LBJ MVP je napisao/la:Na Campu me jedino sudija strah.Znam da smo bolji od njih u igranju lopte.

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo
LBJ MVP je napisao/la:Na Campu me jedino sudija strah.Znam da smo bolji od njih u igranju lopte.

To i rezultati pokazuju.Donnie Darko je napisao/la:LBJ MVP je napisao/la:Na Campu me jedino sudija strah.Znam da smo bolji od njih u igranju lopte.
U dosadašnjem toku Primere, u korist Barcelone je dosuđeno sedam jedanaesteraca, dok su protiv nje pokazana četiri. S druge strane, u korist Madrida je dosuđeno 11, dok je protiv njih sviran samo jedan!
Ma dobro - razumi - oni su balerine i ne znaju sta su kartoni i fauli, a Barcelonu sudije guraju.mandraX je napisao/la:Nismo odavno o penalima![]()
U dosadašnjem toku Primere, u korist Barcelone je dosuđeno sedam jedanaesteraca, dok su protiv nje pokazana četiri. S druge strane, u korist Madrida je dosuđeno 11, dok je protiv njih sviran samo jedan!
Cut cemo se vezano za sudjenje poslije el-classicabparena je napisao/la:Ma dobro - razumi - oni su balerine i ne znaju sta su kartoni i fauli, a Barcelonu sudije guraju.mandraX je napisao/la:Nismo odavno o penalima![]()
Pa i proslu utakmicu na Bernabeu,Real je bjezao Barci 5 bodova,nije im trebala pobjeda pa opet...Raul_64 je napisao/la:Real ce prvi put nakon dugo vremena protiv barce nece biti pod toliko velikim pritiskom,mislim helem jel liga "visi" ali bi i u slucaju poraza ostali ispred.
sto do sad nije bio slucaj,ili kup,ili liga prvaka uglavnom bilo je na nož.
nije izgubioPatrickBateman je napisao/la:Pa i proslu utakmicu na Bernabeu,Real je bjezao Barci 5 bodova,nije im trebala pobjeda pa opet...Raul_64 je napisao/la:Real ce prvi put nakon dugo vremena protiv barce nece biti pod toliko velikim pritiskom,mislim helem jel liga "visi" ali bi i u slucaju poraza ostali ispred.
sto do sad nije bio slucaj,ili kup,ili liga prvaka uglavnom bilo je na nož.
1-3 bilo,al dobro jeRaul_64 je napisao/la: nije izgubiojel to..
meni stima -.-
ja otisao na proslu,proslu...a jesu zaredale ove utakmice,ne znam sta je kad bilo..PatrickBateman je napisao/la:1-3 bilo,al dobro jeRaul_64 je napisao/la: nije izgubiojel to..
meni stima -.-
Iskreno ja pamtim najvise poraz od 4-1 na Bernabeu.Jer se ne sjecam kad je Barca posljednji put tako nadigrana.Raul_64 je napisao/la:ja otisao na proslu,proslu...a jesu zaredale ove utakmice,ne znam sta je kad bilo..PatrickBateman je napisao/la:1-3 bilo,al dobro jeRaul_64 je napisao/la: nije izgubiojel to..
meni stima -.-
doduse pamtim onu jednu kad smo uzeli![]()
A Ronaldo promasio pobjedu a nafaka bi uz barcu jbg
bila je ravnopravna tekma.
Pasilla.PatrickBateman je napisao/la:skreno ja pamtim najvise poraz od 4-1 na Bernabeu.Jer se ne sjecam kad je Barca posljednji put tako nadigrana.
To je bila ona pauza izmedju navale novih navijaca Barce od Ronaldinhovog doba do Messijevog.
Da,je*eni genije. Zavrsio dva fakulteta,a mozak ne koristi kad igra.mandraX je napisao/la:Pored onih 2-6 i 5-0najbolji el-clasico za mene je bio onaj 2007 godine na Nou Campu, 3-3
...Messi hat-trick, RvN 2x i Ramos...i naravno gdje bi zaboravio Oleguer-a i crveni karton
![]()
Strašna tekma
mojNe brate takoPatrickBateman je napisao/la:Iskreno ja pamtim najvise poraz od 4-1 na Bernabeu.Jer se ne sjecam kad je Barca posljednji put tako nadigrana.Raul_64 je napisao/la:ja otisao na proslu,proslu...a jesu zaredale ove utakmice,ne znam sta je kad bilo..PatrickBateman je napisao/la: 1-3 bilo,al dobro je
doduse pamtim onu jednu kad smo uzeli![]()
A Ronaldo promasio pobjedu a nafaka bi uz barcu jbg
bila je ravnopravna tekma.
To je bila ona pauza izmedju navale novih navijaca Barce od Ronaldinhovog doba do Messijevog.
Felix Brych...zar se tako piše, tako nekakoMARCELO je napisao/la:Nego ,jel se zna ko sudi Chelsea-Barca?
A Real nije prosirio navijacku bazu Galaktikosima ? e svastaMARCELO je napisao/la: mojNe brate takoSvi oni navijaju za Barcu od Rivalda
![]()
Nego ,jel se zna ko sudi Chelsea-Barca?
A jbt ,nije mi jasno kako nema Kassaia i Skomine.Oni u zadnje vrijeme "slove" kao jedni od boljih u Evropi.Mozda ce jedan u finalu sudit...mandraX je napisao/la:Felix Brych...zar se tako piše, tako nekakoMARCELO je napisao/la:Nego ,jel se zna ko sudi Chelsea-Barca?
Ma jok, svi su oni od ere Franka, čak su neki služili njegovu vojskuPatrickBateman je napisao/la:A Real nije prosirio navijacku bazu Galaktikosima ? e svastaMARCELO je napisao/la: mojNe brate takoSvi oni navijaju za Barcu od Rivalda
![]()
Nego ,jel se zna ko sudi Chelsea-Barca?
Smijem se kladit' da će ovaj suditi finale...trenutno No.1MARCELO je napisao/la:A jbt ,nije mi jasno kako nema Kassaia
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.