Postao/la dr.van nostrand » 17 apr 2012, 14:35
Zadar-Split under 153,5
Zadar se bori za 4 mjesto i play off.
Ako pobijede danas Split idu na 3 mjesto i gotovo sigurno osiguravaju play off.
Ali treba im pobjeda od +7 poena razlike jer su izgubili u Splitu 79:73 da bi bili u prednosti ukoliko bi imali isto bodova.
Ako samo pobijede idu na 4. mjesto i moraju se boriti zestoko do kraja jer putuju u Zagreb, KK Zagrebu i Ciboni.
Kljuc za uspjeh je igra u odbrani, kako jednih tako i drugih je rje ut. od velikog znacaja, posebno za domace.
Vujcic ce se morati boriti protiv dvojice domacih centara, sam.
U reg. sezoni Zadar je dobio 90:78.
Split tesko moze pobijediti u Zadru, ali ce sve uciniti da ne izgube vise od 7 poena.
Zadar ima najbolju odbranu lige, prosjecno dopustaju 73 poena, kod kuce 63,7 primaju prosjecno.
U Splitu su pala 152 poena, danas slicno ocekujem, tesko da ce pasti vise.
USK Prag - Decin h2 -6,5 1,85
1.ut. Decin-USK Prag 71:58
Trener Decina Budinsky:
"Idemo u Prag sa ovom vrlo vaznom prednoscu i siguran sam da ce nam to puno pomoci na psiholoskom planu.
Naravno da ocekujem potpuno drugaciju ekipu Praga pred svojim navijacima i sigurno ce nam biti puno teze nego u prvom susretu.
Ipak mi tamo idemo po drugu pobjedu kako bi onda pred svojim navijacima mogli zakljuciti seriju i spremati se za polufinale."
Trener Praga Ken Scalabroni:
"Nismo im mogli nista napraviti na postavljenu obranu.
Imali smo svega 2-3 lagana, otvorena suta, a za sve ostalo smo se morali boriti.
Bice nam vrlo tesko protiv Decina u nastavku serije."
Decin je u svim ovosezonskim susretima sa Pragom bio dominantan u skoku a jasno je da je to još izrazenije dok se igra zonska obrana.
Jako tezak posao je pred mladom ekipom Praga koja ce se teško oduprijeti fizicki znatno mocnijim igracima Decina.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black