Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Prošlo je dugo vremena od zadnjeg trofeja a kako stvari stoje čekaće još dugo.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
nanek
[youtube][/youtube]
i jos jedna zanimljiva prica pa ko zeli da procita http://www.vecernji.hr/scena/pero-samar ... nak-165777" onclick="window.open(this.href);return false;
i jos jedna zanimljiva prica pa ko zeli da procita http://www.vecernji.hr/scena/pero-samar ... nak-165777" onclick="window.open(this.href);return false;
Bayern taj trofej ceka duze nego Madrid.Saurman je napisao/la:Prošlo je dugo vremena od zadnjeg trofeja a kako stvari stoje čekaće još dugo.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
Bayern je bar imao priliku 2010, kad je ono Real igrao zadnje finale ? Znam da su imali nekih problema u 1/8 čitavih šest godina.D10S je napisao/la:Bayern taj trofej ceka duze nego Madrid.Saurman je napisao/la:Prošlo je dugo vremena od zadnjeg trofeja a kako stvari stoje čekaće još dugo.
Pa evo sada ćemo igrati finale.Saurman je napisao/la:Bayern je bar imao priliku 2010, kad je ono Real igrao zadnje finale ? Znam da su imali nekih problema u 1/8 čitavih šest godina.D10S je napisao/la:Bayern taj trofej ceka duze nego Madrid.Saurman je napisao/la:Prošlo je dugo vremena od zadnjeg trofeja a kako stvari stoje čekaće još dugo.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
To na tvoju zalost ne mijenja cinjenicu da Bayern ceka duze trofej Lige prvaka od Reala.Saurman je napisao/la: Bayern je bar imao priliku 2010, kad je ono Real igrao zadnje finale ? Znam da su imali nekih problema u 1/8 čitavih šest godina.
A imao je i Bayern problema sa polufinalom jednom. Kupa UEFA.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
Čekao duže ili kraće redovno su dobijali porcije od Bayerna.Činjenica.D10S je napisao/la:To na tvoju zalost ne mijenja cinjenicu da Bayern ceka duze trofej Lige prvaka od Reala.Saurman je napisao/la: Bayern je bar imao priliku 2010, kad je ono Real igrao zadnje finale ? Znam da su imali nekih problema u 1/8 čitavih šest godina.
A imao je i Bayern problema sa polufinalom jednom. Kupa UEFA.
Kako volim kad te ovako razbijem. Prvo ka'es da Real dugo ceka na svoj trofej, onda ti fino dokazemo da Bayern ceka jos duze. Pa se nakon toga vadis na osmine finala i Bayernovo finale, da bi na kraju rekao da Real redovno dobija porcije od Bayerna, u 3 posta si skocio na 354634 tema. Sta bi mi sad trebali rec, da imamo 9 Liga prvaka, 5 vise od vas?Saurman je napisao/la: Čekao duže ili kraće redovno su dobijali porcije od Bayerna.Činjenica.
Mada nema potrebe za tim. Sutra cemo vas nabit i vratit u misiju rupicu.
Slobodno možes reći da Real ima 9 Liga prvaka ali i ne da je bolji od Bayerna u međusobnom omjeru.D10S je napisao/la:Kako volim kad te ovako razbijem. Prvo ka'es da Real dugo ceka na svoj trofej, onda ti fino dokazemo da Bayern ceka jos duze. Pa se nakon toga vadis na osmine finala i Bayernovo finale, da bi na kraju rekao da Real redovno dobija porcije od Bayerna, u 3 posta si skocio na 354634 tema. Sta bi mi sad trebali rec, da imamo 9 Liga prvaka, 5 vise od vas?Saurman je napisao/la: Čekao duže ili kraće redovno su dobijali porcije od Bayerna.Činjenica.
Mada nema potrebe za tim. Sutra cemo vas nabit i vratit u misiju rupicu.
- KapioFootball
- Kontakt:
2007 Bayern je pobjedio Real na AA, to je bilo pre 5 godina, i mislim da smo sada mnogo jaci, i da cemo ih uzeti cak i u gostima...
HALA MADRID!!!

Šta Barca uradi od čovjeka, hajd što je osijedio nego je sada počeo i ćelaviti
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Henderson je napisao/la:
Ko je ovo ???
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
[youtube][/youtube]Henderson je napisao/la:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Jel to ta Barca ?
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
@Genghis
ozbiljno pitam
Ne mogu da vjerujem da je ovo Murinjo. Stvarno kontam da je neko drugi. 
ozbiljno pitam
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
[youtube][/youtube]bparena je napisao/la:@Genghis
ozbiljno pitamNe mogu da vjerujem da je ovo Murinjo. Stvarno kontam da je neko drugi.
Eto imaš tu press sa tom "frizurom", iz tog ugla izgleda malo neobično, ali ništa pretjerano
Koji si ti paćenik, ja ne mogu da vjerujem ...Genghis je napisao/la:
Jel to ta Barca ?
Od toliko pobjeda Barce nad Realom u zadnjih nekoliko godina, ti nađeš ovu jednu (i nema ih više) i kao fališ se sa tim...omG
I ćorava koka zrno ubode'!
kakav genije ovaj genghis.. odigrali 100 tekmi a on stavlja mourinhove 3 pobjede..
a od toga dvije kradje
a od toga dvije kradje
ser del barça es el millor que hi ha !
- tyler durden
- Kontakt:
:fejspalm: za ove katalonce sto vise na temi Real Madrid.
Ja nikad nisam sam počeo voditi tu diskusiji, nego neko dođe prvo da prdi (a nije provjerio činjenice), i onda mu ja samo odgovorim ... Opusti se, nikakvih loših namjera ja nemam , evo ti nešto za opuštanje - melodija je baš umirujuća ...mandraX je napisao/la:Koji si ti paćenik, ja ne mogu da vjerujem ...Genghis je napisao/la:
Jel to ta Barca ?
Od toliko pobjeda Barce nad Realom u zadnjih nekoliko godina, ti nađeš ovu jednu (i nema ih više) i kao fališ se sa tim...omG![]()
I ćorava koka zrno ubode'!
[youtube][/youtube]
Jesi paglu, ne može čovjek vjerovat.bparena je napisao/la:@Genghis
ozbiljno pitamNe mogu da vjerujem da je ovo Murinjo. Stvarno kontam da je neko drugi.
Hajmo barcini wanna be navijači odlepršajte, nemojte offtopic pisat gluposti. U prvom planu je sada tekma s' Bayernom, doći ćemo do vas don't worry.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.