Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Ovaj Anderson je bio Bog na starim FIFA igricamadon_burza je napisao/la:Gotivio sam uvijek Overmarsa kao i Patrick Andersona (BOG FUDBALA )kao i Luis Enrikea
Jel H.Webb sudi ???LBJ MVP je napisao/la:Chelsea je odlučio uložiti žalbu na crveni karton koji će dobiti u srijedu protiv Barcelone!
![]()
šala nemojte me ozbiljno shvata
E jbg druže tu si priču i prošli put furaoRaul_64 je napisao/la:Real ce prvi put nakon dugo vremena protiv barce nece biti pod toliko velikim pritiskom,mislim helem jel liga "visi" ali bi i u slucaju poraza ostali ispred.
sto do sad nije bio slucaj,ili kup,ili liga prvaka uglavnom bilo je na nož.
Monolog je napisao/la:![]()
Prvoplasirana ekipa gostuje drugoplasiranoj, a na domaćina se koeficijent kreće od 1.60 - 1.67.![]()
Yebem ti kladionicu i (ne)realnost kvotadžija.
Kad vidiš kako prolaze ekipe protiv Barce na Nou Campu, bez obzira o kome se radilo, ova kvota i nije toliko lošaMonolog je napisao/la:![]()
Prvoplasirana ekipa gostuje drugoplasiranoj, a na domaćina se koeficijent kreće od 1.60 - 1.67.![]()
Kao da drug Monolog nije toga svjestanToxicity je napisao/la:Kad vidiš kako prolaze ekipe protiv Barce na Nou Campu, bez obzira o kome se radilo, ova kvota i nije toliko lošaMonolog je napisao/la:![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.