blamiraj se ,bezveze :roll:
Patoloski lazove :lol:
:mrgreen: **** ga izgleda da jesam :mrgreen:
Priznajem kriv sam :D Ja bar za razliku od tebe hocu da preuzmem krivicu.. :P
Samo hocu da kazem da ne zelim da imamo taj seljacki mentalitet....nedo Bog sljedeci put ce nas kazniti kvalitetnija repka kada se pocnu tako dodavati sa loptom ko ce pucati ili ko ce sta raditi! To mi je iskreno mahlaska odlika. **** prvog strijeca ako mi ne odemo na SP!!!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 08 sep 2009, 18:22

Dzeko je zabio golova sa svih distanci i mnogo kvalitetnijim golmanima nego onom ,,Jumanjiju,, :mrgreen:
iz Armenije.penali su lutrija i uvjek ce biti.Pa Hadzibegic je jedan koji je u repci bivse jugoslavije imao postotak 99% u penalima.Samo jedan penal koji je promasio kostao nas polufinala Svjetskog takmicenja.
U penalu,nema pravila dobrog ili loseg izvodzaca kao i golmana.Lutrija,sreca i nista drugo.
Vjerovali ili ne,ja bih opet Dzeki dao da puca,sljedeci penal.
Ovaj put bi i golmana unio u gol sa loptom da se ,,osigura,, ili treca sreca. :mrgreen:
P.S Sta @sencho kaze priznajem :lol: Pa normalno da ces priznati kad ,,samo,,500-600 svjedoka tokom dana koji citaju ove postove vidjeli su tvoje nebuloze.O izgubljeno,m,-nadzeno da i ne govorim :mrgreen:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 08 sep 2009, 20:58

Izvodio je Džeko u Teplicama penale vrlo uspješno. U Njemačkoj mu je igrač(Rosenthal) skin'o penal, al' baš strašnom intervencijom. Odličan šut bio, uz samu stativu. Pa Beckham ima najprecizniji udarac na svijetu, pa je kod dva supervažna penala za reprezentaciju nabio loptu preko tribina. A kaže Ćiro da Salihović šuta penale. Ne trebam valjda podsjećat' kako je šutir'o protiv Stuttgarta u gostima za pobjedu u 94. - toj minuti.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 08 sep 2009, 21:00

Penale treba izvoditi kod nas Salihovic,Miske ili Ibro.
Zola in, Zola passes, Zola scores !

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 08 sep 2009, 21:09

Johnyx95 je napisao/la:Penale treba izvoditi kod nas Salihovic,Miske ili Ibro.
Ma po meni Miske ima najvise iskustva sa tim pa bi radije njemu... :D
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

VR6_LION
Kontakt:

Post Postao/la VR6_LION » 08 sep 2009, 22:28

pucao je Miske i za Wolfsburg pa smjenjen...ibro ili salihovic neka pucaju

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 08 sep 2009, 22:57

VR6_LION je napisao/la:pucao je Miske i za Wolfsburg pa smjenjen...ibro ili salihovic neka pucaju
ma da, i miske je fulio penal za wolfe... nego, ne smeta meni sto je dzeko fulo penal, nego mi smeta sto je fulio gol neka 3-4 metra... mislim, kako je to uspio, nije mi jos uvijek jasno... nisam jos vidio da neko onako lose izvede penal.. a pritiska skoro nigdje (osim mozda u njegovoj glavi)
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Mali Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Mali Maestro » 09 sep 2009, 10:41

Ma kakvi penali ako ih bude Džeko više ne fula. Možemo mi i bez penala pobjediti ako svi mognu cijediti dres nakon utakmice :D
Please

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 09 sep 2009, 11:39

ma ljudi moji imamo mi naseg dijamanta EDINA DZEKUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 10 sep 2009, 09:18

zalaganje sinoc puno bolje nego protiv armenije ali jos uvijek hvata golgetersku formu, nadam se da ce je i on i vedo aBd uhvatiti do Estonije i odvesti nas u baraz a poslije i na SP
Cuva Bog Zelju svog!

NK_Nemila
Kontakt:

Post Postao/la NK_Nemila » 10 sep 2009, 09:25

Dzeko je odlican ali ja bih mu od srca preporucio da se malo vise uhvati trenerke i suskavca i da ide na trcanje a malo manje snimanja reklama i kurazenja...Fizicki je pao i nedostaje mu sekunda kondicije, ostalo je sve OK....Dzeko je gol masina !!!!
Isto vazi i za Ibisevica !!!

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 10 sep 2009, 09:50

Pala totalna forma loše,ali polako dignut će se ne ide mu,malo se ufurao-slava!
Nema one brzine,aktivnosti,ali polako takva je malo sad faza ,ZABLISTAT će! ;)
Samo rad,sretno mu.
Fi hajati.
GO Bosno.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 10 sep 2009, 09:58

jbt ja ne znam u cemu je fazon vazda 2 covjeka na njemu izbori se za skoro svaku loptu ali ne moze jbt non stp ljepilo na njemu,redovno je odvlacio 2 igraca sa sobom jbg nije dao go ali ja radio svoj poso
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 10 sep 2009, 10:03

Edin je predobro odigrao.. Bio je non stop cuvan sa dvojicom, te zbog toga nije mogao nista uraditi i tu je trebao uskociti Ibisevic (a nije), tako da njemu svaka cast, jer nakon svake nabijene lopte Supica, Spahica, Muratovica ili Ibricica on se uspio izboriti za loptu (rijetko je gubio zracne duele). Steta sto nije bilo 100% prave lopte za njega..
Uci ce nasi u formu, jos par kola i Liga Prvaka.. SRETNO.. :mrgreen:
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, Proximic i 13 gostiju.