BiH - Turska

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

irfan41
Kontakt:

Re: BiH - Turska

Post Postao/la irfan41 » 08 sep 2009, 19:38

jocker123 je napisao/la:
spaha je napisao/la:ljudi sutra turci ima da se izgube ko hatidza u kupusu, a sutra ima da ih poderemo ko seljak napolitanku po mogucnosti JADRO! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
da nije siroče??? :D :D :D :D
a seljak, oslobodjenje :D
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!

spaha
Kontakt:

Post Postao/la spaha » 08 sep 2009, 19:40

irfan41 je napisao/la:
jocker123 je napisao/la:
spaha je napisao/la:ljudi sutra turci ima da se izgube ko hatidza u kupusu, a sutra ima da ih poderemo ko seljak napolitanku po mogucnosti JADRO! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
da nije siroče??? :D :D :D :D
a seljak, oslobodjenje :D

dobri ste oboica, bilo kako bilo sam neka nam malo zajebancije treba nam pred sutrasnji mec malo da se smirimo jbg, sve u svemu sutra ce biti hard, za sarajevo obecavam! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :mrgreen:

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 08 sep 2009, 19:56

BB BiH je napisao/la:
omerbavarac je napisao/la:
BB BiH je napisao/la:Ja kao PONOSNI drzavljanin jedine nam zemlje BOSNE I HERCEGOVINE molio bi sve nase navijace koji budu na Bilinom Polju,da nebacaju pirotehnicka sredstva ali bi zato molio sve ljude koji zive u krugu stadiona(prve zgrade do stadiona)

DA NAPRAVE NA KROVU NAJVECU BAKLJADU IKAD VIDJENU !!!!!!!!!!!!!!!!!

e to bi bio fazon :D
I da sa zgrade na stadion bace baklju ili petardu, ili nesto slicno, pa da nas oderu ko vukove!!!!! Bez baklje 10 km oko stadiona!!!!
e vala,ako ko sta dobaci sa onih susjednih zgrada na teren B.Polja,taj treba da se ozbiljno pocne baviti sa nekim bacackim sportom :D :D :lol: :lol: :lol:
Hamza Alic zivi u Zenici ako se ne varam? Mozda bas u tim zgradama :lol:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 08 sep 2009, 20:11

Ne znam jeste li vidili onu reklamu na HRT-u za neki moronski program. U glavnom imat ce i neki prilog o sutrasnjoj tekmi i kaze "Za koga ce bosnjaci navijat, za BiH ili Tursku?". Kad toliki primitivizam vlada na drzavnoj televiziji onda mozete mislit. To na primjer u Srbiji se nikad ne bi moglo cut na televiziji.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 08 sep 2009, 20:17

Pjanic: Želim igrati

Miralem Pjanic je još jednom bljesnuo. Ustalio se u prvom timu Liona, sretan što je u pobjednickoj ekipi Cire Blaževica, ali pomalo tužan što ne može uzvratiti povjerenjem navijaca, koji na svakoj utakmici skandiraju njegovo ime. - Nije grijeh ako kažem da želim igrati. Osjecam se odlicno, lopta me sluša i volio bih da imam vecu minutažu. Ipak, selektor je taj koji odlucuje. Kao i svi i ja priželjkujem našu pobjedu protiv Turske - optimista je Pjanic.

ee ciro, ciro...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Butmiran
Kontakt:

Post Postao/la Butmiran » 08 sep 2009, 20:18

Cartman je napisao/la:Ne znam jeste li vidili onu reklamu na HRT-u za neki moronski program. U glavnom imat ce i neki prilog o sutrasnjoj tekmi i kaze "Za koga ce bosnjaci navijat, za BiH ili Tursku?". Kad toliki primitivizam vlada na drzavnoj televiziji onda mozete mislit. To na primjer u Srbiji se nikad ne bi moglo cut na televiziji.

Jos im je vokri sto su ih Turci uzeli u Austriji. :lol: :lol:
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 08 sep 2009, 20:21

komax je napisao/la:Evo na BHT Tadić kaze da ce navijati za BiH, neka ga ono krme iz Laktasa cuje
covjek rodjen u sarajevu... carsijska raja :)
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 08 sep 2009, 20:21

Jos im je vokri sto su ih Turci uzeli u Austriji. :lol: :lol:
Ma nije,nije :mrgreen:
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 08 sep 2009, 20:21

Cartman je napisao/la:Ne znam jeste li vidili onu reklamu na HRT-u za neki moronski program. U glavnom imat ce i neki prilog o sutrasnjoj tekmi i kaze "Za koga ce bosnjaci navijat, za BiH ili Tursku?". Kad toliki primitivizam vlada na drzavnoj televiziji onda mozete mislit. To na primjer u Srbiji se nikad ne bi moglo cut na televiziji.
Pa moraju bijednici lijeciti svoje frustracije, Engleske novine ih nazivaju fasitima, nacionalistima, rasistima itd. i moraju izlijeciti svoje frustracije. Za one koje misle da sirim mrznju evo linkovi sta su Englezi pisali:

http://www.hrt.hr/index.php?id=37&tx_tt ... d4c26bd5cb

http://sport.dnevnik.hr/clanak/navijaci ... sista.html

http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/ne ... oatia.html

Dalje bih napisao sta Vas cudi takvo ponasanje poremecnih osoba s HRT-a, kad njihov voditelj Marjana pita je li (sami znate sta necu to napisati).
"My Favorite Ring is Always the Next One"

High

Post Postao/la High » 08 sep 2009, 20:24

Ne obracati paznju na njih.Samo lagano ignorisati. ;)
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

starmo76
Kontakt:

Post Postao/la starmo76 » 08 sep 2009, 20:24

ovako se navija u turskoj....ja bi bio zadovoljan 1 bodom...turci su ludi....ne podlijezu pritisku sa tribina...

pogledajte zadnji video do kraja i tuncaya....covjek igra i zabija ko PELE...samo njega treba cuvati...

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 08 sep 2009, 20:24

_dreamer_ je napisao/la:Pjanic: Želim igrati

Miralem Pjanic je još jednom bljesnuo. Ustalio se u prvom timu Liona, sretan što je u pobjednickoj ekipi Cire Blaževica, ali pomalo tužan što ne može uzvratiti povjerenjem navijaca, koji na svakoj utakmici skandiraju njegovo ime. - Nije grijeh ako kažem da želim igrati. Osjecam se odlicno, lopta me sluša i volio bih da imam vecu minutažu. Ipak, selektor je taj koji odlucuje. Kao i svi i ja priželjkujem našu pobjedu protiv Turske - optimista je Pjanic.

ee ciro, ciro...
Stvarno treba pohvalit Pjanica jer je ocito da je pametan, iako je mlad. Evo uzmite za primjer Husejinovica koji je 100 puta manji talenat od Pjane pa se buni dok sjedi na klupi 2-3 puta. A Pjanic ceka jer zna da ce doc njegovo vrijeme i zna da je BiH i repka ispred svega. Svaka cast momak!

PS: Sto se tice clanka u The Sunu, tu je sve istina, a oni se nesto bune. Pa to je apsurdno da reprezentativci javnpo izjavljuju da slusaju fasistu prije tekme i da se to pusta na Maksimiru. I onda kazu nije on fasista, e pa sto onda protiv Izraela nije bilo njegovih pjesama? Znaci znaju da nije skroz cist. Samo cu rec Boze spasi me hrvatske kulture.

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 08 sep 2009, 20:25

Reprezentativci su veceras odradili i posljednji trening pred sutrasnju utakmicu u Zenici.
Nase reprezentativce je opet posjetio Željko Komšić i pozelio im puno srce,pored njega tu su bili neizbjezni Nazif Gljiva i Enes Begovic.Cijelo vrijeme uz reprezentivce je i Marjan Miailović.
Dana se treniralo opusteno i lagano.Svi reprezentativci su zdravi i odlicno raspolozeni.
U razgovoru sa Džekom i Spahicem moje samopouzdanje je jos vece .Jer oni koji ce sutra istrcati na teren mi kazu da ce pobijediti.Jeste da ce biti tesko ali smo sad nabrijani vise nego ikad.
Muhamed Konjic je na kraju davao savijete Džeki da postoji mogucnost da ce turci ici cak i da isprovociraju nase igrace i da moraju ostati mirne glave,to se posebno odnosi na naseg kapitena Spahica .
Momci sretno sutra i podarite nam jos jednu pobijedu koju cemo slaviti do duboko u noc.

P.S. Jedan stari omaleni covijek kaze ciri ja sam ti vec rezervisao kucu u juznoj africi pa ti vidi,ako odete na svijetsko kupit cu ti je,hocu djece mi

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 08 sep 2009, 20:26

Ma dobro, i englezi ga malo... znaš.

Nego oni žele da riješe enigmu, zašto se u BiH slavio Semih Senturk te kobne noći kad se Beč nije uspio odbraniti Jel to zato što ih ne volimo, ili pak je to bilo motivisano našom ljubavi prema Turskoj. :mrgreen:
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

ChelseaFann11
Kontakt:

Post Postao/la ChelseaFann11 » 08 sep 2009, 20:27

fantom je napisao/la:Gledajte na hrvatskoj stranici sportnet.hr prijedloga za kladionicu.

BiH - Turska gol domaćina, 1.30, 9/10
Igra se u Zenici, to vam je kao turniri u Dalmaciji - jednostavno domaća ekipa nikako ili teško gubi! Nama dosta gol! Hoćete strijelca? Ne pretjerujte

hahahhahahhahah jesam se ismijo majko mila hahhahhaha. . .

http://sportnet.hr/vijesti/382895/fanat ... kladionicu
sve je pijano sve je gotovo NAS JE ZELJO PRVI PONOVO..

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 08 sep 2009, 20:28

TRT---Oni navodno zele pobjedu ali opet bice im drago sto ce iz nase grupe ako se ne plasiraju to biti BiH....Nadajmo se ,Boze Pomozi SVOJIM BOSNJAMA...

bebek1
Kontakt:

Post Postao/la bebek1 » 08 sep 2009, 20:29

Ja sam gledao emisiju prije jedan sat na HRT,ispricaj do kraja kada si vec poceo.Ja sm slusao komentare iz Sarajeva,bili su Ciro,Pasic i jos jedan komentator.Na tribinama u Zenici ce sutra biti i Zagrebacki gradonacelnik Mandic,a vidim ti te Srbe branis,a niti jedna televizije iz te **** r.srpske ne prenosi utkmicu BiH-Turska,vec prenose Srbija-Francuska.....a i ti bih mogao sutra orlove na celo pa u Beograd :mrgreen:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 08 sep 2009, 20:37

bebek1 je napisao/la:
Ja sam gledao emisiju prije jedan sat na HRT,ispricaj do kraja kada si vec poceo.Ja sm slusao komentare iz Sarajeva,bili su Ciro,Pasic i jos jedan komentator.Na tribinama u Zenici ce sutra biti i Zagrebacki gradonacelnik Mandic,a vidim ti te Srbe branis,a niti jedna televizije iz te **** r.srpske ne prenosi utkmicu BiH-Turska,vec prenose Srbija-Francuska.....a i ti bih mogao sutra orlove na celo pa u Beograd :mrgreen:
Ja sam samo pogledo reklamu i to je receno na njoj. Ne branim srbe, ali kazem da to nikad na RTS-u na primjer ne bi rekli, nego je ovo klasicno hrvatsko podcjenivanje Bosne i Hercegovine. Dovoljno je pogledat intervju sa Mijajlovicem gdje onaj debil implicira da je cetnik ili "fundamentalista". Pa ti gledaj svoj dragi HRT, mozda uskoro puste Thompsona, pa uzivaj.

Elddar
Kontakt:

Post Postao/la Elddar » 08 sep 2009, 20:40

Hrvati na treninzima svrsavaju dok profasisticki propali "pjevac" Thompson ori Maksimirom. :|

**** ti takvu drzavu.
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.

cappy
Kontakt:

Post Postao/la cappy » 08 sep 2009, 20:42

Valjal ovako...Poderacemo turke ko bokser vrecu kupusa, a razbiti ko beba zvecku...Bice ti 3-0 za nas. Zivi bili pa vidjeli

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.