[youtube][/youtube]Petardaa je napisao/la:[youtube][/youtube]
rukometaši
Ali pogledaj, ko opet počinje provokacije ... uvijek isti ... i kad im se odgovori onda se nešto bune/negoduju ...
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
[youtube][/youtube]Petardaa je napisao/la:[youtube][/youtube]
rukometaši
nije provokacija... možda nam to zatreba poslije el clasicaAli pogledaj, ko opet počinje provokacije ... uvijek isti ... i kad im se odgovori onda se nešto bune/negoduju ...
A šta misliš pobjeda Reala u oba poluvremena, kvota primamljiva 8.40LenBias je napisao/la:pobjeda reala na hendikepu, idemo samo hrabro
legenda reala je napisao/la:A šta misliš pobjeda Reala u oba poluvremena, kvota primamljiva 8.40LenBias je napisao/la:pobjeda reala na hendikepu, idemo samo hrabro
Prvo poluvrijem 0:1Edin TM87 je napisao/la:OSAM CETERES ?
moglo bi se i to na jednom tiketu probat, nema stalegenda reala je napisao/la:A šta misliš pobjeda Reala u oba poluvremena, kvota primamljiva 8.40LenBias je napisao/la:pobjeda reala na hendikepu, idemo samo hrabro
Nisam znao da to moze, stavio iz 2/2, 4,70...legenda reala je napisao/la:Prvo poluvrijem 0:1Edin TM87 je napisao/la:OSAM CETERES ?
Kraj utakmice 0:2
E tad si prošo.
A ako Real povede u prvom 0:2 i završi tako, tad si pao![]()
Kontaš![]()
Mora u oba pobjediti i kvota je 8.40
Jbm ti Wawrinku 6:1 Lopeze prvi set mlati, ja igram preko 9 gemova![]()
koja njuška Lothart Mateus,uz Efenberga duo iz najcrnjih snova,inspiracija Metallice za Enter Sandman,baj d vej Matheus ovde liči na Neleta iz nadrealista u skeču klizeći start Hadžialagić.Raul_64 je napisao/la:Nismo mi rukometasi , mi smo mesari![]()
[youtube][/youtube]
Saurman je napisao/la:Nadam se da neće biti iznenadnih napada padavice kod pojednih igrača Reala.
U svoj gol.LenBias je napisao/la:
veceras zabija
nisam postavio sliku lahma pa da to pisesOmerbavarac je napisao/la:U svoj gol.LenBias je napisao/la:
veceras zabija
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.