Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,insider,bodi123,Puma
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Reading-Nottingham 1
Birmingham gg1
Shewsbury-Port Vale 1
Peterborough-Southampton zX2
Šibenik-Cibona 2
Dep.Quito-CD Guadalajara 1
Kvota: 8,71
Birmingham gg1
Shewsbury-Port Vale 1
Peterborough-Southampton zX2
Šibenik-Cibona 2
Dep.Quito-CD Guadalajara 1
Kvota: 8,71
- pintol_TM87
- Kontakt:
od ovog bi se mogla napraviti 2-3 fina listića jer sve je ovo ok ali opet tesko da će sve proći jer za danas ima i previse "zicera" uglavnom sretnoL' Imperator je napisao/la:Bayern - Real (P.P.) X2
Niort - Rouen 1
Cardiff - Derby 1
Reading - Nottingham 1
Middlesbrough - Doncaster 1
Shrewsbury - Port Vale 1
Crawley - Northampton 1
Luton - Ebbsfleet 1
Zagreb - Dinamo 2
St.Andra - FC Lustenau 1
Žilina - B.Bystrica 1
Koef: 65,23
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
- Citizen-X
- Kontakt:
u zadnje vrijeme imam neki cudan osjecaj za NBA - ne bih previse da fantaziram ali recimo da sam digao lejkerse nedavno na kvoti 5-6...
veceras za one koji imaju keša da probaju Cleveland Cavaliers protiv Detroita...
ne mislim da su nesto bolji puno da pobijede veceras ali definitivno Detroit nije tim protiv koga bi kvota 3.5 bila odgovarajuca. prije bih rekao da je to 50/50%. nego u ovom slucaju 80/20%.
tako da ja mislim da bi klivlend mogao da uzme Detroit. kv 3,5
jos jedan prijedlog je (ukoliko Brajant bude igrao) Lejkersi, ukoliko ne stavio bih na San Antonio.
proslu nije igrao ne znam sto i Lejkersi su na jedvite jade dobili Dalas koji se u zadnjim minutama ispromašivao samo tako. KV 2.3 - 1.65
isto tako i boston ako bude u punom sastavu mogao bi da dobije kv 2.3
gudlakiram.
veceras za one koji imaju keša da probaju Cleveland Cavaliers protiv Detroita...
ne mislim da su nesto bolji puno da pobijede veceras ali definitivno Detroit nije tim protiv koga bi kvota 3.5 bila odgovarajuca. prije bih rekao da je to 50/50%. nego u ovom slucaju 80/20%.
jos jedan prijedlog je (ukoliko Brajant bude igrao) Lejkersi, ukoliko ne stavio bih na San Antonio.
proslu nije igrao ne znam sto i Lejkersi su na jedvite jade dobili Dalas koji se u zadnjim minutama ispromašivao samo tako. KV 2.3 - 1.65
gudlakiram.
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
- pintol_TM87
- Kontakt:
Singl
Luton 4+ ili x2
Telford x
Orleans 1
Suduva 7+
Luton 4+ ili x2
Telford x
Orleans 1
Suduva 7+
Bryant ne igra večeras, ali nije igrao ni prošlu protiv Spursa pa su Lakersi lagano dobili u gostima (mada nemam pojma kako, i ja sam skloniji pobjedi San Antonia večeras, ako ne Popovich ne bude nešto kalkuliso).Citizen-X je napisao/la:u zadnje vrijeme imam neki cudan osjecaj za NBA - ne bih previse da fantaziram ali recimo da sam digao lejkerse nedavno na kvoti 5-6...
gudlakiram.
Boston je u punom sastavu večeras (bar ako misliš na Allena i Pierce-a, najavljeni su da će igrat).
Za Cleveland se slažem da je previsoka kvota, ali je Detroit ipak ima više talenta na rosteru u ovom trenutku.
Kolumna: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=35&t=6347
- Giallorossi
- Kontakt:
Kod Cavsa ne igraju njihova 3 glavna igraca(Irving, Jamison, Varejao), radi toga je velika kvota na Cleveland.
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
- Citizen-X
- Kontakt:
e onda ništa. hvala za info.Giallorossi je napisao/la:Kod Cavsa ne igraju njihova 3 glavna igraca(Irving, Jamison, Varejao), radi toga je velika kvota na Cleveland.
odakle ti inf. da Jamison nece igrati mislim da sam procitao neki dan da ce ga trener odmarati svaku trecu , neki dan je odmara pa je orlandu dao 21 poen jucer su imali slobodan dan tako da mislim da bi mogao veceras zaigrati ...planiram over igrati na njega pa zato pitam jel izasao negdje info. jer na nba.com nisam upratio...a mogo bi i melo over igra dobro u posljednje vrijeme ...Citizen-X je napisao/la:e onda ništa. hvala za info.Giallorossi je napisao/la:Kod Cavsa ne igraju njihova 3 glavna igraca(Irving, Jamison, Varejao), radi toga je velika kvota na Cleveland.
Bayern M. - Real M. 2 3.10
Zagreb - Dinamo 2 1.75
Reading - Nott.Forest 1 1.50
Shreswbury - Port Vale 1 1.60
153.5/Zadar - Split 1 1.65
Prag - Decin kp 2 1.30
Portsmouth - Crystal P. 1 1.95
Luton - Ebbsflett 1 1.35
Kvota: 77.95
Sretno
Zagreb - Dinamo 2 1.75
Reading - Nott.Forest 1 1.50
Shreswbury - Port Vale 1 1.60
153.5/Zadar - Split 1 1.65
Prag - Decin kp 2 1.30
Portsmouth - Crystal P. 1 1.95
Luton - Ebbsflett 1 1.35
Kvota: 77.95
Sretno
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
jao sto ce nas sve povaliti ovaj Reading ili Shreswbury mislim da nema listica bez ta dva para 
- pintol_TM87
- Kontakt:
ili Midlsbro..a vidim i većina igra Luton i mislim da je to povala danabob je napisao/la:jao sto ce nas sve povaliti ovaj Reading ili Shreswbury mislim da nema listica bez ta dva para
- stomaklija
- Kontakt:
Ma uvaljaće im Nottingham 1 komad, moze bit i X. Zato najbolje ispostovati golove ili oba dajuViper je napisao/la:Mislim najprije Reading
Mislim da je Shrewsbury najveci zicer. Al evo, povaljace nas Dinamo 
SAMO ČELIK !
- stomaklija
- Kontakt:
- Mislim da su prvu naštimali čisti X, ovo danas ko sto gledam Mamić štima iz 1/2. O toj opciji nisam danas razmisljao :ugeek:Viper je napisao/la:Mislim da je Shrewsbury najveci zicer. Al evo, povaljace nas Dinamo
Philadelphia-Indiana (+3,5) h2 @ 1.85
Indiana je jednostavno kvalitetnija ekipa. Philadelphia jeste dobar domaćin, ali tu reputaciju su stekli uglavnom u prvom dijelu sezone, i kako se bliži playoff oni igraju sve slabije. U zadnjih 10 utakmica dobili su samo 3, dok je s druge strane Indiana u najboljoj seriji od svih ekipa u NBA i dobili su 9 od posljednjih 10 utakmica, uključujući 5 posljednjih zaredom. Phila je dobila prvu međusobnu utakmicu, ali to je bilo još u januaru dok su još bili 'vrući'. Onu skoriju međusobnu su Pacersi uzeli lagano, 111-94. Za Indianu vjerovatno ponovo neće nastupiti Daren Collison, ali to i nije neki hendikep, jer po mišljenjima mnogih (pa i mene) George Hill bolje odrađuje tu poziciju startnog playmakera. Jedina stvar koja bi mogla pomrsiti račune je da je ovo Sixersima posljednja domaća utakmica u regularnom dijelu, ali mislim da će Pacersi svejedno do pobjede i ovaj mali hendikep je neka vrsta osigurača. Vrijedi probati i čistu dvicu na Indianu, kao i zbroj koševa gosta over 90,5.
Indiana je jednostavno kvalitetnija ekipa. Philadelphia jeste dobar domaćin, ali tu reputaciju su stekli uglavnom u prvom dijelu sezone, i kako se bliži playoff oni igraju sve slabije. U zadnjih 10 utakmica dobili su samo 3, dok je s druge strane Indiana u najboljoj seriji od svih ekipa u NBA i dobili su 9 od posljednjih 10 utakmica, uključujući 5 posljednjih zaredom. Phila je dobila prvu međusobnu utakmicu, ali to je bilo još u januaru dok su još bili 'vrući'. Onu skoriju međusobnu su Pacersi uzeli lagano, 111-94. Za Indianu vjerovatno ponovo neće nastupiti Daren Collison, ali to i nije neki hendikep, jer po mišljenjima mnogih (pa i mene) George Hill bolje odrađuje tu poziciju startnog playmakera. Jedina stvar koja bi mogla pomrsiti račune je da je ovo Sixersima posljednja domaća utakmica u regularnom dijelu, ali mislim da će Pacersi svejedno do pobjede i ovaj mali hendikep je neka vrsta osigurača. Vrijedi probati i čistu dvicu na Indianu, kao i zbroj koševa gosta over 90,5.
Kolumna: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=35&t=6347
Danas staviti petaka na dva listića, Bayern M.- Real M. 1/2 i 2/1. 21, 00 kvota, obje ekipe su u stanju preokrenuti rezultat pa šta bude. I neki sa strane 2,3 markice odigrati od ovih Engleza nešto.
Blackpool pm1, Reading pm1, Millwall daje gol, Hull od 2 do 3 gola,Ipswich- Birmingham pm3, Detroit- Cleveland ispod koševa.
Blackpool pm1, Reading pm1, Millwall daje gol, Hull od 2 do 3 gola,Ipswich- Birmingham pm3, Detroit- Cleveland ispod koševa.
Zadnja izmjena: NeToBoLa, dana/u 17 apr 2012, 18:54, ukupno mijenjano 1 put.
Who dares, wins !
također istog mišljenja....porasla kvota na Reading tokom danaViper je napisao/la:Mislim najprije Reading
Willy je napisao/la:Murray - Troicki (19,5) Manje 1.80![]()
Verdasco - Dodig (20,5) Vise 1.90![]()
Youzhny - Gil (21,5) Manje 1.85![]()
Nishikori - Ramos (22,5) Manje 1.80![]()
Tsonga - Kohlschreiber (22,5) Manje 1.80![]()
Monaco - Haase (20,5) Manje 1.85 (kvota 1, a već sam bio pao)
kvota: 37.92
- Citizen-X
- Kontakt:
igram ovo sefe pa sta bog dadijabola je napisao/la:Philadelphia-Indiana (+3,5) h2 @ 1.85
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.