Ako je tacno ovo za Kneleta da drzi te neke zlocince na telefonu
FORZa VELEZ
ja imam kneza u prijateljima. na dan hapšenja mladića pisao je statusu o tome kako je heroj. zato ga je tana i vratio u evropski velež.MostaracVelezovac je napisao/la:U pravu si kad kazes da ovo sada uprava mora pametno odigrat jer ni Velezu ni malom Djani nije u cilju guzicom vrata zatvorit. Do fizickog obracuna se nije smjelo doci. A sad yhebi ga. Sta je tu je.
Ne mislim da je ovo neki bauk ni raspad nekog sistema - daleko od toga. Mislim da je samo problem koji ce se rijesit. Ocito je da je u srzi svega ovoga belaj radi izbacivanja malog Durakovica iz kluba. S jedne strane razumijem ljutnu Durakovica (i ako se nemogu slozit sa reakcijom) ali s druge, gdje bi klub zavrsio da se samarima odredjuje ko ce igrat?
Hladne glave nek preovladaju jer ipak postoji razlika izmedju ispisnice na 1 sezonu kad ti je 20tak godina i kad imas jos 15 godina priliku da igras u Velezu i situacije gdje se ljudi zakace fizicki i ta ispisnica bude dozivotna. Mislim da to nebi bilo pametno nikome. I Durakovic i Velagic ovdje moraju loptu na zemlju.
A sto se tice Kneza i fejsbuka i Karadzica ja Kneza nemam na fejsbuku i neznam. Ali mi to ne zvuci logicno jer sigurno desetine Mostaraca imaju Knezov profil na fejsbuku pa kako da do sad evo niko nije prijavio tako nesto? Prvo samo nadnaravno glupa osoba bi to stavila na fejsbuk ziveci u Mostaru. A drugo ne kontam da je on od tog posla, sto bi ikako dolazio u Mostar? Neznam. Zvuci mi po malo nevjerovatno. Mada sta ja znam. Nisam vidio ni nako ni vako...
pa bolje knez iz doboja nego škaljić. knez je samo jedan od jednih, a škaljić je jedan od onih drugih.*p!p!t@* je napisao/la:I ja mogu svjedočiti za ovo iznad navedeno, imam ga također u raji.
I ne shvatam da pojedini još misle kako je on neki fini dečko koji svima misli dobro.
Svaka cast za post,totalno sam neutralan,iz Banja Luke sam,vidio sam da se po novinama provlaci napad na nacionalnoj osnovi,kako su mladici napadnuti za Uskrs i sl.Ovo je sve dno dna !! Al je i klasika, izmirujuci licne racune neki ljudi odma ubace nacionalizam. Nista ni s cim majke mi. Postujem Durakovice kao sportiste i prave Velezovce i ja mislim da sam na njihovoj strani 99% od samog pocetka a protiv nesportista i sitnog klubskog profiterstva (to sve vlada sada u Velezu).
Ali im zamjeram sto udaraju po nacionalnom pitanju i izmedju redova to potenciraju. Ne valja nimalo . Knele ima svoj izbor i svoje postove na FB ako je neko kriv sto je on tu onda je to onaj tko ga je i doveo a ne on. Durakovic stari ne moze izmirivati nepravde koje su nacinjene prema Djeni po kaficima i sakama (bez obzira tko je poceo i kako) on je tu najstariji bio i trebao bi biti i najpametniji. Al poenta cijele price je Tana koji se kao **** skriva iza klubskih izjava !!!!
Da zivimo u jednoj normalnoj sredini Durakovic stari bi treba ode do prostorija i da se izvini za incident (opet kazem nevazno tko je poceo). I jedni i drugi bacaju ljagu na ovaj klub sa svojim neodgovornim ponasanjem tipa "tko je poceo rat". Nek stanu on i Tana kao dva gospodina i uslikaju predju upreko onoga sto je bilo i idemo dalje. Al su te stvari bola nase sredine , pojedinac ne moze da se izdigne iznad licne sujete i licnog interesa i radi disciplinirano za vise ciljeve.
Tekovina radnickog kluba i antinacionalizma je puno vaznija od svih nas , mi smo prolazni. Nista nama nece pomoci sve da se sruce milioni maraka u kasu ako u glavi ne rijesimo neke stvari i ostavimo provincijski mentalitet iza sebe !
moj p!p!t@*"] pa kako ovo nisi ranije primjetio ili iznio,sta si ceko do sad.*p!p!t@* je napisao/la:I ja mogu svjedočiti za ovo iznad navedeno, imam ga također u raji.
I ne shvatam da pojedini još misle kako je on neki fini dečko koji svima misli dobro.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.