Ne odlučuje se ništa,jer u Europu ide i 3. i 4. mjesto,a ti su klubovi na tim mjestima s velikim prednostima pred Olimpicom i Zrinjskimsamir825 je napisao/la:Sarajevo-Borac u zdanjem kolu, odlucuje se za Evropu
Utakmice klubova iz BiH na TV-u
Re: Utakmice klubova iz BiH na TV-u
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
Ne zaboravite vi Olimpic, mogli bi se oni uvaliti na to 4. mjesto, a onda da se jedan od ovih klubova bore za Evropu 
Oko za oko, zub za zub!
- Armageddon2012
- Kontakt:
ma kakav olimpic,njih evropa interesuje kao lanjski snijeg...sinoc odigrase utakmicu bez zutog kartona i klizeceg starta 
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
Ma pusti to, ko zna sta je Gracicevoj glavi 
Oko za oko, zub za zub!
- benfica1923
- Kontakt:
kad bi doslo do toga,naravno dvica bi to bila,al rjesit ce se sve to do tada,ipak vam je najjjvaznija utakmica protiv Zrinjskog u Sarajevu,tad ce se dosta znati!!!!Grdan je napisao/la:Ne odlučuje se ništa,jer u Europu ide i 3. i 4. mjesto,a ti su klubovi na tim mjestima s velikim prednostima pred Olimpicom i Zrinjskimsamir825 je napisao/la:Sarajevo-Borac u zdanjem kolu, odlucuje se za Evropu.
@samir Varaš se ako misliš da je sve riješeno u borbi za Evropu. Pogledaj samo raspored naredna 3 kola.
Hajd malo oblje procitaj sta sam ja do sada pisaoekran je napisao/la:@samir Varaš se ako misliš da je sve riješeno u borbi za Evropu. Pogledaj samo raspored naredna 3 kola.
Bas ja zagovaram da jos nista nije rjeseno i da bi sve moglo odlucivati u zadnjem kolu, a oni govore suprotno, tj. da je sve odluceno vec.
Oko za oko, zub za zub!
samir825 je napisao/la:Hajd malo oblje procitaj sta sam ja do sada pisaoekran je napisao/la:@samir Varaš se ako misliš da je sve riješeno u borbi za Evropu. Pogledaj samo raspored naredna 3 kola.
Bas ja zagovaram da jos nista nije rjeseno i da bi sve moglo odlucivati u zadnjem kolu, a oni govore suprotno, tj. da je sve odluceno vec.
OK, do mene je.
- benfica1923
- Kontakt:
Sta je rec??ovo kolo nikoga ne prenose na BHT-1.....mislim od Premier lige BiH......Sto ne prenose sad Zeljo-Borac.Prenose samo Hrvatske klubove gdje mora sudjenje bilo realno..............
-
wwwkenanba
- Kontakt:
Cuj prenose nasi hrvatsku ligu,e svastabenfica1923 je napisao/la:Sta je rec??ovo kolo nikoga ne prenose na BHT-1.....mislim od Premier lige BiH......Sto ne prenose sad Zeljo-Borac.Prenose samo Hrvatske klubove gdje mora sudjenje bilo realno..............
- benfica1923
- Kontakt:
E majmune,kazem da zadnja 2 kola prenose Zrinjskog i Gabelu doma jer mora biti sudjenje 50:50.......wwwkenanba je napisao/la:Cuj prenose nasi hrvatsku ligu,e svastabenfica1923 je napisao/la:Sta je rec??ovo kolo nikoga ne prenose na BHT-1.....mislim od Premier lige BiH......Sto ne prenose sad Zeljo-Borac.Prenose samo Hrvatske klubove gdje mora sudjenje bilo realno..............
koga prenose? u rasporedu na txt nema nitkobenfica1923 je napisao/la:Sta je rec??ovo kolo nikoga ne prenose na BHT-1.....mislim od Premier lige BiH......Sto ne prenose sad Zeljo-Borac.Prenose samo Hrvatske klubove gdje mora sudjenje bilo realno..............
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Pa to nisu Hrvatski klubovi to su Bosanski klubovibenfica1923 je napisao/la:E majmune,kazem da zadnja 2 kola prenose Zrinjskog i Gabelu doma jer mora biti sudjenje 50:50.......wwwkenanba je napisao/la:Cuj prenose nasi hrvatsku ligu,e svastabenfica1923 je napisao/la:Sta je rec??ovo kolo nikoga ne prenose na BHT-1.....mislim od Premier lige BiH......Sto ne prenose sad Zeljo-Borac.Prenose samo Hrvatske klubove gdje mora sudjenje bilo realno..............
-
wwwkenanba
- Kontakt:
Haveru maaaajke ti ne rise,a da te loma obradujem..ove hefte prenose Zelju..tako da su postedjeni tvoji tkz hrvatski klubovi 
Zelju prenose svaku u gostima,nekada BHT,nekada na moja tv,a kada igra kod kuce ne prenose,na sta vam to lici,meni na Osimov lopovluk
-
wwwkenanba
- Kontakt:
Bio je prenos Zeljo-Siroki na Grbavici..bio je prenos sa Sarajevom na Grbavici..sad ce biti prenos protiv fk aj bojac..ako zelite vise dodjite na Grbavicu i gledajte giganta 
- benfica1923
- Kontakt:
Derbi kola je ovaj vikend pa to zelimo na prenosu.Da vidimo kako se Borac nadigrava sa zeljom!!!wwwkenanba je napisao/la:Bio je prenos Zeljo-Siroki na Grbavici..bio je prenos sa Sarajevom na Grbavici..sad ce biti prenos protiv fk aj bojac..ako zelite vise dodjite na Grbavicu i gledajte giganta
Stole postavio. Ne mora Vam se sve crtati.Stole iz Bora je napisao/la:23. kolo: Željezničar-Borac
23. kolo: Leotar-Kozara
24. kolo: Velež-Zrinjski
25. kolo: Olimpic-Velež
26. kolo: Sarajevo-Zrinjski
26. kolo: GOŠK-Zvijezda
27. kolo: Borac-GOŠK
28. kolo: Sarajevo-Željezničar
29. kolo: Olimpic-Leotar
29. kolo: Zrinjski-Široki Brijeg
30. kolo: Široki Brijeg-Olimpic
30. kolo: Slavija-Sloboda
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
-
wwwkenanba
- Kontakt:
Bice prenos ne brini..eto sve jace tekme prenose na Grbavici..sta je problem..da gledate Zeljo-Kozara ili Zeljo-Sloboda,takve tekme rijesene do poluvremenabenfica1923 je napisao/la:Derbi kola je ovaj vikend pa to zelimo na prenosu.Da vidimo kako se Borac nadigrava sa zeljom!!!wwwkenanba je napisao/la:Bio je prenos Zeljo-Siroki na Grbavici..bio je prenos sa Sarajevom na Grbavici..sad ce biti prenos protiv fk aj bojac..ako zelite vise dodjite na Grbavicu i gledajte giganta
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Vise citanja, manje lupanja i provociranja i sve ce biti kako treba ...Stole iz Bora je napisao/la:BHT1:
23. kolo: Željezničar-Borac
23. kolo: Leotar-Kozara
24. kolo: Velež-Zrinjski
25. kolo: Olimpic-Velež
26. kolo: Sarajevo-Zrinjski
26. kolo: GOŠK-Zvijezda
27. kolo: Borac-GOŠK
28. kolo: Sarajevo-Željezničar
29. kolo: Olimpic-Leotar
29. kolo: Zrinjski-Široki Brijeg
30. kolo: Široki Brijeg-Olimpic
30. kolo: Slavija-Sloboda
Na svasta ovo lici! Samo moras prvo sam sa sobom neke stvari rijesiti.Dzin je napisao/la:Zelju prenose svaku u gostima,nekada BHT,nekada na moja tv,a kada igra kod kuce ne prenose,na sta vam to lici,meni na Osimov lopovluk
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Combattente87, Google [Bot], LondonBlues i 38 gostiju.