onda skonta da je to Real,onda dodje Figo i onda kompanija i imao sam lijepo djetinstvo.
Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo
Re: Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
Nisam znao sta je fudbal a dobio sam bijelu "7" s tekom naprijed
onda skonta da je to Real,onda dodje Figo i onda kompanija i imao sam lijepo djetinstvo.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Jest' da smo otisli malo od teme, al' evo da se i ja pofalim
Zbog ovog kinga sam počeo pratit' Barcu

Zbog ovog kinga sam počeo pratit' Barcu

Dao je i RvN tada 3 kakav Ramos bamandraX je napisao/la:Pored onih 2-6 i 5-0najbolji el-clasico za mene je bio onaj 2007 godine na Nou Campu, 3-3
...Messi hat-trick, RvN 2x i Ramos...i naravno gdje bi zaboravio Oleguer-a i crveni karton, i da - penal, debilko neobrijani
![]()
![]()
Strašna tekma
Ja navijam za Real jer sam sa 4 godine dobio u paketiću šal koji i sad imam

A tu je i ovo
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Ramos dao za 2:3LBJ MVP je napisao/la:Dao je i RvN tada 3 kakav Ramos bamandraX je napisao/la:Pored onih 2-6 i 5-0najbolji el-clasico za mene je bio onaj 2007 godine na Nou Campu, 3-3
...Messi hat-trick, RvN 2x i Ramos...i naravno gdje bi zaboravio Oleguer-a i crveni karton, i da - penal, debilko neobrijani
![]()
![]()
Strašna tekmaTada me Capello iznerviro kad izvede Gutija zbnao sam daćete izjednačit
[youtube][/youtube]
ako ti jednu vaspitnu!
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Ma kakav RvN, Ramos na ubačaj upravo Gutija čini mi se, zavrnu je nekako glavom, nezna ni on kako, ispade na kraju eurogolLBJ MVP je napisao/la:Dao je i RvN tada 3 kakav Ramos bamandraX je napisao/la:Pored onih 2-6 i 5-0najbolji el-clasico za mene je bio onaj 2007 godine na Nou Campu, 3-3
![]()
![]()
Strašna tekmaTada me Capello iznerviro kad izvede Gutija zbnao sam daćete izjednačit
A jbg sad.Ja sam bio uvjeren da je bilo Messi 3:3 RvN
Moja greška,bio sam previše potresen izlaskom Gutija 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- PatrickBateman
- Kontakt:
I ja sam od ove ere Holandjana,mozda od posljednje Figove sezone,tako nesto...mandraX je napisao/la:Jest' da smo otisli malo od teme, al' evo da se i ja pofalim![]()
Zbog ovog kinga sam počeo pratit' Barcu![]()
Godina gore-dole, nije bitnoPatrickBateman je napisao/la:I ja sam od ove ere Holandjana,mozda od posljednje Figove sezone,tako nesto...mandraX je napisao/la:Jest' da smo otisli malo od teme, al' evo da se i ja pofalim![]()
Al' mi malo falilo da je prestanem pratit upravo zbog likova tipa Oleguer, Gudjohnsen, a Bogami ni Larsson nije daleko od te dvoj'ce, nije se vala baš ni naigrao
- adriano_leite
- Kontakt:
96-97 poslije rata, Victor Baia, Guardiola, Enrique, Couto, De La Pena, Hristo, Figo, Ronaldo, Blanc, Sergi, Abelardo, eh to su mi bili najdrazi igraci i danas ih se rado sjetim (osim FigamandraX je napisao/la:Jest' da smo otisli malo od teme, al' evo da se i ja pofalim![]()
Ubjedljivo najgori i meni najmrzi igraci koji su igrali za Barcu su mi bili: Oleguer, Gabri, Bonano, rahmetli Enke i Cristanval koji je nesto skupo placen a vazda bio povrijedjen. Najvise mi je zao kada su nam dosli Gerard i Mendieta, kao veliki igraci iz Valencie, jer su mi bili dragi igraci, a onda propadose kod nas. Gerard se cini mi se povrijedio cim je dosao, dok Mendieti nije pozicija nikako odgovarala sto je kod nas igrao. U to vrijeme sam prizeljkivao transfer Vicentea iz Valencie takodjer, ali nisam bio te srece da nam dodje, a i njega na kraju povrede slomise.
Eh bila su to mnogo lijepa vremena.
Visa el Barca.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
- PatrickBateman
- Kontakt:
Edmilson,bitch please. Povrijedio Xavija na treningu,i onda igrao pola godine na njegovoj poziciji u prvom timumandraX je napisao/la: Al' mi malo falilo da je prestanem pratit upravo zbog likova tipa Oleguer, Gudjohnsen, a Bogami ni Larsson nije daleko od te dvoj'ce, nije se vala baš ni naigraozatim Belleti, jedino mu valja onaj gol protiv Arsenala
...bilo je par likova koji mi nikako nisu godili pojavom u Barcinom dresu
- adriano_leite
- Kontakt:
Ma Oleguera ne moze niko nadmasitiPatrickBateman je napisao/la:Edmilson,bitch please. Povrijedio Xavija na treningu,i onda igrao pola godine na njegovoj poziciji u prvom timumandraX je napisao/la: Al' mi malo falilo da je prestanem pratit upravo zbog likova tipa Oleguer, Gudjohnsen, a Bogami ni Larsson nije daleko od te dvoj'ce, nije se vala baš ni naigraozatim Belleti, jedino mu valja onaj gol protiv Arsenala
...bilo je par likova koji mi nikako nisu godili pojavom u Barcinom dresu
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Oleguer je imao dvije solidne sezone cak dobio poziv za reprezentaciju i odbio da igra gospodin
Nakon toga havarija, pola utakmice mu se smijem drugu polovicu dodje mi da placem.
Samo ne znam kako za Larssona neko moze reci da je bio los. Poceo jako dobro, do one povrede protiv Reala kada je propustio haman ostatak sezone. Druga godina nelosa, pola sata u finalu protiv Arsenala odigrao maestralno.
Samo ne znam kako za Larssona neko moze reci da je bio los. Poceo jako dobro, do one povrede protiv Reala kada je propustio haman ostatak sezone. Druga godina nelosa, pola sata u finalu protiv Arsenala odigrao maestralno.
Don't hate what you don't understand.
- adriano_leite
- Kontakt:
Za Larssona se slazem, drag je i meni uvijek bio jos dok je u Celticu igrao, ali nemoj tako brate za Oleguera, pa to je najslabiji igrac u Barcinoj historiji i to ubjedljivo (u ovoj novijoj, sta je bilo prije 50 godina to ne znam), a nakon njega dolaze oni silni flopovi od golmana kojih je bila bruka. Ja ne znam ko je Oleguera uopste uputio u svijet fudbala, vecih talenata bude sirom BiH na terminimaxaviesta je napisao/la:Oleguer je imao dvije solidne sezone cak dobio poziv za reprezentaciju i odbio da igra gospodinNakon toga havarija, pola utakmice mu se smijem drugu polovicu dodje mi da placem.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Kad neko sponene Olegera meni odma scena u glavi kako on sjedi na tribinama i gleda utakmicu
Thomas Müller - Fußballgott
Ne znam da je'l najslabiji, znam da je najveci flop kojeg sam ja gledao u Barci.adriano_leite je napisao/la: Za Larssona se slazem, drag je i meni uvijek bio jos dok je u Celticu igrao, ali nemoj tako brate za Oleguera, pa to je najslabiji igrac u Barcinoj historiji i to ubjedljivo (u ovoj novijoj, sta je bilo prije 50 godina to ne znam), a nakon njega dolaze oni silni flopovi od golmana kojih je bila bruka. Ja ne znam ko je Oleguera uopste uputio u svijet fudbala, vecih talenata bude sirom BiH na terminima.
Don't hate what you don't understand.
- PatrickBateman
- Kontakt:
Od 35 sekunde pa dalje,plac
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- legenda reala
- Kontakt:
Mendieta nije propao u Barci, nego u Laziu
Kasnije je došao u Barcu, ali to više nije bilo to
Gerard nako na oko uvijek bio kloc, samo je nama na Koševu zabio gol i nikom nikad
Cristanval na plejki najjači iz svakog kornera sa njim gol
Iz ere Holanđana meni je Overmars ostao najviše u sjećanju, majstor
A bilo ih je sila, braća DeBour, Raiziger, Zenden, Cocu, Kluivert
A kad je Rustu branio, pa Bonano, Hesp
Uvijek su vam budalaši neki branili, pa i danas danile

Kasnije je došao u Barcu, ali to više nije bilo to
Gerard nako na oko uvijek bio kloc, samo je nama na Koševu zabio gol i nikom nikad
Cristanval na plejki najjači iz svakog kornera sa njim gol
Iz ere Holanđana meni je Overmars ostao najviše u sjećanju, majstor
A bilo ih je sila, braća DeBour, Raiziger, Zenden, Cocu, Kluivert
A kad je Rustu branio, pa Bonano, Hesp
Uvijek su vam budalaši neki branili, pa i danas danile
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- zlatan1982
- Kontakt:
također od 1996/97 i ere ronalda,ali onog pravog,originala...adriano_leite je napisao/la:96-97 poslije rata, Victor Baia, Guardiola, Enrique, Couto, De La Pena, Hristo, Figo, Ronaldo, Blanc, Sergi, Abelardo, eh to su mi bili najdrazi igraci i danas ih se rado sjetim (osim FigamandraX je napisao/la:Jest' da smo otisli malo od teme, al' evo da se i ja pofalim![]()
), ostalih se ne sjecam haha. Nakon toga dosao meni mnogo drag igrac Sonny Anderson, a nakon toga navala gospode iz Holandije itd. itd. i sve tako do danas
![]()
Ubjedljivo najgori i meni najmrzi igraci koji su igrali za Barcu su mi bili: Oleguer, Gabri, Bonano, rahmetli Enke i Cristanval koji je nesto skupo placen a vazda bio povrijedjen. Najvise mi je zao kada su nam dosli Gerard i Mendieta, kao veliki igraci iz Valencie, jer su mi bili dragi igraci, a onda propadose kod nas. Gerard se cini mi se povrijedio cim je dosao, dok Mendieti nije pozicija nikako odgovarala sto je kod nas igrao. U to vrijeme sam prizeljkivao transfer Vicentea iz Valencie takodjer, ali nisam bio te srece da nam dodje, a i njega na kraju povrede slomise.
Eh bila su to mnogo lijepa vremena.
Visa el Barca.
bio je tu i onaj igrač iz srbije Dragan Ćirić ili tako nekako,ne sjećam se šta bi sa njim dalje...
još su tada igrali i argentinac Pizzi,Ferrer,Amor,Prosinečki,Hagi,Giovanni,Nadal,neki rumunj,(sad se ne sjećam tačno koji,možda popescu)i sjećam da su bili i par nigerijaca,ali ne i koji,možda Amunike,Amokači,nemam pojma...moraću malo da guglam igrače barse iz tog perioda...
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Da vam se onda pohvalim kako imam potpisane dresove Seedorfa i Cocua.
Al' ne navijam ni za jedan od ovih klubova.
Inače, kad bih pravio neku listu najdražih i najsmješnijih (recimo) igrača koji su igrali u Barceloni i Realu, to bi onda bilo ovako (naše ne brojim, a neću pisati one koje nisam gledao):
1. Cocu, Rivaldo, Stoichkov, Amor, Luis Enrique, Ronaldinho, Raul, Redondo, Ronaldo, Seedorf, Makelele, Morientes
2. Gravesen, Salgado, Raul Bravo, Ivan Campo, Karanka, Solari, Conceicao (F.), Munitis, Cruyff (Jordi), Oleguer, Christanval, Rochembak, Coco, Zenden...
Uglavnom, i jedni i drugi su imali fudbalere koje nisam mirisao/ne mirišem/, tako da...
Al' ne navijam ni za jedan od ovih klubova.
Inače, kad bih pravio neku listu najdražih i najsmješnijih (recimo) igrača koji su igrali u Barceloni i Realu, to bi onda bilo ovako (naše ne brojim, a neću pisati one koje nisam gledao):
1. Cocu, Rivaldo, Stoichkov, Amor, Luis Enrique, Ronaldinho, Raul, Redondo, Ronaldo, Seedorf, Makelele, Morientes
2. Gravesen, Salgado, Raul Bravo, Ivan Campo, Karanka, Solari, Conceicao (F.), Munitis, Cruyff (Jordi), Oleguer, Christanval, Rochembak, Coco, Zenden...
Uglavnom, i jedni i drugi su imali fudbalere koje nisam mirisao/ne mirišem/, tako da...
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Mogul' pogađat' na koga si ovdje mislio?Monolog je napisao/la:naše ne brojim